| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:06
- Nahlásit
Fajka
Net by samozřejmě měl být, ale zatím pátrám jaké použiju připojení. Vůbec nějak nemám představu... O2 nebo T-Mobile, bůh ví.
Šibice zrzka je Arčí a bílá Quia. Obě sice s PP ale obě nevýstavní....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:13
- Nahlásit
vlk
To je dobře že net bude
Árčí, to je hrozně pěkný jméno, ale ta Quia to bych si asi ukousla jazyk když bych na ní volala že má určitě nějakou přesdívku ? Ale je teda nádherná ta bílá, co se viděla ty fotky v galerii.
Já mám Fajkýše s PP ale výstavní asi taky nebude bo by posuzovatele sežrala jak malinu
To se budou šibice mít když budou bydlet v chaloupce
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:19 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fajka
Quia se vyslovuje dobře - kvija, ale ze začátku mi to nějak nešlo z huby. Jinak je to sněhurka, sněhule, kvijová a bestie bílá....původně jsem jí chtěla říkat snowy, ale když si vždycky chovatelé dávají záležet aby psiska měli krásný jména a pak jim je někdo přejmenuje.... tak jsem oběma nechala jména co mají v papírech.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:24
- Nahlásit
vlk
Hele a taky dáváš někdy povel: Kvijo nekvíííílej!
To by se hodilo
My jsme si mohli jméno vybrat jaký sme chtěli akorát že já nesnáším (spíš nesnášela) jména na F
Mě napadalo jenom Fííído, Fany a Fík no a přítel přišel na Fajku a ještě jsme ji pojaponštěli a je z ní Feiko
Nevím jestli ti Bent říkal ale moje tchýně má taky šibáka kluka, je to děsný torpédo. Nevíc miluje lidi co si nechají olízat uši a nos
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:28
- Nahlásit
Fajka
Povel je Kvijodržhubu !!!
Ano, Bent mi vykládal, že máte v rodině šibáka, ostatně ja jsem si tady chodila občas počíst. Kvija taky miluje všechny, co jsou ochotní se nechat opusinkovat. To Arčí je až hnusně odměřená a na návštěvy většinou řve, takže bývá zavřená v ložnici... teda když někdo přijde.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:34
- Nahlásit
vlk
Povel je Kvijodržhubu !!!
Ahá tak to je super to nás znáš líp než mi tebe když sis nás občas čítala
Někdy plácáme děsný kraviny no ale spousta lidiček je tady moooooc prima a tak se dá kecat o všem možným
To Arčí je až hnusně odměřená a na návštěvy většinou řve
ty jo jak když mluvíš o mojí Fajce, ta je úplně přesně taková.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:39
- Nahlásit
Fajka
Fakt jo ?? To je teda někdy děs co ? Návštěva přijde Arča je seřve hned ve dveřích a když ju nezavřu vydrží vřískat celou dobu, co návštěva sedí na gauči. Takže dostane arest. Ale má to jednu výhodu, když potřebuju aby návštěva brzo vypadla, tak ju nezavírám. Takže návštěva honem vycucne kafe a poroučí se... teda já su hostitel, co ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:44
- Nahlásit
vlk
když potřebuju aby návštěva brzo vypadla, tak ju nezavírám. Takže návštěva honem vycucne kafe a poroučí se... teda já su hostitel, co ?
Hostitel seš skvělej pro zvaný hosty a nezvaný ti můžou přece políbit šos
Já Fajku zavírám hned když někdo zazvoní protože ona si strašně hlídá svoje takže radši preventivně. Ale na druhou stranu když sem sama doma a někdo cizí se dobejvá k nám tak se vůbec nebojím
Na jehovisty a pokoutný prodejce jí pouštím na balkon, to je takovej řev, že není slyšet vlastního slova a ještě nikdo to nevydržel dýl jak 5 minut
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:45
- Nahlásit
Fajka
Holky se samou láskou můžou sežrat:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:46
- Nahlásit
vlk
To je hustá fotka, kdo vyhrál ?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:47
- Nahlásit
Fajka
tak na jehovisty a jiný vtěrky ji nezavírám vůbec, nechám ji vřeštět škvírkou ve dveřích a oni se honem loučí sami.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:48
- Nahlásit
Fajka
Nikdo, oni si to akorát vyřvou do ksichtu a jdou si po svých... nebo je sprdnu a su vítěz já.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:51
- Nahlásit
vlk
tak na jehovisty a jiný vtěrky ji nezavírám vůbec, nechám ji vřeštět škvírkou ve dveřích a oni se honem loučí sami.
NO to je přesně ono, to pak nevypadá že si zlá že je vyháníš
nebo je sprdnu a su vítěz já taky řešení
A hele že je ta bílá nějaká větší? A nebo Arčí moc malá?
Tchýně teď řeší že Kenji je moc velkej. Má už skoro 10 kilo a na vejšku 40 cm no a mezi náma je tlustej, protože ona ho desně přežírá Zkusím ho o Vánocích vyfotit a dát sem fotku.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:56
- Nahlásit
Fajka
Jasně vyfoť ho, na šibáka se vždycky ráda kouknu.
Arčí je malinká a drobná váží jen 5,5 kilo a proto není výstavní, že má dost pod míru. A Kvija je mastodontík váží 11,5 kil. A výstavní není skrz barvy.
koukala jsem že moje PFko sem Petr dával tak zkusím ještě jedno :
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 18:01
- Nahlásit
vlk
A Kvija je mastodontík váží 11,5 kil.
Tyjo mastodontík??? A co bude Kenji když je mu 7 měsíců a má 10 kilo No jo jenže tchýně má svuj "rozum"
Fotku sem nějakou určitě dám.
A výstavní není skrz barvy a přitom je tak nádhernááá
Pfko je taky hezký, kráčej ke světlím zítřkům Já už musím dneska domů, sem ještě v práci a budu až zase zítra. Tak se měj hezky, zase nám brzo napiš a pozdravuj našeho Bentíka
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 18:03
- Nahlásit
Fajka
Jasně, tak ahooooooj !!!
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:25
- Nahlásit
Ahojky. Koukám příležitostně na vaši diskuzi a ráda bych se k ní občas připojila, pokud dovolíte. Můžete juknout na www.czechjakobin.com, kde najdete info o mě. Ráda bych připojila i své PF, bohužel nevím, jak tady vkládáte fota. Můžete mi poradit? Díky, Hana
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:32
- Nahlásit
Hana Blatoňová
Zdravíme nové příchozí a vítáme každého nováčka. Momentálně jsem tu asi sama jediná, ale večer určitě bude zbytek
Najdu ti a hodím odkaz na téma jak se vkládají fotky tak vydrž
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Hana Blatoňová
Tady je to...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html
Teď koukám, že ten odkaz nějak nefunguje je ta adresa správně?
http://www.czechjakobin.com/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:37
- Nahlásit
Ten co sem tam dala já už funguje, tak si to zkus opravit
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:55
- Nahlásit
C:\Documents and Settings\hblatonova\Dokumenty\Obrázky[imgs]C:\Docu ments and Settings\hblatonova\Dokumenty\Obrázky[/imgs]
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:56
- Nahlásit
Zkouším to ale to asi musí být obrázek umístěný na internetu, že? Zkusím to znova.........
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:57
- Nahlásit
Hana Blatoňová
Jo to musí být na internetu
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:57
- Nahlásit
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:58
- Nahlásit
Jééééé, už to funguje. Díky za návod. Naštěstí je to "kuchařka" i pro podobně nadané uživatele PC, jako jsem já, takže jsem to snad zvládla
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:59
- Nahlásit
Já jsem tady taky ! A Bent se mnou !
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:59
- Nahlásit
Všechny zdravím a přeji krásný den.
Hana Blatoňová
Ahoj Hani tak Tebe tady ráda vidím.
Fajka
Posílám jednu fotečku na kuknutí. Fajinka už OK?
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:06
- Nahlásit
Ahoj Bubáčku. Konečně jsem se k tomu dostala. Jen mě mrzí, že jsou někteří členové v anonymitě. To se za příspěvky stydí? Vy je asi znáte, ale já zatím ne. Třeba vlk je? Zatím se tady rozkoukávám a učím pracovat. Mám tedy ještě dotaz. Jak to děláte, když odpovídáte jednotlivým členům a jak tu vkládáte ty citáty. To je kopírujete nebo to jde jinak? Musím taky změnit to své hrozné přihlašovací jméno, netušila jsem, že se to takto zobrazí. Přeznívku sice nemám, ale chtěla jsem tam dát jen Hanka. Taky ovšem netuším, jak se to dá změnit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:07
- Nahlásit
Šmarjá, člověk si na 5 minut odskočí a tady takovýhle davy
|
Hana Blatoňová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:08
- Nahlásit
Bubacek