Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 21:23
- Nahlásit

Fajka
Ahoj
Tak jak uz mam zkouknuto - libi se mi moc - treba ta s PET lahvi neb0 - prochazkuje panecek me nebo naopak ?
A mas 100 bodu - po vice nez tydnu zfouknut prach z naseho tematu

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 21:34
- Nahlásit

Roxana
Ahojky no nějak nám to tu usnulo no
tak sem se pokusila o zmrtvích-vstání
Ale dneska už mizím. Tak zítra pááá

Hana Blatoňová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 21:14
- Nahlásit

POZOR všichni, kdož se chystáte na letošní akití Rožnov !!!
Z organizačních důvodů se mění tradiční termín z prvního víkednu v srpnu, na poslední v červenci, tedy 26. - 27.7.
Předejte prosím tuto informaci všem, o kterých si myslíte, že by je to mohlo zajímat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 21:33
- Nahlásit

Hana
No tak to je pěkný teď abych tu rezervaci změnila
Každopádně díííky

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 10:00
- Nahlásit

Roxana
Ahojky, já žiju
Už je mi líp, i když hlava bolí pořád ale to už nějak přejde...
Fajkýš to sice ode mě nechytil ale chytil to Pája
A je ouplně mimo

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 11:45
- Nahlásit

Fajka
Ahoj, no to jsem rada, ze uz je lip! Ale chudak Paja . Tak at jste oba rychle vyzdraveny
A dik za tu rezervacku na radegast

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 18:53
- Nahlásit

Roxana
Ahojda, přeposílám ti maila co mi dneska přišel ohledně té rezervace.
Se už asi picnu, bo nic nejde jednoduše
Ale jedna dobrá zpráva by přece jen byla ochladilo se a sněží

Bent
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:54
- Nahlásit

Ahoooooj akitářky, poslušně hlásím, že jsem opět zde. Tak jak se vede a co akitky ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:12
- Nahlásit

Bent
No ahojdaaaaaaaaaaaaa
To jsem ráda že si se nám vrátil už tu začínalo být jak dyž tady chcípnul pes...
My žijem v celkem v pohodě už jsme s Fajkýšek trénovali i ty lyže A jak se má šibinka? A co maminka?

Bent
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:20
- Nahlásit

Fajka
Mamina už je celkem v pohodě, teď o ni pečuje ségra. Šibina si to tam užívala, velká zahrada, mohla chodit na volno a bejt venku jak dlouho chtěla. Proháněla ovečky, otravovala čuňáka a chodila zlobit králíky. Ale sotva jsme přijeli tak jsem ji musel šoupnout do vany neboť ňák načuchla tím venkovem. Takže je zalezlá na svým pelechu a těžce mě ignoruje. Počítám že na večerní chcanec ji budu muset vynést za použití násilí....

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:26
- Nahlásit

Bent
Tak ťuky ťuk ať mamince zdravíčko slouží.
No to si myslím že se jí na venkově líbilo a ty to dobrodružství takhle zakončíš, styď se páníčku, troška toho smrádečku

Bent
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:33
- Nahlásit

Fajka
Vždyť smrděla jak prasečí farma. A navíc chrní se mnou v posteli. To je zajímavý, že tam se ani nehrnula do postele. Moje rozmazlená lejdy chrápala u kamen na podlahový hadře. A doma musí mít polštář....asi začnem se sparťanskou výchovou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:40
- Nahlásit

Bent
No a co máš proti prasečím rypáčkům, dyť maj taky studenej čumáček no a troška toho smrádku, by sis připadal že si na venkově pořád

Moje rozmazlená lejdy chrápala u kamen na podlahový hadře no jo ale u kamen, to je úplně jiný teplo než u ústřeďáku, čert vem nějakou hadru

Ale jinak sparťanskou výchovu schvaluju já sjí Fajkýšovi taky slibuju už dlouho

Bent
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:51
- Nahlásit

Fajka
Prasečí rypáčky miluju, hlavně uzený a v tlamě citron. Ale jinak bych venkov bral, mamina stejně pořád skučí ať se k ní nastěhuju, že chalupa potřebuje mužskou ruku. Furt o tom uvažuju, jen kdybych to neměl tak daleko do práce. No, možná koupím nějaké starší přibližovadlo a bude ze mě chalupník. Ale to šibice zvlčí úplně.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 21:01
- Nahlásit

Bent
Prasečí rypáčky miluju, hlavně uzený a v tlamě citron.
to asi všici

nějaké starší přibližovadlo a bude ze mě chalupník
a z šibice chalupnice Já myslím, že nezvlčí a ještě k tomu nebude v chaloupce ani myš a to se vyplatí a šibice bude nadšená

Zalistuj pár stránek nazpátek někde jsem dávala fotky Kenjiho, pokud si je ještě neviděl teda.

Bent
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 21:07
- Nahlásit

Fajka
Jo už jsem koukal, na to že je bezpapírák se poved !!! Jestli si to rozmyslím a prchnu do lesů, tak si pořídím bernardýna a ještě jednu, dvě šibice. Jen doufám, že maminu z toho neklepne.
Pro dnešek se loučím, jdu se pokusit vyvenčit tu hromádku neštěstí a chrnět. Zítra vstávám ve tři !!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 21:20
- Nahlásit

Bent
pořídím bernardýna a ještě jednu, dvě šibice.
že by
Šmarjá ve tři? to by mě zabilo
Tak sladký sny tobě i naprdnuté šibince
Dobrou

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 09:12
- Nahlásit

Fajka, Bent
Ahoooj vy dva ! Prasečí rypáčky miluju, hlavně uzený a v tlamě citron. ... to asi všici Neee, bleeee, fuuuuuj to ja rozhodne nemiluju, takle kdyby nejakej zeleninovej salatek radsi
Bent
Tak vitej zase zpet, no konecne A dobre zpravy o mamince , at se maminky uz zdravicko drzi!!!
Fajka
Cauko Co virozy u vas, uz je v poho? A neco noveho ohledne coursingu ci postroje ??

Laida
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 18:01
- Nahlásit

Ahoj všici,
koukala jsem, že to tady v poslední době trošku umřelo. Včera jsem udělala nejtěžší zkoušku ročníku, tak si dávám dva dny klídku.
Fajka
S tou nabídkou noclehu v Rožnově, moc děkujeme. Teď se to trochu zkomplikovalo s tím časovým přesunem. Zatím nevíme, jet chceme určitě, ale v létě nás čeká stavba střechy na baráku, takže nevíme, na jak dlouho se utrhneme. Druhá věc je, že ten kemp, kde jste si zařídili rezervaci je dost daleko od místa konání. Martin by radši lehnul někde poblíž. Chápu ho, loni jsme tam s příznivcema akit seděli až do dvou do rána, takže představa dlouhého šlapání na místo určené není zrovna nejpříjemnější. A na nocleh přímo na ranči jste se neptali? Může se tam i s pesákama.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 19:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Laida
Ahojky
a jak zkouška dopadla? V poho?

Tak s tím Rožnovem tam jak sem ti psala mě poslali do kélu že buď celý týden nebo nic Takže poslední dohoda s Roxi je taková že zkoušíme přímo ranč. Jenže když sem se tam chtěla dovolat, tak nejdřív telefon nikdo nebral a pak byl vypnutý Tak jsem napsala email a když se do zítra nikdo neozve tak volám znova
Týjo nová střecha jo? Máte už vybranou firmu? Nás to čeká na jaře a příští týden by to měli přijít změřit a udělat cenovou kalkulaci. To asi budu valit oči až uvidím tu sumu
A co Corrynka? jak se mánaše žíhanné dvojčátko?
A že pozdravuju Martina a ptám se jak pokračují stráánečky

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 19:00
- Nahlásit

Roxana
Ahojky, právě jsme se vrátili z 2 hodinové prochajdy a moooc se nám povedla. Potkali jsme tři pejsany a ani jednoho jsme nechtěli sežrat no byl to samej chlap no
Tyjo 2 tisice to je dost. Mě řekli že snímky cca 1000 a posudek 450. Tak uvidím asi to bude ale víc, když nechám i ty lokty.
Ale jak říkáš, když už tam budeme ležet na stole natažený jak králici tak ať to máme všecko za ráz
Hele když zejtra ten Rožnov nedomluvím definitivně tak tě poprosím o pomoc, ale to ti dám ještě vědět zítra.
No Fránina super já věděla, že si holka šikovná

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 19:30
- Nahlásit

Fajka
Cauky
no byl to samej chlap no - helejs, neni ta tvoje Fajka tak trochu tendencni ?
to je dost. - no jo, al pripocitej k tomu velkomestskou prirazku, ze jo
ale to ti dám ještě vědět jasny sefe, cekam na pokyny
Fránina - cece, to byla asi spis nejaka mezera ve vesmirnym deni

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 19:36
- Nahlásit

Laida
No cau, tak gratuluju ke studijnimu volnu a jak to s vama vlstne vypada, co u Corrci novyho??

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 19:56
- Nahlásit

Roxana
helejs, neni ta tvoje Fajka tak trochu tendencni
jestli tím jako myslíš, že má tendecy každýho sežrat, tak to potom joooo

velkomestskou prirazku že by byla velkoměstská větší než vysokohorská? no uvidíš na těch horách

Jé mě se nic nechcééé a kdyby se mi chtělo tak jak se mi nechceee tak už mám všechno hotovýýýý

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:24
- Nahlásit

Fajka
tak už mám všechno hotovýýýý no a kde je teda problem??
no uvidíš na těch horách dekuji za varovani, uz jsem videla, byli jsme tam letos v cervenci ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:29
- Nahlásit

Roxana
no a kde je teda problem
no problém je v tom, že se mi nic nechce nooo
to je preciš jasný néééé

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 20:31
- Nahlásit

jo uz jsem vstala z vedeni a doslo

Hana Blatoňová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 21:29
- Nahlásit

Dobrý večer, už jsem zde sice prezentovala naší AA výstavu, ale pro upřesnění a připomenutí posílám další informace, které dodala sl. Kružíková.

26+27.7.2008 se bude konat DOUBLE KLUBOVÁ VÝSTAVA AA na známém místě jezdeckého areálu Hradisko u Rožnova p.Radhoštěm

..............................

26.7. (v So.) Klubová výstava AA s CAC+CAJC+BOB

Bez titulu KL.VÍTĚZ (tento titul může být zadán pouze 1x v roce)
Posuzovat bude Ing.Hana Blatoňová ,,CZ"

.............................

27.7. (v Ne.) Kl.výstava s CAC+CAJC+BOB
SE ZADÁNÍM TITULU KLUBOVÝ VÍTĚZ

Posuzování přislíbil Jozef Mravík ,,SK"....osvědčený a velmi fundovaný rozhodčí posuzující nejen v Evropě , ale též v USA (žije v Texasu) .

=========================

Info o areálu , rezervace ubytování 10m od prostoru posuzování (dvojlůžkové pokoje s vlastním soc.zařízením )
zde : www.hradisko.cz

Na Hradisku je už nyní více než 1/2 UBYTOVACÍ kapacity zarezervována - zájemci se proto hlaste co nejdříve u p.Ščučkové.

V okolí naleznete mnoho místa v kempech , chatkách I hotelech různého komfortu.
-------------------------------------------------
Tento rok máte tedy ideální možnost absolvovat DVĚ KV v jednom místě za víkend.

Přihlášku+propozice na vyžádání na : akita@tiscali.cz

Laida
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 18:35
- Nahlásit

Fajka
Roxana
Ahoj holky, tak biologii jako takovou mám za sebou - už jen bílý plášť a je ze mě hotová doktorka. Volno ale neužívám, za týden jdu na další zkoušku - šílená historie filosofie. Na gymplu to pro mě byl oblíbený předmět, ale co tam máme my za blb...
Od toho se vyvíjí i všechno další, Corču vidím jen na pár chvil, zato Martin se začil učit vařit. Často přijdu z práce a tak slibně to z kuchyně voní. Se staženým ocáskem pak jdu zasednout ke knihám, když se dozvím, že zas vaří pro pejsky. - no mají se jak v ráji. Martin objevil kouzlo papiňáku a prohání jím samé dobrůtky. Je to taky potřeba, protože Corrýš nějak začala odmítat granule. Snad je to jen dočasné - pořád jí je tam nějak zkrytě vsouváme.
A jak je to s tím Hradiskem? Asi si tam dáme rezervaci, kdyby to nedej bože nevyšlo, určitě se to dá odhlásit.

Laida
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 18:38
- Nahlásit

A ještě mám velký dotaz a to asi také na paní H. Blatoňovou. Corrče bude rok a přemýšlíme, že bychom ji mohli nechat v Rožnově "obonitovat". Nevím ale jak je to s rengenem kyčlí.
Brzy půjdem na očkování, tak bychom to vzali přijednom. Jak staré potvrzení je možné, aby byla možná bonitace?

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání