| Autor |
Zpráva |
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 13:25
- Nahlásit
Jirikovo
horsi by bylo, kdyby se ti nepovedlo udrzet neco jinyho....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 13:27
- Nahlásit
viky
se podivej na to tema o snech a uvidis, ze s tim obcas mam problemy ...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Led 2006 13:29
- Nahlásit
A slecna chytra se probrala a je zas videt jak je pitoma. Co ty keci maji bit jako k tematu ?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 13:31
- Nahlásit
Anonymní
o pitomosti by toho slo napsat hodne, napriklad rozdil mezi byt a bit, ten se uci deti ve treti tride ....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Led 2006 13:33
- Nahlásit
Jirikovo
tak jsem cetla tvoje prispevky na tema o snech hm kazdej mame neco. Ja mam problem zase udrzet u sebe nejaky prachy dyl nez 24 hodin
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 13:34
- Nahlásit
to jsem ja
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 13:35
- Nahlásit
viky
no tak tebe bych nechtel ve vlastni firme zamestnat jako pokladni ....
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 13:40
- Nahlásit
Jirikovo
no a to si predstav, ze delam v nakupu teda u nas se tomu nadava purchasing. Dovedes si predstavit jakou ma ze me reditel radost....
Se divam, ze kamarad vratil. Zdravim te stary brachu v kamizolce zeleny. Cim nas potesis dneska ?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 13:41
- Nahlásit
viky
ja bych rekl, ze zeleny muzicek kdyz zjistil tvou pritomnost sel nabit svoji vzduchovku a bude vyhrozovat ....
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 13:44
- Nahlásit
no to abych si skakla do army shopu pro neprustrelnou vestu, on me totiz asi neskonale miluje
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 13:45
- Nahlásit
viky
na vzduchovku ti staci foukat proti letici diabolce ... to vis, laska je svinstvo ...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Led 2006 13:46
- Nahlásit
Jirikovo
no tak sem se spletl no a co!
viky
ty ses fakt asi uplne blba. Srandu si ze me nikdo delat nebude. Raci si hlidej ty svoje cokle.
Misto toho abyste resili problemi,tak melete hovadiny ktery s tim nemaji nic spolecnyho
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 13:53
- Nahlásit
Jirikovo
kdyz ja nevim jestli mam tak silnej fuk nebo jak se to rekne. Ale za chvilku jdu na koberecek k nasemu financnimu managerovi, tak doufam, ze toto rozdejcham.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 13:54
- Nahlásit
viky
mám obavu Viky, že je to nějaký odmítnutý ctitel, takhle sveřepě si tě hlídat
a hlídej si svoje čokle,jo
Anonymní
jen tak dál, myslím, že děláš správně reklamu svojim souputníkům v zeleném, tak ať to všichni vidí
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 13:55
- Nahlásit
Anonymní
jedinej problem v dnesnim jinak vcelku dobrym dni jsi ty ... a takove problemy fakt resit nehodlam, protoze se nebudu kvuli podobnym magorum kazdy den rozcilovat.
mimochodem, chyby fakt nikdy na foru nikomu neopravuju, ale lidem, kteri kolem sebe furt dokola plivou slova o tom, jak je nekdo pitomy, tak tam se neudrzim .... takze: problemy se pise s y
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 13:55
- Nahlásit
Ebony
no ja si ty svoje cokle teda budu hlidat
a meli bychom, teda promin bysme zacit resit TY PROBLEMI
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 14:03
- Nahlásit
Ebony
jeste jsem se Te chtela zeptat - delad zachranarinu ? A v kterym kraji. A taky koukala jsem na tvou galerku - mas nadherny vlkosedacky. Jestli budes mit nekdy stenatka, tak dej vedet, starej furt otravuje, ze chce taky svyho psa a ze jsem straaasne sobecka, kdyz mam oba dva ja a tak.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Led 2006 14:05
- Nahlásit
tak pozor alkoholiky a nasylniky z nas tady delate vi. A tebe teda urcite nemiluju, ty telisko.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 14:10
- Nahlásit
hele ze ten clovek pise schvalne s chybama, aby zjistil, jaky na nej davame pozor ....
jinak Ebony taky by me zajimalo, kde tu zachranarinu delas. kdyz jsem jezdil s dobrovolnyma zachranarema, tak jsme parkrat delali se stredocechama ... tak se treba podle videni zname
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 14:16
- Nahlásit
Jirikovo
nech ho chudaka malyho, on se tak strasne snazi.....
ty jsi nekdy nekoho zachranoval ? Jak to dopadlo, ziji ?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 14:20
- Nahlásit
viky
no bohuzel nekolik ostrych akci pri hledani ztraceneho ditete nemelo uplne stastny konec ...
ale zase pri povodnich si myslim jsme hodne lidem pomohli ... a i tu srandu jsme u toho zazili, skoda ze mi to soucasne zamestnani neumoznuje. rad bych se mezi ne vratil ...
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 14:24
- Nahlásit
Jirikovo
tak zacni podnikat a budes panem sveho casu. Je to uz bude pul treti ? Tak to valim domu.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 14:25
- Nahlásit
viky
tyyy jo, o pul treti bych chtel taky zmizet ... no nic, ja tady budu trcet do sesti a s tim podnikanim, nejsem si jist, jestli bych ziskal vic volneho casu a minimalne stejne penez ...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 14:27
- Nahlásit
viky
já jsem byla u západočechů, ale vzhledem k tomu, že jsem za dědka nenašla adekvátní náhradu (bohužel jeho výkony asi nenajdou následovníka), a ještě kvůli jedné věci, co nebudu šířit na fóru, jsem už jen "záchranář" ve výslužbě , tedy bez psa
Jirikovo
kdysi jsem byla u středočechů na výběráku ve vojenském prostoru, ale to byla akce až do rána
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 14:27
- Nahlásit
Jirikovo
tak zacni jako ja chodit na sestou a povede se ti to, teda vetsinou. Ja mizim vzdycky, kdyz je sef na meetingu a nemuze tudiz po me nic chtit.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 14:30
- Nahlásit
Ebony
u Pribrami??
ale jinak chapu, ze nekteri lidi skoncili i z jinych duvodu, nez jsou kvality psa .... leccos jsem o tom uz slysel ...
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 14:31
- Nahlásit
Ebony
muj byvali instruktor byl zase u jihomoravaku, byla jsem jim parkrat delat figuranta, kdyz cvicili vyhledavani v sutinach, bylo to strasne fajn, ale moji pesani byli tenkrat moooc divoci na takovou praci.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 14:31
- Nahlásit
viky
no u nas to funguje tak, ze at prijdu kdy prijdu, tak tady musim sedet minimalne do sesti a byt hlavounum k dispozici ...
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 14:32
- Nahlásit
je a ted jsem za blbou ja - samozrejme byvaly. No nic uz valim, zitra se podivam co tu pribylo.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 16:13
- Nahlásit
Jirikovo
v Rakovníku, u Vitáka......
jojo, bohužel už záchranáři nejsou taková patra co bývali, prachy a závist vlezou všude, ale já jsem tam zažila ještě ty lepší léta a kamarádů mám spoustu, takže z toho mám až na ten konce jinak velmi hezké pocity, byla jsem i v Turecku a to je zážitek na celý život......to už mi nikdo neveme
|