Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Jakého psa do panelového bytu?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:43
- Nahlásit

Fajka
Právě že myslim že taky jsou...
Já sem cvok a byla bych si ochotná domu nastěhovat cokoliv, ale nějak jsem dospěla k tomu, že nejlepší je to když to nelíná, nebo je to plešatý
Krátkosrstý chlupy jsou něco šílenýho a dlouhý chlupy teda budiž , ale bez podsady....jinak teda viz můj předchozí příspěvek
a nikoho neodsuzuju

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:44
- Nahlásit

GroWer
Co napsat nějaký konkrétní požadavky ? Povaha, snášenlivost, aktivita, srst,....

inu
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:45
- Nahlásit

Fajka
no, tak já vím, že jsme se na tom shodli, ale pokud dotyčný píše, že je mu 16 a nemá žádné zkušenosti, tak je to a little bit risky. Zvlášť, když fakt nevím, z který CHS bych mu nějakou doporučila..

GroWer
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:47
- Nahlásit

asi budu za debila ale budiž
co je CHS ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:48
- Nahlásit

inu
Zvlášť, když fakt nevím, z který CHS bych mu nějakou doporučila..
ja ja máte recht paní...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:48
- Nahlásit

GroWer
Ty vogo, ty si dáreček chovatelská stanice

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:50
- Nahlásit

No jestli si ten dáreček z nás nedělá srandu

GroWer
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:52
- Nahlásit

Dines
ty jo to po mě chceš moc moje skušenosti se psy jsou že je potkávám na ulici...
povaha - chci kamaráda, ne hajzla
snášelivost-to myslíš s ostatními psy?.. no moc nadšenej nebudu když sousedovic psovi ukusne hlavu...
aktivita-rád si s nim pohraju ale newim jestli budu zvládat s ním každej den 20 km nebo s nim 2 hodiny aportovat..
srst - nwm hezká aby sme neměli dříve zmíněný sníh o bytě....
Existije takový pes?!

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:53
- Nahlásit

makrel
že by ?
snad nééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:54
- Nahlásit

GroWer
snášelivost-to myslíš s ostatními psy?.. no moc nadšenej nebudu když sousedovic psovi ukusne hlavu...
aktivita-rád si s nim pohraju ale newim jestli budu zvládat s ním každej den 20 km nebo s nim 2 hodiny aportovat..

hmmm tak to by jsme měli.. takže akitu si škrtni

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:55
- Nahlásit

Já bych škrtla i toho výmaráka nebo co to tam bylo

inu
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:56
- Nahlásit

GroWer
chci kamaráda, ne hajzla : jak si to vychováš, takový to máš
no moc nadšenej nebudu když sousedovic psovi ukusne hlavu... a to chceš akitu, kerý mívaj celkem dost problémy s dominancí vůči psům?
rád si s nim pohraju a to si myslíš, že tohle velkýmu psovi stačí?
nwm hezká aby sme neměli dříve zmíněný sníh o bytě... aha

Mám teda pro Tebe ideálního psa: rasa AIBO

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:58
- Nahlásit

inu
Mám teda pro Tebe ideálního psa: rasa AIBO
šiš paní ted budu za vola já, co to je???

inu
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:59
- Nahlásit

Fajka
googli pani, myslím, že mi dáš za pravdu

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:01
- Nahlásit

GroWer

ty jo to po mě chceš moc moje skušenosti se psy jsou že je potkávám na ulici...
srst - nwm hezká aby sme neměli dříve zmíněný sníh o bytě....
Existije takový pes?!

Souhlas, výmara i akitu se škrtni - to nejsou jednoduchý psi.
Nechci se opakovat, tak jen napíšu že existuje
teď ještě popřemýšlím, jestli se hodí i nějkterej jinej do toho tvýho popisu

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:02
- Nahlásit

inu
ste blpka paní

inu
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:03 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
ste blpka paní

já fim a vůbec se za to nestydím

Ale lepší bejt blpka než aby další pes skončil špatně, no ni?

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:05
- Nahlásit

inu
Fajka
To sou ty hezounký plyšáci, nééé?

Fajka
Člen
- Nahlásit

inu
Ale tak třeba když si GroWer dobře vybere vhodné to plémně a že je z čeho vybírat že tak to může bejt v pohodě

GroWer
Člen
- Nahlásit

ubezpečuji z vás že si z vás srandu nedělam prostě to nevím no co je teda CHS?.... prosím
Btw: Dines mě žádala abych napsal jak by mi to vyhovovalo samozdřejmě překousnu nějaké proti....Krom toho když napíšu rád si s ním pohraju a ne 20 km...někdo mi řekl a to chceš velkého psa ?! mi netvrď že každý velký pes potřebuje běhat 20km deně a jestli ano tak se o5 za debila a pořídím si morče

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:08
- Nahlásit

inu
Fajka
Co nějakej australan , peruán (naháč), nebo ten labrouš, nebo zlaťák?

Kniga
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:08
- Nahlásit

Ja doporucuju knirace, klidne i toho maleho, ale i ti velci jsou fajn

1) Trimuje se - takze pak temer nelina
2) Se psy se dokaze snest, i kdyz kapanek ostrejsi nekdy byvaji, ale nejsou to az zas takovi agresori a zda se mi to u nich hodne o socializaci, nas Caki bohuzel socializovany nebyl, ale ve vybehu potkavam kniru povicero a jsou to pohodari vicemene.
3) Je to pes aktivni, ale zase ne moc, umi si i vychutnat pohodli, kdyz snim budes behat po venku a cvicit snim bude rad, ale rozhodne toho pohybu a zabavy nepotrebuje tolik co bgl
4) je to pes! Narozdil treba od pudla (pudlari nezlobte se, ale proste me pudl, no prijde divnej...) proste, knirac je knirac
5) Jsou ucenlivi a jsou to pracovni psi, takze se daji pomerne snadno cvicit, navic cvici radi! Kdyz te treba chytne i touha po sportovni kynologii tak jsou na ni docela fajni...
6) Prijde mi to jako dobre plemeno pro zacatecnika
7) Udajne maji nizsi potrebu zvykani, vsichni kniri co znam toho znicili doma podstane min nez trebas moje biglice ci znama labradorka a to napriklad moje SPoty mela daleko vice vyziti a pohybu nez nas Caki (maly knirac pepr a sul) a presto Caki neznicil NIC, vyhyba se vecem na hzem polozenym atd.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:09
- Nahlásit

GroWer
prostě to nevím no co je teda CHS?.... prosím
v klidu.. já když sem sem přišla tak sem taky nevěděla co je VET...(veterinář) ..... každej se učíme

Já myslím že je dost velkejch plemen co nepotřebujou běhat 20 km denně.. třeba zrovna ta akita. Myslím že je škoda že si neviděl žádnou na živo když už o ní přemýšlíš.. Co vyrazit na nějakou tu akitáckou akci? Odkud jsi?

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:09
- Nahlásit

GroWer

No běhat 20 km možná ne, ale potřebuje práci. Nestačí si pohrát a projít se hodinku venku denně. To nestačí ani mojemu střednímu kříženci.

GroWer
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:10
- Nahlásit

rád si s ním pohraju sem nemyslel doslovně samozdřejmě mu rád věnuji klidně i delší pojížďku na kole 10km ale ne každý den aby bylo vyrozuměno jak jsem to myslel
BTW : chvílemi vůbec nerozumím o čem se bavíte a zase si jednou připadám jako opravdový idiot

inu
Člen
- Nahlásit

Dines
jo, vhodný pro potenciální pakovikuně

Fajka
No, tak já už jsem mu vybrala, že

GroWer
Hele, víš ty vůbec, co to je, mít velkýho psa? Souhlasí s tím tvoje máma? Velkej pes, to jsou velký nároky: na výchovu, výcvik, stravu. Zabere spoustu místa, může pěkně smrdět, pokud bude dlouhosrstej. Musíš mu dát pracovní vytížení, protože může z nudy demolovat byt. A nestačí to jednou denně pět minut, musíš se psem makat, makat, makat. Pokud nejsi ochotnej, riskuješ, že ti vyroste bestie, která bude fyzicky silnější, než vy všichni dohromady a půjde po vás, protože se automaticky bude cpát na místo vůdce smečky.
Takže si do sakra dobře rozmysli, už jen proto, že ten pes bude žít deset patnáct let a ty půjdeš domu dřív, třeba na studia.. a co s ním potom bude?

Fajka
Člen
- Nahlásit

Kniga
dobrej tip

Dines
Člen
- Nahlásit

GroWer
Tak ty obří plemena ten pohyb tolik nepotřebují, ale to už jsou psi typu mastin, argentinská doga, mastif, a pod. který by tě ale vystěhovaly, a navíc už je velkej problém když nejsou zvládnutý ....
Co ten stafordšírskej bulteriér? Možná by ti mohl vyhovovat...
(Když fakt nechceš toho pudla co opravdu splňuje přesně tvuj popis)

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:11
- Nahlásit

Kniga

S většinou souhlasím, knírači jsou super, ale on chce velkého psa a nevím, jestli velký knírač je nejvhodnější pro začátečníka?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 19:11
- Nahlásit

GroWer
chvílemi vůbec nerozumím o čem se bavíte a zase si jednou připadám jako opravdový idiot
tak se na nás nezlob.. tu jsou všici švihnutý psiskama ale až zjistíš hantýrku budeš v klidu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání