Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 09:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bubacek
Brý ránko Bubášku ...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 12:01 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Fajka

Jé ty jsi tady vložila pekného pesu a jaký má čačaný balónek.
A jak je, už je vám líp???

Tak já ti tady vložím kytičku, aby tě zahřála u srdíčka.

[imgs] [/imgs]

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 12:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bubacek
kuju za kytičkuu
Ahojky, jo jo je mi líp... až tak, že už zase s Roxíkem plánujeme výletík..... z kterýho já se budu zasejc měsíc kurýrovat

Bubacek
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 12:22
- Nahlásit

Fajka

A třeba né, třeba už žádnýho zákeřnýho bacila nepotkáte. A když jo, tak mu řekni, že už jsi letos měla tu čest a že má obšťastnit někoho jiného.
[imgs] [/imgs]

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 12:33
- Nahlásit

Bubacek
A třeba né, třeba už žádnýho zákeřnýho bacila nepotkáte
no ale pořád tu máme to slovíčko TŘEBA
Doufám ale že ne bo to už by mě Pája asi bacil.....

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:10
- Nahlásit

Ahoj holky, jak se všechny máte? Pořád to tu kontroluju, ale asi si píšete tajně na maily, tak nemám na co reagovat.

Fajka
Fají, s knihou nemusíš pospíchat, určitě se potkáme.Tvůj mailík nemám. Ale kdybys měla čas a i všici ostatní, určitě nebudeme chybět na výstavě v Litoměřicích 24.-25.5.
Pak chceme do Mladé Boleslavi a nakonec se určitě sejdeme v Rožnově.

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:12
- Nahlásit

Boleslavy,jéžiš já se stidím

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:17
- Nahlásit

Laida
Jeeeee ajooooj! (a vsichni ostatni samo taky ahoj )
To je dost, ze se konecne ukazes?
Co je u vas noveho, co Corca, jak to jde na cvicaku????? Co stranecky, nejake nove fotky chcemeeee
Jeee a v Parze 23.3. nebudete?
Jo a jinak to fakt do Boleslavi s mekkym i .. sice nevim, cio je to za vzor, ale mekky je tam ne betooon

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:21
- Nahlásit

Ted koukam na ten CACIB Praha, hlaseno 22 akit, to uz je slusny, co Z toho nejpocetnejsi zastoupeni stenata No holky, ze si tohle nechate ujit

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:24
- Nahlásit

Roxana
Ahoooj, já už jsem fakt zblblá, teď jsem ponořená do všech možných vzorů - budu dělat zkoušku z ČJ a čím víc u toho sedím, tím míň umím psát. Profesor ale říká, že máme dát na první myšlenku a má asi pravdu.

Jooo, cvičák já jsem už neviděla ani nepamatuju. So mám plný a v neděli nejsem schopná vstát. S Corčou teď začínáme cvičit přivolání znovu od prvních krůčků. Bo panička pořád šprtala místo cvičení se psíkem a páníček je příliš měkej . Je to jeho mazlíček a srdce by mu utrhlo, kdyby se na méďánka plyšovýho osopil.

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:26
- Nahlásit

Roxana
Praha - možná příjdem na jukanou, nevěděli jsme ale, jak to bude s tím naším kožíškem, pomalu dorůstá, línání už není tak strašný, ale ocas ještě pořád stávkuje - že by si to nechal až na příště?

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:28
- Nahlásit

Laida
Aaale, prosim te, ja sama pisu hur jak tatar, takze to byl asi nejakej svetlej moment nebo co ..
srdce by mu utrhlo, kdyby se na méďánka plyšovýho osopil. - no to bylo videt uz na jestede, sou to spravna dvojka ale ja radim osopovat se, co hrdlo raci, ponevac co se v mladi naucis, v puberte sice ztratis ale potom (MOZNA) najdes...
Podrbej za me corcu

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:30
- Nahlásit

Laida
jeee, no pojedte do Prahyyyy, nak to vypada s ucasti blede ... Dame si srazik linani je preced fuk

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:33
- Nahlásit

Roxana
Prahu musím ještě probrat s pánikem a jeho prací - snad ho tam nebudou držet zuby nechty, ale určitě dám vědět a když to vyjde, tak dáme srazík. To línání - proto to není na 100%, kdyby byla přihlášená, páník by měl zařízenou dovču.
A Fajík nejede?

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:34
- Nahlásit

Roxana
Laida
Zdááár děckaaa já sem jenom na skok teď sem přišla z venčení a hned půjdem zasej makat

No Laidíku dyžtak mi tu adresu písni na akita.feiko@centrum.cz no a nebo až se uvidíme. Ale to nevím kdy bude, tak já aby si neměla strach že se ti nevrátí. Jak praví známe pořekladlo chcešli se něčeho zbavit pujč to !

Jo jo s mailama máš pravdu, něco řešíme přes mail aněco přes ICQ. ale já se furt snažím aby to tu neumřelo

S těma výstavama ještě nevím, začínám to mít nějaký natřískaný a furt nevím kdy budem dělat tu střechu no ale každopádně, mě znáte, když to jen trochu půjde máte mě tam

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:36
- Nahlásit

Přivolání teď zkouším nově podle Desenskýho na dlouhým vodítku. A musím říct, že děláme pokroky. Zlom nastal, když konečně Corrýš začala reagovat na přivolání alespoň otočením těla směrem ke mě bez donucení. Dřív prostě: jóóóó, jen si volejte, klidně, já vás stejně neslyším

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:38
- Nahlásit

Laida
Dřív prostě: jóóóó, jen si volejte, klidně, já vás stejně neslyším
jooo to znám ve tváři výraz: coooooooo???? ke mě joooooooo???? a co toooo jéééééééééééé?

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:39
- Nahlásit

Fajka
Ahoooj Fají, ráda tě vidím, adresu písnu, ale fakt to není potřeba. Nehledě na to, že léto asi strávíme převážně v Turnově, tak by nebyl problém se u tebe třeba zastavit a jen tak zajít na procházku po vašem krásném okolí.

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:40
- Nahlásit

Jsem tu za chvilku, vlčata mi venku vijí, po prochajdě jsou hladoví, jdu krmit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:41
- Nahlásit

Roxana
Hele ta výstava v Praze to je 23.3 to je ta sobota před velikonocema
To nepůjde to sem v tom Brně

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:43
- Nahlásit

Laida
Nehledě na to, že léto asi strávíme převážně v Turnově, tak by nebyl problém se u tebe třeba zastavit a jen tak zajít na procházku po vašem krásném okolí.
No bombááááááá, žádnou adresu nechcu, musíte si tu knížku u mě povinně v létě vyzvednout a dáme nějakou tu tůru po okolí
Super nááápad
Že přeju vlčatům dobrou chuť

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 18:52
- Nahlásit

Fajka
Tak domluveno A pak to můžem obrátit a vás můžeme provést po Českém ráji, ikdyž myslím, že už ho máte taky prošmajděnej.

Jinak páč letos taky děláme střechu a papírků asi bude pomálu, dovolenku asi splácáme z nějakého víkendu pod stanem v lese u vody. Tímto navrhuji, kdyby byl někdo tomuto nakloněn, můžeme to splácat společně.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:02
- Nahlásit

Laida
A pak to můžem obrátit a vás můžeme provést po Českém ráji, ikdyž myslím, že už ho máte taky prošmajděnej.
No to právě nemám a vůbec bo tam se mnou nikdá nechtěl nikdo jít
Tož jestli tam budete přes léto, tak se k Vám s Fajkýšem s dovolením nějak vnutíme

víkendu pod stanem v lese u vody. Tímto navrhuji, kdyby byl někdo tomuto nakloněn, můžeme to splácat společně
A když to vyjde časově tak já bych se takhle v předstihu s dovolením také hlásila

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:03
- Nahlásit

Fajka
Nazdar makacenko, pisu desne rychle, abych te ti jeste stihla
Tu Prahu jsem ti prave ani nezminovala bo vim, ze budes na druhym konci republiky

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:04
- Nahlásit

Tak zdravím všechny přítomné, nepřítomné minulé i budoucí členy tohoto fóra a já už mizím, musím jít zase dělat
Zatím páááá

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:05
- Nahlásit

Fajka
Už se těšíme . Už aby bylo léto Corča vodu strašně ráda.

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:05
- Nahlásit

Laida
Jooo, stopovacka je vec dobra, taky zname
Jinak ja se moooc rada pridam ke stanovani i toulkam po mym milovanym Ceskym raji teda v ramci casovych moznosti, samozrejme .. Uvidime, jooo

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:12
- Nahlásit

Laida
Corča vodu strašně ráda - taky zname (nebudou ty nase holky pribuzny ), Arisa ma vodicku dokonce taaak rada, ze mi do rybnika vlezla i ted pri Eme, nez jsem stacila mrknout vokem, natoz votevrit pusu na vodvolani ... Breca jedna, pak schnula asi 5 hodin (vypli nam eletriku tak se netopilo)
Tak navrhuju, abysme tem nasim kachynkam vybrali nejaky prihodni vodni kralovstvi
Fajka
No to právě nemám a vůbec bo tam se mnou nikdá nechtěl nikdo jít no to kecaaaas, fakt?? Jakoze pod svicnem bejva tma, co Hele tak to musime napravit tj. "Cil znel jasne ..."

Laida
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:13
- Nahlásit

Roxana
Jojo, je to ještě daleko, taky zatím nevím, co a kdy bude, ale nějaký ten víkend určitě urveme.
Ještě pořád lítáš po světě?

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 19:16
- Nahlásit

Laida
ale nějaký ten víkend určitě urveme no esli se sejdem v ty praze, dame rec, ju ?
Ještě pořád lítáš po světě? no jo prosim te, uz se to ale chyli, a este ze tak - mam pocit, ze mi kazdou chvili z toho prejizdeni hrabne

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání