Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Zase ti myslivci
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 18 . 19 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 21:56
- Nahlásit

Eldoguero
Byla jsem řekněme na několika společných mysliveckých akcích v různuých částech republiky a musím říct, že mě (a nejen mě) kontrolovala policie cca 10 minimálně. Několikrát dokonce opakovaně před akcí a po akci a jedenkrát si nás dokonce i odchytili v polích.
Kontroly se fakt dělají, řekla bych že ti tvoji známí "měli kliku"

Je fakt, že těm dalším ty kontoly choděj, to jo, těmhle se to ale fakt vyhybá. Třeba je to regionem, a nebo maj známý. To nevim..

Ano to je problém, porušují tím zákon. Když jsme přišli před lety do jednoho sdružení, řekla jsem na rovinu, že pokud budu vědět o někom, kdo neoprávněně zastřelil někomu psa, nahlásím ho na PČR.
jen škoda, že to je většinou tvrzení proti tvrzení

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:01
- Nahlásit

Eninka
Já si právě myslím, že tady má hodně lidí důvod někomu stranit a naopak na jinýho nadávat (bavíme se stále o myslivcích )
To, co tady jiní píšou jsou fakta, jejich vlastní zkušenosti a názory na zkušenosti ostatních - publikovaných případů.
Jistě, nemám důvod o tom pochybovat a nepochybuju, i já má pár nepříjemných zkušeností s jistými myslivci, včetně incidentu, kdy na mě jeden pán střílel, naštěstí "jen" z brokovnice. Ale stejně tak znám hodně těch, kteří mají podobný názor jako já a i jejich praxe je v podobném duchu.

nevidím důvod, proč
by určitou sklupinu právníků nemohl někdo nazvat, nebo okomentovat tak, jak ty myslivce tady

Ale vždyť se zde o tom diskutuje a kupodivu docela v klidu
když tě poškodí právník, můžeš podat podnět na komoru, ale když myslivec, můžeš si stěžovat akorát tak na lampárně, v tom je i rozdíl, řekla bych.
Ne, ne můžeš přece podat trestní oznámení v nejhorším případě, na místě můžeš zavolat policii (osobně jsem jednou volala, když na mě nějaký pán, který si na houby zajel až DO lesa ječel, co dělá ten bojovej čokl na volno v lese a pak ještě mnoho dalších hovadin, jakmile jsem řekla, že se s ním nehodlám o ničem bavit, ihned volám policii a vzala telefon do ruky, rychle doběhl k autu a odjel ...). Možnosti máš, otázka je jestli bude chuť, aby se tím někdo zabýval.
Znám taky případ, kdy myslivec, který neoprávněně zastřelil psa byl potrestán celkem vysokou pokutou, byl nucen uhradit mrtvého psa, byl mu odebrán lovecký lístek a zbrojní průkaz, byl vyloučen z příslušného mysl. sdružení a dostal ještě podmínku ... Jasně, že psa to už nevrátí, ale trest ten člověk dostal.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:03
- Nahlásit

Grin
Třeba je to regionem, a nebo maj známý
To je možný, nebo fakt náhoda
jen škoda, že to je většinou tvrzení proti tvrzení
To bohužel ano, ale taky ne vždycky. Nikdy nevěděli, jestli na ně odněkud nekoukám, chodím ven krom ranní procházky celkem nepravidelně, na různá místa a docela potichu

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:16
- Nahlásit

Eldoguero

můžeš přece podat trestní oznámení

to samozřejmě můžu, ale jsem v tomto způsobu docela skeptik
po posledním trestním oznámení, který jsem podávala spolu s dalšima zúčastněnýma lidma, kdy na základě zcela prokazatelných informací, 150 stránek důkazů bylo TO pro podezření týrání zvířat (konkrétně psů) odloženo z důvodů, že týrání nebylo prokázáno. Po týhle akci orgánům činným v trestním řízení prostě nevěřím ani nos mezi očima.

Znám taky případ, kdy myslivec, který neoprávněně zastřelil psa byl potrestán celkem vysokou pokutou, byl nucen uhradit mrtvého psa, byl mu odebrán lovecký lístek a zbrojní průkaz, byl vyloučen z příslušného mysl. sdružení a dostal ještě podmínku ... Jasně, že psa to už nevrátí, ale trest ten člověk dostal

zaplať pánbůh za tento případ potrestání, ale viděla bych to spíš na výjimku, že to bylo dotažený do konce a hlavně prokázání, což je mnohdy nereálný a jak praví nejdůležitější zásada právní v trestních věcech...in dubio pro reo - nebo-li,
v případě pochybností svědčí rohodnutí ve prospěch obžalovaného
Je to těžký, ve všech oblastech života se dějí věci, který jsou
nesprávný,nespravedlivý a přinejmenším proti morálce, či etice,
ale děly se, dějí a dít se budou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:23
- Nahlásit

Eninka
Asi neslyšíš...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:27
- Nahlásit

Eninka
Po týhle akci orgánům činným v trestním řízení prostě nevěřím ani nos mezi očima.
Je to prostě všechno zase jen o lidech a o tom, jestli se někomu chce anebo nechce to řešit. Mám pocit, že stále se na podobný problémy policie dívá stylem, že to přece jsou "jen" psi
zaplať pánbůh za tento případ potrestání, ale viděla bych to spíš na výjimku,
V tomhle souhlas, většinou je to tvrzení proti tvrzení, málo nebo vůbec žádný důkazy ... Tady byli nějací svědci, navíc střílel v místě, kde se vůbec střílet nesmí a majitelé toho psa po tom opravdu hodně šli.
v případě pochybností svědčí rohodnutí ve prospěch obžalovaného

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:35
- Nahlásit

Eldoguero

hele ale přijde ti normální dát si hlavu zvířete nad krb? to je přeci divný když si někdo jede ty trofeje...je to jak z psycha, jak měl ten hoteliér tu vycpanou matku...nevim

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:39
- Nahlásit

Vlčáčková
Každopádně si to poslechnu znova, udělám si poznámky a trošku se popídím.

miluju tě! tebe a Klause!

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:44
- Nahlásit

Adiddaska

miluju tě!

to je slovo do pranice, akorát mám obavu, že to nebude vzájemný, tipla bych, že spíš uspěješ u Klause, než u Vlčáčkový

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:44
- Nahlásit

Sízra Milanová
Nepřijde mi to divný, ne že bych chtěla mít doma obří vycpanou losí hlavu ale nijak mi to nevadí. Třeba se mi líbí nábytek z paroží dělanej, to sice není z mrtvý zvěře, ale je to taky myslivecký

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 22:59 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Eldoguero

ne že bych chtěla mít doma obří vycpanou losí hlavu

nekecej,viděla jsem na fotkách jak si maloděcko hraje s obří losí hlavou a u fotky byl popis...to ulovila mamka,je moc čikovná

Mně všechny trofeje a kůže a lebky vždycky připomenou tenhle film ale zase ten film mě baví , ale doma bych to nerada

http://www.youtube.com/watch?v=Vs3981DoINw&feature =fvwrel

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 23:09
- Nahlásit

Adiddaska
miluju tě

Jo,jo, mě taky Vlčáčková dost bere

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 23:12
- Nahlásit

Sízra Milanová
nekecej,viděla jsem na fotkách jak si maloděcko hraje s obří losí hlavou a u fotky byl popis...to ulovila mamka,je moc čikovná
no jo tak když už je to venku
Mě to neva, ale mě by nevadily ani lidský lebky a vycpaninym nedala bych akorát psy a vlky atd. Jednou jsem odmítla vlízt do kanclu v ZOO, kde visela nad dveřma vlčí kůže ale kdyby tam visela vycpaná lidská hlava, tak mi to asi přijde jen jako netradiční výzdoba
Ten film je moc drsnej, hlavně ten divnej zubaj chlapeček ...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 23:15
- Nahlásit

Eldoguero
ale kdyby tam visela vycpaná lidská hlava, tak mi to asi přijde jen jako netradiční výzdoba

Tak to by mi taky přišlo fajný,v tom se shodnem...ale musela by bejt pěkně udělaná ta hlava,jako výborně vycpaná,žádnej aušus . Nebo něco v tomhle stylu by se mi celkem hodilo do obýváku:

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 23:21
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jo jo, to je vkusný doplněk,jen hlava by měla mít otevřenou tlamu, aby byly vidět žuby

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 23:27
- Nahlásit

Eldoguero
jen hlava by měla mít otevřenou tlamu, aby byly vidět žuby

jo,jo se snítkou jehličí....šak víme

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 23:40
- Nahlásit

Sízra Milanová
Vždycky jsem chtěla lebku jako svícen, jak má mistr v čarodějově učni to by se mi moc líbilo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 23:49
- Nahlásit

Eldoguero
Vždycky jsem chtěla lebku jako svícen, jak má mistr v čarodějově učni to by se mi moc líbilo

my máme doma reálnou lidskou lebku jen bez dolní čelisti,heč

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 23:54
- Nahlásit

Sízra Milanová
Fakt jo? Dobře ... a tu spodní čelist už jste si vyvařili k večeři nebo ji sežrala Nyxa?

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 08:46
- Nahlásit

A co jako je tady mysleno jako myslivec? Ten co nosi flintu a strili zver?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:25
- Nahlásit

Eldoguero
Fakt jo? Dobře ... a tu spodní čelist už jste si vyvařili k večeři nebo ji sežrala Nyxa?

to ne,někdo nám jí kdysy dal, že jí ukradl z hrobu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 11:07
- Nahlásit

Sízra Milanová
To byl zřejmě amatér, když ji nevzal komplet, ale i tak dobrý

Jebloň
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 11:24
- Nahlásit

Sízra Milanová
Eldoguero

Měla sem ji strašnejch let,jenže byla ze sádry a průvan je sviňa,otevřel vokno,schodil lebčičku a bylo po.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 12:15
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
A co jako je tady mysleno jako myslivec?
tohle asi

Jebloň
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 12:27
- Nahlásit

leyenda
tohle asi
tohodle já zase ráda.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 12:39
- Nahlásit

Jebloň
Měli jsme sádrovou malinkou, byla hezká, ale nebyla pravá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 19:19
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

A co jako je tady mysleno jako myslivec?

todle asik

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:00
- Nahlásit

Adiddaska
Ano i taci myslivci existuji

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:21
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/259765-vypusteny-orel- si-svobody-neuzil-rana-z-brokovnice-ho-srazila-z-n ebe.html

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:27
- Nahlásit

Fifi

case in point

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 18 . 19 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání