| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 16:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Ahojda tobě téééž
a uz aby si bral dovoloenou na cteni
Dyť už ji máš tak čítaj
Já su eště v práciiii (((
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 16:33
- Nahlásit
Fajka
[tak čítaj
Rozkaz, sefe! Jdu se dovzdelat, prisly jste pry na nejaky technicky vychytavky ..
vlk
ahoj, shibam nazdar a specialne te bile, pozdravujeme s Ariskou A chceme vice foteeeek
Hana
Ahoj, tak k vam zdravime akitky, shiby i placaty cumacky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 16:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Jdu se dovzdelat, prisly jste pry na nejaky technicky vychytavky
No jááá nééééé
Ale už snad půjdem taky dom, pak venčit, véča atp. Budu až tak po deváté. Zatím paaaa
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 17:29
- Nahlásit
Všem
Ahojky
přeju všem všechno nej do těch krásných chvil, které nás snad teď čekají. Za chvíli zbalíme celou naší psí smečku a razíme do toho našeho Českého Ráje.
Teď jeden dotaz. Nevím si rady se situací, která u nás někdy vzniká a nevím, z čeho plyne: Když vezmem Corču do bytu, Ronny se chová vždy podřízeně. Většinou Corča jen očkem vnímá, že tam je. Sem tam mu olízne čumák a je všechno v pohodě. Můžu je i cvičit pohromadě, oba sedí z jedné strany a dostávají pamlsky za odměnu.
Někdy ale Corry přijde, chová se jako vždy a pak z ničeho nic, začne pozorovat Ronnyho, nenechá ho ani se hnout, jinak začne startovat.
Už jsem několikrát kontrolovala, jestli není někde kus žvance nebo hračka, ale všechno je uklizené, aby nevznikaly mezi nimi hádky.
Má s tímhle někdo zkušenosti? Je snad Akita tak náladová?
Díky všem, zatím ahojky.
Roxana
Fajka
Na kdy asi plánujete srazík? Já se tak těším
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 17:50
- Nahlásit
Laida
Ahoj Laidiku,
tak stastnou cestu a hlavne pohodu doma, tesime se brzo na vylete + FajkaRekneme mezi Vanocema a Silvestrem, co vy na to, holky?
K t situaci doma - no tezko presne rict, ale vypada to, ze slecna vam jde do puberty a hlida si smecku a nekdy holt Ronymu nedaruje ani to, ze dejcha (s nadsazkou receno) ..
|
moth
|
# Zasláno: 21 Pro 2007 17:53
- Nahlásit
Ahoj, vsetkych zdravim!
Zvlast vitam novych clenov !
Urcite sa pripojim neskor!
Katka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:54
- Nahlásit
Roxana
Laida
Sem tu na skok
Rekneme mezi Vanocema a Silvestrem, co vy na to, holky?
Jak řeknete tak bude, já se přizpůsobím. Jen mě napadá do středy má bejt takhle hezky a pak má sněžit.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:01
- Nahlásit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:05
- Nahlásit
Bubacek
Tak nee opravuju už sněží
A teď už fakt musím jít něco dělat, já su dneska úplně kááántry Z práce sem šla dlouho, propíchli sme kolo, dostala sem Pfko od někoho od koho bych to nikdy nečekala (ty to nejsi Bubu, Papoušková je roztomilá ) tak čekám co se ještě dneska vyvrbíííííí
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:09
- Nahlásit
Fajka
Já se taky zařídím podle vás, snad jen i přítel by chtěl taky a dělá od 24. do 28. Kdyby to mohlo být potom, nezlobili bychom se, ale jak to půjde, tak to půjde.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:10
- Nahlásit
a ještě jeden, moc se mi líbí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:14
- Nahlásit
Laida
Mě je to jedno já můžu jít i několikrát klidně na přítele počkáme
Jo Laidiku a zejtra dopoledne povinně jedte vyvenčit Corry na Kozákov. V Turnově bude určitě mlha a zima a na Kozákově bude nádherně slunečno a teplo a uvidíte všechny kopce v okolí včetně toho našeho
Včera bylo normálně v údolí v Jablonci - 10 a u nás na kopci sem venčila v šest večer a bylo + 8°C ! Prostě POHÁDKA
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:21
- Nahlásit
Fajka
Tak hlásím, že polívka se celkem povedla, na druhý pokus už to dovedu k dokonalosti. Psiny dlabaly až se jim dělaly boule za ušama....
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:21
- Nahlásit
Fajka
No, zkusíme to. Ještě to musíme nějak slepit s nakupováním dárku - bóóóže tam bude lidí. Tak na výletě ahoj, vyrážíme.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:25
- Nahlásit
Laida
Ještě mě napadlo že můžu naložit Roxi s Ariškou do auta a můžem přijet to Turnovááááá
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:28
- Nahlásit
Bent
No vídíš, Ty jsi šikulka.
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:30 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit
Bubacek
Že jo, akorád jsem tam šoupnul trošku zásmažky, bez ní se mi to zdálo takové vodnaté. Ale zeleninu jsem nastrouhal na jemno. Fakt dobrý.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:35
- Nahlásit
Bent
to je v pohodě, asi dávám míň vody. Důležité je, že se povedla a že Vám chutná.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:42
- Nahlásit
Bent
Polívka se povedlááááá huráááá dali ti šibice alespoň ochutnat ?
Laida
Tak prd, už je na horách
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:53
- Nahlásit
Fajka
Ses blbě zeptala. JÁ jsem jim dal ochutnat. Napřed čuchaly, pomalu chutnaly a nakonec málem sežraly i tu kytku co je namalovaná na talíři.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 20:04
- Nahlásit
Bent
nakonec málem sežraly i tu kytku co je namalovaná na talíři.
Taky mám poslední dobou pocit, že mě Fajka sežere i s tím kastroolem jak malinu je nějaká vyhládlá po té hladovce
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 20:09
- Nahlásit
Fajka
Já jsem byl očkovat dneska ještě honem, bo sem si všimnul že máme měsíc prošlou vzteklinu. Tož snad to šibice přežije ve zdraví.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 20:22
- Nahlásit
Bent
Tož snad to šibice přežije ve zdraví.
Jak psala Roxanka dokud jí nejde pěna vod huby je to dobrýýý
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 20:37
- Nahlásit
Fajka
Tak v tem připadku je to zachraněne. Pěna jí šla akorát z kožucha bo sem ju před chvilou vydrbal, aby byla na vánoce hezká a voňavá a hned mi neušmudlala převlečenou postel.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 20:51
- Nahlásit
Bent
Pěna jí šla akorát z kožucha bo sem ju před chvilou vydrbal, aby byla na vánoce hezká a voňavá a hned mi neušmudlala převlečenou postel. týýýjo dyž úklid tak zgruntuu žejo
Já už o tom taky přemejšlela, že bych piraňu mohla aspoň jednou za rok vykooopat
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 20:56
- Nahlásit
Fajka
Tak to už máme zvládnuté a máme vykoupané všechny mišánky i podušky a pelíšky vyprané a usušené. Jsou jako ze škatulky.
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 20:56
- Nahlásit
Fajka
týýýjo dyž úklid tak zgruntuu žejo jasně, šibice to pojala velice gruntovně a jak byla ještě mokrá a hlavně nas... bo se nerada koupe, to je pro ni ponížení nejvyššího stupně, tak se mi šla mstivě vyválet do tý čistý postele. No nezabila bys to ???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 21:18
- Nahlásit
Bent
No nezabila bys to
No teda upřímně asi jo to je dobrá mrška
Bubacek
podušky a pelíšky vyprané
To sem dělala minulý týden po tom průjmu akorát Fajkýška nééé tak nevím co by tomu řekla aby mi taky neskončila v posteli uvidím zítra ...
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 21:27
- Nahlásit
Bubacek
Fajka
Mějte se krásně dámy a kdybysme se náhodou už neviděli, tož šťastné a veselé....
Jdu spát protože musím ráno do práce.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 21:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bent
Jdu spát protože musím ráno do práce. To si chudák, tak ať ti to rychle uteče...Dobrou dobrou...
A šťastné a veselé i vám
|