| Autor |
Zpráva |
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2008 12:59
- Nahlásit
Fajka
Už mi přišel ten výsledek rentgenu loktů a kyčlí. - myslím, že je to úspěch. Co by za takový výsledek dali někteří chovatelé či majitelé pesanů.
Musím Vás pochválit obě, jak perfektně jste to zvládly.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2008 13:26
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj Bubu, to jsem ráda, že tě taky jednou vidím. Tak jak je u vás? Co smečka .
Taky jsem ráda, že mám chvilku klid a můžu trávit celé dny s Corčou. Ikdyž v bytě a při tom línání je to k zbláznění, ale blbneme tu jak malý.
Teď trénujeme nový povel - stůj. Corču jsme naučili, když byla malá, že pokud chce něco dostat, nesmí skákat nebo se dobývat k vytoužené věci , ale sednout si. To jsme si naběhli. Když po ní chceme, aby cvičila postoj a máme něco dobrého za odměnu, okamžitě si sedá. Nácvik povelu už ale pochopila a den ode dne se jí to daří víc a víc. Teď začínáme prodlužovat dobu mezi povelem a odměnou. To už tak snadné není, ale určitě to zvládnem.
Fajka
Ten rentgen je výborný. Však jsi psala, jak jsi těch kilo nanosila po schodech. Ale stálo to za to, viď?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2008 13:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ahoj holky
Bubu
děkujeme za pochvaluuuu, zvládli sme to dobře a výsledek si myslím není špatnej
Laida
To sem ráda že se Corča hojí a bude zase brzy v pohodě
a tobě přejem taky brzské uzdravení ....
Hele to sem nebyla nemocná já ale Roxi a poslední zpráva od ní je že je v pohodě, takže zítra se náš výlet po Praze koná Podáme vám aktuální info hned jak to bude možné
Přesně jak píšeš mám Fajku naučenou na poslušnost tak, že jak vytánu pamlsek tak si sedá a do kruhu je to pohroma No chybama se člověk učí no, taky na tom začnu brzo makat aby Fajka dokázala před pamlskem stát jak štronzo ....
Přihlásili jsme se na jarní víkendový tábor, bude tam poslušnost, stopování a nácvik v kruhu na výstavu... tak sem na nás zvědavá a jedeme i s páníčkem takže bude zábava Nejdřív sice trošku lamentoval ale v čera z něj vypadlo že se na to těší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 22:42
- Nahlásit
Ahojky
nee že bych se jako chtěla chlubit joooo, ale tak...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:14
- Nahlásit
dneska se zase omlouvám já, že vám sem lezu s mojí příšerou, ale Fajka teda ta fotka je prďácká!!!!! Berni takovou fotku kazí nějakej tůůrista z druhý strany budky - drrrzoun jeden
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:38
- Nahlásit
Janiii
Ahoooj
se neomlouvej a klidně nám sem vlez
Tahle fotka se fakt povedla, za prvé vůbec není vidět, že má za sebou vodítko a za druhé udělala přímo ukazkovej posed s pozorem dohromady
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:10
- Nahlásit
Ahoj vsem
Fajka
Cau tyme, jak je ? Tak zas hura do prace, coz Az bude cas, tez prihodim nejaka fota z vyletu za prazskymi pamatkami ..
Tak zatim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:18
- Nahlásit
Fajka
a jak jste se měly holky, povídej přeháněj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:45
- Nahlásit
Janiii
Roxana
Ahojda
já musím zmizet jedou nám změřit tu střechu a ještě ktomu mě bacil nějakej bacil a je mi blbě
Ozvu se odpoledne. Zatím pa
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:14
- Nahlásit
Fajka
tož ta fotka nemá chybu. Je senzační.
RoxanaFajka
Teda holky vy jste byly spolu na výletě jo??? A jaké to bylo???
Že se ptám, určitě úžasné. Praha to je město, které nemá svými památkami chybu. Jen jsem tama projížděla a byla jsem okouzlená jaké poklady tam jsou a to jsem zdaleka neviděla vše.
A já jsem si říkala, kde jste, že se neukazujete ani neozýváte.
Holky budete večer na ICQ??? Chtěla bych se vás na něco zeptat.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:45
- Nahlásit
Bubacek
Cau Bubu
A já jsem si říkala, kde jste, že se neukazujete ani neozýváte.
- ale dyk jsme to tady vypisovaly, preced
Bylo to supros, vzali jsme to velkym okruhem od prazskeho hradu, pres petrin, karluv most, narodni divadlo, staromak az ke koni, a pak jsme zaparkovaly u nas . No holky chlupaty samozrejme byly stredem pozornosti, jeden chlapek se na Karlove moste ptal anglicky na adresu Fajky, samozrejme, jestli je to vazne takova barva nebo je to namalovany A to uz nepocitam tradicni zajem rusky mluvicich , natoz domorodcu
Skoda ze poco nebylo trochu slunecnejsi, ale zasejc neprselo, takze vlastne celkem OK ..
Fajka i ja urcite pridame nejaky povidani na stranky, zatim ale neni cas ..
S tim ICQ nevim, tak jestli je to neco dulezitejsiho, raci napis mail, jeste se tu chvili zdrzim ..
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 18:01
- Nahlásit
Roxana
Tak já pisnu e-mail. Myslím, že je to trošku osobní, tak budu volit tuto cestu.
Fajinka je nemocná, teď mi to napsal Pája.
Jdu na to, není toho moc. Je to jen jedna otázka.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 18:04
- Nahlásit
Bubacek
Tak já pisnu e-mail. Jasny, tesim se
Fajinka je nemocná, teď mi to napsal Pája. chudasek Fajka, to sem urcite ja, ten puvodce, resp. ten hnusnej bruselskej bacil
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 18:12
- Nahlásit
Roxana
Tak už to šlo.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 18:17
- Nahlásit
Bubacek
Mas tam odpoved
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Bubacek
Ahoooj holkyyy,
tak já už zase žiju , ačkoliv včera jsem byla totálně mrtvá
Hele Roxíku, nebuď vztahovačnej, bo v Praze jsme potkali tisíce lidí venku v metru v MHD tak nevím proč bych to měla chytit zrovínka od tebe
Praha byla supeeer, děkuju za boží fotečky. Večer snad něco hodím na stránečky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:13
- Nahlásit
Fajka
No nazdaaaaaar !
Tfuj, to sem se vcera lekla, dyz sem zjistila, jak moc je ti blbe Tak super, ze uz je ti lip !!!!!!
Praha byla supeeer, děkuju za boží fotečky - napodobne
Ja budu moct az o vikendu, tak se pridu vecer pokochat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:33
- Nahlásit
Roxana
Jo jo líp mi je sice si připadám jak když sem složila tři fúry uhlí ale oproti včerejšku žiju
A neboj od tebe sem to si myslím nechytla určitě
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:36
- Nahlásit
Fajka,Roxana
Ahojíííík Holky
Fajka
ani nevíš jak jsem ráda, že Tě vidím a že je Ti líp. Písnu Ti e-mail mám takový malinký dotaz. Roxi, už jsem se ptala, ale bohužel to nevýjde poněvadž je to týden po Velikonocích.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 11:47
- Nahlásit
Bubacek
Ahojky jo jo děkuju, už zase žiju
Jsem jedno velký oko a ucho, hned jak mailík příjde mrknu na něj
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 12:51
- Nahlásit
Fajka
Tak už jsem to poslala.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 13:16
- Nahlásit
Bubacek
Máš tam odpověď akorát teda tě asi potěším jen napůůůl
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:55
- Nahlásit
Fajka, Bubacek
Cau holky, jsem si misto obeda hrala trochu s banyrkama, enni to zatim uplne tip top, ale kouknete
http://www.samarabohemia.estranky.cz/stranka/odkaz y
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:01
- Nahlásit
Roxana
No bombáááá pěkný pěknýý pěknýýýýý a sou tam i naše očíííčkáááá
Až to budeš ještě doláďovat, tak tam přidej do těch žlutejch rámečků popisky
Ale je to nááádheraaa
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:10
- Nahlásit
Fajka
tak tam přidej do těch žlutejch rámečků popisky do jakejch zlutejch ramecku ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:14
- Nahlásit
No najeď si na obrázek kdekoliv u mě a zobrazí se ti popisek ve žlutým rámečku (třeba u fotky s činkou mám "pohodička na sněhu" ) no a když si najedeš na obrázek u sebe tak se ti u všech obrázků ve žlutým popisku zobrazí "obrázek"
Jasný?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:16
- Nahlásit
Fajka
A jo tohle .. no ale ja jsem to poctive vypisovala, ale ani jednou se to neulozilo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:18
- Nahlásit
Fajka
sem to zkusila znovu a furt nic zustane to jako "obrazek"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:20
- Nahlásit
Roxana
No to je divný mě se to vždycky uloží... a děláš to v tom okně jak vkládáš ten odkaz nebo obrázek?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:23 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
a děláš to v tom okně jak vkládáš ten odkaz nebo obrázek no to dycky !!!! ja tomu taky nerozumim
Jo pockej, ja prehlidla to nebo v odkazu jako ..maz to delatv tom obrazku teda ??
|