Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 18:42
- Nahlásit

Laida
Cau Laidus ,
tak gratuluju k dalsi ZK! Filosofii das tez .. musis to hodne zaomackovat
Martin se začil učit vařit Hezyyyy, to je slusnej uspech
protože Corrýš nějak začala odmítat granule. Snad je to jen dočasné .. no nechci ti brat iluze, ale holt Corrca pochopila, ze nejlepsi granule jsou maso
A jak je to s tím Hradiskem? Laidus, asi si to rezervnete, Fajka to ted zarizuje pro nas, ale je tam nejaky zadrhel, tak bude lepsi, kdyz se domluvite s majiteli primo ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:36
- Nahlásit

Laida
Ahojky
Týjo Martin vyvařuje jo??? To Pája by do kuchyně nešel uvařit ani nám ani pro psa to by jsme umřeli hlady všici být to na něm tak že Martina moooc pozdravuju
A pokud můžu radit tu rezervaci Rožnva neodkádejte ani o den. Kdyžtak napiš aspoň email ať o vás vědí.
Jinak k těm granulkám, já kupuju hodně dobrý a Fajkýš taky někdy frfňá a někdy zase luxuje ani nemrkne. A když frfňá tak mě funguje vzít malou játrovou paštičku do toho dvě decky horký vody zamíchat do granulek a to máš vidět ten hukot jak to zblajzne
A přeju hodně chutí do učení a silný nervy na zkoušky .... to musí bejt pěknej záhul na nervy to ti holka vůbec nezávidím.

Roxana
Tak to máme za sebou Bábovka spinká jak šípková růženka (převlečená za vlkodlaka) ona ti normálně vrčí i když spí no hrůza. Jinak to šlo trvalo to asi hoďku a i s loktama to stálo 1500.

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:39
- Nahlásit

Fajka
ona ti normálně vrčí - ja myslim, ze ted ma narok , jste holky sikovny

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:49
- Nahlásit

Roxana
Nárok nemá nikdy ale pokud se jí něco ošklivýho zdá tak jí to momentálně odpouštím Hlavně že už to máme za sebou

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:51
- Nahlásit

Fajka
kdy budes vedit vysledky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:54
- Nahlásit

Roxana
No to nevíííím. Vetka říkala, že to pošlou nejpozději v pondělí ráno. Já to musím v pondělí zaplatit, tak než to tam dojde a pak zpátky tak minimálně týden počítám. Jakmile to příjde dám ti vědět.
Jo a už mám tu novou velikost postroje a sedíííí tak už nám chybí jen ten sníh

Laida
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:55
- Nahlásit

Fajka
A copak se vám stalo holky

To míchání do granulek děláme už hoooodně dlouho, už odmalinka žrádlu moc nedala. Ale mívá období. Spíš mě překvapuje, že si hladovění nechala hlavně na zimu.

Roxana
Díky za podporu, snad to půjde.

A co u vás všech novýho?

Laida
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:00
- Nahlásit

Roxana
Na to Hradisko radši teda písnu, aby jsem tam měla ještě nějaký to místečko.
Už se tam těším, je to tam nádherné.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Laida
Nám se nic nestalo (vyjímečně) my byli jen na tom rengenu kyčlí a loktů na který si se ptala Mášli dotaz ptej se mám aktuální zážitky

A zkusili jste tu játrovou paštičku? Ta voní tak že by ty granule občas zbodnul i Pája

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:02
- Nahlásit

Fajka
Jakmile to příjde dám ti vědět - jasny, budu drzet palce!!
Jo a už mám tu novou velikost postroje a sedíííí - super, tak to ma dobry konec tak snad poco bude milostivo .. i nam
Laida
Spíš mě překvapuje, no ja myslim, ze vi, ze dostane lepsi
jinak noveho zatim nic .. co ty vase stranecky ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:08
- Nahlásit

Roxana
Já mám nový vzkazík v knize a asi se picnu ten svět je malinkej malinkatej mrňavoučkej
Mám radost jak malý dítě

Laida
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:12
- Nahlásit

Fajka
Nám se nic nestalo , to jsem ráda. Už jsem si myslela, že zase marodíte.
Jen mě zajímá, jak starý může být rengen, aby uzali bonitaci.

Joooo, a taky máme postroj, nejdřív sem nechápala, když Martin volal, kolik může mít Corry přes hrudník, když jmse letos lyže ani nevytáhli. Ale chodí s Corčou běhat a prý se jí to s postrojem líbí a dokonce, když je v postroji, udržuje tempo podle páníčka.

Tu paštičku zkusím - je pro lidi nebo pesany?

Roxana
Ty stránečky, to je potíž. Martin pořád někde lítá, teď ještě do toho má tu domácnost.
Ale nějakou fotku tam už dal: www.aamedvidek.estranky.cz

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:17
- Nahlásit

Laida
Jen mě zajímá, jak starý může být rengen, aby uzali bonitaci no jistá si nejsem ale já myslím že důležitý je udělat rengen až v určitém věku myslím že min. na 12 měsících (ne dřív) a pak ten snímek můžeš použít kdykoliv... ale nevím Roxík bude vědět určitě...
Paštička pro lidi, játrová ta nejobyčejnějí co stojí do pěti korun Pája s Fajkou se o ní perou když je doma poslední

Běhání v postroji je super základ na lyže akorát já nic neuběhnu no
Týjo odkaz na stránky :- mrknu a přidám si vás do odkazů

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:17
- Nahlásit

Fajka
hele tak to je dobry a vis ze nahody neexistujou, ze jo
Laida
Jen mě zajímá, jak starý může být rengen, aby uzali bonitaci. - spis je otazka, odkdy se nejdriv muze udelat a musis ho poslat posuzovateli (pro nase plemeno MVDr. Nytra, Ostrava), ten to musi vyhodnotit Poptej se u chovatelky
Krasny fotky !

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
hele tak to je dobry a vis ze nahody neexistujou, ze jo
No náhoda jak blázen, já ho strašně obdivuju už dlouho, pak ta náhoda že jsem je potkala (no fakt sem myslela, že dneska upadnu, když jsem zjistila že to byl on a strašně mě to mrzelo že sem to nevěděla, tak sem mu to musela alespoň napsat) no a ten jeho vzkazík mě totálně dostal, řechtám se tu jak kobyla a nechápu

Laida
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:26
- Nahlásit

Roxana
Díky, nebyla jsem zrovna chytrá z té úvodní stránky s dvojí vlajkou. Aby to lidi nebrali jako křížence. Martin měl ale strašnou radost a každý, kdo se zajímá o plemeno podle něho zná i historii. Ještě mu to musím zcenzurovat. Víc než o psech je to o našem pobytu v zahraničí. Na text si prý počká, až budu mít po zkouškách - ten je vyčůranej

Holky, já mažu, mám ještě co číst. Tak zatím.

A díky za info o posuzovateli.

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:27
- Nahlásit

Fajka
a nechápu - dyt ti rikam, ze nahody neexistujou

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:27
- Nahlásit

Laida
No já teda zrovna na tu dvojí vlajku čučím jak puk a podle mě je to dost dobrej nápad

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:29
- Nahlásit

Roxana
dyt ti rikam, ze nahody neexistujou
A je to pořád ještě náhoda když jich je několik po sobě v řadě?

moth
# Zasláno: 25 Led 2008 20:30
- Nahlásit

Ahoj baby!
To si tu kecate, ked je vikend
Laida
Gratulujem ku skuske, len tak dalej!
Konkretnosti k RTG Ti urcite napise Hanka, ja by som len mala poznamku - nespajat ockovanie s narkozou !!!
Vsetkym
Doplnila som historiu AA na nasom webe, nie je to sice dokoncene, ale su tam pekne obrazky http://www.moth.host.sk/historia.html
Katka

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:33
- Nahlásit

moth
nespajat ockovanie s narkozou !!!
Ahooj nedá mi to a hned se zeptám. Když jsme měli tu narkozu dneska kdy můžem jít na očkování. Měli jsme mít v lednu přeočkování a konec ledna se kvapem blíží
Jak velkej rozestup mám nechat?
Díííky. Na stránečky zabrousím a doplním si vzdělání

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:36
- Nahlásit

moth
Cau
To si tu kecate, ked je vikend no to je preci jasny, jak jinaaaaak ?
me ten odkaz nejak nechtel .. ale vyzrala jsem na to .. a je to hoooodne dobry

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:38
- Nahlásit

Fajka
myslis vzteklinu? hele to bych nehrotila, klido nechej do pulky unora, ja bych pro jistotu rozestup dva tydny, nejmin ..

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:40
- Nahlásit

moth
vyborna myslenka - hitorie u nas uz od dob CSSR
Nesel by tez doplnit i Bishoku Hovelensis ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:41
- Nahlásit

Roxana
Ne vzteklinu ne... nějaký ty kombinace psiky parvovizozy, či co já vím pak únor ten kašel, a pak ta vzteklina, mám teď každej měsíc něco a nevím jak moc je to průšvih když na něco přijdu dýl než po roce

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:42
- Nahlásit

Roxana
Mě to taky nejde jak si to otevřela prosíím

moth
# Zasláno: 25 Led 2008 20:45
- Nahlásit

Fajka
To Ti najlepsie povie veterinar, ide len o jednu dolezitu vec, ze ked sa ockuje, automaticky sa oslabuje imunita - organizmus si vytvara protilatky proti naockovanemu seru A kedze narkoza je nemala zataz na organizmus, nemal by byt organizmus zatazeny naraz dvojnasobne. Napr. aj bezne odcervovanie by sa nemalo aplykovat sucasne s ockovanim a tak. A nakoniec zo skusenosti mozem napisat, ze kazdy organizmus je iny - inak citlivy - niektory pes bez problemov znesie kombinovane ockovanie a iny musi byt ockovany postupne ... takze su veci jednoduche a veci zasadne - naraz narkoza + ockovanie urcite nejdu dokopy s ohladom na zdarny priebeh a hlavne setrenie imunity psa Ono ked sa raz imunita rozhasi, najtazsie je hladat dovod a este tazsie riesit skutkovy stav, takze radsej predchadzat pripadnym problemom, ako si ich vytvarat
Katka

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:45
- Nahlásit

no tak se pro jistotu domluv s vetem, ale tohle by snad vadit nemelo - dva tydny ..

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 20:47
- Nahlásit

Fajka
no musis si natukat do adresniho radku ruco www.moth.host.sk a pak se uz proklikas

moth
# Zasláno: 25 Led 2008 21:01
- Nahlásit

UF, tie nase stranky, uz ma to poriadne stve, ta planovana zmena bude zachrana
Roxy
Akekolvek pripomienky a napady, komentare, prispevky, skusenosti su vitane, inak mam taku viziu, ze zalozim extra stranku len na historiu CS, lebo vo finale toho bude dost. Idea je asi taka - od pociatkov po dnesok, teda v zavere by tam bola galeria obrazkov ktorejkolvek AA, ktorej majitel/ka by sa rozhodli o zverejneni, samozrejme nepojde o vystavne foto, prave naopak akekolvek - kto ake uzna za vhodne. A teraz ako to pisem, rozmyslam mozno by to bolo vhodne dat skor na AACS - kto nevie American Akita Club Slovakia - http://www.aacs.host.sk
Hold Roxy, hodila si mi chrobaka do hlavy - dakujem - len tam by bolo skutocne vhodne, aby sa zapojilo viac ludi ... Ale len tak kukam, ako sa z jednoduchej myslienky pre web jednej chov. st., moze stat projekt pre plemeno VYBORNE ROXY!
Katka
PS: Inak historia AA zahrnajuca aj CZ dost bohato, uz bola velmi pekne spracovana, robila to priatelka z PL, kto chce poslem link

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání