| Autor |
Zpráva |
zuska
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:04
- Nahlásit
Gerda
právěže já chovám psa a fenu dohromady a opravdu to zatím bylo vždycky tak, že když fena začla barvit, pes nemá zájem, když je fena "v nejlepším", je to opravdu markantní rozdíl v chování obou zvířat, tudíž jde nástup estru u feny dobře detekovat. Po několika dnech nezájmu jsem dávala zase zvířata k sobě. Ćísla beru jen jako orientační (jedna má říji, tj estrus 3 dny, druhá 3 týdny), řídím se spíš podle chování psů. Očividně je to asi špatně (?), ačkoliv znám spoustu lidí, kteří tenhle postup aplikujou a nikdy se jim žádná nehoda nestala.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:48
- Nahlásit
zuska
já odděluju psa od fenky do 24 dne hárání a i potom jsou ještě cca týden spolu jen pod mým dohledem .... nespoléhám na příručky ani na rady jiných, a přiznám se, že nevěřím ani "osvědčenému" způsobu odmítání
Dělala jsem to už s babčou a s mladou v tom pokračuju.... nejen, že nechci zbytečné nakrytí, ale i se snažím snižovat stres obou zůčastněných
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:15
- Nahlásit
Já 28 -30 dní.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:17
- Nahlásit
Už je někdo zmlácenej na JIPce?
Teda lidi, tady to žije
No, ale fotek těch malejch roztomiloučkejch pumprdlíků už se tu asi nedočkáme
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:46
- Nahlásit
Dines
fotky jsou tady a budu přidávat: http://verunicicka.rajce.idnes.cz/stenda/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:56
- Nahlásit
Dines
Už je někdo zmlácenej na JIPce?
fotky jsou tady
no lidi,třá mě zabijte,ale sou děsně roztomilý ,při pohledu na ně mě bohužel uskutečnění slova redukce přijde neuskutečnitelný..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:05
- Nahlásit
verunicicka
Sou strašně velký, proboha s kým je ta malinká fenečka má
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:07
- Nahlásit
verunicicka
Díky Jsou žůžový Hlavně ten Kravík - to je úplně geniální barva
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:07 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Ty vo*e to je celá moje veverka :
srovnání:
Jen bude asi "trošku" větší Zajialo by mě, jak tenhle prcek bude růst Taky bych asi nezvládla "redukovat"...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:09
- Nahlásit
Biluška
proboha s kým je ta malinká fenečka má
s křížencem vlkodava,tak se nediv.
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:11
- Nahlásit
Eimy
fakt že jo u nás je to jediná holčička a je 3. největší
Biluška
takže jsi zabila moje naděje, že budou velikostně po mamce..
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:12
- Nahlásit
Eimy
Taky bych asi nezvládla "redukovat"...
Tak si projeď útulky a osudy psů, co čekají na smilování.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:12
- Nahlásit
zuska
Zusko, já třeba tyhle tabulky vůbec neznám, neznám ani přesné názvy období feny, ale vím, že náhoda je blbec, takže malinko přes měsíc nejsou sami bez dozoru A jsem ráda, že jsi se z maléru poučila a to myslím naprosto upřímě
Aneta třeba Bena neodhání nikdy! Takže se na tabulky opravdu spoléhat nemůžu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:15
- Nahlásit
Erin
Na smilování boží nebo lidí? Od lidí se toho dočkali......
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:16
- Nahlásit
verunicicka
ta moje obluda se narodila jako poslední a byla nejmenší (ale taky nejvyčůranější už od malinka... - když se všechny štěnda plácaly přes sebe k mámě, tak ona ji podlezla a tak )
Erin
pokud by mi tohleto řekla Ebony, vezmu si to k srdci, vím, že ona těch osudem nějak pochroumanejch psisek má doma celkem dost... Ale u tebe, která navíc ještě odrazuješ lidi od kastrace a pak jim nadáváš, když náhodou neuhlídaj moc ne, promiň... ;) stránky a osudy psů si projíždím, ale nevím, proč by za to měly zaplatit životem štěnda, který mají vyhlídky na spokojenej život, když už na svět přišly... ;)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:18
- Nahlásit
verunicicka
ta moje obluda byla 4 dny po narození o něco málo větší než Nokia 5110 , takže byla asi (spíš určitě) o hooodně menší, než ty tvoje štěnda...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:23 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
davidkova renatano lidi,třá mě zabijte,ale sou děsně roztomilý,při pohledu na ně mě bohužel uskutečnění slova redukce přijde neuskutečnitelný..
Mně se onehdá zdálo že se mému psu, kterého už dávno nemám - německé doze - blbost no, narodila štěňátka. Byli to evidentně malí bernardýni a bylo jich hrozně moc. Ještě než porodil jsem byla přesvědčená, že je nechám utratit, jen jedno zůstane doma. Jenže jsem to nedokázala ani v tom snu! A ve snu jsem dycky velkej hrdina.
Já bych tu fenu musela dát kastrovat i s plody. Je to hnus ale pro mě jediná cesta. Neviděla bych je.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:29
- Nahlásit
Smečka
Já bych tu fenu musela dát kastrovat i s plody. Je to hnus ale pro mě jediná cesta. Neviděla bych je.
pro mě taky,sem sračka.. ,jednou sem sebrala na ulici kočku nevěda,že je březí...sem si plánovala,jak je humánně odstranim hned po naození z tohoto světa..ledva z ní vypadly,věděla jsem,že to nikdy nedokážu .Já jsem pro redukci(děsný slovo) štěnat třá v útulcích narozených ,konkrétně na slovensku je ta situace děsná,už nemám sílu na ty fora lézt delší dobu,ale musel by to někdo udělat za mne..a navíc tyhle se narodily doma a zřejmě se o ně zadavatelka postará,tak je to přeci jen jiný než v tom útulku třá.Nejlepší je,když se tohle prostě vůbec nestane bo každý řešení je nějak hnusný..
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:34
- Nahlásit
verunicicka
Tohle je celý moje Abbule, když byla štěně:
Abbynka:
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:34
- Nahlásit
Eimy
hele tak s tou 5110 jsi mě nahlodala, říkala jsem si, že je to velkej telefon a naše štěnda jsou o dost menší, takže jsem vzala tel.od pevný linky a překvapilo mě,že máš pravdu, já je vidím jako hrozný prcky a ono to tak není..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:43
- Nahlásit
verunicicka
Hele, tady je na té fotce u telefonu Byla o kousek preci jen větší, ale ne o moc
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:44
- Nahlásit
verunicicka
A vážila jsi je ? Mně zas víc,pro představu,řekne váha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:48
- Nahlásit
Eimy
younglady
hele holky,mám geniální plán,jiný ani nemám Ti psi jsou těm vašim fakt podobný ,tagže si každá vemete toho podobnýho vašim a je vystaráno a vy budete gestit,že máte dvojčátka!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
Myslíš, že si k nervní bábě a puberťákovi vemu ještě štěně? Tak to už bych byla fakt na bohnice Navíc bych nemohla tvrdit, že mám dvojčata, Abby má tak 8 kilo, což budou mít tyhle tak ve dvou měsících při odběru
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:50
- Nahlásit
žofka
no poprvý je budu vážit až dneska, páč jsme jaksi kuchyňskou váhu doteď nepotřebovali,takže přítelák jí měl za úkol dneska koupit.takže dám info.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:51
- Nahlásit
verunicicka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:52
- Nahlásit
younglady
Abby má tak 8 kilo, což budou mít tyhle tak ve dvou měsících při odběru
šiš tak řekneš,ža abby je její céra!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
Hele pani, když nám s manželem koupíte barák se zahrádkou, tak si to štěndo ráda vezmu Obávám se, že dovést ho teď, kdy samotnou psici má ubytovanou jinde, než bydlím já, je důvodem pro mou cestu pod most
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
šiš tak řekneš,ža abby je její céra!
Anebo řekne, že Abby upat ocásek a že prostě jen dorůstá...jako ještěrce...a žije svůj vlastní život....mimo ještěrku....
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
vopravdu traverzu na vás
|