| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:38
- Nahlásit
GroWer
Můžu se zeptat proč sis vybral(a?) zrovan tyhle plemena? Určitě není blbost velkého psa do paneláku, ale i mezi velkými plemeny jsou velké rozdíly, a zrovna třeba výmarský ohař jakožto pes aktivní a lovecký není tou úplně nejlepší volbou..
Také husky není zrovna pes byťák, především tedy kvůli teplotě ...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:47
- Nahlásit
GroWer - hele, otázka je, jestli TY budeš sen toho psa... ten tvůj výběr, taky vzhledem k tvému věku, je fakt vražednej :-/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ježíš ten věk sem fakt přehlídla
No tak to souhlas! A akita vůbec, ta potřebuje hodně pevnou ruku a autoritu! Vztáhnuli to na mě tak v šestnácti bych to ani náhodou nezvládla...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:05
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
GroWer
Fajka
V tomhle věku by byl snad nejlepší ten velkej pudl - a né že se hned urazíš a nafrníš - jsou to skvělý velký psi se suprovou povahou, vhodný snad pro každýho - a přitom pořádný aktivní sporťáci
|
GroWer
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:06
- Nahlásit
inu
určitě můžeš proto to sem píšu :-D
BTW: pouští hodně chlupy ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:07
- Nahlásit
A co berňák..... velkej ale většinou pohodář
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:09
- Nahlásit
GroWer
akita? strašně!! dvakrát ročně všechno dolů a že toho je...
Koukej
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/nezar azene/ruzne/original/556
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:09
- Nahlásit
Fajka
Berňáka do bytu nééé, sice pohodář, ale přijde mi to trochu drsný tyhle vysloveně zateplený dlouhosrstý plemena do panelákovýho bytu ...
|
GroWer
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:10
- Nahlásit
GroWer
.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:14
- Nahlásit
A co boxer?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:16
- Nahlásit
makrel
To spíš fenku řekla bych - přece jen boxeři taky nejsou nejměkčí a nejtvárnější psi ... ale zase kdo ví, komu vlastně vybíráme rasu - mám kamarádku, která už v první třídě byla rozumnější a vyzrálejší než já teď
|
GroWer
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:16
- Nahlásit
makrel
nic proti němu ale boxer ee
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:19
- Nahlásit
GroWer
A ten pudl ludl?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:20
- Nahlásit
DinesGroWer
Myslela jsem fenku. Nestačil by střední pes?
|
GroWer
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:22
- Nahlásit
Dines
pudl ludl též ne
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:25
- Nahlásit
GroWer
A labrador nebo něco takového?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:26 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
GroWer
Nenapsalo jsi zda jsi žena či muž... a taky proč jsi vybral(a) zrovan ty 3 plemena
|
GroWer
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:27
- Nahlásit
Americká Akita je též střední pes ne ?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:27
- Nahlásit
Dines
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:30
- Nahlásit
makrel
Něco k smíchu?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:30
- Nahlásit
GroWer
Napadl mě třeba český strakatý pes. A jinak taky by mě zajímalo proč zrovna ty tři plemena- každé je úplně ale úplně jiné
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:31
- Nahlásit
Dines
Jen to "nenapsalo jsi"
|
GroWer
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:32
- Nahlásit
Jsem mužského pohlavý a jsem urostlý výšky 180cm a mám sílu jako hřebec!
nwm tyto 3psy jsem si vybral protože na mě udělali největší celkový dojem jak při dlohém hrabání se na internetu tak i osobním setkáním akorát s Akitou jsem se asi nesetkal....a hlavně husky se mi strašně líbí už asi od 7 let a akita je mu podobná....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:33
- Nahlásit
GroWer
Aha, jenže to jak vypadá je trošku jiná věc než to, co potřebuje a jak se chová. Co na ten výběr říká mamka?
|
GroWer
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:35
- Nahlásit
Ježiš těď jsem si uvědomil že jsem zapoměl napsat základní věc kterou jsem původně zamýšlel.....Máme v celém bytě krom chodby plavoucí podlahy .. což jak jsem slyšel je pro pejsky dost nahovno!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:37
- Nahlásit
GroWer
Tak to to s tím pudlem chápu
Ale zase se na něj dobře balí holky, a přítel ačkoliv by si ho sám asi nikdy nepořídil, tak na něj nedá dopustit
Mě teda napadl ještě stafordšírský bulteriér, ale je to teď až trochu moc módní plemeno - ale jinak fajn pes
Kdysi jsem se zbláznila do fenky hasky co byla u nás v útulku - nádherná obrovaská fena, ale do paneláku ne
|
GroWer
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:38
- Nahlásit
říká že neví proč si furt velkého psa a že si mě chce živě představit jak s ním budu každý den jezdit 10km na kole ale já si věřím že tento počáteční elán nestratím po chvíly jako už děti dělají
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:40
- Nahlásit
GroWer
Jsem mužského pohlavý a jsem urostlý výšky 180cm a mám sílu jako hřebec!
dyž už tak hřebeček
A co americká aa ta je tvárnější než akita inu ...
Dines
Berňáka do bytu nééé, sice pohodář, ale přijde mi to trochu drsný tyhle vysloveně zateplený dlouhosrstý plemena do panelákovýho bytu
no a myslíš že akita a husky zateplený nejsou ?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:40
- Nahlásit
GroWer
Problém je, že třeba tomu haskounovi by těch 10km ani nestačilo... možná v zápřahu.
Jako teoreticky v bytě přežije každej pes, ale pro některého tam jsou podmínky vhodnější.
Máme v celém bytě krom chodby plavoucí podlahy .. což jak jsem slyšel je pro pejsky dost nahovno!
Si nevybereš - my máme v celym bytě koberce, a to je zase při soužití se psem na h*** pro nás
|
GroWer
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 18:41
- Nahlásit
jj vím že je něco jiného co potřebuje jak se chová a vypadá... to jsem vzal v potaz
|