| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:09
- Nahlásit
vlk
ať si třeba vyvrací stromy - tak to je teda radnej tajfun, na takovou mrnavku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:11
- Nahlásit
vlk
Už se těším na ten barák. Jak to na ni přijde tak ji nasměruju do zahrady a tam ať si třeba vyvrací stromy.
To věřím Fajka má normálně vyšlapanej chodík jak lítá furt ty stejný kolečka a kolikrát proskakuje tůjema (živým plotem) jak dostihovej kůůůň
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:14
- Nahlásit
Fajka
Koukala jsem na novinky na strankach .. to o Lukovi - to je hezky
Jinak nechci moc predbihta a zvlast kdyz tu nemame Laidika, ale co takhle pristi sobotu ? Je to teda jen predbeznej dotazek ...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:14 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Bubáček
A to se chystám na jaro si pořídit ještě jednu, Radka bude mít šibí miminka a jestli tam bude černá holčička tak docela určitě neodolám....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:16
- Nahlásit
Fajka
Když jsme byli na dovolené, tak Kvija taky prohopsávala živým plotem a v zahradě lítala jak urvaný vagón. Prostě si to náramně užívala. Dyk já vlastně ten barák pořizuju kvůli psům....
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:16 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:19
- Nahlásit
Bubacek
Moc hezký, já jsem chtěla vyfotit Kviju s vánoční hvězdou, ale jaksi byla proti..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:21
- Nahlásit
Roxana
Joooo Lukínek to byl ťuňťa hodňoučkej a děsně mě mrzí že nikdy nedoslal co by si opravdu zasloužil
ale co takhle pristi sobotu
Klidně, mě je to úplně jedno Já sem už někde psala, že kdyby jste chtěli třeba 1-2 hoďky prochajdu, dřív než po tom 28. tak tě s Ariškou vyzvednu v Liberci a můžem zajet za Laidou do Turnova Ale zas nevím jakej program máte vy dvě.. určitě našlapanej. To já jen kdyby se vám chtělo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:26
- Nahlásit
vlk
Dyk já vlastně ten barák pořizuju kvůli psům....
A dobře děláš uvidíš že jim jednou ještě poděkuješ, že můžeš bydlet v chaloupce u lesa a v přírodě
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:27
- Nahlásit
Bubacek
Jeee, peknyyyy, ja teprv ted koukla na pracovni mail a ono tam na me taky vykouklo !!!
Fajka
kdyby se vám chtělo - juj, to vis, jak by si mi chtelo!!! Ale driv nez v tu SO to asi nepujde ale jsi moooc ochotna fakt bych jela z fleku!!! Helejs, ty mas teda volno az do toho 6. nebo nee?! Uz mam hlavu deravou ..
co by si opravdu zasloužil - prosimte, ty jsi zase na sebe moc prisna, vid mel za panicku tebe, tak vic neni teba mluvit
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:28
- Nahlásit
No nic holky, asi se rozloučím. Synátor se snaží mne dostat z PC, že on chce taky. Tak já půjdu spát.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:32
- Nahlásit
Bubacek
Tak dobrou noc a zítra krásný štědrý den.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:32
- Nahlásit
Bubacek
no, jo, stridani strazi, to je jasny Tak hezkou dobrou a krasny stedry den, hlavne at je stedry pohodou a klidem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bubacek
Dobrou Bubu, a děkuju za vánočku a krásného Ježíška
Roxana
ty mas teda volno az do toho 6. nebo nee mám, dneska sme si to se šéfem vodhlasovali
juj, to vis, jak by si mi chtelo!!! Ale driv nez v tu SO to asi nepujde To já jen, že je ta možnost
prosimte, ty jsi zase na sebe moc prisna, vid
No teď už jo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:33
- Nahlásit
Fajka
To víš že poděkuju. Jen doufám, že zdraví vydrží než stihnu zaplatit hypotéku....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:35
- Nahlásit
vlk
že zdraví vydrží než stihnu zaplatit hypotéku....
Jo to je ta druhá strana mince ale člověk musí věřit a doufat, jinak by se nemohl do ničeho pustit...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:38
- Nahlásit
Fajka
sme si to se šéfem vodhlasovali - jo ze sefa pozdravuju
že je ta možnost kuju , dyztak dam vedit, ale nejak rozumne, aby to nebylo nejak nahonem
No teď už jo - no dyk ja uz te znam
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:39
- Nahlásit
Vám také přeji krásnou dobrou noc,
sladké sny
a ten Sváteční, Štědrý den ať prožije, každý z Vás tak, jak si sám představuje.
Přeji Vám všem pohodu, klid a bohatého Ježíška
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:39
- Nahlásit
Fajka
Šak já doufám, jinak bych do toho nešla. Ale kupujem to s mladejma napůl, takže i hypotéky bude na splácení jen půlka. A za ten klid mi to stojí. Tady v paneláku je pěkná otrava.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:40
- Nahlásit
Roxana
jo ze sefa pozdravuju
Že děkuje a pozdravuje zpět
To víš já si na šéfa nemůžu stěžovat, je milej hodnej štědrej.... a hlavně má přístup na net
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:42
- Nahlásit
Fajka
To víš já si na šéfa nemůžu stěžovat, je milej hodnej štědrej
to máš fajn, já mám zítra odpolední...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:44
- Nahlásit
Fajka
a hlavně má přístup na net - aha, takze muze koukat, co o nem jeho zamestanci siri a zda jsou loajalni, ze
vlk
drzim palce na domecek, ve srovnani s panelakem je to poradna a uzasna zmena
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:44
- Nahlásit
vlk
Ježíš a co děláš, že se to bez tebe neobejde????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:46
- Nahlásit
Roxana
aha, takze muze koukat, co o nem jeho zamestanci siri a zda jsou loajalni, ze
Pašáááák dostane kostičku
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:47 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Roxana
To věřím a už se moooc těším. Doufám, že mi to dlouho vydrží...
Fajka
V nepřetržitým provozu. A zítra holt vyšla odpolední a na silvestra vlastně taky. Dovču jsem si brala loni a letos chtějí jiní. Se musíme nějak vystřídat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:48
- Nahlásit
vlk
V nepřetržitým provozu. A zítra holt vyšla odpolední a na silvestra vlastně taky. Dovču jsem si brala loni a leto chtějí jiní. Se musíme nějak vystřídat
A no jo tak to joo, je mi jasný že tahle směna o svátcích je asi hodně dlouhá že jo ?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:54
- Nahlásit
Fajka
No to asi bude....odpolední mi vyšla poprvý. Ale to přežiju. Jen doufám, že mi doma vydrží stromek, Kvije už se 3x podařilo ho složit na zem. Ještě, že mám nerozbitný baňky.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 23:06
- Nahlásit
Roxana
Fajka
Přeju vám krásný Štědrý den a bohatého Ježíška. Pa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 23:09
- Nahlásit
No já už jdu dneska do hajan, ráno bych chtěla dát nějakou větší vychajdu s Fajkýšem, aby byla večer hodňoučká a odpoledne bude nabité....
Tak vám všem přeju, aby jste ten štědrý den přežili ve zdraví, v pohodě a v klidu a aby ten den byl štědrý hlavně na úsměvy od všech vašich blízkých. Podrbejte za mě všecky vaše chlupáče za ušiskama a těším se moc na další povídání s váma
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 23:10
- Nahlásit
vlk
Moc diky a tobe tez, at to v te praci rychle utece !
Fajka
Taky tobe hezkou dobrou a zatim pa a podrbej babovkovou piranku
|