| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 09:59
- Nahlásit
Roxana
no ale spoliham na tebe Na mě se můžeš spolehnout !!!
Dyž tak ten Mácháč o dva dny zkrátíme
A huž du dělat nebo nebudou koláče a granule
Zatím pá pá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 19:08
- Nahlásit
Roxana
Laida
Tak máme za sebou venčení ve větru a při rozmrzání a čajíčku jsem dotvořila toto:
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/vylety/v anocni-jested
A hlásím průser děcka, bo už nemám co psát tak musíme zas brzo někam vyrazit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 19:37
- Nahlásit
Fajka
nazdarek sem ti zrovna poslala maila k tomu coursingu, respektive dogtreku .. to neni zadna telepatie, ale vubec a ted jdu na clanek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 19:45
- Nahlásit
Roxana
jo jo už sem mailíka četla. Jasně že sem myslela ten okolopražskej abys to měla blízko. Nehledě na to že na tu Moravu je to dalekoooo
Já to vočíhnu a když objevím nějakou akci těch termínech co si psala tak něco zorganizujem a dyž zrovna nic nebude tak dáme sólo akcičku (pokud se teda nebude chtít nikdo přidat) dle naší režije to je jasný
Ježíš Fajkýš zase votravuje, vona má snad zase hlad nebo co jak mrzne tak žere jako kyselina
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 19:49
- Nahlásit
Fajka
tak clanecek uz mam prectenej, moc pekne pises.
tak ted uz jenom zas neco podiknout, aby to pribyvalo . udelam, jak pises, viz vys
A koukej ty Fajce dat taky jednou najist, ty panicko jedna, je preci ve vyvinu, neeee
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 19:59
- Nahlásit
Roxana
ty panicko jedna, je preci ve vyvinu, neeee
ty woe ale to už dva roky !!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:03
- Nahlásit
Roxana
Jooo heleee a všimla sis toho nenásilného plynulého přechodu -odkazu na tvoje stránky???? To já jen aby se nám zvedla návštěvnost
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:13
- Nahlásit
Fajka
ty woe ale to už dva roky - no jo, dyk to je tak akorat, nee si predstav, ze bys mela doma treba neapolskyho mastina
heleee a všimla sis - no vsimla, jasny tak ja si to taky nsmeruju rovnou na tvuj clanecek, jooo ?
ad navstevnost - cece, musim ti ale rict, ze od dob, co jsme tu jak ostre sledovany vlaky , se mi statistika div netrhne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
si predstav, ze bys mela doma treba neapolskyho mastina
ježíš to nevím co si mám představit jakože je ve vývinu 10 let? to neci dík
tak ja si to taky nsmeruju rovnou na tvuj clanecek, jooo
No jasně, jak je libo já se tě už ani neptám a rovnou konám Tak kdyby něco, tak hned zaburácej
cece, musim ti ale rict, ze od dob, co jsme tu jak ostre sledovany vlaky se mi statistika div netrhne Tý jo mě ani nééé, asi nebudu to správný pendolíno
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:26
- Nahlásit
Fajka
jakože je ve vývinu 10 let?- a tak zas neprehanej ale holt papa trochu vic, no no ale koziskem by se ti hodil, je jako ta tvoje africka kocicka
a rovnou konám - jen konej, tak je to sparvne ja bych na tom byla stejne, jen jsem jaksi pomalejsi
asi nebudu to správný pendolíno - no v tom pripade ja jsem uplnej johan gregor mendel, nebo jak se ten vlak jmenuje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:33
- Nahlásit
Roxana
ale koziskem by se ti hodil, je jako ta tvoje africka kocicka
tak to možná ale velikostí je to celé stádo kočiček
no v tom pripade ja jsem uplnej johan gregor mendel
Šmarjá co to zase jééé já su úplně mimo to víš hlupoňa z Jablonca aha vlak je to už to čtu
Dneska sem nadhodila Pájovi téma výlet do Radhoště na celý víkend, si nepřej co mi říkal
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:36
- Nahlásit
Fajka
aha vlak je to už to čtu - spravne, Fajkysova, pisu vam za jedna .. fakt, ty vlak maj uplne poeticky nazvy - bedrich smetana, johan gregor .. atakdale
si nepřej co mi říkal - ja si preju
dyztak zapni ICQ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:40
- Nahlásit
spravne, Fajkysova, pisu vam za jedna
No a kostička je gde?????
fakt, ty vlak maj uplne poeticky nazvy - bedrich smetana, johan gregor .. atakdale
to sem nevědělaaa... no nejsu vláčkař...ty jo?
Zapínám
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:47
- Nahlásit
Fajka
kosticka je jen pro specificky exponaty
no nejsu vláčkař...ty jo - no ani ne, spis vyletova
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 21:12
- Nahlásit
Ahojky všichni. Radím chatičky určitě zamluvit. Zrušit se daj v nejhorším vždycky, ale rezervovat na poslední chvíli, to může být problém Zkoušeli jsme se ptát i na možnost stanování v místě, ale to nechtěla paní správcová dovolit, takže s tím prosím nepočítejte. Přespat před areálem v autě či pod širákem v případě dobrého počasí určitě jde
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 21:47
- Nahlásit
Hana Blatoňová
Ahoj
no my uz jsme teda domluveni, jen doladime obsazeni chaticek kdyz vyjde poco, bude super dovca - osazenstvo uz je
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 22:05
- Nahlásit
Roxana
už sem zase zde
Pája má novou myšlenku, že prej chatička číslo jedna Pája a harém tzn i psiska a Lukáš si prej může vzít sebou kámoše
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 22:09
- Nahlásit
Fajka
no tak koukam, ze fakt ladime dale .. to aby si Paja zajednal ne chatku, ale aspon dvougeneracni vilu jen bych mela dodat, ze L. je celkem sobec lakoma , tak nevim, jak to bude s tim kralovskym delenim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 22:14
- Nahlásit
Roxana
No vidíš a ty píšeš že jen doladíme vobsazení chatiček, víš jakej to bude hlavolam????? a těch kombinací
jen bych mela dodat, ze L. je celkem sobec lakoma
Jůů to Paja takyyy a tak nás chce všecky pro sebe
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 22:17
- Nahlásit
Fajka
covece, v kombinatorice sem nikdy nebyla dobra .. vis co, nechame to na panech, at si to nejak vyresi mezi sebou, joo
ted uz jdu spat, zejtra ceka streka .. tak dobrou a zatim pa pa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 22:23
- Nahlásit
Roxana
vis co, nechame to na panech, at si to nejak vyresi mezi sebou, joo
No počkeeej to nendeeeee, já už nemám další košík???? já mám jen ten pro Fajkuuuu
Tak dobrou dobrou těším se na hlášení od tamtud... ty víš
PS. Tady děsně sněží, konečně snad dopadnou ty lyže
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 09:22 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Ahoj vsichni,
tak hlasim, ze jsem opet zde , u sveho stareho dobreho PC, takze nejpozdeji zitra se muzete Fajko i Laido tesit na fota z Jestedu
A co jinak, jak jste se vcera meli ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 09:36
- Nahlásit
Roxana
Ahoooj tož tě tu zas vítáme Doufám že cesta byla v poho...? Sem ti chtěla včera odpovědět na mailíka jenže jsme nejdřív dělali a pak jsme byli na večeři u tchýně a pak zkoušeli 4kolku tak už sem to nestihla
Kenji se včera ode mě nehnul přes dvě a půl hodiny nikdo jinej ho nezajímal než já ale teda je zněj děsnej erotoman, jak chobotnice každou chvíli prisáplej na noze a za celou dobu se mi nepovedlo mu vysvětlit, že teda neeeeee
Za chvilku zas padáme k doktoru tak budu až odpoledne...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:32
- Nahlásit
Všechny zdravím a přeji krásný den,
Roxana
to jsem ráda, že Tě zase vidím a že jsi ve zdraví dorazila
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:12
- Nahlásit
Fajka
No tak pak hod foto postroje, at vime, jak bude Fajkyskovi sluset!
A co Kenjik, nebylo by nejake to foto? Jak je vlastne tenhle bonsajik starej ?
Bubacek
Cauko, dik za privitani , cesta byla nastesti uplne luxusni
Az budes mit cas, posli nejaky fotecky, ju? Se tesim na Ataska modela ..
Mam na tebe dotazku, poslu mailik, jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:16 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Tak postroj bude tenhle velikost M, tak snad jí to bude..
http://www.spokojenypes.cz/postroje-pro-bezne-nose ni-sport/postroj-pro-psa-soft+id-22-6.html
Bonsajík je narozenej 23.5. takže mu bude 8 měsíců. Fotky už sem sem sice hodila, ale že si to ty
a zbytek ti písnu zachvilku v mailíku
Achoooj Bubu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:55
- Nahlásit
Fajka
teda, Kenjik vypada jako plysacek od Mattela
Ja myslim, ze Fajce ten postroj bude akondrat Modra je dobra vid , my mame tez modrou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 16:54
- Nahlásit
Roxana
plysacek od Mattela
celkem jo
Modra je dobra vid
když ten reflexní mají jenom v modrý barvě, no pech no
Mailíky sem viděla (dost zajímavé), odpovím večer, budu tak kolem 7 u PC... aspoň doufám
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:04
- Nahlásit
Fajka
mají jenom v modrý barvě, no pech no - och, jaka smula, dovedu si to predstavit
aspoň doufám - jo jo, prace slechti, zname zname .. :-/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 19:20
- Nahlásit
Sem zde i na ICQ endlich...
Roxana
jo jo, prace slechti, zname zname
Na práce snad ani ne, ale já než se přesunu domů přes poštu hned na mě hupně na mě vlkodlak a chce ven... přídem dom a chce hned papu no a to sou dvě hodiny hned jak vyšitý...
|