| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:18
- Nahlásit
Roxana
Holky si užijou, poblíž Skaláku je několik rybníků a spousta struh a říček. Budou jako v ráji
Musím jít vařit, pánik přijede za chvíli z roboty a už po telefonu hlásil, že by sněd i Corčiny granule.Tak zatím páááá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:20
- Nahlásit
Laida
že by sněd i Corčiny granule - tak to je vazny, to mu teda nepreju Tak zatim cauko
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:36
- Nahlásit
No teda holky, vy jste s tím tady pěkně pohnuly. Jste šikulky.
Laida Ahojík, jak se vede??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:43
- Nahlásit
Já abstitent sem do sebe práve kopla štamprlu bechera, bo asi umřu
V pondělí má dopravce vyzvednout zakázku pro Brusel. Krom toho že máme díky chlapcům opět vše vyšroubované na poslední chvilku a na zakázku jsme zatím v podstatě nešáhnuli tak jsme právě chtěli na to vlítnout a všechno nabarvit. Barvu co dneska přišla (protože byla pozdě objednaná) Pája smíchal se zbytkem te staré a až dodatečn zjistil, že místo hnědé přišla černá
Takže sme v prrr.. jak vládní vojsko chce se mi brečet a nevím jestli se z toho nezblázním
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:46
- Nahlásit
Fajka
Ajta ajta, a co zajet zejtra do Hornbachu ci jak se to jmenuje, nakoupit sudy s cernou a pres vikend to zkusit stihnout? Drzim palcaky! A Bechera se neboj, ten neuskodi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:52
- Nahlásit
Roxana
Jooo houby houby to je spešl barva na barvení kůže, kterou dělaj jenom v jedný firmě v Praze, když budeme mít štěstí tak nám ji zejtra připravěj ale musíme pro ní jet. No né že by to byla dálka ale kancl nemůže bejt prázdnej, Pája nemůže jet sám nehledě na to že kdyby jsme dneska celej večer makali tak časově to pondělí sotva stíháme takhle se k práci dostanem nejdřív zítra odpoledne a to je zatraceně pozdě
Nevíte někdo proč ty CHLAPY nechávaj všecko na poslední chvíli?????
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:55
- Nahlásit
Fajka
Jooo houby houby to je spešl barva na barvení kůže, kterou ojojoj tak to je blbe .. holt po barvu pojedes ty, Paja zustane v kanclu a misto vikendu budou galeje ... .. myslim na vas!
Nevíte někdo proč ty CHLAPY nechávaj všecko na poslední chvíli????? To neviiim, ale ujistuju te, jednoho takovyho mam taky ... Asi je to nejaky plemenny znak ...
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:58
- Nahlásit
Fajka
Fají, vydrž!!!!!!! Tak držím palce, snad to nějak dopadne.
Bubacek
Ahoj, máme se výborně, užíváme si teď krásnýho sluníčka - packu už jsme dohlídali, minulý týden vyndali stehy a teď už lítáme jak o život. Zatím je dost volna, tak cvičíme a hrajeme si, doháníme zameškaný čas. Po 3 týdnech doma se Corče nechce být venku a dává to hlasitě najevo S Roňákem to ale brzy na zahradě zvládne
A co u vás Ostravo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:01
- Nahlásit
Roxana
Asi je to nejaky plemenny znak
čoveče to by se mělo nějakou rozumnou plemenitbou vymítit
Víš co mě na tom fakt štve uplně nejvíc?
Že já si svoje vždycky včas udělám a stíhám, chlapy na to kašlou a pak zas musím bejt ve stresu a lítat jak magor já bo jeden je se zdravím v háji a druhej má sice jednání a dokonce v Praze ale vůbec nemá čas se tam zastavit tak která trubka tam pojede a bude shánět a lítat? No já bo já nemám dvě děti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:07
- Nahlásit
No nic sem si ulevila a zas du.
Zdravím všecky chlupáče i jejich prima páníky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 20:50
- Nahlásit
Fajka
Kam zas des? ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 22:11
- Nahlásit
Roxana
Normálka makáám, mám totiž náhradní program B..... taky pracovní
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 09:18
- Nahlásit
[imgs] [/imgs]
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:03
- Nahlásit
Bubacek
ahojky Bubu
Pozdravuj od nás Tomíka, že mu přejem včecko nejlepčí
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:48
- Nahlásit
Fajka
moc děkuji i za něj.
Moc chválím smajlíky, vidím, že jsi také pátrala a pátrala až jsi vypátrala.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:54
- Nahlásit
Bubacek
Moc chválím smajlíky, vidím, že jsi také pátrala a pátrala až jsi vypátrala
no a hádej kdo za to může, kdo mě tu inspiroval
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 16:39
- Nahlásit
Fajka, Bubacek
Cau holky, no vy teda smajlujete ...
Uz je paaaaaatek Tak preju krasnej vikend, pokud mozno odpocinkovej (aspon trosku, Fajo ) a podrbejte chlapjdy !!!!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 16:42
- Nahlásit
Ehmmm, CHLUPAJDY ... tam melo byt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 18:26
- Nahlásit
Roxana
a podrbejte chlapjdy
pěkný, takový dvojsmyslný, sem chvilku nevěděla koho tím myslíš
pokud mozno odpocinkovej (aspon trosku, Fajo
No jasněěěě hned jak to všechno doděláme tak si odpočinu
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2008 22:25 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Fajka
no a hádej kdo za to může, kdo mě tu inspiroval - tak to fakt nevím, že bych to byla já??? To jistě né, to bych si asi hodně o sobě myslela.
Roxana
tak mne o víkendu čeká zpracování a setřízení papírů, vůbec se mi do toho nechce, ale musím to udělat. Nikdo to za mne neudělá. Budeme se řídit pořekadlem: s chutí do toho, půl je hotovo.
A pokud to zvládneme rychle a bude stejně krásně jako dnes, tak půjdeme všichni veneček.
Vám také přeji krásný, slunečný, relaxační a odpočinkový víkend.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 11:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bubacek
tak to fakt nevím, že bych to byla já??? To jistě né, to bych si asi hodně o sobě myslela.
Myslet si můžeš co chceš ale jistý je že v tom máš prsty
Roxana
Poslušné hlásím že mám od šéfa schválenou tu dovolenou na ten Káááárlštejn tož můžete plánovat teta JO a ještě mi bylo nabídnuto, že když budu potřebovat kamkoliv odvést nebo dovést tak není probléma. Mám já to ale hodnýho šééééfa
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 12:18
- Nahlásit
Fajka
Myslet si můžeš co chceš, ale jistý je, že v tom máš prsty - tak to se moc omlouvám, fakticky promiň. Moc se stydím, Už nebudu - slibuji.
Jé holky, vy jedete na Karlštejn??? To je nádhera. Prosím foťte a pokud budete mít nějakou tu fotečku navíc, můžete se podělit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 12:38
- Nahlásit
Bubacek
tak to se moc omlouvám, fakticky promiň. Moc se stydím, Už nebudu - slibuji.
NAOPAK !!!!!! smailíkuj jak chceš mě se to hrozně líbí a díky tobě už vím jak na to a kde hledááát
Jé holky, vy jedete na Karlštejn??? To je nádhera. Prosím foťte a pokud budete mít nějakou tu fotečku navíc, můžete se podělit.
Jo jo pojedem, zatím je to ve stádiu plánu, fotit se bude určitě , zážitky a fotky zase sepíšem, s tím se počítá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 14:40 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka, Bubacek
Nazdaaar holky , jak se mame?
Fajka
supeeer uz se tesiiim, si napisem co a ako presne jo
a tady jeden odkazek : http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2 008&GroupID=UTI&ScheduleID=24
docela zajimavy, co rikate ?
a tady jeste neco pro fejkyska:
http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2 008&GroupID=UTI&ScheduleID=33
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 14:49
- Nahlásit
Roxana
Ahoooj, to sem netušila, že už výstava byla. To musím prostudovat
Sem zmrzlá du na čaj . Právě odjela moc milá návštěva co tu byla s šibinkou Aristou A Fajkýšek sice dělala za plotem bububu, pak vlkodlaka, ale na prochajdě už to bylo lepší a pak už je pustila i na zahradu, byla i přítulná a nechala se krmit masíčkem a piškůtkama
Tak třeba budeme mít někoho odsud na společný prochajdy a výletíky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 15:10
- Nahlásit
Fajka
tak jsi lanarila uspesne ? takze bude zase o jednu akitku vic ???
Parada
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 15:23
- Nahlásit
Roxana
supr odkazy.
FajkaRoxana
tak jsi lanarila uspesne ? takze bude zase o jednu akitku vic ??? Uniká mi něco??? Kdo si bude pořizovat další Akitku???
Holky já mám dneska nějakou divnou náladu. Přitom tady svítí sluníčko a já nikam nemohu. Už mne to papírování fakticky štve, ale musím to mít udělané.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 15:37
- Nahlásit
Bubacek
Uniká mi něco??? Kdo si bude pořizovat další Akitku???
Ale jedny prima lidičky z Liberce chtějí akitu a chtěli hlídací, tak sme jim s Fajkýškem ukázali jak to vypadá
Spíš sem jim radila ať opravdu pečlivě vybírají, bo známe svá psiska že, a já obzvlášť
Paní občas sem na fórum chodí, tak doufám, že se ukáže i u nás. Mimochodem se pořád rozmýšlí jestli AI nebo AA tak pokud příjde je tady u vás v nejlepších rukou
Jo a má nick Ariška (to já jen aby Roxík neměl strach že její Ariška už má do pelíšku natažený internet
Holky já mám dneska nějakou divnou náladu. Přitom tady svítí sluníčko a já nikam nemohu. Už mne to papírování fakticky štve, ale musím to mít udělané.
Bubáčku ani mi nemluv musím dodělat to daňové přiznání, bo termín se blíží a pak už nebude čas a mám z toho hlavu jak škopek vůbec mi to nejde, radši bych skládala uhlí řezala dřevo a nebo zryla zahradu než tohle
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 15:43
- Nahlásit
Bubacek
Cauko no tady je zas hnusne, takze by sis nepomohla ... tak at se papiry jen plni
Fajka
Jo a má nick Ariška - no este zes mi to rekla, to bych mela jinak asi sok, co si to ta moje potvora uz dovoluje
pořád rozmýšlí jestli AI nebo AA - juva, to bude bitka, kdo z koho
no nic, zanecham vas vasemu papirovani a jdu na slofika ... ziiiv
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2008 15:51
- Nahlásit
Roxana
pořád rozmýšlí jestli AI nebo AA - juva, to bude bitka, kdo z koho
čéče jako z mojí strany ne, jedna nemám chovku a za druhý sama jsem na vážkách jestli můj další psoun bude AA nebo AI
Tož sladký sny o Zuzulce
|