| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 13:59
- Nahlásit
Evicka
hele mysliveckej pes je neco jinyho, ja psa nemam, ale hosi od nas jo vsichni. A dobry. ale takovy vlcaci sou tezce zvladatelni a moc pochybuju vo tom, ze je nejaky telisko zvlada. Posloucha na slovo, jak pise. A pak nekde stoji a hysterycky jeci pocem a pes nic.
Znas ju, neznas, tak jak muzes vedet ze nekeca a ze ti jeji cokli zrovna nenapadaji zver.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:06
- Nahlásit
Anonymní
a kdyz bude v lese dite, ktery hulaka a tim plasi zver, tak ho taky zastrelis?? to dite taky neznas, tak jak muzes vedet, ze by nejakemu nebohemu zviratku neublizilo ...
ses fakt super magor!! jesteze dle sveho vyjadrovani bydlis daleko od Prahy, nemusim se o sebe a svyho psa bat ...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 14:10
- Nahlásit
Jirikovo
decko je neco jinyho ne, to ti zajaca nebo bazanta neroztrha. A honit je taky nebude. Ja mluvim o tom jak tady slecinka zatvrzele tvrdi, ze ju psy poslechnou na slovo ale jak ji mam verit. Vona taky pise ze se myslivcum verit neda a nejaky dalsi kydy tak proc ji mam verit ja.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:12
- Nahlásit
Blahoslavení chudí duchem.... a tohle má zbrojní průkaz.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 14:15
- Nahlásit
hele neurazej, ja te taky neurazim.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:15
- Nahlásit
Anonymní
pujdu po ulici kolem vykradeneho auta a zpoza rohu se objevi policajt. ja policajtum neverim, jak ma on mne verit. tak me rovnou zatkne, odveze do vezeni a az potom se zacne pidit, jestli jsem skutecne to auto vykradl??
ja myslim, ze takhle to neprobiha, protoze to by byly vezeni jeste plnejsi nez v soucasnosti.
tak co tebe konkretne opravnuje nejdriv strilet a potom se ptat??
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 14:20
- Nahlásit
Jirikovo
vidim tak strilim a nejsu slepej, poznam skodnou v lese. jestli je to cokl nebo nejaka prasiva kocka.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:22
- Nahlásit
Anonymní
jasně, hlavně si zastřel nějakýho kolegu, ať je vás míň, prašivej chlape
chvílema pochybuji, jestli to není zase nějaký "psychologický úkol od Leniny" , přeci nemůže být někdo takhle "out"?! Jestli jo, tak to tedy potěš
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:23
- Nahlásit
Anonymní
vidim a strilim ... proc zastrelil mezi svatkama myslivec kolegu? taky videl pohyb a strilel a taky zrejme nebyl slepej ....
poznas skodnou?? v tom pripade bys mohl rozeznat toulavyho spinavyho psa od psa, o ktereho se nekdo dobre stara. a kdyz takoveho psa uvidis, tak misto strileni bys mohl zkusit najit jeho pana, vyzkouset, jestli ho pes posloucha a pokud ne, naparit pokutu ... mozna by to bylo lepsi nez hned strilet, kdyz se ten pes jen tak prochazi a nikoho nelovi ...
neco jineho je pes v dane chvili nahanejici srnu nebo zajice.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:25
- Nahlásit
Anonymní
Skodnou v lese je predevsim clovek tak je budes strilet na podkani.
No dravi ptaci a nebo treba rys je podle mnoha "myslivcu" taky skodna.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 14:29
- Nahlásit
Ať se zajic nebo srna taky proběhne, ne??
(to jen pro anonyma, protože opravdu to co on vypouští je opravdu na léčení a rozumná diskuze s ním? ... nelze)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 14:30
- Nahlásit
Ebony
hele co me urazis ? Urazim ja tebe ?
Co mas za pse a co umi ? Posloucha te ? Kdyz je budete mit v reviru uvazany, tak jim nikdo nic neudela ale prece je tam nemuzete nechat litat jak se jim zlibi.
Ja proste kazdymu kdo mi tvrdi ze muj pes posloucha na slovo neverim. Viky neznam a tak ji proste neverim, navic je to baba a ty podle me nemaji na tak velkyho cokla silu aby ho zvladali
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:35
- Nahlásit
No a co když pes je na stopovačce 5 m ode mne? Z dálky to taky nevidíš, že má šňůru, to taky střílíš? Jelikož stopovačka je dost dlouhá a pes na ní může běžet. Nebo šňůru táhne za sebou volně, ale je pod kontrolou, rozběhne a já ho chytím.. Ale ty vidíš psa jak běží a to ti stačí, nedej bože, že je s ňím ŽENSKÁ
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:57
- Nahlásit
Anonymní
Ještě k těm babám a ženským:
Lépe je psa ovládat psychickou převahou, než hrubou silou.
Ale o tom jsi asi nikdy neslyšel?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 14:58
- Nahlásit
Anonymní
kdybych ti měla vypisovat, co mám za psy a co umí, tak tady strávím celý den
třeba jeden z mých psů byl jeden z nejlepších záchranářů v evropě, jestli ti to něco říká
moji psi nelítají, jak jsem jim zlíbí, na to ale nemusí mít vodítko, stačí, když je mám pod dohledem, protože poslechnou na slovo ,navíc já nesnáším psy, co něco honí, takže s tímhle si na mě nepřijdeš,i když jsem baba, tak zvládám v pohodě i padesátikilové hovádko, to totiž nemá s fyzickou silou nic společného, ale nemůžu nic vykládat někomu, kdo tomu stejně nerozumí a mele si pořád svou
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 15:19
- Nahlásit
jo jasne,tvrdy kecy,vim,jak vy,myslivci cvicite psi,jeden znamy me babicky je myslivec,rikala jsem si,ze by me bavilo delat se psem myslivecke zkousky,chtela jsem si u nej enchat vycvicit psa.Kdyz mi pujcil o tom nejake cviky,kde popisujou,ze kdyz pes neprovede cvik,mas ho zmlatit proutkme do te doby nez to udela,myslela jsem si,ze je to blbej vtip,ptala jsem se toho chlapa,jestli jako tohle mysli vazne a on se jen chechtel,ze jem slaba holka,proste hysterka.A pak mam mit rada myslivce.jsou to jen hovada.
|
hana
|
# Zasláno: 2 Led 2006 18:31
- Nahlásit
poprvé jsem vstoupila do honitby s německým ovčákem v roce 1973, od té doby mnohokrát a nikdy, opakuji nikdy, žádný pes se za zvěří ani nerozběhl, natož aby ji ublížil. Zato asi před 15 roky jakýsi myslivec střílel po mně / ve skutečnosti mě asi neviděl, seděla jsem v poledne na zemi na louce a kolem se honili dva psi - žádná zvěř nebyla v dohledu/. Od té doby instruujeme nové členy cvičáku, aby, pokud jim myslivec zastřelí psa, který jasně nepronásleduje zvěř, aby volali policii,ne ale ve smyslu, že myslivec zastřelil psa, ale nějak takto - je tu myslivec, asi opilý, střílí po mně, zatím trefil jen psa, ale nevím, co mám dělat... naštěstí k žádnému podobnému konfliktu už dlouho nedošlo. Jinak aby bylo jasno jsem skaut a ochránce přírody a hanba by mě fackovala, kdybych ublížila skrz své psy nějakému zvířeti.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 18:53
- Nahlásit
milej myslivce,upozornuje te,ze kdyby jsi zastrelil psa mne,tak minimalne budu mit na triku tezke ublizeni na zdravi!!!!!v lese delam casto reviry,nekdy i nahanime pasika.hajnej a normalni myslivci nas maji na haku a nevsimaji si nas,ale sami nas upozornuji na takove debili,jako jsi ty!!!!myslite si,ze jste v tom lese neomezeni pani?!kazdemu muze nekdy pes vylitnout za zveri.mne to obcas taky udela,kdyz na kralika skoro slapnem a on mu vyleti pred hubou.takze hned patri psovi smrt?!!!zdraveho zajice,srnu,bazanta nikdy nemuze chytit.kdyz to chces brat podle tebe,ze nasi psi v lese znamenaji odstrel,tak mam rict klukum z odchytovky,ze kdyz uvidi ve meste loveckeho psa na volno maji ho hned bez kecu sejmout??vzdyt muzou nekoho napadnout,ohrozit provoz......zkus nekdy MYSLET!!!i vam casto pes utece.muj stryc byl myslivec a cvicil lovecke psy,tak vim ze casto mu mladosi zdrhli a treba tyden litali po lese,copak tam asi ten tyden delali?????a taky je nikdo nestrelil...
petr
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 10:04
- Nahlásit
Jeje, dneska jsem se vratila z Vanocni dovci ( bohuzel, radeji bych byla jeste s pesanama a cicinama doma nez ztracet cas vydelavanim penez ) a divam se, ze to tady jede. Pan Anonym tu predvadi opozdeny Silvestr nebo co?
Jinak vsem preju vsechno NEJ do toho novyho roku 2006.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 10:16
- Nahlásit
ztracet cas vydelavanim penez
tak to je taky do novyho roku super pristup ...
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 10:26
- Nahlásit
Jirikovo
no nerikej, ze bys radeji nenasel jinou cestu, jak prijit k penezum, nez praci.
Ja osobne si myslim, ze by je me meli posilat jen za to ze jsem, ne ?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 10:36
- Nahlásit
Mě asi vomejou. Myslivče! Myslivče!
Každý podzim se u nás na velmi periferní periferii Brna sejde banda myslivců s ploskaněma rumu, slivovice a jiných hnusných kořalek a jdou hromadně vybíjet zvěř (bažanty, zajíce). Jízdárnu máme (jak jinak) na soukromém pozemku. Okolo jsou četné výběhy pro koně (né příliš velké) a za němi je husté šáší (šouší, křoví, keře - pro nebrněnské). Oni chodí po řadách a nahání ty bažanty a zajíce hlukem (výstižnější je termín bordelem jako prase) do toho šáší. Šáším je obestřeno 3/4 celkových našich pozemků. Pak do toho šáší páni myslivci vlítnou (vpotácí se) a začnou hromadně střílet hlava nehlava. Nejednou se stalo, že nás upozornilo strašné řehtání, rány do ohrady, vyvrácené ohrady a prchající koně šílení hrůzou a my valili do výběhu pro zbytek koní, jímž se nepodařilo utéci. Ta kadence střelby připomínala spíš druhou světovou válku, kulky nám lítali okolo hlavy, bo když debil myslivec minul bažanta, kulka valila dál a šáší ji samozřejmě nezastaví, takže si pohodlně docestovala až do výběhu a my s koněm prchali rychleji jak ti zajíci.
Bohužel i když některé "poplašné střely" mířily do vzduchu, trochu pánům myslivcům nedocházelo, že budova stáje je asi 15 m vysoko nad kotlinou plnou šáší a že nám ty kulky úspěšně končí ve zdi, na verandě, v zaparkovaných autech...
No prostě závěrem chci říci, že (sama nevím proč) nemám k myslivcům pozitivní vztah a spíš je považuji za alkoholiky - sadisty, kteří mají dost slušnosti, aby zabíjeli jen tu zvěř a nikoliv lidi a netrhají asi ani motýlům křídla. Ale nemají od toho daleko.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 10:41
- Nahlásit
viky
ja si to samozrejme myslim taky, jen jsem jeste nenasel nikoho, kdo by to byl ochoten praktikovat. teda s vyjimkou pracaku, ale za tu almuznu se nevyplati ani byt doma ...
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 10:45
- Nahlásit
Jirikovo
a zkousel jsi to opravdu vsude ? Jako ja se pokousim praktikovat to doma. Jako treba, ze by mi pritel platil za to, ze budu na neho doma hezky cekat, sem tam uvarim, vyperu a tak... no, ale zatim je to bez odezvy nejak se nechyta. Nechapu to, takova skvela nabidka....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 10:49
- Nahlásit
viky
uz to mam. obejdu vsechny sousedy, ze kdyz mi kazdy z nich bude posilat mesicne 2000 tak nebudu chodit do prace, budu doma, budu unavovat ®onie a ona nebude v noci stekat. to se jim prece vyplati a mne to z tech 25 bytu taky hodi celkem slusnou sumicku na zivobyti .... jdu na to, pokusne zkusim zavolat sousedce, se kterou dobre vychazim, potom zkusim i ty ostatni ...
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 11:27
- Nahlásit
Jirikovo
no, dej vedet jak jsi dopadl. Myslim, ze to je tez velmi lakava a neodolatelna nabidka.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 12:14
- Nahlásit
viky
hmmm, tak mi sousedka rekla, ze se radsi jednorazove slozi stejnou sumou na nejakyho ukrajince, aby se me zbavili, nez aby mi platili kazdy mesic. takze cela akce nejen ze neprinesla uspech, ale jeste abych se zacal obavat o svuj zivot ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 12:14
- Nahlásit
viky
hmmm, tak mi sousedka rekla, ze se radsi jednorazove slozi stejnou sumou na nejakyho ukrajince, aby se me zbavili, nez aby mi platili kazdy mesic. takze cela akce nejen ze neprinesla uspech, ale jeste abych se zacal obavat o svuj zivot ....
|
viky
|
# Zasláno: 3 Led 2006 12:36
- Nahlásit
Jirikovo
no to jo, protoze pokud vim, tak ukrajinci jsou dneska celkem levna pracovni sila, za flasku cokoliv.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 13:06
- Nahlásit
viky
musim vymyslet neco jineho .... vsak on se v me moudre hlavicce nejaky inteligentni a neprekonatelny napad urcite vyskytne, jen abych ho vsak stihl udrzet do doby realizace ....
|