| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 11:57
- Nahlásit
Fajka, Laida
Ahoj holky,
my jsme ostudy, vstaly jsem az neskutecne pozde, takze teprve mame za sebou "ranni" vychazku .. nejak nas ten vyletek unavil Bylo to strasne fajn, takze vsem zucastnenym velky dik
Fotky urcite poslu tez a na stranky taky neco pripisu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 12:19
- Nahlásit
Ahoooj
my jsme ostudy, vstaly jsem az neskutecne pozde, takze teprve mame za sebou "ranni" vychazku
Nejstéééé, dyť máte dovčůůů
.. nejak nas ten vyletek unavil
Tož to byl taky jeden z účelů že
Já spala taky jako dřevo a Fajkýš po ranním vyčůrnutí chrupká furt
Fotky urcite poslu tez a na stranky taky neco pripisu
Se těšíím
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 12:28
- Nahlásit
Fajka
Ahojky
pilne stahuju fotecky a zacnu posilat, ty tvoje jsou suprovy Helejs, taky ti z ty vrcholovy fotky pripada, ze se jednalo spis o dobyti severniho polu cechem Karlem Nemcem ??
Jo a - na ICQ na me vybehlo, ze ma dnes Fajka narozeniy, co to jako ma znamenat ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 12:41
- Nahlásit
Helejs, taky ti z ty vrcholovy fotky pripada, ze se jednalo spis o dobyti severniho polu cechem Karlem Nemcem
hele ty mi snad vidíš do hlavy, sem chtěla do článečku napsat následující větu:
Na pokraji smrti hladem, na pokraji smrti mrazem, ale stááálo to za to!!!!
Jo a - na ICQ na me vybehlo, ze ma dnes Fajka narozeniy, co to jako ma znamenat
Jako fakt? tak to je blbost totální to víš já s tím programem moc neumím, tak ani nevím co se tam kde nastavuje
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 12:56
- Nahlásit
Fajka
Grrr, blbne mi zas mail , tak to poslu, az se dostanu na pracovni PC, jo?
Jo, tak s ICQ taky nehumim, takze chapu
Jeste vymyslim ten prazskej wejlet, jooo?
A rozhodne bysme ten Jested meli dat jeste jednou - za teplicka a bez lyzaru a snowbordaku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 13:21
- Nahlásit
Roxana
tak to poslu, az se dostanu na pracovni PC, jo
Jo v poho to nespěchá
A rozhodne bysme ten Jested meli dat jeste jednou - za teplicka a bez lyzaru a snowbordaku
Určitě kdykoliv
Jeste vymyslim ten prazskej wejlet, jooo?
No dyž se ti bude chtít
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 13:23
- Nahlásit
Roxana
mail, snad se k nemu dostanes, kdyz ti to blbne..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 13:45
- Nahlásit
Fajka
No dyž se ti bude chtít - bude Co treba dyztak pristi SO?? Zapni si ICQ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 14:29
- Nahlásit
Roxana
Jůůů ja už sem zase tuuuu soorry čumím na tesáka a nekoukám co píšeš...
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 13:41
- Nahlásit
Roxana
Fajka
Ahoj holky,
teď jsem koukala na foto na mailu, teda Fají, ty se ti povedly.
Ten Ještěd určitě při teplíčku. Sice to nebude takový žůžo pro naše medvídky, ale paničky snad neomrznou. čím víc fotek vidím, uvědomuju si, jak nádherně tam bylo. Tam jsem byla ale tak zamrzlá, že veškerá romantika šla kolem mě.
Dneska razíme na chalupu s horolezcema a celou naší familií. Rachejtle budeme pozorovat jen z vrcholků skal, takže pro hafany to bude jako pohlazení na duši.
Kdybychom se už "nesepsali", tak hodně štěstíčka do toho N.R.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 14:11
- Nahlásit
Laida
Ahoj, Tobě i Tvému příteli a Corynce do Nového roku přeji hodně zdraví, štěstí, splněných přání a úspěchů a dobrodružství s Corynkou
Fajka
Tobě a všem Tvým blízkým a Fajince do Nového roku přeji hodně zdraví, štěstí, splněných přání a úspěchů a dobrodružství s Fajinkou
Roxana
Tobě a všem Tvým blízkým a Arisce do Nového roku přeji hodně zdraví, štěstí, splněných přání a úspěchů a dobrodružství s Ariskou
A toto je pro všechny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 14:35
- Nahlásit
Ahojky všem
Laida
čím víc fotek vidím, uvědomuju si, jak nádherně tam bylo. Tam jsem byla ale tak zamrzlá, že veškerá romantika šla kolem mě
Jo to už se tak někdy stává, já byla taky zmrzlá jak hou....no A nevím jak je vám, ale mě včera večer začali děsně bolet stehýnka a nožičkýý z toho jak sme se tam kouleli dolů na tom ledíku
Bubacek
Děkuju za přáníčko a přeju tobě i celé rodince a smečce hlavně zdravíčko, klídeček a pohodičku to ostatní se dá při trošce snahy nějak sehnat, vyměnit nebo ukrást
Zdravíčko, klídeček, pohodičku v následujícím roce přeju i všem ostatním hodným lidičkám z tohoto fóra a těším se, že se zase anebo snad někdy někde potkáme i osobně
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 16:09
- Nahlásit
Ahoj vischni
preju vsem zdejsim milym prispevovatelum a opravdovym pratelum akit pohodovy konec roku a stastne vykroceni do toho roku noveho, co uz stoji za dvermi
Laida
Cau Laidi, krasne si uzijte Silvestra s horolezcema, horolozekynema i horolezcatama
A urcite musime dat Jested i v nesnehove versi, tak se budem tesit
Bubacek
Moc diky za pranicko - napodobne , my vam
prejeme hlavne zdravicko a spoustu dobre nalady, at se to nasobi poctem clenu u vas doma
Fajka
Tobe, Pajovi a Fajkyskovi vse nej nej nej, at se dari, zdravicko at slouzi a v novem roce spoustu primovnich a pohodovych zazitku!!!
|
moth
|
# Zasláno: 31 Pro 2007 17:30
- Nahlásit
Vsetkym
Zelame vam vela lasky, ktora hory prenasa, zelame aj vela stastia, ktore dusu povznasa, samozrejme, vela zdravia, ktore kupit neda sa a tiez isty uspech v praci, ktora chlieb vam prinasa. Rozvaha nech nedopusti urobiť vam chybny krok, s priatelstvom a laskou v srdci privita vas novy rok!
Mexican O’Thoorn Kennel
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 21:45
- Nahlásit
Rovněž já přeji všem zúčastněným pohodový nový rok a mnoho důvodů k radosti a úsměvu, protože s tím jde vždy vše lépe
|
1true1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2008 18:26
- Nahlásit
Cafte vsetci uz som tu zas ale pod inym nickom aby ste ma zas neobvinovali s toho ze som tu anonymne je tu Meggie26 pre sl. Suchu sl. Havlikova.
Sl. Sucha to uz ani sa neviete priznat k tomu ze stranku zoborakita ste spravili sama preco sa vas mail nevyskytoval v mailoch komu to bolo poslane nebojte sa mam ich archivovane vsetky myslim tym maily, ktorym to bolo zaslane. Vacsiu bezmocnost a ubohost som este nevidela chcela by som mat vase starosti a volny cas ked si date za namahu to aby ste vytvorila takuto sprostost.
Vsetci ste boli velmi spokojny ked ste si zariadili aby mi blokli IP adresu ale asi vas nenapadlo ze po Nitre je dost volnych wi-fi sieti a kazda ma inu IP adresu.
Roxana
tvoja fena ma aku perfektnu dysplaziu skoro som odpadla ha ha ha taka perfektna fena s masovym nosom flakatym pyskom a dysplazkou 0/2
A na margo blku. Skuste si sl. Sucha overit akym sposobom bola tam ta fotka ak mate aspon trochu rozumu a vsetci co to citali tak o aa tam ani zmienka nebola iba jedna fotka a hned obvinujete ludi ste chora zacnite sa dat liecit v tom vasom pezinokoxe ako sa podpisujete do knih navstev cudzich ludi a uz to neodtajite ze ste to neni vy lebo par prispevkov dopredu ste sa priznali.
Prajem stastny novy rok a uspesnu liecbu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2008 19:21
- Nahlásit
1true1
Mila zlata,
to, ze ti admin zrusil pristup na zdejsi forum z tve byvale IP adresy neni prace nikoho z nas, muzes za to podekovat jen a jen sobe a svym vulgarnim a nenavistnym prispevkum. Nicmene jsi se nijak z toho nijak nepoucila, mas tedy zrejme v umyslu stat se druhym fatdogem, nuze, smele do toho, dobrou zabavu
Pokud si beres do svych nevymachanych ust mou fenu, bud tak laskava a nejdriv si nastuduj FCI standard c.344, zrejme te prekvapi, kdyz zjistis, ze o skrvnitem pysku tam nenajdes ani zminku, ono se tam mluvi o skvrnitem jazyku, nikoli pysku, vis, drahousku? A ani ten nema Ariska flekaty, vnejsi okraje ma cerne, zatimco ty vnitrni uz jsou ruzove, takze si porid radeji lepsi bryle . Spolecne s barvou nosni houby oboje vychazi z faktu, ze se jedna o bileho jedince, u kterych standard toto vyslovne povoluje. K dysplazii – ano, spravne jsi si na mych strankach tento udaj precetla, pasak, chces zase kosticku, vid Prosim te, nejdriv si o dysplazii, jeji diagnostice a etiologii neco nastuduj, prober to s ruznymi odborniky a pak prijd znovu, ano ?
Vice nemam co dodat, jako partner pro diskusi se mnou jsi se svym omezenenym rozhledem diskvalifikovala uz davno a na vylevy postpubertalni divciny svym casem plytvam nehodlam. Takze – Spanembohem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2008 19:33
- Nahlásit
Roxana
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2008 19:38
- Nahlásit
Fajka
Ahoooj
Uz sem na ICQ
|
moth
|
# Zasláno: 2 Led 2008 11:38
- Nahlásit
http://www.sulybox.com/guestbook/getguestbook.php? login=americanakita&id=0
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:59
- Nahlásit
Těm, co si do úst nevidí
Když jsem toto fórum zakládala, bylo to s touhy seznámit se s lidmi, kteří akiťáky milují a těší se z jejich společnosti. Chtěla jsem se přiučit od zkušenějších, poradit se s nimi, zdělovat si vzájemně radostné i neradostné chvíle z života s našima medvíďatama.
Je mi líto, že se ta diskuze někdy otočí vpádem útočníků, kteří jen napadají atd...
Slovenský chov moc neznám, ale už jen z příspěvků na jejich fórech lze vyčíst, že tam opravdu není něco vpořádku. Více než diskuze o psech se zde probírá a haní chovatelská konkurence. Často mi přijde, že určití lidé snad ani neví, že mají doma zvíře, ale dobře ví, kde, kdy a co udělal jiný chovatel.
Nemá smysl je žádat, aby se odebrali na jiná fóra, kde snad najdou své příznivce...
Roxana
Fajka
moth
Bubacek
Nicméně jsem ráda, že tu holky stále jste a doufám, že se tu budeme setkávat nadále i v celém roce 2008.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:09
- Nahlásit
Laida
Naprostý souhlas.....
Nicméně jsem ráda, že tu holky stále jste a doufám, že se tu budeme setkávat nadále i v celém roce 2008.
Jasně že budeme Jen díky tomu, že si toto fórum založila jsem poznala spoustu super lidiček a jejich prima pesany
Jakýkoliv nový člen, který se bude chtít s námi dělit o radosti i starosti se svýma chlupáčema je vítán a pokud má někdo s náma problém ať si ho řeší JINDE A JINAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:13
- Nahlásit
ahojte lidišky, zdravím vás v tom novým roku, taky vyřizuju pozdrav a přání k novému roku od Benta kterej odjel k mamince a k tomu tam o něco výše - zásadně nediskutuju s člověkem, k jehož názorům nemám úctu.
Fajka
Tak co máš fotky šibáka ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:29
- Nahlásit
vlk
Ahoooj tobě i Bentíkovi, jasně že mám
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:39
- Nahlásit
Fajka
Je pěknej, má hezkou velkou hlavu. Vypadá jak s PP. I když já nejsu na šiby odborník. Jen milovník plemene.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:41
- Nahlásit
vlk
No mě furt mate ta jeho černá tlama sem si myslela že už mu to dávno mělo zesvětlat..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:44
- Nahlásit
Fajka
No na šiby je odborník p. Blatoňová. Ta posuzuje i na výstavách. Já ale myslím, že by to nevadilo, hlavně že má urajiro. On je kapku do sezamova ne ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 16:07
- Nahlásit
vlk
On je kapku do sezamova ne
šmarjá co to je??? jestli je to to že konce rezavých chlupů má do černa? tak joooo
Jinak je fakt rezavej jak liška, nešlo to moc vyfotit protože přišli za tmy zkusím někdy jindy lepší...
Stejnak je podle mě přerostlej už teď 7 měsíců 10 kg
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 16:12
- Nahlásit
Fajka
jestli je to to že konce rezavých chlupů má do černa? - Bingo !!! Psi jsou někdy hodně mohutní a robustní. Dyk moja Kvija váží 11,5 kg. No bude z něho macek. Ale fakt je hezkej a má milej kukuč.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 16:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
vlk
Aha tak už vím co je sezamová barva
Jo milej to je, ale děsně nevycválanej a je mu naprosto všechno dovoleno Se musím dycky kousat do jazyka, když jsou u nás...
No jo každej máme jinej přístup a jiné plody svého snažení
|