Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 22:59 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

worick
Věř nám... :-D Maximálně psíci dostanou parůžky :-D
Předem se omlouvám Ayrin

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 23:04
- Nahlásit

grooggy
tak to je mazec

Dania
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 23:13
- Nahlásit

grooggy
ankaras
tak to je síla!! Chudák Ayrin!!

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 23:16
- Nahlásit

Dania, ankaras
No ikdyž chce to trochu doladit, protože mám u parůžků a uší moc tvrdý přechody, ale vem to čert-se mi to dělat nechtělo

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 23:24
- Nahlásit

Dania
grooggy
- je to super pomsta za mojí rukavici dnešní jí to vytisknu asi a ukážu

AmAkita
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:36
- Nahlásit

grooggy

Furminátor z Anglie vyjde přes eBay cca za 290,-Kč včetně všech průvodních poplatků.

Mám čerstvě large .....a nestačím se divit co to pobere.

Je to výborný na absolutní vytahání podsady u línací akity.

grooggy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:22 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

Já ho mám teďka někde na cestě z USA taky za necelý 300 :-D
Poprvé jsem ho vyzkoušela na cvičáku-koupili si ho na Berňáka v Boleslavi na výstavě asi za 1500 (koukala jsem, že v eshopech ho mají taky za tak ulítlý ceny) - a byl super tak jsem si ho objednala

Dania
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 12:12
- Nahlásit

AmAkita
Mám čerstvě large .....a nestačím se divit co to pobere.

musím potvrdit-absolutně skvělá věc!!!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 12:26
- Nahlásit

Dania
grooggy
AmAkita
- takže mam taky objednat?

grooggy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:01
- Nahlásit

ankaras
jo, fakt to funguje a taky když to vezmeš přes ebay nebo něco podobnýho, tak to stojí jenom ty 300

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:06
- Nahlásit

grooggy
dyž to vezmeš přes ebay nebo něco podobnýho
- to víš to já neumim

AmAkita
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:05
- Nahlásit

ankaras

Furminátor je něco jako trimovací nůž zasazený kolmo do rukojeti (hrabičky).
Co je však jiné jsou hroty zvláštně broušené do protisměru a vezmou fakt i při jemném přejetí jakýkoliv volný chlup.

Neznám nikoho kdo by to používal delší dobu , takže nevím jak dlouho to zůstane takhle funkční... ,nabrousit to půjde někdy v budoucnu těžko.

Ovšem věřím tomu, že malý český človíček v případě potřeby přijde na potřebnou fintu.

grooggy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:06
- Nahlásit

Zase se nám tu v okolí hárá nějaká čuba... Ach jo... Bodie z toho přestává jíst, celej den sedí na kopci a hledíjejím směrem a v noci začíná výt ... A taky naše přivolání byla strašný-jak se mu nechtělo přijít-taky jsem ho pak nechala na šňůře (ono totiž když jde o čubu, tak Boban ignoruje všechno kolem)

Taky vám psi takhle blbnou když se někde hárá čuba?

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 21:11
- Nahlásit

AmAkita
Prima, ozkouším ho Když vyjde okolo 300,tak je to jedno, těch 1500 už by mi bylo líto.

grooggy
čauky, naše ayrin když hárala, tak chtěla každýho strašně znásilnovat a nikdo nechtěl, tak byla vzteklá jak amina

grooggy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:16
- Nahlásit

ankaras
Tak to s ní máš taky veselý :-D. Bodie je naštěsní natolik blbej nebo inteligentní, že ho nenapadá utíkat za těma čubama, ale to vytí je strašný-já jsem se ho naučila vypnout, ale problém je, že kdž začne výt můj pes tak vyje i malamut ve vedlejší ulici(chlapci to maj k sobě přes pole asi 100 metrů) a on vyje na jiný frekvenci, kterou já bohužel eště slyšim... Jinak Bodie vyje v intervalech 23-1 a pak 4-6... A to je na zabití-štěstí je, že je většina sousedů hluchá, protože by si mohli přijít stěžovat, co to mám za blba :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:25
- Nahlásit

grooggy
o vytí mi vyprávěj, naši sousedi mají 4 haskouny, naši druzí sousedi mají taky 4, naše Ayrin nevyje, takže štěká jako blb a v druhý ulici mají snad ještě 2, tam jich měli vžycky 8 a to byl řev až k nám, do toho my jsme měli malamutku div, že lidi nás tady ještě nevystříleli. Akita není uštěkaným plemenem, štěká jenom když má proč, tak ayrin má proč skoro celej den . A když hárala, tak řvala na balkoně jako když jí šlápneš na packu, když okolo proběhl zlatej retrívr . Ještě by jí zavřeli za znásilnění, kdyby dostala šanci .
Ještě jak jsme psaly o těch kočkách, našla jsem fotku kámoše Awašiho a jeho koťat . Cizí kočky ale prej s Daimonem vraždí . Holt ví, co mají doma a to jim stačí. Já nevim jestli Daimon už sem psal, co sem chodíš. Leonkó, ozvi se, představ se , ale mají tyhle webky - http://www.akita-inu-chamaru.wz.cz/

grooggy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:35
- Nahlásit

ankaras
Akita, že není uštěkaná Ten můj hysterák řve pokaždý, když ho nechám někde uvázanýho, dám ho do kotce, jdu mu dát nažrat-ale za to si můžu sama, protože jsem ho učila štěkat na povel za žrádlo
... No podle mě by se to tomu zlaťákoj líbilo-kdo by odmítnul takovouhle kočku?

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:46
- Nahlásit

grooggy
No podle mě by se to tomu zlaťákoj líbilo-kdo by odmítnul takovouhle kočku?
- no ale já bych z toho moc nadšená nebyla Ayrin štěká když někdo přijde ke vrátkům, to víme že někdo cizí přišel a nebo leze kolem plotu, ovšem už to vystupnovala na všechny lidi a děti cizí , poštačky, PPL někdy se lidi i řechtají protože ona štěká hafhafhafhauuuuuuuuuuuuuuuuííííííííííííííííííííí . Nenechala se dřív vůbec zklidnit, ted už teda poslechne když zhouknu TICHO, ale většinou jenom mě, takže mamka s chlapem od PPL si u vrátek moc nerozuměli . Nebo stačí říct, že je to KÁMOŠ

grooggy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:57
- Nahlásit

ankaras
No to u vrátek se Bobanoj nesmějou, protože se ho bojí... A u nás věci jako kámoš neznáme :-D Dneska se ten můj blb rozeběhnul za syčákem ke plotu, ale neubrzdil to a vrazil do popelnice :-D Jak já jsem se mu tlemila Jinač Bodie je v hlídání drsoň on to střežení svýho pozemku bere vážně, pustí k nám jenom část mých kamarádů, rodinu a sousedy-takže až nás někdo vykrade, tak vim kde hledat:-D Ikdyž teďka jak je pod -10°C tak ráno chrápe v boudě tak zachumlanej, že si ani nevšimne, že odejdu z domu... To je jinej problém :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 00:07
- Nahlásit

grooggy
Ayrin si taky hlídá Ale někdy bych řekla že jako spíš se těch lidí bojí a straší, ale když by přišlo na akorát, tak si myslim, že strach hodně rychle zahodí . My máme vepředu hrozně malej plůtek

ale máme zahradu přepaženou ještě jednim plotem, takže ona je vzadu,ale když zaběhne do kotce tak vidí přesně na vrátka , tak si to hlídá, taky dopředu zdrhá. TEd vytrhala plaňky , ale napotřetí už se nám to zatim podařilo vyspravit tak, že jí zatim nic dalšího nenapadlo. Myslím, že to nebude trvat dlouho. On táta nechce aby mu tam lezla do stromků a keřů, ale i kvůli tomu plotu to nechci já. Nelíbil by se jí nějakej pes a byl by průser. Ukázala mi na louce že skokanka je dobrá

, takže hlídat a neriskuvat . Ted mě trošku trápí, zítra jedeme na vetošku, tak pak písnu . LEtos klid o vánocích nebude i když nevim - byl někdy?

worick
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 00:25
- Nahlásit

Čauky holky nestíhám, teď jsem dodrhla koberec Taky jen pročítám, ale psát nestíhám....
ankaras
Co má zase Ayrin, když jedete na veterinu? Doufám, že jen nějakou blbinu. Jinak my nějak nezvládáme zjistit, jak jsou na tom hoši s průjmem versus nové granule, protože chodí kadit tajně
S hlídáním je to tak, že hoši to sledujou, Worka si i zaštěká (Berry jen vyjímečně)a když je někdo nezná, možná na to i skočí (většina vesnice je už ovšem zná) No a pokud se jim povede někoho nalákat k bráně, prostrčí tam kebule a nechají si drbat uši Už jim chybí jen transparent ,,vítáme vás"

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 00:28
- Nahlásit

worick
Jak zase? naštěstí jsme tam s ničim nemuseli nikdy . Ba jo, jednou když řvala u toho srajdění, ale jenom jí prohmát vevnitř zadek a dobrý to bylo . Co máme nevim, ale písnu kdyžtak zítra až to zjistim Drhneš koberec? já dneska vydrhla koupelnu, všechno se nám hroutí, auto nejezdí, vypínače v baráku se zbláznili a dosluhujou , Ayrin si vymýšlí, kapry ještě nemáme, bratr stávkuje a dělá uraženýho a šel k babi a prej přijede až s ní 24. no, už aby to bylo za náma a to jsem se na vánoce tak těšila . I když pořád uklízíme, pořád všude bordel.

grooggy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 00:32
- Nahlásit

ankaras
Boban nám okousal dřevěnou branku-máme přepůlenou zahradu a byl v depresi, že nemůže k nám... (Tu branku už zpravuju asi 2 roky a vypadá furt stejně
Klid na vánoce? Co to je... No loni probíhali vánoce celkem v pohodě(nepočítám to jak se všichni dohadujou o kravinách, protože já jsem stejně celej den se psama :-D), dokud jsem 25 nešla vyvenčit psa a on se mi celej vyválej v čerstvym kravskym lejnu... Mňamka-nejhorší je, že se chce pak strašně mazlit :-D Prase moje největší :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 00:36
- Nahlásit

grooggy
Jo, no tak takhle podobně s těma plotama to bude u nás . Až moc podobně. S tim lejnem teda nezávidim , Ayrina zase na každym pochodu je jako to prase a když kluci vlezou do bahna až po břicho, tak Ayrin samozřejmě taky a ještě si do toho krásně lehne a porochní se v tom .

worick
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 07:43
- Nahlásit

ankaras
No to jsem myslela, to srandění - jak jí nešlo....A zase znamená, že jednou naši psi, pak Ayrina, pak zase někdo tady a tady a tady (a na ,,zajících" Handula) a my a zase Ayrina...Pořád má někdo zdravotní problémy
Já avízovala předem, že Vánoce u nás - to je prostě šílení, lítání, nervy a řev....Na dnešek mi zůstalo tolik věcí, že se z toho nejspíš pos....Venku je Sodoma-Gomora:fučí jak kráva, leje....a mamka naplánovala ještě k tomu strojení taťkova hrobu - to bude fakt paráda Včera Tom musel ještě do práce, tak jsem jela s ním, dokoupit co mi chybělo - zabitý celý den S klukama jsme prakticky nebyli. A dnes to taky nevypadá.....jsem z toho pěkně otrávená

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:30
- Nahlásit

worick
Ahoj, tady je to humus, velká ledovka, jeli jsme s mamkou k veterináři, pro ty světýlka, kapry, naštěstí jsme všechno sehnaly v Rokycanech a nemusely jsme do sádek.
Ayrin od pondělí když se nažrala tak sípala a chrčela, v úterý to bylo dobrý, ale ublinkávala a včera po žrádle to všechno vyhodila. MilanS říkal že to může být žaludek pokud něco sežrala a má to tam, tak jsme jeli, veterinář jí změřil teplotu, říkal že to je na hraně, že by to mohla být i viroza a než se pustíme do vyšetřeních, tak jí dal tři injekce, dneska hladovku, od zítra dietu a pokud to nebude v sobotu lepší, tak zavolat v neděli na mobil a vpondělí s náma počítá na rentgen žaludku a kdyžtak by nás objednal do Vedilabu na endoskopii, pak něco říkal že u velkých plemen je nějaká nemoc s jícnem nebo co, že těm psum to do žaludku nedojde, to už jsem moc neposlouchala, že prej to nechce strašit a uvidíme. Tak ayrin ted marodí.

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 17:08
- Nahlásit

Ahoj vsiciii, tak mam konecne v predvanocim shonu se posadit chvili i pred czpsa

Laida, ankaras a vsichni ostatni, kdo mate chut se prochazet -

k akci - Predsilvestrovska prochazka
Ja s tim rozhodne pocitam a tesim se! Jen je potreba se dohodnout kdy a kde Co se tyce kdy, tak co treba UT ci ST pristi tyden? No a kde - ten Laidikuv napad s Kokorinskem je fajn, ac jsem si puvodne myslela na Plzensko (vzhledem k tomu, ze Ivet ted nema pana sofera a objevila i prima hospudku, kde bychom pak mohli nacerpat nejake sily ) - jen je otazka, pokud neni Ayrin uplne fit, tak mozna neni uplne nejlepsi brat ji mezi dalsi pesany ..
Takze, co vy na to?? Doufam, ze se letos zase pekne projdem

A jeste posledni pozn. - furminator je vazne prima vecicka, na akiti podsadu primo pozehnani

casira
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 18:03
- Nahlásit

Všetkým prajem krásne Vianoce!!!
Dnes ešte trčím v práci,zajtra ma čaká doma chaos....ach jaj.

Laida
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 18:05
- Nahlásit

Roxana

ankaras
Ahojky, přeju všem. Tak Kokořín byl fajnovej - ani nožka kolem. Plzeňsku se ale taky nebráníme. Jestli by byla Ayrin v pohodě, byla by škoda, že by se nemohla v průběhu hodování protáhnout. A tedy jedna nevýhoda - u Kokořína není otevřená příjemně prohřátá hospůdka.
Čas - viděla bych to kolem 11h? A datum - taky plánujeme 29. - 30. - tedy Út nebo St.

Tak, my pojedem kamkoli (upřesňuji Moravu nebo¨J Čechy si necháme na léto).

Roxana
Tel jsem měla v kufru - jeli jsme pro stromeček - teď se u něj hádáme, bo nám nechce stát rovně )

Dania
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 18:35
- Nahlásit

Laida
Roxana
ankaras

s námi samozřejmě můžete počítat S tou hospůdkou je to teda blbý, tak my se zkusíme zamyslet, resp.vzpomenout si, kde co bylo otevřenýho. A nakonec, možná že se uzdraví Ayrin, které přeju , aby byla co nejddřív OK!!!!! a zlobila paničku jako obvykle
Každopádně, pokud nás něco napadne, hodím to sem. S termínem nemáme problém, hodí se jak Út, tak ST

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání