| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:17
- Nahlásit
Roxana
proste a jednoduse si ctem uz i myslenky
týýý woe mě asi klepne
Jinak zatim nic, ale esli se neco dovim, hned se to dovis taky, neboj jo dikes, sem totiž děěěěsně zvědavááá
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:19
- Nahlásit
Roxana
Ahoj Roxi, slibuju, že už se od zítřka budu aktivně zapojovat do všech hovorů. Zítra mě čeká poslední zkouška, jestli to vyjde, udělám obrouvskou hostinu i s pejsanama a všichni to oslavíme. Jako třešničku na dortu si dáme nějakej pořááááádnej výletík.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:21
- Nahlásit
Laida
A ještě jedna otázka? Nepřišly akity s odkládáním kožichů nějak brzy? Já ho pořád nosím a asi ještě chvíli budu
to já taky ale Fajka to prostě začala shazovat takhle brzo Naše vetka říkala že je to tím počasím teplým a že už i ty psi v tom maj bordel. A prej co k ní choděj psi s podsadou tak línají skoro všichni.
Martinovi taky řekli, že pokud neposlechne povel, má zkusit něco absoltně jiného, takže když jsme byli nedávno na prochandě všici, uslyšela jsem místo Corry, ke mě ostrý a přísný povel : HAŤA PAŤA
Ježíš to je taky dobrý
Já mám vyzkoušeno že zabírá stoprocentně když se otočím na druhou stranu a zavolám no ahoooj jak se máááš .... jako že tam je někdo cizí, tak to hned jde omrknout, kočička nám funguje taky dost dobře a úplně nejlíp funguje: helééé Endy je tadýýýýý a přilítne jak vzteklá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:23
- Nahlásit
Fajka
mě asi klepne
ts ts ts, to teda moc nesneses
sem totiž děěěěsně zvědavááá - vic nez ja asi tezko
Laida
Zítra mě čeká poslední zkouška,
- no tak to drzime moooc palce a pak se tesime na nejakou action
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:23
- Nahlásit
Laida
slibuju, že už se od zítřka budu aktivně zapojovat do všech hovorů. Zítra mě čeká poslední zkouška, jestli to vyjde, udělám obrouvskou hostinu i s pejsanama a všichni to oslavíme. Jako třešničku na dortu si dáme nějakej pořááááádnej výletík.
no supeeer tak ať to zítra klapne
hele příští výken plánujem výletí po Praze!! nechceš se přidat????
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:30
- Nahlásit
Fajka
No, bylo by to krásné. Zatím mám ale domluvenou návštěvu rodičů, od vánoc jsem tam nebyla a 16.2 už mi zase začíná má krásná sobotní škola, takže se tam jentak nedostanu.
Ale ještě je možný, že nás ani nebudou chtít , když tak línáme - zatím o tom nevědí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:32
- Nahlásit
Laida
To já jen tak abys věděla, že kdybys nevěděla co s časem
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:37
- Nahlásit
Fajka
Díky moc za pozvání, kdyby náhodou, tak učtitě dám vědět.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 21:00
- Nahlásit
Laida
Super se těšíme na častější pokec
Roxana
Sem ti poslala mailíka... ale nic důležitýho... to já jen tak
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 21:08
- Nahlásit
Roxana
Tak to je super, paráda. Líp bych to neudělala.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 21:17
- Nahlásit
Bubacek
Roxana
Týýjo , zas nějaký tajnosti
Si asi ukoušu nehtyyy
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 21:20
- Nahlásit
Fajka
tak mas maila
Si asi ukoušu nehtyyy
a teda si zvedavka zvedava neskutecna, no uplne stejna jako ja ale aby mela dusicka pokoj podivej se ke me na stenata
Bubacek
sem rada, ze je to takle OK doufam, ze se to ujme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 21:35
- Nahlásit
Roxana
Tak už tam máš odpověď
A díkes nehtíky protentokrát zůstaly celýýý
Je to je hezkýýý, takový nenucený přesměrování správným směrem Já bych si to tam hodila klidně taky akorát já nemám CHS a nevím jestli by u mě někdo hledal AA dyž sme AI
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 22:10
- Nahlásit
Fajka
Tak už tam máš odpověď - vracim micek
takový nenucený přesměrování správným směrem - no kdyz jsme tu byli dneska u tech literarnich prirovnani, tak ja bych si vypucila jedno filmovy od bolka polivky: "musime si pomahat"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 22:28
- Nahlásit
Roxana
Máš ho zase zpááátky
musime si pomahat to jo to je pěkný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 12:55
- Nahlásit
Roxana
Koukej Roxíku další sněhurka bledulka
http://www.milacekcherry.estranky.cz/
Se nám ty osobní stránky akitek nějak rozrůstají
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:06
- Nahlásit
Fajka
No jo, pekny, ty jsi se vydala po stopach snehulek, ne ?
Jo a helejs, uz mam zpravu, pani byla moc mila, takze dotaz ucinen, jestli bude zopovezeno, to uvidime ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:09
- Nahlásit
Roxana
No jo, pekny, ty jsi se vydala po stopach snehulek, ne
néééé prostě si tak lozím a oni na mě dycky nečekaně bafnou
uz mam zpravu, pani byla moc mila, takze dotaz ucinen, jestli bude zopovezeno, to uvidime
Týýýjo ty se úplněj Kolombo sem napnutá jak špagát, bo mě to taky strašně moc zajímá a už dlouho mi to vrtá hlavou
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:33
- Nahlásit
Fajka
sem napnutá jak špagát, bo mě to taky strašně moc zajímá a už dlouho mi to vrtá hlavou - to me tez, ale jak by rekli anglicti pratele - nestahujme kalhoty, brod je jeste daleko
néééé prostě si tak lozím a oni na mě dycky nečekaně bafnou - ze by nejaky znameni shury?!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 09:16 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ahoooj všem
Roxana
Jak je? Lepčí nebo se o tebe pokoušel bacilové? Mám ti poslat Macha a Šebestovou?
Bubacek
Roxana
Ste se mi včera vyzmizíkovaly a já si stejnak super pokecala
Laida
No tak co ta zkouškáá??? Nejste všici ještě v lihu včetně Corry?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 09:28
- Nahlásit
Fajka
Ahoooj, dik za optani, no nejak to stagnuje k tomu trocha toho pracovniho dusna a o naladicku mame vystarano, ze Takze zaky treti be beru vsemi deseti
Jak jste si makli, vse v poho?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 09:33
- Nahlásit
Roxana
Jééé pracovní dusno to sem dycky nesnášlela protože bylo vždycky když mě bylo blbě tož s tebou soucítím... Od tý doby co děláme s Pájou tak když nám je někomu blbě máme v kanclu (místo dusna) pohotovostní karimatku a dečíka
Tak ať to obrzo přejde dusno i choroby
Práce v poho, když na tom budem makat každej den tak hodinku tak stíháme
Dneska je tu děsná ziminka a má napadnout snad až 12 cm sněhu Já ci ještě na lyžééééééé
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 09:36
- Nahlásit
Fajka
no jo, dika za starost, dusno se nejak prezije, musi
má napadnout snad až 12 cm sněhu - super!!!!!!
Já ci ještě na lyžééééééé ja takyyyyy
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:17
- Nahlásit
Ahojik
Teda holky musím Vás obě moc pochválit. Nebýt Vás, tak tady to spí a fórum už je dávno zrušené, kromě Vás tady pořád nikdo není. Moc Vám oběma děkuji. Jste
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:22
- Nahlásit
Bubacek
Ahooooooj
To ho bohdá nebude aby se fórum rušilo
My to tu s Roxi společně odkecáme a doufáme že se k nám taky někdo přidá Třá někdo novej kdo nás jen čte a nemá odvahu
haloooooo hlaste se všici co máte AA AI i bonzaje
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:34
- Nahlásit
Fajka
Pomóóóóć jsem utlačovaná papouchem, ona chce být jen u mne a to už jsem jí udělala pelíšek na stole.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:36
- Nahlásit
Bubacek
Papoušková tě utlačuje potvůrka jedna že ona chce taky vidět co tam do toho PC pořád píšeš ?
A jak do toho pelíšku leze dyž ho má na stole? Už umí lítat?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:42
- Nahlásit
Fajka
Lítat sice neumí, ale je horší jak blecha, občas mi připadá, že místo nožiček má pružinky. Asi ji budu muset reklamovat.
Jó a pelíšků má tady více, ale vždycky chce být co nejblíž u mne.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:42
- Nahlásit
Bubacek
Nazdaaaar Bubu ,
kromě Vás tady pořád nikdo není - az nam s fajkou odpadnou prsty, budem tukat do klavesnice pahejlkama a pak se kdyztak naucime jako ty sikovny hendikepovany umelci treba nohama Vid Fajko ?
jsem utlačovaná papouchem - asi chce ucit mluvit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:48
- Nahlásit
Roxana
az nam s fajkou odpadnou prsty, budem tukat do klavesnice pahejlkama a pak se kdyztak naucime jako ty sikovny hendikepovany umelci treba nohama
to je přesný akorát že u mě to bude vypadat nějak takhle :
hfjsdlaůuhuoahnjkslkbgjiskhrewkdlahffjkyghjkfylfns jk hjsjfyklhfjaklhfjlk
Jasný jo ?
Bubacek
ale vždycky chce být co nejblíž u mne no to je klásný, má tě přeciš rááááda
|