| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 21:21
- Nahlásit
moth
ta planovana zmena bude zachrana - Katko asi jo, protoze stranky AACS se mi teda pres veskere usili fakt otevrit nepodarilo
Akekolvek pripomienky a napady, komentare, prispevky - no neco me uz napada, tak to pak poslu roztridne v mailu
kto chce poslem link - ja bych si s dovolenim tak ejeden vzal Kuju
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 21:31
- Nahlásit
moth
teda v zavere by tam bola galeria obrazkov ktorejkolvek AA, ktorej majitel/ka by sa rozhodli o zverejneni,
Škoda že tam nebude i AI , já bych se hned hlásila
Jinak si dovolím laickou poznámku k historii... čumím jako puk a zjišťuji, že o akitkách ať už AA nebo AI vlastně nic nevím
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 21:38
- Nahlásit
Fajka
vlastně nic nevím to jsi ale vzala Sokratovi primo z ust a to uz byl nejakej moudrej pan ale vazne, to nebude tak horky, to chce precist par clanecku primo od zdroje a ne lavinovite nakopirovany bachorky na netu .. a budes mit jasno
|
moth
|
# Zasláno: 25 Led 2008 21:39
- Nahlásit
Roxana
Daj si http://www.aacs.host.sk/index.htm
Posli mail ja som uz poslala! Link posielam a preposli to Fajke!
Fajka
V zavere sa to zakonite musi rozvetvit na dve plemena, kedze AA aj AI vychadzaju z jedneho plemena z rovnakou historiou, tak ziadny smutok Fajka, ak mi pomozete s tym, bude to mat velky efekt a konecne budeme moct fakticky riesit dohady niektorych ludi, ktori si neradi overuju skutocnosti a radsej daju na reci typu "jedna pani povedala"
Katka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 21:41
- Nahlásit
moth
Daj si http://www.aacs.host.sk/index.htm helejs me to ale nejde ani tak
Posli mail ja uz taky poslala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 21:45
- Nahlásit
Roxana
to nebude tak horky, to chce precist par clanecku primo od zdroje
to bych fakt měla a že se na to už delší dobu chystám
Teď ale musím za mimineškem už se mi probouzí bábovčička, a kouká jak největší chůďátko
moth
ak mi pomozete s tym, bude to mat velky efekt
tak já se hlásím jako dobrovolnice akorát nevím jestli budu něco platná
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 21:46
- Nahlásit
Fajka
už se mi probouzí bábovčička - pupik, tak ji predej moooc podrbani od tety!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 21:58
- Nahlásit
Roxana
tak sem si hnula se zádama
trvala na tom že chce do pelíšku tak sem jí musela dvě patra dolu odnést protože by jinak po schodech upadla a Pája spí.
Teď nevím jestli jí mám dát něco málo do misky kdyby se v noci vzbudila hladem nebo až ráno... nevim...
|
moth
|
# Zasláno: 25 Led 2008 22:01
- Nahlásit
Roxana
Ono ked ides rovno z fora cez link, tak to tam pridava vselico, daj si nove okno a napis adresu http://www.aacs.host.sk a ked to nepojde priamo, tak pripis index.htm a musi to ist, ked si sa dostala na nase stranky, skor ako ja, tak aj toto musi ist Mail som poslala, tak preposli link aj Fajke aj Laide, urcite si radi prestuduju
Katka
|
moth
|
# Zasláno: 25 Led 2008 22:08
- Nahlásit
Roxana
Tak zas to nejde, netrap sa tym, niekedy nabuduce to skus - provider stoji za h....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 22:12
- Nahlásit
Fajka
au au ..
urcite at ma vodu a granulky bych ji asi taky dala, kdyz ji nebude dobre, tak si je neveme a kdyz jo, tak si da
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 23:01
- Nahlásit
Roxana
Tak bábovička se sice tváří jak boží umučení ale už spapkala mističku piškůtků se smetánkem a hajá přikrytá v pelíšku. Tak do rána tak vydrží a pořádný papu dostane ráno.
A já už du taky spát sem nějaká zmožená.
Dobrou všem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 19:56
- Nahlásit
Roxana
Ahojky,
mrkni na mail please
Dííík
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 19:57
- Nahlásit
Laida
Dobrý večer. Ano, taky si myslím, že není vhodné dělat očkování s RTG najednou. Na druhou stranu, ale nevidím důvod, proč pak neudělat později veškeré očkování najednou, když jsou k tomu ty vakcíny vyráběny. Já to tak praktikuju odjakživa a nikdy jsem s tím neměla problém. Spíše mám pocit, že vás veterinář zve na opakované očkování schválně, protože si tak může účtovat více. Ale to je věc názoru a veterinář vám samozřejmě bude tvrdit, že je to tak vhodnější a méně zatěžující.
K DKK. To se dělá opravdu nejdříve v roce, lépe ještě později. Čas nemá vliv na bonitaci. Ta se dělá nejdříve od 15 měsíců, takže stačí si DKK udělat tesně před tím. Je ale samozřejmě možné, udělat nejprve bonitaci a následně DKK (uchovněna pak bude samozřejmě až po dodání výsledků DKK), ale naopak
je to vhodnější. DKK se dělá v narkóze a musí se u veterináře předem objednat. Snímek se může udělat kdekoliv, ale doporučuji pracoviště, které s tím ná zkušenosti, protože ne všichni veterináři vědí, jak má dobrý snímek opravdu vypadat. Nejen, že musí být výborně čitelný, ale musí splňovat i další náležitosti, správné označení a pod. Pak se pošle k MVDr. Nytrovi, jak už psala Katka. Stačí říct veterináři, který bude snímek dělat, aby mu to poslal, on už bude vědět kde. Zároveň musíte poslat složenkou na adresu Nytry 420,- Kč za vyhodnocení snímku. Doporučuji tuto částku uhradit předem a veterináři, který bude dělat snímek, dodat kopii ústřižku o zaplacení, který může přiložit přímo k snímku a Nytra to pak dostane najednou.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:04
- Nahlásit
Ahoj vsichni,
na stranky jsem vlozila novy clanek o historii a vyvoji plemene, tak zajemcum preji zajimave pocteni
http://www.samarabohemia.estranky.cz/stranka/o-ple meni
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:20
- Nahlásit
Roxana
ahooj týjo mrknu na to, teď sice nestíhám ale večer si počtu. Už se těším
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:31
- Nahlásit
Fajka
Ahoj ,
no to nijak nespecha Ze posilam babovce podrbani
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:34
- Nahlásit
Roxana
Spěcháááá , bo mě to zajímááá
Že děkuju a vyřídím
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 20:00
- Nahlásit
Čau holky, tak co dělají vaše plyšandy ? Nepojedete někdo v dubnu na výstavu do Ostravy ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 20:56
- Nahlásit
vlk
No ahojky vlčáková
Já tedy do Ostravy neeee, ale myslím že Bubu s Papouškovou pojedou. Ale jistá si nejsem..
Moje plyšáková řádí jak černá ruka a má momentálně energie na rozdávání jenže všude bláto mokro mlha a tma, tak se sedá nic moc podniknout ale zase o to líp se hrabou díry v zemi a to pak máš vidět tu blátokouli
Jak se maj šibinky? Shazují už taky kožuch?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:04
- Nahlásit
Ahoj všichni
vlk
Jo já do Ostravy jedu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:05
- Nahlásit
Fajka
Jo, už to začíná pelichat, to by člověk nevěřil,co je z těch malejch příšerek za chlupobraní.....
Blátokoule se děsím až se přestěhujem - všude okolo nás jsou čerstvě zoraná pole. Zrovna dneska jsme se tam byli kouknout a já donesla na botech domů řádný díl rodné hroudy.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:06
- Nahlásit
Bubacek
Ahooooj Bubu zdravím tě smečku i tvoje deckááááá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:07
- Nahlásit
Bubacek
Tak super, aspoň s někoho poznám osobně.....sice nevystavuju, ale v neděli přijdu čumákovat na šibice a akitky....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:08
- Nahlásit
vlk
Zrovna dneska jsme se tam byli kouknout a já donesla na botech domů řádný díl rodné hroudy.....
To znám a ještě k tomu mi to nosí psisko na kila když se v tom porochňá a pak se děsně diví že nemůže domů
Fajka už kožuch tak nějak shodila skoro komplet
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:10 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Fajka
Ahoj, no vidím, že mne znáš dokonale a nebo jsi mne tak dokonale odhadla???
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:14 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
vlk
jen pro ukázku kolik chlupů je z mého hafušáka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:15
- Nahlásit
Bubacek
To jako že ste tam všici?
Dyk to je přece dobřéééééé Já se na ně navšecky strašně těším až je uvidím osobně Akorát nevím koho budu "dlachnit" dřív, jestli děcka nebo pséky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:17
- Nahlásit
Fajka
Tak my s kožuchem teprv začínáme.....vypadáme jak podlahové, řádně používané hadry....
kila svinstva mi šibice nosí domů i ze sídliště, všude chodníky posypaný tím hnusným štěrkem a já ho mám i v posteli....
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:17
- Nahlásit
Fajka
To jako že ste tam všici? to né, ale to s tou Ostravskou výstavou
|