Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Laida
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:54
- Nahlásit

Dania
ankaras
Kdo jde se psy v bílém a chce tak zůstat je buď cvok nebo naprosto naivní bytost
My budeme flekatí a tmaví, pesani se můžou vydovádět. Jsem si jista, že pesany pak do salónku pustí a my jim snad vysvětlíme, že se občas myjeme a že náš vzhled upravila jen láska našich čtyřnohých. Na druhou stranu, špatně se tomu věří, když pes je čistej a my máme bláto za ušima

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:09
- Nahlásit

Dania
Souhlasím s touto větou
prosím, buď se přibližujte tak, aby na vás nemohli ty naše hovádka skočit, nebo si pak nestěžujte

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:13
- Nahlásit

Laida
V bílé chodím

ovšem docházím jako prase a lidi si ťukají na hlavu, že jdu v bílym se psem, ovšem nikdo neví, že ta mikina stála dvacku a mam jí ke psovi . Ovšem zase se tam nesmíme dovalit jak prasátka, oni tam mají asi zátěžák, ale je to hospoda , tak co...

Roxana
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:26
- Nahlásit

Super, uz mam souradnice, tak zitra v 11h! A tesim se!

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:29
- Nahlásit

Roxana
Markét, vezmi ty časáky a dlužim já něco tobě?

Nebo někomu? nebo chce někdo něco půjčit?

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:36
- Nahlásit

Všichni

Jdu nabít baterky do foťáku a těším se na vás zítra.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:49
- Nahlásit

Tak buďto vás ta prochajda tak zmohla, že nikdo nemá sílu poreferovat a nebo ležíte v restauraci naslopaní jak dogy

Laida
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:08
- Nahlásit

worick
ČAuky, my jsme právě dorazili. Prochajda byla fajnová - trochu zimina a někdo porád prudil, že by šel dál a ještě dál . Ale nakonec jsme se rozehřáli na obídku, takže pro nás O.K. . Ale fakt je, že jsme fakt nějako utahaný, pánik to zalomil už v holoubkově, když vlezl do auta a ani doma před barákem jsem ho nemohla přesvědčit, aby vylezl, že má jít spát dom.

Laida
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:51
- Nahlásit

ankaras
Děkujeme za naplánování příjemné prochajdy - máte to tam moc pěkňonký - vyloženě na výlety. Zdravíme Ayrinku a zítra na vás budeme myslet.

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:54
- Nahlásit

worick
Laida
čau, já spala, jsem vyřízená jak fyzicky, tak psychicky . Ayrina je ještě pořád nervózní (nevim co se děje) a vyhodila večeři, takže se nám něco na tom parkovišti opravdu vrátilo. . Jinak jsem vás všechny moc ráda viděla a jestli máte fotky, tak mrknu

worick
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Laida
ankaras
Ahojky, tak paráda, že vám to tak hezky vyšlo, snad i s počasím? Jak někteří sýčkovali, že Danii? U nás bylo taky dost zima, ale sluníčko svítilo, celkem hezký den. My měli opět návštěvy, takže na prochajdu jdeme až zítra. Po té včerejší, ale zase chodím jak invalida, mám namožené nohy, napsala bych svalstvo, ale kde by se vzalo a nevím jestli jde namoct i sádlo? Kurňa co je, nejdou mi nějak zapnout smajlíky, takže - ble, bléé
Na fotky se samozřejmě těším taky, že vás všechny zase uvidím - a tady je zase veselý smailík!

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 21:00
- Nahlásit

worick
Tak v lese byla jenom ledovka a teď nám i nasněžilo, už máme vrstvu sněhu, já ti posílala mejloše.

Dania
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 21:07
- Nahlásit

ankaras
Laida

Já usnula taky v Holoubkově a pak jsem si divila,že jsme tak bryz doma. Jsme unavený jak my, tak psy, ale příjemně Whisky trošičku kulhá, ale snad se to do rána spraví......
Taky děkujeme Ivet za prochajdu a zajištění prímovýho posezení!!! A vůbec, bylo to faj jako vždycky!!
Ivet, to mě mrzí, zítra budeme držet strašně moc palce!!!!!!

worick
já sýčkovala na středu, úterý mělo začít odpoledne a začalo holt pozdějc, u nás už padá z nebe led....zítra by to nebylo moc fajn Ale zaplaťpánbůh, bylo fakt pěkně!!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 21:51
- Nahlásit

Dania
Ivet, to mě mrzí, zítra budeme držet strašně moc palce
- díky, myslim, že akorát oddalujeme veta a stejně se mu nevyhneme... Popíšu jim, co se děje, co jí dal náš vet a uvidíme jestli nám pomůžou, doufam, že jo a že hned napoprvý

Dania
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 22:13
- Nahlásit

ankaras
Popíšu jim, co se děje, co jí dal náš vet a uvidíme jestli nám pomůžou, doufam, že jo a že hned napoprvý

doufám, že ano!!! Ať jí hlavně udělaj i krev, aby jsi tam nemusela chodit každou chvíli.......fakt na vás budu moc myslet! dej prosím tě hned vědět, jak jste dopadly!!! A Ayrinku ať při vyšetření nic nebolí.....vyřiď jí, že ji držím virtuálně za packu

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 22:51
- Nahlásit

Ahojky!

Prochazka byla moc fajn, moc se mi to u vas Ivet libilo, urcite se k vam nekdy musime nekdy podivat i na jare nebo v lete, tereny na vylety jsou to luxusni! Tak dik za organizaci!

A na zitra se pripojuju k davu myslitelu hlavne at se brzo zjisti, co ji trapi! Ozvi se pak!

worick
Nemysli, ono to straseni bylo dost na miste, chudackove na me cekali 1/2 hodiny, nez jsem se pro nehody vymotala z Prahy
http://zpravy.idnes.cz/ridice-v-metropoli-zaskocil a-ledovka-od-rana-jich-bouraly-desitky-p9z-/krimi. asp?c=A091229_095801_krimi_pei

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:31
- Nahlásit

Ahoj, tak měli jste unavený psiska? Já ne, asi spala jak jsme byli vy hospodě a pak řádila do tří do rána, protože jsme měli návštěvu . Pak už jsem jí nařídila zalehnout , tak usnula.

Dania
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 11:56
- Nahlásit

ankaras
Ahoj, tak měli jste unavený psiska?
ahoj My jsme je unavený měli Whisky už kulhá míň, tak snad se srovná brzy.
Co veterina.......?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 14:45
- Nahlásit

ankaras
brý vodpůldne,víte todle?
http://www.nalezenci.cz/index.php?what=adv&cat=NS& id=12560

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 15:09
- Nahlásit

davidkova renata
Ahoj, včera jsem to našla akorát, ale vůbec nebyl čas hodit to na inuvnouzi nestíham a ještě položila další holka štěně v nouzi, všechny měli výdrž tak měsíc , kdby si o někom věděla, at se mi ozve, ale musí umět s e-stránkama , já už to nikomu nebudu vysvětlovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 15:12
- Nahlásit

ankaras
kdby si o někom věděla
jo to bé těžký, nedávno už agitovala simča z NO v nouzi,ale já to neumim ani bohovi a nikoho neznám,bohužel(případně už něco dělá)
nevíš kdo dělá teriéry? sem tam našla eště dva prej tetovaný..

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 15:16
- Nahlásit

davidkova renata
nevíš kdo dělá teriéry? sem tam našla eště dva prej tetovaný..

Ja je delam. Mas na mysli Troju? jdu tam..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:08
- Nahlásit

Fifi
ne nalezence
Našel se teriér (Kozlovice u Nepomuka) [psi]

dne 28.12. 09 jsem našla opuštěného teriéra ,dlouhosrst, stáří 2-3 roky, tetovaného,dobře stavěného,ale moc neštastného´psa.Prosím,komu schází,nebo vážní zájemci,napište.
e-mail: evcaklimova@seznam.cz
Telefon: 728122673

vloženo: 29.12.2009 19:54:54

Našel se slovenský kopov (Karlovy Vary) [psi]

asi roční pejsek,ve velmi špatném stavu vyhublý na kost.Miluje lidi i zvířata,je čistokrevný,má v levém uchu tetování - číslo je 1122.Našel se přesně na Štědrý den.
e-mail: ClarissaJ@seznam.cz
Telefon: 725103383

vloženo: 26.12.2009 10:19:07 upravit/smazat

i dyš kopov asi nejni úpa terik..

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:12
- Nahlásit

davidkova renata
Vsak toho prvniho tam mam uz od vcera, a slovensky kopov.. to nejni terier, pani.

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:35
- Nahlásit

Dania
Laida
Roxana
- víte jo?

Dania
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:45
- Nahlásit

ankaras

jj, už jo

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:47 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
- tak to jsem ráda . Helé, dobrá zpráva, ta Olinka týraná z inuvnouzi 15 letá našla normálně nový domov
A ještě jsem hledala tu fotku tý fenečky z knížky o akitách, co vyšla a nemůžu jí najít, ale za to jsem našla tohle:

- už jí mam
ale stejně to neni ona, já ti to snad vyfotim a pošlu na mejlíka zejtra , ale ta je krásná vid? kjásŇoučká

grooggy
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 22:54
- Nahlásit

ankaras
Dá se ta knížka pořídit nějak v ČR nebo si ji musim objednat z USA??

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 23:02
- Nahlásit

grooggy
JJ, určitě dá vyšla letos v češtině. Objednej si jí třeba tady :

http://www.dobre-knihy.cz/detail-30933/akita-neuve den.htm

http://www.knizniweb.cz/jnp/cz/katalog/detail/titu ly-A-AKI-Akita.html?utm_source=seznam&utm_medium=a gregator&utm_campaign=2009

grooggy
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 23:34
- Nahlásit

ankaras
Ale to není ta stejná knížka jaká se dávala na klubovce jestli víš kterou myslim-akita treasure of japan....
Dřív jsem měla v ruce knihy o bulmastifech, bulterierch, kokrech a prostě všech plemenech co jsme měli nebo máme doma a většina byla o základních věcech co všichni ví-nakrmit, učesat a vyvenčit :-D
(Popravdě mě grafické pojetí obalu moc neuchvátilo :-D)
Takže řikáte, že je dobrá???

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání