Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:30
- Nahlásit

Fajka
Myslíš ty ikony co mám já v odkazech - nee, to ne, i kdyz tohle mi taky neslo vlozit .. myslela jsem ty proklikavaci odkazy v textu na Fajku a teba treba, ale uz jsem to ted opravila
malý piraňko-eňďata to by mě asi trefilo - ja vim, to byla jen mala provokace
Prostě nechápu - ja jo -"A ledy taji ... "

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:34
- Nahlásit

Roxana
ja vim, to byla jen mala provokace
ale trefná, protože když Fajka hárá tak máme okousanej plot zvenší jak to Endy zkouší jestli plot povolí nebo nepovolí
To bude průser až ji naši jednou neuhlídaj

ja jo -"A ledy taji ... ji přizabiju asi, já ji dám že chlapy jo a holky nééé koketa jedna

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:41
- Nahlásit

Fajka
já ji dám že chlapy jo a holky nééé - no dyz vis co, co by ji tak asi nejaka baba mohla nabidnout, co sama nema, neee

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 10:50
- Nahlásit

Roxana
no dyz vis co, co by ji tak asi nejaka baba mohla nabidnout, co sama nema, neee

Hana Blatoňová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:53
- Nahlásit

Posílám "vrcholové" foto z loňského Radegastu. Není to kouzelné?

Hana Blatoňová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 12:57
- Nahlásit

Založila jsem kvůli němu nové album ve fotogalerii na mých stránkách www.czechjakobin.com, kde je možno vidět foto i zvětšené a tudíž lépe čitelné.

moth
# Zasláno: 3 Led 2008 18:52
- Nahlásit

Hanka
Dik za super foto z Radegastu - nemas ich viac? Alebo kto ma? My mame len z vystavy, a to len po tr. mladych feny + nejake momentky, ale Kuko sa bohuzial specializoval na zapad slnka - vyfotil na to asi 30 obrazkov - to tam uz tieklo pivo potokom, ved to poznas !
Fajka
Roxana

Kukla som na vase galerie - naaadherne rozpravkove fotky - tam uz chybal fakt len Mrazik a Nastenka!!! Velmi ma potesili! A Corca, Feiko a Ariska - perfektne, museli mat ohromnu radost z takeho vyletu!!!
Katka

1true1
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 18:59
- Nahlásit

Hana Blatoňová

Zdravím vás, tie žabo-myšie vojny som nezačala. Ja som si nedovolila nikoho ohovarať ani osočovať. Snažila som sa len ukázať to, že sl.Suchá spravila veľmi veľa prešľapov a kiksov ale tu asi o to nejde tu ide asi o to aby sa tu dostačujúco niekto ohovoril a hlavne tí, ktorí sa nemôžu brániť. Ja tu nikoho nebudem zastupovať ani za nikoho písať nebudem ani som to nikdy nerobila. Ak si chcete zistiť informácie ohľadne vášho odchovu určite máte tel. číselko.

Roxana

prečo potom odpovedáš na všetky moje príspevky??? neprotirečíš si trochu???

S pozdravom Zuzana ml. alias meggie26

Hana Blatoňová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 20:02
- Nahlásit

moth
Nějaké mám z výstavy v práci. Dám je zítra do fotoalba.

1true1
Já se nehodlám zastávat ani jedné ze stran. Myslím, že se už nikdo nedozví, kde je vlastně pravda a v podstatě je to už tak trochu jedno.
Bohužel jsem však byla před několika lety svědkem vaší klubové schůze v Nitře a ta ve mě zanechala opravdu hlubové zážitky. Myslím, že si na tu atmosféru velmi dobře vzpomenete. K metodám mafie tam chyběly pouze "vreckové nožíky" či rovnou lépe pistole. Od té doby mám na práci tohoto klubu svůj názor, se kterým se tady prezentovat nehodlám, ale jistě tušíte, že příznivý určitě nebude. Rovněž pevně doufám, že se s podobnou úrovní jednání nikdy naši členové nesetkají. Myslím, že toto mohu slíbit min. za současné vedení AAK v Čechách.

moth
# Zasláno: 3 Led 2008 20:23
- Nahlásit

Hani
Super - daj vediet, ked budu fotky v albume! Ta fotka, co si tam dala je velmi pekna - belgicania robia niekolkokrat do roka tzv. "Wandering" a fotky su velmi podobne - skusim nejake vypytat, aby si to videla! Mozno by sa mala zalozit tradicia fotenia skupinovych fotiek - je to uzasne, my mame jednu myslim, ze z roku 2004, kde stoja vedla seba psy, sice nastupene na veterinarnu prehliadku, ale vyzera to super!
Katka

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 21:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Hana
Ta fotka je krásná Dívala jsem se i na tu větší na stránkách a přišla jsem na to z čeho plemeno AA bylo šlechtěno všichni pséci mají upíří očíčka

moth
naaadherne rozpravkove fotky - tam uz chybal fakt len Mrazik a Nastenka
Chyběla jen Nastěnka, Mrazík byl a hodně velkej
Jinak děkujeme za pochvalu

No a tady pár foteček, které se dlouho nedařilo udělat...
hrátky s naší tajnou láskou

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 23:43
- Nahlásit

Hana Blatoňová
Fotka je genialni a Fajka ma pravdu, jsou to vsechno fesni upirci
Tak treba pristi vrcholova bude i s nejakymi cz-psaky
moth
Dik za oceneni Jen myslim, ze to nebyl hodny dedecek mrazicek, ale spis poradny krutas ded mraz
Fajka
hezkej clanecek, jen tak dal

Hana Blatoňová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 09:35
- Nahlásit

moth
Už se stalo. Ale více jich bohužel také nemám.

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 20:17
- Nahlásit

Fajka
Roxana
Fotky máte nádherné, ten výlet musel být svělej. Ale Arča by mi asi zmrzla, to je typický domácí vylínaný gaučák. Super je ta fotka jak tam sedí Corry s Fajkou vedle sebe. A pak Ariška je taaaaak nááááádherná. Jako teda Corča s Fajkou taky, ale já ulítávám na té bílé barvě.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 20:42
- Nahlásit

vlk
ahoooj, jo jo výlet byl moc príííma

Super je ta fotka jak tam sedí Corry s Fajkou vedle sebe
Tu jsme chtěli dát jako hádanku na fórum kdo je kdo?

A pak Ariška je taaaaak nááááádherná.
To je a jak je strašně milá takovej ňunínek. Ikdyž naštvat se taky umí pěkně

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 22:03
- Nahlásit

Ahoj holky,
Corča mi tu teď brouzdá po obýváku a hledá, do čeho by kousla. Bohužel už hračky nemůžu vytáhnout, protože by se tu strhla bytka s Ronnym.
Je pěkně rozhejčkaná, jak jsme byli u rodičů a nechci ji zatím nechávat přes noc venku, když je tam zima a 14 dní pobývala v bytě. Myslím, že nám ale nastane problém, snad nebude pak hlasitě vyvádět, až ji nebudeme chtít na noc domů.

Ten Rožnov by byl skvělý, skoro všici bychom se tam sešli. Chatku se ale bojím zamluvit, nevím, co se bude dít příští týden, natož co za půl roku. Loni jsme tam taky byli a přečkání noci nebyl problém, já se zamkla v autě a Martina s Corčou probudily ráno kravičky na louce. Troška toho dobrodružství, než zestárnem.

Tak já jdu do vany a pak do hajan, zítra se zas jedu vzdělávát - to bude vóóótrava

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 23:46
- Nahlásit

vlk
Dik já ulítávám na té bílé barvě - hele no ale to musis teda nejak vymyslet, abysme se pak v lete sesli vsichni a nechybel v parte zadny clanek, joo ??
Fajka
Ikdyž naštvat se taky umí pěkně - a kdo jakoze, prosim koukala jsem, ze uz jsi doplnila fota lasky nejvetsi tak uz si nekdo nebude plest Genki s LR .. no ale pekny, moc hezky se ti to tam rozrusta
Laida
Chatku se ale bojím zamluvit, - hele, ja jako vim, ze strategicky planovani bejva zradny, ale kdyz si to muzu zaridit ja
to bude vóóótrava - tezko na cvicisti, lehko na bojisti ;- tak at to utece

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:22
- Nahlásit

Ahojky všem
Laida
Ten Rožnov by byl skvělý, skoro všici bychom se tam sešli. Chatku se ale bojím zamluvit, nevím, co se bude dít příští týden, natož co za půl roku. No to mi taky nevíme, akorát tajně doufáme, že to klapne
Martina s Corčou probudily ráno kravičky na louce tak to by mi s Pájou neprošlo on by byl zamčený v autě a já ležela s psiskem venku

Roxana
a kdo jakoze, prosim
nooo jakože když jí nějaká votravná piraňka zavrčela do xichtíku tak se jako vozvala hnedkonc, že takhle teda neéééé a dobře dělá holka
tak uz si nekdo nebude plest Genki s LR

hele, ja jako vim, ze strategicky planovani bejva zradny, ale kdyz si to muzu zaridit ja
Ty Roxi já dyž sem tam chtěla včera zavolat, tak mě vlastně napadlo že nevím jak to mám zamluvit, jako že jestli už z pátka na sobotu a ze soboty na neděli a nebo jenom z tý sobot/neděle? Tak mi dej dyžtak vědět ať něco nezvooořu
Já osobně to chci plánovat tak že tam dorazíme už v pátek

Jináč sem si dneska posteskla proč sem si já nešťastná nevzala Pištu Huf.... proč semm si já nešťastná nepořídila mexickýho naháče a nebo nějakou africkou kočičku!? Tý by stačilo tak 10 minut venku v týhle zimě a ne dvě hodiny v tom mrazu a větru jak mojí madam a ještě jí to bylo málo
PS: ještě že sme ten výlet odpískali protože v tomhle by sme asi umrzli všici Až bude teplejc si to vynahradíme

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:23
- Nahlásit

Jestli pojedete do Rožnova tož pak dejte vědět, určo bych se dojela kouknout aspoň na jeden den. Rožnov mám co by kamenem dohodil....

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:26
- Nahlásit

vlk
Tož to jako už si to naplánujte s Bentíkem, protože jako tam chceme jet určitě

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:29
- Nahlásit

Fajka
A kdy by to teda mělo bejt ?

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:35
- Nahlásit

Fajka
Cauko,
no tak jasny, ze nebudem trhat partu - od patku do nedele Esli budes volat, dik moc Nebo jen rekni, na kery to cislo si volala, a ja si to pak objednam sama
nebo nějakou africkou kočičku - hele , ty mas nejaky roupy co, cetlas nekdy Anu , jak se zije s tou jeji kocickou
Až bude teplejc si to vynahradíme - Ano ano
vlk
Tož to jako už si to naplánujte s Bentíkem - i ja se pridavam kdepak vubec je, snad neodjel na svatky do nejake bohem zapomenute krajiny

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

vlk
Letos bude 2. - 3.8. s tím, že po oba dny bude výstava. Doporučuji si tedy vzít dovču už v pátek a vyrazit na výlet. Hned za ubytovnou je taky príma kopec se starým hradiskem a pěkným výhledem na Rožnov, který je zvládnutelný i pro zcela nenáročné i invalidní spoluobčany To psala na předešlé stránce Hanka.
A zatím plánujem že tam bude teda asi ten moravský srazík takže pro vás účast řekla bych skoro povinná
Ach jo tak já jdu něco dělat ale se mi teda vůbec nechce

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:37
- Nahlásit

vlk
kdy by to teda mělo bejt - pokud se nepletu, 2. - 3. 8.

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:38
- Nahlásit

Fajka
něco dělat ale se mi teda vůbec nechce prace slechti .. no ja mam dneska posledni den nicnedelani, tak si dam jeste jedno kaficko

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:39
- Nahlásit

Roxana
Bent odjel pečovat o maminku která onemocněla, ale máš pravdu že je to tam kapku bohem zapomenuté... možná se teda nakonec bude stěhovat i on. Ale vůbec mu nezávidím, musí cestovat do práce víc než hodinu...

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:41
- Nahlásit

Fajka
Fajn - dělám si puntíky do kalendáře, jeden den se určitě urvu...tolik akit pohromadě si nenechám ujít. I když šibice z nich asi budou na infarkt...

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Ahojda, já tam zavolá vyzjistím a zamluvím pro obě aby bylo jistý že máme ty chatky vedla seba
Akorát sem teď zjistila že je to přesně v tom termínu kdy jezdíme na týden na Mácháč tak nevím jak to vyřeším ale já na něco příjdu
hele , ty mas nejaky roupy co, cetlas nekdy Anu , jak se zije s tou jeji kocickou
Četla ale dyž člověk si z toho vezme zrovna jen to co se mu hodí a mě by se momentálně hodilo mít nějakýho zmrzlíka co nechce bejt furt venku

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:44
- Nahlásit

vlk
Bent odjel pečovat o maminku - aha, tak to je mi moc lito .. tak hlavne aby byli doma v poradku.
Kazdopadne snad nam to leto vyjde, uz se na vas oba tesim, a na ty vase bonsaje , jak jim rika Fajka, tez. Hlavne na to tvoje Kvijatko

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 09:52
- Nahlásit

Fajka
zamluvím pro obě dik, si uza
s tim machacem blby .. no ale spoliham na tebe
ale dyž člověk si z toho vezme zrovna jen to co se mu hodí nojo, ale snih za chvili zase sleze a pak, takle postizenejch je nas vic ..

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání