| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 11:33
- Nahlásit
Ahojky přeju všem hezký den
Tak se pochlubte jak ste si užívali Ježíška s chlupáčema
Fajkýšek dostala spoustu dobrůtek a hopsa míček, kterej jí udělal asi největší radost, protože řádila tak, že ocasem málem shodila stromeček ze stolku Prostě jako vždy blbovinka za dvacku udělá kolikrát největší radost
Odpoledne jdeme na výlet s foťákem tak sem zas brzy něco přihodím
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 11:44
- Nahlásit
Fajka
My jsme užívali ježíška už dopoledne. Psiska dostali plyšáky a Kvije se podařilo během pěti minut Okousat očíčka a čumák plyšovému zajíčkovi a během dalších pěti minut vykuchala vycpávku a rozmetala po bytě.... naštěstí už dává pokoj vánočnímu stromku.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 11:46
- Nahlásit
Fajka
...a černá holčička nebude. Narodilo se SEDM štěníků, ale jen jedna holka a zrzavá....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 17:43
- Nahlásit
Preji krasne vanocni dny vsem ,
Fajka
Fajka vyapda moooc spokojene Ariska dostala samozrejme spoustu dobrutek a tez veeelikou radost mela z piskaciho slona
Jaka byla prochajda?
vlk
jen jedna holka a zrzavá - to je asi odus, ta prava asi jetse ceka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 17:46
- Nahlásit
vlk
omluva velika, ma tam byt osud a jeste, samzorejme
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 18:05
- Nahlásit
Ahojky přeji krásný Vánoční podvečer,
Tak nevím, u nás asi byli nejhodnější hafušáci . Zase dostali nejvíce dárků. Ale asi největší radost jim udělal býkovec, na ten se vrhli a dokud ho nezblajzli tak je nic jiného nezajímalo. A já myslela, že piškotky, to je pro ně to nej
Dneska jsme byli celé dopoledne venku a musím konstatovat, že jsme si to všichni užili. Přišli jsme celí rozveselení, ale sotva jsme dorazili domů, tak se všichni vrhli k miskám s granulkama pak se napili a zalehli.
vlk
takže u Radky se narodily štěňátka? Tak tomu říkám Ježíšek.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 18:20
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj
býkovec - prosim tebe, co to je??
Dneska jsme byli celé dopoledne venku - to my zase odpo. Byl tam sice za strany A. jeden moralni poklesek ve forme pokusu o vlastni "Jen pockej, zajici" nicmene se na odvolani hned vratila, coz ma taky jediny stesti
Doufam tez, ze to vsechno hned neroztaje a jinovatka se nezmeni v bahenni teror
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 18:35
- Nahlásit
Roxana
Tak vy tam máte alespoň jinovatku my tady máme sucho sice -2,5 stupně, ale sucho.
Kdyby bylo alespoň 5cm sněhu, tak to bychom se asi vrátili až teď. Oni totiž sníh milují, ale to Ti asi vyprávět nemusím.
býkovec - prosim tebe, co to je?? Jak to slušně napsat??? (býčí žláza, která měřila něco málo přes metr) Každý z hafušáků dostal jeden jen Papoušková dostala malinký asi 15cm.
Byl tam sice za strany A. jeden moralni poklesek ve forme pokusu o vlastni "Jen pockej, zajici" - když ona si chtěla hrát.
nicmene se na odvolani hned vratila, tak to je super a tomu říkám super poslušnost.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 19:31
- Nahlásit
Ahojda, tak vychajda byla super akorát než jsme se vyhrabali na vrchol tak už se přihnala mlha a mraky
Jedna aktuální vrcholová
Roxana
Byl tam sice za strany A. jeden moralni poklesek ve forme pokusu o vlastni "Jen pockej, zajici" nicmene se na odvolani hned vratila Tak to teda tiše závidím protože Fajkýš v těchto situacích ztrácí hlavu i sluch
My zase potkali stádo muflonů a jediný štěstí bylo že byla přivázaná na bederáku protože jinak by mi asi vykloubila ruku
No a kdyby byla na volno tak radši ani nemluvím...
Bubacek
Kdyby bylo alespoň 5cm sněhu, u nás něco málo je, ale hlavně je ta jinovatka a to je jako v pohádce, mě se to líbí víc než kdyby nasněžilo
vlk
a černá holčička nebude. Narodilo se SEDM štěníků, ale jen jedna holka a zrzavá....
Jak píše Roxanka... však ona se ta pravá narodí
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 19:48
- Nahlásit
Fajka
Ahoj Faji, ty fotky jsou senzační.
U nás není ani sníh, ani jinovatka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 19:55
- Nahlásit
Bubacek
To je škoda, aspoň k těm Vánocům vám nějaká ta jinovatka mohla narůst ... škoda že to sem nemáte blíž, hned bych vám tu poskytla nějaký ten azyl
Fotek mám víc, po vánocích dám zase nějaký článeček na stránky, tak si je pak budete moc všecky prohlídnout
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 20:00
- Nahlásit
Fajka
Tak to už se moc těším
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 21:52
- Nahlásit
Fajka..a černá holčička nebude. Narodilo se SEDM štěníků, ale jen jedna holka a zrzavá....
jo,jo, to je dáreček od mého Tobika on umí i černé št., ale rodí se jen vzácně
i tak jsem ráda a myslím, že i radka, že se jich narodilo tolik, i když mohlo být více holek. Tobik má totiž 9,5 let a v poslední době "naděloval" tak 1 - 3 št. vím, že záleží hlavně na mamině a ta je prostě skvělá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 22:17
- Nahlásit
Hana
Zdravím Tyjo, ale stejně sedum štěňátek to už je skoro zázrak nééé ?
Já myslela, že mají šibinky tak maximálně 4
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 10:04
- Nahlásit
Fajka
Zdravím. Jj, mívají obvykle tak 2 - 4 kousky , takže je to dost. Český rekordu SI byl prý 9 št., ale to je opravdu vyjímečné.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 11:27 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Ahoj vsem
Fajka
Ty jo, tak ta prochajda byla asi uuuplne super, uz se tesim na secky fotkiiii!!!
Ad odvolani - sou chvile, kdy se podari, ale mit na dohled stado muflonu, tak radsi netipuju ..
Faji, ja mam asi s tim Jestedem problem .. totiz koukala jsem na busy a ono nejezdi jineho nez Student a ten psiky nebere .. Tak si lamu hlavu, ale nevim, jak to vymyslet .. Leda snad do Jablonce a pak tramvajou ..
Bubacek
Jo aaaaaha, takze jako byci penis, tak to uz je jasny je to strasna smardlavka ale cubine to taky chutna
Jinak u nas bohuzel jinovatka pomalu leze dolu .. Ale vypadalo to tady jak z Mrazika : "Stala mala jedlicka .. ve strani .. " Hana Blatoňová
No tak to gratulace pysnemu tatinkovi
K poctu stenatek - moje neter ma fenku havanskeho psika, ta je pry taky z pocetenho vrhu, ma snad sedm nebo osm sourozencu, coz je na takovy mrnouse taky hodne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 11:37
- Nahlásit
Ahojky, už sem hodila na stránky galerii fotek hlavně ze dneška k nahlédnutí
Roxana
Leda snad do Jablonce a pak tramvajou ..
Přijeď do Jablonce a já tě tam vyzvednu i s psékam a batožinou a odvezu do Liberce kam potřebuješ v kteroukoliv denní i noční hodinu, no problémo kámo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 11:48
- Nahlásit
Fajka
k nahlédnutí - otviram novou zalozku a koukam
no problémo kámo - ty si taaak hodna vypada to, ze nakonec totiz pojedu asi jen na otocku kuli tomu nasemu wejletiku, koukala jsem, ze jede neco v 9:45 a je v Jab. v 10:55 a posledni zpet snad v 18hod, to by se snad dalo stihnout, co myslis??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 12:04
- Nahlásit
Roxana
Ale tak snad za tu dobu něco stihnem no když by se náááhodou ten autobus nestihl, tak zahodíme domů Fajkýše a hodím tě na Černej most na metro....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 12:18
- Nahlásit
Fajka
Ale tak snad za tu dobu něco stihnem - taky doufam
hodím tě na Černej - juj, neblazni, to si nevemu na triko snad je ta rezerva v poho
Tak se teda nejak domluvime s Laidikem, co rikas?
Uz jsem koukala na fotky - jsou baaajecny, zvlast jak ti Fajka pekne pozuje jak modelka .. je to u vas jako ve snehovym kralovstvi, jak ja se na to tesim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 12:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
juj, neblazni, to si nevemu na triko V poho to stihnem, to já jen kdyby spadla trolej nebo tak něco
Tak jestli můžeš tak Laidíkovi napiš. Já bych navrhovala sraz na obrovským parkovišti u Glóbusu, je to hned u hlavní silnice, dá se to lehko najít a je tam moře místa na zanechání aut. Pak možná kousek tramvajkou nahoru pod Ještěd a pak pěšmo nahóru... Jet autama vejš než k tomu Globusu bych nedoporučovala, bude to tam narvaný určitě...
je to u vas jako ve snehovym kralovstvi,
To je tak snad v sobotu nebude mlha a mraky jak včera...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 12:30
- Nahlásit
Fajka
Dik
Jinak plan je genialni, takze ja to s Laidikem domluvim a pak ti dam vedet, ju?
Ted se loucim, budu cestovat a na PC budu az zitra, tak se mej krasne a tesiiiim se Moooooc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 12:33
- Nahlásit
Roxana
Tak se mějte hezky a těším se ahooooj
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 15:26
- Nahlásit
Zdravím všechny,
Ježíšek byl úžasný, Corča pomáhala s rozbalováním. Teď jsme přišli z procházky - prohnala nám srnky zlobička. Ten termín na Ještěd je výborný, lepší nemohl být. Tak se moc těším holky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:24
- Nahlásit
Laida
Ten termín na Ještěd je výborný, lepší nemohl být
Super že vám to vyhovuje už se na vás všechny moc těšíme ...
Tak už jsem přihodila i nějaký to psaní a fotečky do galerie
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/denicek/ vanocni-oslavy
|
moth
|
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:35 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
Ahoj vsetci!
Vidim, ze ste po Vianociach v super nalade, a skutocne vase prispevky posobia relaxacne na moju mysel! Ale chcem sa pochvalit, dostala som super blikajuce PF-ko zo stranky http://www.zoborakita.szm.sk/ a oplati sa to navstivit dozviete sa mozno to o com sa vam ani nesniva a je to realita tu z blizkeho Slovenska!
Dnes pri browsovani som narazila aj na jednu "blog" stranku v uvode s fotom so psami z Vodneho udolia a po precitani mi bolo do placu, nie z ludskeho osudu dcery autorky ale z osudu psov na zarobok!
Tu je linka: http://burko.blog.cz/galerie/vystava-psov/16672600
Pozdravy
Katka
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 08:39
- Nahlásit
moth
po precitani mi bolo do placu, nie z ludskeho osudu dcery autorky ale z osudu psov na zarobok!
z osudu dcerky ti opravdu nemusí být do pláče, ta si pravděpodobně vůbec neuvědomuje, jak žije, ale určitě mi je líto rodičů a je mi úplně jedno, kolik mají psů "na výdělek". mám za to, že pokud se někdo dokáže postarat o takto postižené dítě a nedá ho někde do ústavu, pak to nemůže být špatný člověk a i ti psi se tam určitě mají dobře. nezáleží totiž ani tak na jejich množství, ale na přístupu k nim. sama takové lidi obdivuju, nejsem si jistá, zda bych podobnou situaci s dítětem zvládla. v tomto případě pak obzvlášť platí, že psi jsou opravdu "jen" psi, byť ti to může znít krutě. ale já to tak prostě cítím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:02
- Nahlásit
Tak sme se sešli a ač to tak z fotečky nevypadá svítilo nám i sluníčko a bylo to moc moc moc prima ... ještě jednou díky všem
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 11:10
- Nahlásit
Výlet byl perfektní. Nahoře bylo jak v ráji a hafani si užívali. Corča se po příchodu domů nabaštila, praštila sebou a už se nezvedla. Já jsem rozmrzla až ve vaně.
Večer jsme koukali na fotky, co jsme pořídili a celkem pěkně vyšly. V 80% ale chlupáči pózovali ze zadu. Jejich ocásky jsou skoro na všech fotkách.
Tak už se těšíme na další výšlap. Holkám to moc slušelo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 11:14
- Nahlásit
LaidaV 80% ale chlupáči pózovali ze zadu. Jejich ocásky jsou skoro na všech fotkách.
jo to je přesnýýýý
Jinak Fajka leží teď v pelechu a dělá že spí, aby jako nemusela náááhodou vstávat
Zrovna vám chci poslat nějakou fotečku na mail tak doufám že vás moc nezahltím
|