| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 10:45
- Nahlásit
Fajka
Dika, ja vedela ze je na tebe spoleh
Co babovka, trenujete na coursing ?? I kdyz vlastne ted asi spis na skijoring, co ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 10:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Neeee netrénujeem sněhu je pramálo a tenhle tejden furt nestíhám
Ale o víkendu se na ten coursingový trénik chystám
Myslím ale že výsledek je jasnej, ona běží za vším co se hýbe jak magor
Jako dneska ráno, si říkám co je to za divnýho psa uprostřed tý naší vesnice.... takovýho psa s divným ocasem sem ještě neviděla..... příšlo to blíž a ona liška a v tlamě si nesla slepici, no bejt Fajkýš na volno tak liška o tu slépku stopro přišla
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 19:35
- Nahlásit
Roxana
Ahoj Roxi, psala mi naše chovatelka, zda jsi mi přeposlala něco o podmínkách chovu.
Když budeš mít chvilku, vzpomeň si na mě, prosím.
Jak se jinak máte s Ariskem?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 19:41
- Nahlásit
Paní Hana Blatoňová
Děkuji za podrobné informace o rentgenu. Očkování s rentgenem rozhodně spojovat nebudeme. Měla jsem spíše namysli, že se u příležitosti očkování dohodneme na termínu a všechno budeme mít na jaře hotové. Původně jsem si myslela, že ideálním věkem je jeden rok, ale pokud je lepší ještě nějaký ten měsíc počkat, necháme to až na léto, před Rožnovem.
|
moth
|
# Zasláno: 31 Led 2008 19:55
- Nahlásit
Roxana
Rada by som v ramci tohto fora podakovala Roxane za perfektne spracovanu historiu plemena AA - je to vyborny prispevok k propagacii AA, ktoru toto plemeno jednoznacne potrebuje a to prave takou pravdivou a fakticky podlozenou formou aku zvolila Roxana! Dik Roxy!!!
Katka
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 20:04
- Nahlásit
Ahoj holky
moth
Kati, ahoj, chystám se na e-mailík pro Tebe.
Laida
Pokud bys potřebovala něco ohledně uchovnění atd. klidně napiš.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 20:13
- Nahlásit
Ahojky všem
Laida
Roxík bude až v pondělí. Jela na hory
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 16:12
- Nahlásit
Ahojky všem,
Tak dneska byl opravdu den jako malovaný, tak jsme při hraní udělali zas nějakou tu fotečku
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/nezar azene/hratky-ala-akitka
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:48
- Nahlásit
Všem přeji hezký večer,
Fajka
ty fotky nemají chybu, moc se Vám povedly.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:33
- Nahlásit
Bubacek
Ahoooj Bubu
Kuju
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:28 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Ahoj vsichni!
Tak jsem opet zde, bylo to supr, v SO jsme dali asi 25 kilaku na hrebenovce, ale jeste ze jsme nebrali Arisku s sebou, za tech prisernych podminek (total mlha + silnej vitr + misto prasanu nechutna ledovice) by to bylo fakt o hubu. Jeste ze existuje to tycove znaceni !!!
Laida
Ahoj Roxi, psala mi naše chovatelka, zda jsi mi přeposlala něco o podmínkách chovu.
Prosim te, to nejak nevim, o co jde, ale je mozny, ze to moje hlava derava kdesi vypustila, tak se omlouvam, jestli jsem neco zapomnela .. ? Kdyztak napis mail . Ve zkratce o uchovneni z kluboveho webu:
1. Členství v klubu.
2. Účast na klubové či speciální výstavě pořádané AAK se známkou výborná či velmi dobrá v jakékoliv třídě, kromě dorostu.
3. Potvrzení o rtg vyšetření na dysplazii kyčelních kloubů (DKK) u psa i feny.
4. Bonitace.
5. Stáří nejméně 18 měsíců u psa i feny. Psi mohou být v chovu použiti neomezeně, fena do dne svých osmých narozenin.
Po splnění všech uvedených podmínek zašle majitel psa-feny originál průkazu původu s výstavní přílohou poradci chovu. Ten do PP potvrdí, že dotyčný pes-fena splnil nárok na chovnost a předá PP plemenné knize k tzv. přeregistraci, tj. uvedení psa-feny do seznamu chovných jedinců. Za tento úkon účtuje plemenná kniha poplatek, který majitel uhradí dobírkou. Pak může být pes-fena použitý k čistokrevné plemenitbě a s rovněž chovným partnerem může produkovat štěňata s průkazem původu.
Zdroj: http://aak-cz.atspace.com/info.htm
moth
Moc diky za takovou verejnou pochvalu, vazim si to moc! A doufam, ze nezustane je u toho, ale ze navazeme mnohem dal !
Fajka
Krasna galerka, jak tak vidim, zadnej coursingovej strapecek uz neni pred Fajkou v bezpeci!!! Jen tak dal, holky!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:42
- Nahlásit
Roxana
v SO jsme dali asi 25 kilaku na hrebenovce
týjo 25 km? Bych asi umřela v tom počasí co bylo
Tak hlavně, že ses nám vrátila
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:49
- Nahlásit
Fajka
Bych asi umřela v tom počasí co bylo - no ja k tomu fakt nemela daleko Ani nevis, jakou radost jsme mela, kdyz jsem zahlidla svetla dole ve Spindlu - jdu koupit uz tu celovku!!! Ale zase jsem dostala medaili za statecnost
Musime dohodnout uz pomalu ten prazskej wejlet, vid
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:00
- Nahlásit
Roxana
Ani nevis, jakou radost jsme mela, kdyz jsem zahlidla svetla dole ve Spindlu To si dokážu představit
jdu koupit uz tu celovku jo ale musíš si vždycky vzpomenout a vzít jí sebou. Já sem sklerotická a ze 90% případů kdy bych jí potřebovala jí zapomenu a pak chodím po tmě a myslím na sekyrky
Musime dohodnout uz pomalu ten prazskej wejlet, vid
No, že váháš hlavně potřebuju vědět, kterej den ať si včas koupím místenku na rychlík... nechcu se zase courááát
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:09
- Nahlásit
Fajka
musíš si vždycky vzpomenout a vzít jí sebou - Zadnej probl, do Roznova teda beru celovku ja
ať si včas koupím místenku na rychlík - jak dlouho dopredu budes kupovat ten rychlik?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:23
- Nahlásit
Roxana
do Roznova teda beru celovku ja
jak dlouho dopredu budes kupovat ten rychlik
Posledně jsem to kupovala ve středu (na neděli) a už mi ho někdo vyfouknul tak nevím. Do středy? Když bude nejhůř tak zvládnem i ten courák. Ale je to ztráta drahocenýho času no
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:36
- Nahlásit
Fajka
Do středy? No hele, to urcite dohodnem uz tenhle tejden, at to muzes koupit nejpozdejc v PO, jo ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:39
- Nahlásit
Roxana
Javor ehmmmm teda jasan !
Se těšííím
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:45
- Nahlásit
Fajka
Se těšííím No my tez Tak ja zapojim strategicky planovac a nejk se dohodneme, ju?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:07
- Nahlásit
Roxana
Tak ja zapojim strategicky planovac a nejk se dohodneme
Odsouhlasuju předem máš mou plnou důvěru
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:14
- Nahlásit
Ahojky
mám novinku jak hrom dívejte, my už máme s Fajkýškem chovatelskou stanici
http://www.feiko.estranky.cz/
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:47
- Nahlásit
Fajka
Nazdaaar
no to je mi ale novina ani jsi nerikala, ze jsi tak razantne zmenila obor
Dostala´s maila ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:57
- Nahlásit
Roxana
Už tam máš odpověď
No to je novej druh akitky Vlkodlak kříženej s báábovkou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:59
- Nahlásit
Roxana
Týýjo ale tedlecten je božííí
http://www.feiko.estranky.cz/clanky/samci/samci.
ten by splňoval i moje choutky po mexickým naháčovi a Pájův bezchlupý sen
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:12
- Nahlásit
Fajka
Dika , uz jsem mu to preposlala
Týýjo ale tedlecten je božííí - jeziiiis to je sileny zviratko vypada, jako kdyz strcil cumacek kam nemel
Tak at se dari vse vyridit, pa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:15
- Nahlásit
Roxana
Dika , uz jsem mu to preposlala šmarjá fakt? dyť si bude myslet, že su magooor a už tě se mnou nikam nepustí
- jeziiiis to je sileny zviratko no to je přesně pro mě já ty šílený zviřátka nějak přitahuju bo co
Tak zatím ...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:24
- Nahlásit
Fajka
šmarjá fakt - ale prosimte, dyk tam nebyly zadny pochybny indicie
Ta pa pa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 14:17
- Nahlásit
Roxana
dyk tam nebyly zadny pochybny indicie no to zrovna nééé ale já si to po sobě ani nepřečetla tak nechci vidět těch chyb co tam bylo
Tak jsme měli zas jednou z p---le kliku. Jeli jsme po dálnici, a Pája mě upozornil, že mám furt starou dálniční známku. No nechtělo se mi to za jízdy sundávat a lepit novou, ale budiš sem se nějak ukecala provedla výměnu známek. Jakmile jsem zahlásila a je to tak za dvě minuty už nás stavěli cajti a kontrolovali ji
To bylo o fous
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 14:19 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Fajka
my už máme s Fajkýškem chovatelskou stanici - no tohle???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 14:22
- Nahlásit
Bubacek
Ahoooooj, to sem ráda že sem tě takhle při úterku pobavila
|