| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 18:50
- Nahlásit
Dania, Laida, ankaras
Tak super, mam radost, ze se to zacina rysovat
Asi teda zustanem u StC kraje? (ted nevim, je Kokorinsko taky StC kraj?? ) jen bych se moc primlouvala za nejaky to pohostinstvi v okoli, preci jen to je takova prijemna tecka
Ivet - vsak vis, ze kdyz bude Ayrin zdrava, plati, ze pro vas sjedu!
(Laida Tel jsem měla v kufru - jeli jsme pro stromeček - teď se u něj hádáme, bo nám nechce stát rovně
v poho, prosim te vy jste vlastne letos poprve ve svym, ze? tak at se to naramne vydrai!! )
Halo halo a co vy ostatni potencialni prochazkari??
Jana + Fajka, Groogy + Bodie, MilanS + Akim a dalsi navstevnici fora, na ktere jsem zapomnela a timto se omlouvam?? (moravske i slovenske celny bych samo taky videla moc rada, ale chapu, ze smerem ku praze je to ted v zime neprijemne dal .. )
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 19:30
- Nahlásit
Roxana
Jelikož se budu nacházet v Orlických horách nebo v Jaroměři a tak je pro mě kokořín z ruky (a taky nemám řidičák a tak se mnou nikdo nepojede-většina rodiny a kamarádů se mnou mé nadšení nesdílí a tak se tam nebudu mít jak dostat:-D)
Ayrin
Brzo se uzdrav, aby ses mohla jít zase vyválet v bahně a proběhnout pak paničce celej byt :-D (tohle přesně dělal náš kokr :lol
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 19:58
- Nahlásit
VŠEM PŘEJEM KRÁSNÉ VÁNOCE
Sníh u nás není,šebina čistotný pejsek obejde kaluže,a chodí po chodníčku--zato Zairoš prasátko domácí-vymete kdejakou kalužbahniště,ryje krtince no kdeje naše ,,pěkná zahrada,,-utřít tlapy když jdem domu co to vlastně po ní chcem pak ta koule bahna lehne a kouká jako neviňátko-já nic však to znáte-já to teprve poznávám tak ještě jednou ŠŤASTNÉ A VESELÉ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 22:25
- Nahlásit
Krásné vánoce všem!
Laida
Prochajdu registruju, ale zatím fakt nevím co a jak bude příští týden, jsme nějaký zasekaný ale když to půjde určitě dorazíme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 16:05
- Nahlásit
Ahoj lidičky, tak hlásím, že ranní baštu Ayrin neudržela ani 5 minut, baštu ve dvě hodiny udržela, ještě písnu jak večer. Pokud ještě vyhodí něco, tak budu volat o víkendu veterináři a domlouvat rentgen a endoskopii, takže to by nic hafanům nehrozilo, poněvadž máme něco nejspíš v žaludku, co jsem jí nestihla vyrvat z huby , ovšem to zase chápete, že pochodovat nebudeme . Takže já se vám ozvu do neděle, co a jak s vycházkou, ale nevim nevim, spíš s náma nepočítejte. Jinak den úterý, středa by byla fajn, tak spíš asi to místo kdyby jsme šly,ale rozhodně jestli chcete jet na Kokořínsko, tak frčte, my se zlobiti nebudeme .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 20:46
- Nahlásit
Ještě slavíte? Nebo už tady někdo pokukujete?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 21:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
No Vánocujeme, ale když jsme doma, tak chodím pravidelně nakukovat a koukala jsem, že od vás se tady nikdo neukazoval, jsem si říkala:,,hele, ti akiťáci ty Vánoce berou ale důkladně"
U nás dneska bylo hnusně, opět jsme s klukama nikde nebyli. Na obědě a dárky u tchánů a švagra a teďka odjeli od nás mamka s bráchou. Zítra zase my k nim a pak k babči, kde se sejde celá naše velká rodina tj.cca 30 lidí! Nechtěj zažít ten blázinec a ře. Jen když spustí mamka a její dvě sestry - dvojčata a dvě sestřenky....to chlapi pak prchají do vedlejší místnosti
Co Ayrinka, ještě blije? Doufám, že ne
Ježíš, všichni tu na fórech psali, že rybí hlavy syrové. Tak jsem je klukům dala a ještě jim tvrdila jaká, že je to dobrota Čuchli k tomu a koukali na mně, jestli jsem se nezbláznila a fakt myslím vážně, že by takový hnus měli sežrat?? S odporem od toho odtáhli pryč. Tak jsem milé hlavy i s jikrama sbalila a uvařila se zeleninou. Dokonce to pak i vonělo. No, rýpali se v tom snad půl hodiny a celou dobu jsem jim to vyloženě nutila a místy i cpala do huby. Tak toho nakonec polovinu snědli. Tzn. jednu hlavu s jikrama a trochou rozmačkané zeleniny - dvě velká psiska
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 22:18
- Nahlásit
Cauky,
my taky "Vanocujem" (peknej termin, woricku ) zodpovedne, ale i teda kazdej den chodime na dukladnou prochajdu, dnes to vzdaly uz i moje pohorky s kombinaci voda + led - tak jsem se vratila komplet promacena .. ale Arish je spokojena, je tu po lesich docela zbytky snehu, tak v tom se pry stopy ctou jako ve slabikari
worick
Čuchli k tomu a koukali na mně, jestli jsem se nezbláznila a fakt myslím vážně, že by takový hnus měli sežrat?? S odporem od toho odtáhli pryč.
prosim te, jsi si jista, ze mas doma vazne pesany?? myslim jako canis familiaris??
ankaras
ahojky, tak co Ayrin, uz basto normalne?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 22:31
- Nahlásit
worick
Roxana
- čauky ženský Včera Ayrin vyhodila jednu baštu, pak dvě udržela, dneska dvě trošky udržela a třetí už odmítla a to má pidi porcičky, ale teď večer už nechtěla a šla si lehnout. Už spí doma . JInak je OK, ale po baště krkne jak obří chlap, ale naštěstí to v sobě drží, protože jsme vážili a zhubla mi 3 kila. V neděli budu volat tomu veterináři a domlouvat se na tu Plzeň, i když to udrží, tak chci mít jistotu, co se děje. Jinak je OK, venku lítá, doma teda většinou vyspává, dneska už začala trochu zlobit, ale stejně vidíme že s tim žranim neni něco OK. Myslim si, že jak zdemolovala plot, tak do sebe možná dostala nějakou třísku a ta se jí tam uvelebila. Jinak dárečky si rozbalovala fakt s nadšenim , lehla si ke mně, daly jsme dárky na hromadu a já jí rozbalovala jeden po druhym a ona trpělivě čekala, prohlížela, čmuchala zajímal jí i kartáček s pastou , vodítka . Hned si dala psí pivo a pak si v tom ležela a koukala, jak kdyby rozumněla, že dostala dárky .
Je fakt neuvěřitelná . Dneska jsme taky nevychajdily, protože tady fouká strašnej vítr.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 22:45
- Nahlásit
Roxana
prosim te, jsi si jista, ze mas doma vazne pesany?? myslim jako canis familiaris?? - ne, vážně už nejsem. Vypadá to sice jak pes, ale bude to nějaká habaďůra, kdoví na čem je ten kožich navlečený
To prochajdování vám závidím, já už jsem z toho neprocházkování otrávená víc, než ty psiska
ankaras
že jak zdemolovala plot - to je trubka Woriček třeba hračky co mají venku nejí, ale doma se na chvilku zmizne, přišourá se zpátky a za chvilku si všimnu, že něco žváchá - kouknu - a on plyšovou Gučky myš a už má sežraný ocásek
Pod stromkem je Ayrinka jak plyšoň, jeden by si myslel, že jsi ji taky dostala
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 23:10
- Nahlásit
U nás máme velkolepou depresi, protože ani u babičky není sníh... U nás svítilo dneska slunce a tak jsme šli se psiskama do lesa, ale vypadá to jak na jaře-v Orlických horách bylo 6 stupňů Kde jsou ty časy, kdy tam byly 2 metrový závěje... :-/ Jinak pesani dostali býkovec, nějaký ty kostičky na čištění zubů, lord dostal tvrzený balonek a Bodie má někde nad velkou louží Furminator (jako ještě 2 dárky který někde lítak a do konce roku asi nepřilítnou, takže budou některý dárky v lednu jako loni )
...Jelikož se nám tu hárá nějaká čubička tak ten můj blb nežere→a jelikož od včerejšího rána nic nežral, tak jsem to nevydržela a krmila ho rukou po jedný granuli a on to teda sežral... Doma ze mě měli strašnou pr*el, protože o mě prohlaovali, že jsem nemocná na hlavu-argumentovali i celkem logicky, že až dostane hlad tak se nažere, ale když tak smutně koukal :-D
...Naštěstí jsme večer přijeli z chalupy domů, protože moje neustálé invaze na bramborový salát by mohly skončit tím, že prasknu a to by bylo nemilé :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 00:08
- Nahlásit
worick
to je trubka
- to je právě normální, od malička se bojíme, že si jednou něco udělá, polyká všechno, nevim proč, už mi i mamka říkala, ať se někde zeptam, proč tohle psi dělají, ona si pořád něco krade a soudá to do sebe, i když je nažraná, to jí to vezmeš, uklídíš všechno z dosahu a ona stejně něco najde, tak jí to zase vezmeš, pak už je vytočená že jí pořád něco bereš, na zahradě nic neni, ale kdo m ůže vědět že do sebe nasoudá prkna !!, u ní si ani pro klid nemůžeš říct - tak si tu pantofli sežer, protože ona jí nebude jenom žužlat, ona jí fakt do sebe bude soukat. No, tak ted si myslim, že už se jí něco povedlo, co nevyšlo. A myslíš že se poučí? Néééé. Nebudu teda předbíhat, nevíme co se děje, je fakt, že po těch injekcích co dostala začala líp dejchat a neteče jí z nosu. To měla nějakou rýmičku taky.
Pod stromkem je Ayrinka jak plyšoň, jeden by si myslel, že jsi ji taky dostala
- a jak se na ní dobře válí zaboříš hlavu do chlupů a mohla by si spát, dobře hřeje .
Dorazily fotečky, jsou super !! Kluci jsou krásný a woriček je mazlíček Už ho chci zase vidět .
grooggy
Ahojky, tady už taky jsou po sněhu jenom pidi památky, jinak cahota a tma. S granulema to chápu . To jsme holt my ty ulítlý, co máme rozmazlený hafany. Já taky tuhle Ayrin dala z ruky ochutnat nový granulky - čuchla, odvrátila se a odešla.
Naštěstí jsme večer přijeli z chalupy domů, protože moje neustálé invaze na bramborový salát by mohly skončit tím, že prasknu a to by bylo nemilé
- děda nadělil babče digitální váhu, povídam ti, vážila jsem se na ní poprvý a naposledy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 00:48
- Nahlásit
ankaras
děda nadělil babče digitální váhu, povídam ti, vážila jsem se na ní poprvý a naposledy- my ji máme už dlouho a Tom se snad z nějakého masochismu či co, váží každé ráno. Já na ni vlezu tak maximálně čtvrtletně, když buďto tuším váhový průser a nebo a to už ani nepamatuju, mi padají kalhoty
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 02:09
- Nahlásit
worick
mi padají kalhoty
- co to znamená? neznam
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 08:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
mi padají kalhoty
- co to znamená? neznam - no neboj, od jara mi nepadaly a ani výhledově to nevypadá.... A to jsem se zapřísáhla, že si prostě nekoupím větší a tím se to bude řešit. Ale byli jsme před měsícem v indické prodejně a měli tam ve výprodeji manšestráky za 99Kč - no nekup si dvoje na prochajdování Normálně hezké, ne nějaký podivný střih, či tak něco...Jenže měli jen o číslo větší, ale říkala jsem si, že na případné běhání budou i volné lepší - řemenem Zatím mi teda nepadají
Co tu strašíš po nocích? Že já, to už nikoho nepřekvapí, ale co ty nespíš?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 12:40
- Nahlásit
worick
Zdary, my ted akorát frčíme k babče na kachnu nebo husu? nevim , takže nám bude zase zle, mamku budu rvát určitě žlučník Ayrina už nechce žrát tu rejži, no, ani se jí nedivim, zkoušela jsem to do ní vpravit, aspon trochu a NE. Kalhoty super kauf Já dostala super pláštěnku na pochody je bombácká, pak se vyfotim jak jdu za kosmonauta . Jinak já ted chodim spát tak ve 3 ve 4 a vstávam kolem 9, úplně jsem si otočila režim, co jsem doma. Už musim jít taky makat
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 18:26
- Nahlásit
ankaras
Nazdárek divní huňatí pesani! Poslušně hlásím, že v lednovém PPČ o vás není ani zmínka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 18:53
- Nahlásit
corgi
čáááu dlouhý pse , děkujeme
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 20:20
- Nahlásit
hezké povánocí--u nás měla z dárků největší radost zaira -nějaké tvrdé barevné tenisáky no děcka do rána jsme nespali jak s nimi řádila,sem tam schrupla a pak zas zjistila že tam jsou notak to začlo znova ., no nasmáli jsme se jak už dlouho ne.......mějte se fááájnn
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 20:24
- Nahlásit
šebina
Ahojky , tak to je paráda, že si u vás psiska vánoce taky užili . Malá to u vás pěkně oživuje co?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 20:45
- Nahlásit
Holky, hlásim, že na silvestrovskou vycházku chce dorazit Péťa s Brixií , takže na ně nesmíme zapomenout. Kdychom my nešly, tak jeslti jí zavoláte. číslo pošlu
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 09:13
- Nahlásit
Ahoj všichni
Koukám, že si všichni užíváte. My s Corrýšem včera potkali dva malamuťáky. Jeden se do ní zamiloval a tak nám nezbylo, než si prodloužit výlet a vyrazit ještě s nimi.
Co vychajda, moc se sem teď nedostanu. Je to tedy Plzeň? A kdy?
Zatím se mějte, zase pádíme ven - je tam krásně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:24 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
brý den,je tu někde ankaras? tady tadle šibička je v Troji
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
čauky, jsem tady, hned jí tam hodim, jestli je odložená, tak pro ní mam rovnou zájemce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:29
- Nahlásit
ankaras
tak pro ní mam rovnou zájemce.
ty vado,ty seš dost drajvová teda essi je vodložená holt nevim,asi ale jo bo píšou že má karanténu do 2.1.
http://www.upozpraha.cz/
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
ty vado,ty seš dost drajvová teda
- drobíček
Jestli o ní budou mít zájem, tak se tam domluví kuju za info
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:42
- Nahlásit
Laida
Leni, ještě počkej prosím do večera Budeme volat do Plzně, ale spíš počítej s tím, že na Kokořínsku pohostíš akity
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:18
- Nahlásit
Ahojky vsem,
tak jak jste uzivali svatky??
Mam dotaz ohledne prochazky - tak nejak to podle pocasi vypada, ze pred Silvestrem to nema byt uplne dobry, pry prijde dest a ledovka, tak co udelat z "Predsilvestrovsky" "Posilvestrovskou"?? Co sobota 2. 1.?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:33
- Nahlásit
Roxana
Čauký, to už asi nebude ono , ale řekla bych, že letos to je pro všechny hroznej rok a už se těší na další a bude to jedno . Ta Péťa s Brixí a rodičema by šla jenom tady na plzeňsku, tak jí pak máme dát vědět, jinak tady u nás je zem ztvrdlá a je kolem nuly a pod nulou, ledovky nejsou a neprší. Sice dávam info jak to u nás je, ale jště nevím jak to bude s náma , tak jenom tak průběžně .
Vyrážíš taky k Fajkýškům na dogtrek? Mají nějaké info na stránkách, asi červenec myslím.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:54
- Nahlásit
ankaras
cauky, tak jak s ayrin regenerujete po Vanocich? jsem koukala, ze dostala to "psi pivecko"? jak se na to tvarila?
tak myslim, ze prochazka na plzensku by mohla byt dle puvodniho planu, tak at si si Brixi klido chysta batuzek a doufam, ze i Ayrin!
ale primlouvam se za tu sobotu, v utery ma prijit dest a bude to blby
na trek k fajkysum zatim nevim, cervenec je az za pul roku ale prochazka v jizerkach bude urcite krasna
|