| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 12:22
- Nahlásit
Fajka, Laida,
ahoj holky, tak mate jestedsky fotky na mailech
vsem pekny den
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 21:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ahojky všem,
tak hlásím, že jsme s Fajkýšem vyzkoušeli ty nové lyže
Když pominu, že sem si vzala nevhodný oblečení a bederák sem měla skoro pořád u krku, vzala jsem krátký vodítko bez amortizéru, jeli jsme za tmy a nevzala sem si čelovku, ztratili jsme blikaču, rozsedli košíček, ve stopě nadělali několik děr jak po výbuchu a Fajkýšek mi ukousnul kus špičky lyže tak musím říct že: stojí to za to
Když se do toho opřela a opravdu makala ve správným směru tak je to bombááááá
Vychytáme výše uvedené maličkosti a co nejdřív půjdem zas
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:08
- Nahlásit
Fajka
Hezkyyyy Ste fakt dobry
Jen takova zvedavostni - k rozsednuti kosicku doslo, ehm, jak ???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:20
- Nahlásit
Roxana
ehm neboooj košíček nebyl na hlavičce
Já jí nejdřív nechala vylítat na volno s košem a pak až zapřáhla, jenže aby mohla hodně otevřít hubu a dejchat tak sem sundala košíček a přidělala sem si ho za bederák na záda mi nějak nedošlo, že dyž padám tak většinou na prdééééél
Košíček se srovnal a přežil to
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:30
- Nahlásit
Fajka
ehm neboooj košíček nebyl na hlavičce - sem si voddechla
ste fakt supeeer, se tesim, az se predvedete LIVE
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:33
- Nahlásit
Roxana
Tož tak to si počkáš, zatím sme trdla
Já furt nechtěla za tmy a nakonec sem včera za tu tmu byla vděčná, že nás nikdo neviděl ale slyšet nás muselo bejt až v Jablonci
Ale tak budem trénovat a uvidíme
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:37
- Nahlásit
Ale tak budem trénovat a uvidíme - to je jasny, vychytate mouchy a pak budes radit nam
A teda bylas nekde ve stope nebo mimo civilizaci?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:44
- Nahlásit
Roxana
No byla sem na tom našem vršku za domem, kterej je relativně rovnej. Z kopce je to zatím děsně o ústa
A kouskama jsme museli projet i už hotovou stopu tak snad nás ostatní lyžaři nesežerou. Si chci ale prošlápnout něco svýho ať máme stopu svojí. Přišla sem na to, že jakmile jedem ve stopě jde Fajkýš pěkně předemnou, ale když sem se pustila do volnýho prostranství tak fut byla buď moc vlevo nebo vpravo, neměla se čeho držet. Asi si udělám dva okruhy bez ní abych si to prošlápla a pak už bude vědět kudy tude vede cesta
Jinak byla na paničku děsně hodná, vždycky když sem přistála na zemi tak se zastavila a přišla se podívat co to tam vyvádím až na ten amok co ji chytl
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:48
- Nahlásit
Všem
Fajka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:53
- Nahlásit
Bubacek
Ahooooj Kuju
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:07
- Nahlásit
Bubacek
Ahoooj
Fajka
až na ten amok co ji chytl - jojo, dovedu si to predstavit "jee panicko, ty jsi zivaaaa, ja myslela, ze uz budes mutvolak!!!"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:14
- Nahlásit
Roxana
Hele ta byla jak papiňák jen vybuchnout, kousala do lyží, hůlek do mě - no přesně jak když byla malá a to sem si myslela že už jí tohle dávno přešlo Tak sem jí vypustila nechala vylítat a za chvilku se uklidnila nechala připnout a jeli jsme dál akurát mám teď v lyži zákus noooo
no nic, těch asi ještě bude
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 11:11
- Nahlásit
Fajka
a to sem si myslela že už jí tohle dávno přešlo - no jo, klasickej zachvat teď v lyži zákus noooo - jo, tak jeste ze sis nekoupila nejaky extrovni funglovky, co
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 11:53
- Nahlásit
Roxana
no jo, klasickej zachvat
no to si ale ze mě děláte prdku pani, mi neříkej že andílek -Ariška tohle taky děláááá ????
tak jeste ze sis nekoupila nejaky extrovni funglovky,
no extrovní nevííím ale fungl nový teda byly a zas víš co furt lepší zákus než zlomená noha kterákoliv
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 12:03
- Nahlásit
Fajka
no to si ale ze mě děláte prdku pani to si nedelam, vite mela bys ji videt, kdyz ji chytne amok a zacne behat kolem baraku, borti co ji stoji v ceste a jen to kormidlo za ni vlaje
Aha, vidis, ja si nejak blbe myslela, ze jsou z bazarku, sorac
zákus než zlomená noha - rozhodopadne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 12:10
- Nahlásit
Roxana
mela bys ji videt, kdyz ji chytne amok a zacne behat kolem baraku, borti co ji stoji v ceste a jen to kormidlo za ni vlaje
Acháááá, tak že by byl Fajkýš nakonec normální
Aha, vidis, ja si nejak blbe myslela, ze jsou z bazarku, sorac no to sis myslela dobře, že sou z bazárku Jsou ale i tam najdeš nový lýže akorát, že loňskej model a to je mi šumák
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 12:15
- Nahlásit
Roxana
mela bys ji videt, kdyz ji chytne amok a zacne behat kolem baraku, borti co ji stoji v ceste a jen to kormidlo za ni vlaje
- tak to znám taky, kolikrát jsem ráda, že mají bílou špičku ocásku, jinak bych ani nevěděla, že je to pes, když je chytne hravá tak je vidět jen ona právě zmiňovaná špička ocásku.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 12:18
- Nahlásit
Fajka
Acháááá, tak že by byl Fajkýš nakonec normální - tak to si piš, že je úúúúúúúúúúplně normální (a jak říká p. Kaiser "UĎO")
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 12:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bubacek
Hmmm ale dyž Uďa neví jestli je taky normální že většinou jde při tom amoku po mě a hrže do mě jak hluchej do vrat teď už teda čím dál míň ale když byla malá tak to byla fakt piraňa neodbytná jak zimnice a nic nepomáhalo jen čekat že jí to co nejdřív přejde
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 12:31
- Nahlásit
Fajka
TAK TO TĚ TEDA LITUJI, ti moji nekoušou do nikoho jen spolu hrají na honěnou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 12:35
- Nahlásit
Bubacek
No říkám teď už je to o 100% lepší už to dlouho neudělala asi jí včera rozhycovala ta lyžovačka ale když byla malá tak to bylo fakt strašný, každou chvíli takovejhle amok a fakt nic nazabíralo. Nešla zabavit ničim jiným, nešla uklidnit, nešlo jí proplesknout prostě nic Sem byla tenkrát hooodně bezradná Ale tak nějak sme to celkem přežili (až na jednu kozééénku :down a už je to o moc lepší
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 13:38
- Nahlásit
Bubacek
když je chytne hravá tak je vidět jen ona právě zmiňovaná špička ocásku.
- no presny
Fajka
no me Aja kdyz ma ale hooodne velikou radost, tak me taky trochu hryze jakoze holt by samou laskou snedla .. doslova Nastesti je fakt jemna a spokoji se s rukou v tlame, neskousava
Na tyhle zachvaty, ktery popisujes a jsou az neprijemny, bych si ji okamzite prestala vsimat, prerusit veskery kontakt .. tak ale ty uz radu nepotrebujes, uz je to vyresene
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 13:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
bych si ji okamzite prestala vsimat, prerusit veskery kontakt ..
Jo to jediný celkem pomáhalo, akorát že jsou i situace kdy prostě od ní odejít nemůžeš a to pak babo raď
Doma sem ji vyšoupla ven na zahradu a nebo obráceně a na procházkách holt bejvávala vobčas přivázaná u toho sloupu
Taky někdy pomohlo na ní lehnou celou vahou (ale ona nesměla ležet na zádech ani na boku) a čekat až se uklidní... jednou sem to musela aplikovat před místní hospůdkou a štamgasti celkem nechápali když vyšli ven a viděli jak se tam válím na psisku
Nastesti je fakt jemna a spokoji se s rukou v tlame, neskousava
to jí taky učím ale je to drsoňka takže tu hubu asi mít uplně jemnou nikdy nebude Taky to řeším tím že jí do tý huby něco vlepím co je poruce ona to požvějká a má klid a já celý ruce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 15:07
- Nahlásit
Roxana
Právě mi přišel ten postrooooj s vodítkem a je to boží krásná modrá
Akorát se mi to zdá kolem toho krku malý
Večer uvidím ...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 15:39
- Nahlásit
Fajka
ale je to drsoňka takže tu - no v tom to prave je, ty mas doma amazonku a ja "neznou holubicku" Myslim, ale, ze jste uplne v poho
vodítkem a je to boží - supeeer, tak to koukej hned zkusit a modelku nafotit, uz se tesim!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 15:45
- Nahlásit
Roxana
no v tom to prave je, ty mas doma amazonku a ja "neznou holubicku
Já chtěla taky něžnou holubičkuu buuuuuu
Holt mě bylo přiděleno jináč Ale nic už sem si zvykla a už bych neměnila
Vyzkouším, vyfotím a ukážu to je přeciš jasná
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 15:54
- Nahlásit
Fajka
Holt mě bylo přiděleno jináč - no tak holt priste Tak vecir Ikdyz ja moc nebudu pritomna, zitra delam ten test z FR, tak napln vecera jasna
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 15:58
- Nahlásit
Roxana
Já musím taky dělat ale fotku snad hodím...
Tak ať se ti hezky učí a leze ti to do hlavy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 20:39
- Nahlásit
Tak 3 fotečky nového postroje jsou zde :
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/nezar azene/ruzne/260
Postroj je úžasnej, krásně odráží světlo a je super vypolstrovanej a festovní. Dokonce Fajce celkem sedí. Jenže sem s tou velikostí stejně na vážkách
Vzadu je to nastavitelný takže v poho, kolem krku si myslí že je to taky dobrý jdou tam prostrčit 2 prsty což by myslím bylo akorát, jenže když jí to nandávám tak to jde špatně a sundat to jde ještě hůř a je jí to nepříjemný Piraňa má moc velkou hlavu
Tak co teď vyměnit za větší nebo nechat ?
Nevíím
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 21:08
- Nahlásit
Fajka
covece ja nevim, mela jsi ji vyfotit spis ten predek ale takle zeshora se zda, ze sedi dobre .. a nepovoli trosicku ?? dyztak se porad s prodejcem - jestli je to ten, koho myslim
|