| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2008 11:24
- Nahlásit
Roxana
Tak to máš zpáátky
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2008 12:41
- Nahlásit
Tak už jsem zpátky od pana doooktooora a jsem zdravá, tak zítra jupí do školy a pak hned se pro mě zastaví fáro se dvěma čtyřnohýma a jedním dvounohým a vyrazíme do Českého Ráje na dva dny. Už se tááák těším. Zajdeme s chlupáčema do Skaláku, snad nám to počasí dovolí.
FajkaRoxi
Díky za info. Částka to není velká, až se divím. Tak to budeme muset asi s pánikem probrat. Abych počítala každé foto nemá smysl, když už to jednou dělat, tak pořádně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2008 12:52
- Nahlásit
Laida
Tak super, není nad zdravíčko a přejeme hezkýho víkenda s chlupáčem a přítelem
Abych počítala každé foto nemá smysl, když už to jednou dělat, tak pořádně
jo jo moje řeč, člověk má víc možností
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 11:18
- Nahlásit
Ahoooj zdraví vás nemocná bábovka
Se máte, že si lítáte povečí s chlupáčema, já sem naštvaná jak grrrrr. Včera nádherně - to sem byla ráno v práci a od včerejška tu ležim jako lazar a Fajkýš by tak řádil
Roxana
Posílala sem ti mailíka, tak až budeš mít chvilku na to mrkni. DIK
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 17:46
- Nahlásit
Fajka
Cauko, jak je s bacilem ?
mas odpoved ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 17:50
- Nahlásit
Roxana
na prrrd máš to zpátky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 18:03
- Nahlásit
Fajka
chudasku ... tak ja neco vyberu a zejtra poslu ju ten ramecek se mi libil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 19:19
- Nahlásit
Roxana
ten ramecek se mi libil
no to sem rááád
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:12
- Nahlásit
Saaaaaaaaakra to jsou davy tady koukám, že si budu za chvilku i sama sobě odpovídat na dotazy
Roxana
Posílám mailíka.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:25
- Nahlásit
Fajka
Cauko
koukám, že si budu za chvilku i sama sobě odpovídat na dotazy Jen si nemysli, toho bohda nebude
Hele je to krasny ... nejvic se mi libi acko a decko !!! Ty ostatni jsou taky fajn, jen ta seda i cerna pak uz pusobi trochu smutnejs, ale ty dve nemaj chybu Dika
A koukej taky trochu odpocivat!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:50
- Nahlásit
Roxana
Jen si nemysli, toho bohda nebude už sem se bááál
jen ta seda i cerna pak uz pusobi trochu smutnejs,
no jo ale když mě příjde že k bílému psékovi to pasuje líp než cokoliv barevnýho. No jo no a pak to působí smutně
A koukej taky trochu odpocivat!!!
Vííííš ty co je největší trest pro aktivního člověka? Vodpočívat a muset ležet v posteli když je venku tak krásně jako bylo včéra. No tak abych se u toho nezbláznila tak hajám s notebokem v posteli a aspoň si hraju
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:59
- Nahlásit
Fajka
už sem se bááál - kdo se boji, nesmi do lesa e-e na forum
no jo ale když mě příjde že k bílému psékovi to pasuje líp než cokoliv barevnýho. No jo no a pak to působí smutně - no to mas praudu, a co mozna zkusit vzit nejakou barvu co je na pozadi ty fotky?
No to je mi jasny, ze bys nejradsi behala po luzich a hajich .. holt se neda svitit a pekne se lec, jasne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:52
- Nahlásit
Brý ránko
Roxana
Jaký byl TeamBuildig? Už máte aspoň mrakodrap??
Mám dobrou zprááávu . Fajkýšek mě včera udělal neskutečnou radooost, protože háááááráááá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:21
- Nahlásit
Fajka
Nazdaaaar
Jaký byl TeamBuildig? Už máte aspoň mrakodrap - se ani neptej, asi si otevru stavebni firmu
Fajkýšek mě včera udělal neskutečnou radooost, protože háááááráááá hezkyy, tak to vsechno krasne stihnete Este ze je to takova holka rozumna
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
se ani neptej, asi si otevru stavebni firmu
Beru okamžitě beru! Bo tu naši chalupu potřebuju dát konečně nějak do kupy
Este ze je to takova holka rozumna no rozumná to zrovna néééé, ale tohle se holce fakt povedlo
sem ani nedoufala, že to časově odbudem takhle suprově
Něco nového?
ALL
Na stránkách Hagura je vyhlášený setkání Akitek 31.5.-1.6. v Kolíně!!!
http://www.haguro.cz/sraz.html
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:38
- Nahlásit
Fajka
noveho zatim nic, ale uz se nemuzu dockat zitrejsiho odpo - zacina mi vikend ..
si muzem zas callnout nebo tak neco
Helejs, ja teda zadny vyhlaseni nevidim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:42
- Nahlásit
Roxana
ale uz se nemuzu dockat zitrejsiho odpo - zacina mi vikend .. ??? Jak jako ve čtvrtek???? Víkend pro normální smrtelníky začíná v pátek
Já snad fakt budu muset jít makat do té uuuuuunie
Zkus tohle:
http://www.haguro.cz/sraz.html
Ještě furt nic nevidíš???
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:46
- Nahlásit
Fajka
Ještě furt nic nevidíš??? uz ho vidiiiim, uz nemusiiiim
No vypada to docela primovne zajimave, ale nejsem si jista zda mate o zaoceansky bratry zajem ?
Já snad fakt budu muset jít makat do té uuuuuunie cece, jen se nemyl, beru dovcu, to boli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:53
- Nahlásit
Roxana
uz ho vidiiiim, uz nemusiiiim
Super
No vypada to docela primovne zajimave, ale nejsem si jista zda mate o zaoceansky bratry zajem
woe je tam psáno doslovně :
Rozhodli jsme se pořádat setkání pro všechny milovníky akit. Srdečně jsou všichni zváni.
Vidíš tam někde, že je to jen AI a nebo že tam AA nesmí? A nebo kdo ti dokáže, že neplánuješ pořízení AI???
Když může Fajka na Radegast proč by nemohla Ariška do Kolína?? Já uvidím jak to půjde časově ale podívat bych se tam chtěla určitě, tak kdyby ti to vyšlo tak dej vědět
cece, jen se nemyl, beru dovcu, to boli
tož to je jiná, já myslela že už zas máte nějaký volno a že musím závidět
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:08
- Nahlásit
Fajka
woe je tam psáno doslovně Ok OK, beru na vedomi , netreba hned hroziti ... tak ja to teda zkonzultuju se svym planovacem ... mozan by to slo .. to je teda vikendovka? A co ubytko??
že musím závidět to fakt zavidet neni co
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:16
- Nahlásit
Roxana
beru na vedomi , netreba hned hroziti
to je teda vikendovka? A co ubytko
To zatím nevim prosim....
Ale zjistím určitě Já teda spíš bych uvítala kdyby to byla jednodenní - celodenní akce. Jako jednodenní výlet by to pro mě bylo jednodušši Uvidím zkusím něco zjistit a dám vědět
to fakt zavidet neni co
Teta ty si tu dovolenou aspoň můžeš vybrat, ale já měla za poslední dva roky míň dnů dovolený než je prstů na rukou
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:30
- Nahlásit
Fajka
Já teda spíš bych uvítala kdyby to byla jednodenní - celodenní akce mluvis mi z duse, cely vikend v tahu .. no je to pro me ponekud komplikovane, ehm .. ze ..
Teta ty si tu dovolenou aspoň můžeš vybrat, ale já měla za poslední dva roky míň dnů dovolený než je prstů na rukou cece, asi s i s tim tvym sefem budu muset promluvit, rechla bych, ze na me docela da ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:44
- Nahlásit
Roxana
cece, asi s i s tim tvym sefem budu muset promluvit, rechla bych, ze na me docela da ..
Cituju šéééfa: Tak prej leda za živočišnou pusinku, která se prej rozdává jednou za 100 let a prej už má vybráno bo co
Tak zas prd a žádná dovolená!!!!
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:45
- Nahlásit
Ahojík všem
Na stránkách Hagura je vyhlášený setkání Akitek 31.5.-1.6. v Kolíně!!! , že bychom si udělali výlet, alespoň na jeden den???
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:47
- Nahlásit
Fajka
Uvidím zkusím něco zjistit a dám vědět prosím, prosím i nám.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:50
- Nahlásit
Fajka
Cituju šéééfa: Tak prej leda za živočišnou pusinku, která se prej rozdává jednou za 100 let a prej už má vybráno bo co - no dobre, jedna nula pro nej .. neboj, my dve uz neco vymyslime
Bubacek
nazdaaar Bubuuuuu že bychom si udělali výlet, alespoň na jeden den??? No a treba pokud by bylo to zajimavy mecheche s prednaskama apod v SO, mela bych hooodne o cem premyslet .. to uz je slovo do prancie coz
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:01
- Nahlásit
Roxana
no dobre, jedna nula pro nej vyřídím
Já na něj teď prskla toho bacila takže má teď jiný starosti
neboj, my dve uz neco vymyslime
Bubacek
Ahoj Bubu Jasně jakmile něco zjistím informuju
Jééé to by bylo super, kdyby sme se tam mohli takhle sčuchnout všici
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:05
- Nahlásit
Fajka
takže má teď jiný starosti chudasek Tak at je brzo lip!
Jééé to by bylo super, kdyby sme se tam mohli takhle sčuchnout všici no prave a ke kolinu to neni od nas zas takova dalava, takze minimalne sobotni odpoledne /vecer by mohl byt fajn
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:10
- Nahlásit
Roxana
a ke kolinu to neni od nas zas takova dalava, takze minimalne sobotni odpoledne /vecer by mohl byt fajn
jo jo přesně to si myslím a proto jsem to sem hodila do placu
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 16:10
- Nahlásit
a máme tady:[imgs] [/imgs]
|