| Autor |
Zpráva |
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:19
- Nahlásit
takže váha:460 g,450g,410 g,400 g, 390 g. ale dost se cukali,takže mi to tam pořád skákalo jak blázen
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:25
- Nahlásit
verunicicka
Tý brďo,to jsou polena. Tady nějakej gram tam nebo sem, nehraje žádnou roli.
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No právě. Já na to doteď šla asi moc věděcky či co, vymstilo se mi to a 7.hárání fen ve společnosti psa jsme nepřežili bez úhony. Nicméně stejně je podle mě pořád ještě aspoň malá šance, že pes fenu nakryl mimo její plodné dny a třeba z toho nic nebude. Já taky výš psala, že ani po tom, co už jsem dýl pozorovala jejich nezájem o sebe, nepřestávala jsem je sledovat... jenže to byla fakt bleskovka Tentokrát jsem se nejspíš sekla a měli zůstat v separaci od sebe dýl. Tak jsem z toho zdrblá ..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:35
- Nahlásit
Gerda
Anebo řekne, že Abby upat ocásek a že prostě jen dorůstá...jako ještěrce...a žije svůj vlastní život....mimo ještěrku
čéče to je genyjální a navíc bé janklejdy i slavná bo todle nigdo nemá .Múžou s ní dělat intervjů pod mostem,kde už bude bydlet eimy ,třá to daj do Na vlastní voči
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:44
- Nahlásit
zuska
Nebuď zdrblá,tím už teď nic nevyřešíš,maximálně tě tady někdo seřve(se už stalo).A příště kašli na vědu a řiď se instikntem.Člověk se pořád učí
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:14
- Nahlásit
zuska
Nemusíš to už rozpitvávat... (neřvu, aby sis, žofko, něco náhodou nemyslela)
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To bych tady už nebyla,hned bych brala kramle.
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nemusíš to už rozpitvávat... asi jsem ještě v ráži ze svojí dopolední zkouškové pitvy . ok, už mlčím
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:47
- Nahlásit
Skocte si na stranky modreho sveta, tam je taky dobra rezba o krizencich. Od Lucky se mimo jine mezi radky dozvite, ze kdo nesouhlasi s jejimi nazory je uplne mimo a ona siri osvetu. :=)))
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:59
- Nahlásit
Eimy
cilka
jo jo hlka, až s tebou bude tvuj manžel vzhuru do čtyř do rána a pak pujde od devíti s klukem bruslit, smeknu před ním, v opačným případě nekecej, když absolutně nemáš o ničem páru... Ale je to tvoje věc... Ty všechny odsoudíš a sama sedíš doma na zadku, místo abys šla s manželem a s klukem bruslit taky...
tohle sem přehlídla ,
takže bohužel holka už nejsem , mohla bych být bába , sem s manželem 19 let , vstává denně jednou v jednu , jednou ve čtyři , v šest a stejně tak i přijíždí a nejen na bruslení ale na jakoukoliv akci jde rád . Pro někoho možná nepochopitelný ale i po těch dohromady 20 letech vyrážíme kamkoli spolu a rádi .
Eimy za dvacet let až budeš o svém manželství moct říct to samé co já - že je v pohodě tak mi přidˇ dorazit někam do domova důchodců .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:14
- Nahlásit
cilka
jee ahoj jak se ma to strasne jemnunky chlupaty terieri zvizatko?
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:23
- Nahlásit
Mar
Má se hnusně je týrané mou přehnanou péčí aby nezabřezla ...
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:28
- Nahlásit
samozřejmě nechtěně ....
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:29
- Nahlásit
cilka
ses desna teda! FUJ
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:17
- Nahlásit
Mar
jj já vim , sranda musí bejt přece tady nemůžu napsat že z tý malý semišový kuličky už je holka na vdávání a že plánujeme miminka ale bohužel s P.P !!! . se vlastně vůbec divim že si ještě všichni co v tomhle baráku bydlej nezbalili batˇohy a nešli bydlet radši pod most nebo v případě psů tedy do útulků ....
|