| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:07
- Nahlásit
Laida
no vida, musi se na to chytre
Fajka
hele, normalne bud drza a volej mu zejtra zas, jako v kidu, ale stat si na svym!!! a rekl ti aspon, jestli ti poslal ten certifikat uz postou???
vlk
cau vlcice no vidim, ze se taky bavite ... jestli ti to sezere, zkus do ni semtam cpat cesnek, to by melo zabirat tez ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:08
- Nahlásit
vlk
Ahojky zdravíme šibinky
To znám Fajka mi taky většinou sežere všechno okolo a prášek vyflusne Kde to takový psiko může chytnou takovýhle potvůrky???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:10
- Nahlásit
Roxana
Neřekl mi nic, jediný co mi řekl ať mu dám telefon že mi večer zavolá...
Ale proč by volal kdyby to poslal že ?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:18
- Nahlásit
Fajka
no nevim, proste mu callni znova, ve vsi slusnosti, ale durazne
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:18
- Nahlásit
Roxana
Jako syrovej česnek ? A nepobleje se z toho ?? I když topinku s česneken sežere, ale jen kousek.
Fajka
Ona ta koza to snad cítila, že to tam je a tak to ani nevzala do držky. A to je jinak dooost žravá a sýr a játrovku miluje.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:20
- Nahlásit
vlk
jo jo, jestli davas syrovy, muzes to tam primichat, jestli neni zvykla, tak po troskach ... a taky muzes rozetrit rozmackanej na chleba s maslem, to by taky mohla sblajznout. Jinak se prodavaji jeste urcity odcervovadla, co jsou jakoby kostka cukru, nase Aris to schlamste bez potizi ..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:22
- Nahlásit
Fajka
me boli v krku co mam delat naky zaruceny babsky rady by nebyly??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:22
- Nahlásit
Roxana
To je jasný, já mu hned zítra zavolám. Já jen že z toho mám čím dál divnější pocity
vlk
A to je jinak dooost žravá a sýr a játrovku miluje.
Já koliktát pomatlám ten prášek tou játrovkou aby to přebylo ten chamickej pach. To se mi zatím osvědčilo nejlíp
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:24
- Nahlásit
Roxana
Nabolest v krku je nejlepší cibulový odvar ( ale je dost hnusnej) nebo špekový zábal, to nám dělala bábina když jsme byli malí a nebo ACC long.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:25
- Nahlásit
Fajka
Já jsem ten prášek celej schovala napřed do trojúhelníčku sýra, to je u nás jsný favorit a nic....a játrovka to samý. Jen to očichala a davaj v nohy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:26
- Nahlásit
Roxana
Jinak se prodavaji jeste urcity odcervovadla, co jsou jakoby kostka cukru, nase Aris to schlamste bez potizi
to neznáám jak se to jmenuje???
me boli v krku co mam delat naky zaruceny babsky rady by nebyly??
no sim tě nemůžeš nechat chvilku ty bacily na pokoji???
Já jeden recept mám ale ne každýmu sedne NOrmálně si dej nějaký papu třeba rohlík se sýrem a k tomu pálivou cibuli. Ale žádný troškaření pěkně celou mě do dycky pomůže
A nebo horká, ale fakt horká polívka a do toho pepř ....
Jeden horší než druhej co ?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:26
- Nahlásit
Fajka
neblbni, to se vysvetli zejtra zavolas a bude, neboj
vlk
dika na ten cibulovej odvr nemam odvahu, ale pudu si vykloktat a dam si zabal, privedlas me na to ja totiz ted ale opravdu nemuzu byt nemocna
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:28
- Nahlásit
Fajka
Roxana
Corýšek spinká, snad to do rána nesundá .
vlk
Připomínáš mi, že taky koncem měsíce musíme odčervit. Naštěstí prášky nám problémy nedělají. Zakloníme krk a sama polkne bez protestů - však jsme to trénovali celé dětství s doplňky na klouby.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:29
- Nahlásit
Fajka
jak se to jmenuje???
to nehiiim, ale v utery to du koupit (zrovna blbe, co ), jestli chces, vemu ti na zkousku tez
no sim tě nemůžeš nechat chvilku ty bacily na pokoji???
no joooo, dyz ja nechciiiii nevim co se to deje no recepty mas drsny, zkusim to kloktani a zabal, snad bude lip!!!!!!
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:31
- Nahlásit
vlk
Ale druhýmu čtyřnovýmu to musíme vecpat do kusu točeňáku. Naštěstí je pěknej hltka, tak se to dá zvládnout.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:32
- Nahlásit
Fajka
My doma poslušně podle maminky kloktáme odvar z řebíčku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:32
- Nahlásit
Roxana
no recepty mas drsny
já vím ale zabíraj aspoň mě teda
jestli chces, vemu ti na zkousku tez
Tak když si vzpomeneš, tak můžeš. Kujuuu
vlk
Já jsem ten prášek celej schovala napřed do trojúhelníčku sýra, to je u nás jsný favorit a nic....a játrovka to samý. Jen to očichala a davaj v nohy.
taková malá, hezká a takhle vyčůraná
Laida
Corýšek spinká, snad to do rána nesundá
Chuďátko malinký, doufám že bude zase brzo lumpačit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:33
- Nahlásit
Laida
My doma poslušně podle maminky kloktáme odvar z řebíčku
brrrrrrrr fuj to já radči ten pepř a cibulíííí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:34
- Nahlásit
Laida
Jo tak to Kvijátko je normálně taky žravka, ale nevím proč s tou tabletkou prostě nee....my jsme neměli polykání prášků jak nacvičit šibice je od malinka prolezlá zdravím.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:36
- Nahlásit
Fajka
taková malá, hezká a takhle vyčůraná
A bohužel od mala straaaaašně hysterická, člověk aby měl svatou trpělivost když s ní chce něčeho dosáhnout. Radili mi že se s ní nemám tak srát a občas jí jednu fláknout, ale u ní to nezabírá, to se zabejčí ještě víc.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:40
- Nahlásit
vlk
člověk aby měl svatou trpělivost když s ní chce něčeho
to já mám holka to stejný
Radili mi že se s ní nemám tak srát a občas jí jednu fláknout, ale u ní to nezabírá, to se zabejčí ještě víc.
přesně, všechno podobrým a ukecávat ukecávat....a zahromovat jde jen někdy
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:43
- Nahlásit
vlk
Radili mi že se s ní nemám tak srát a občas jí jednu fláknout hele ja nevim, to bych taky nedelala .. jako nejsem nejak precitlivela, facan na spravnym miste muze obcas usetrit hodne starosti, ale to podle me neni tahle sitauce ... spis bych na ni sla pokud pozno po dobrym a furt znova a znova ... za kazdej malej pokrok veeeelikaaa pochvala ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:48
- Nahlásit
Roxana
jako nejsem nejak precitlivela, facan na spravnym miste muze obcas usetrit hodne starosti, ale to podle me neni tahle sitauce ... spis bych na ni sla pokud pozno po dobrym a furt znova a znova ... za kazdej malej pokrok veeeelikaaa pochvala
souhlas, ale třeba já už 2 roky každý ráno nasazuju Fajce obojek a ona každý ráno mě u toho štípe do rukou po dvou letech snažení a chválení když neblbne a každodenním přemlouvání si připadám jak když jí ho nandávám poprvé v živtě
Tak nevím třá jií to do důchodu stihnu vysvětlit
Bych jí někdy toho faca fakt s chutí dala
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:51
- Nahlásit
Roxana
No tak přesně takhle se snažím na to jít, je fakt, že semo tamo prdnou nervy a člověk vyletí, ale u Kvijátka tudy cesta nevede. Takže pomalu a víc po dobrém..... hm, musím se podívat jestli nemám svatozář, ale má to jedno pozitivum. Stávám se čím dál tím víc splachovací a je už jen dost málo věcí co mě opravdu vytočí...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:52
- Nahlásit
Fajka
no tak ji to zkus udelat, ze cesta ke kyzene svobode vede pres obojek neco ve smyslu - chces ven? tumas vobojecek pred dvirkama ... jen navliknes a je venku ... nechces? ja du teda sama ...
?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:53
- Nahlásit
vlk
hm, musím se podívat jestli nemám svatozář, to je dorba hlaska
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:56
- Nahlásit
Roxana
no tak ji to zkus udelat, ze cesta ke kyzene svobode vede pres obojek neco ve smyslu - chces ven? tumas vobojecek pred dvirkama ... jen navliknes a je venku ... nechces? ja du teda sama ...
No přesně tohle zkouším s košíkem, že když nasazuju koš tak je z 99% svoboda bez vodítka.... ví to a stejně se u toho vždycky xichtí jak boží umučení a hraje si na tejranýho peskáááá
Ale nebuuuj, já na nějakej ten fígl na ní příjdu a dám si ho patentovat
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:56
- Nahlásit
Roxana
to je starýýýý to už říkala naše bábina..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 21:04
- Nahlásit
Fajka
Ale nebuuuj, já na nějakej ten fígl na ní příjdu a dám si ho patentovat jasne sefe
vlk
to je starýýýý to už říkala naše bábina.. no jo moudrost babicek, co
Decka, ja jdu asi raci do hajan, zejtra zas do prace ch jo (( a bojovat s bacilem
Fajka
PS. zejtra mam tu kondicku, uaaaaa
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 21:05
- Nahlásit
Roxana
Fajka
taky se loučím, jdem zkusit vykakat škrkavky a pak taky spinkat....páááá
|