| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 15:57
- Nahlásit
worick
Třeba takovej macíček stačí
když vidim ten hrb tak si to úplně vybavim jak jsem viděla jenom ten hrb
AmAkita
Bohužel ne, ale měly jsme s Ayrin jet
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 15:59
- Nahlásit
ankaras
Nojo, ale ne v lese nýbrž z takovýho chroští u pole. Minul mě asi o metr, totálně zmatený zvíře. Kdoví, co jim ty myslivci dávají do žrádla
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 16:02
- Nahlásit
MilanS
z takovýho chroští u pole
- no prosim JSOU VŠUDE Hele, mně je to jasný, kdyby vyběhl na mě, tak mě určo trefí, aby mi zase zničil brejle
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 17:34
- Nahlásit
AmAkita
Nevim jestli pojedu-mám problémy s dopravou... to ještě nějak na výstavě musim vymyslet
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 18:37
- Nahlásit
grooggy
Já dorazím snad někdy na odpoledne , neb tam budu přes noc (v Mrákotíně) ....
Organizátorky jsem na snížek upozorňovala už v listopadu.....že ho máme objednaný do zásoby.
Přivezu asi 2 x S , Hewuš bude v Olomouci....na prostřídání.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 18:54
- Nahlásit
AmAkita
Jak to dlouho asi tak trvá z okraje olomouce na výstaviště... totiž právě vymýšlím v kolik vyjet, aby se to v pohodě stihlo-já nikdy na výstavišti Olomouci nebyla tak nevim jak s časem (aby tam nebylo něco jako Baranďák a nestálo se tam hodinu)
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 19:17
- Nahlásit
grooggy
...ze které strany Olomouce ?
Od Brna po D1 je třeba jet směr CENTRUM ....pořád rovně-rovně-rovně , jak skončí čtyřproudovna ....., tak JEŠTĚ ROVNĚ dalších cca 400m.
Ve chvíli kdy budete přetínat vlakový přejezd , hned na ním vpravo a po cca 100m jízdy mezi domy už je výstaviště ,,Flóra Olomouc"...viz.strejda Gůůůgl.
Ze všech ostatních stran je nutně projet celou Olomoucí směr výpadovka na D1-Brno
=================
,,My na Moravě nemáme podobné jobovky typu baranďák, jižní spojka...."
Ale počítejte všichni s tím , že i na úrodné Hané je dost sněhu (lepší než bahno) , naše feny v něm jezdí na bok smykem i po zádech ...máme po dnešku poctivých 15cm
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 19:29
- Nahlásit
AmAkita
Hradec Králové→Litomyšl→Mohelnice→Příkazy→Křelov
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 19:49
- Nahlásit
grooggy
...v případě cesty od Mohelnice-Litomyšle platí ta druhá verze :
-začátek Olomouce počítám od velkého kruháče u Globusu
- zhruba na 4-5.semaforu odbočte DOLEVA směr CENTRUM/Flora (všichni na Moravě znají tohle výstaviště a poradí).
Doporučím vytištění trasy v Olomouci ,třeba na MAPY.cz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 09:37
- Nahlásit
ankaras
brý dopoludne..víto to..dyby nááhodou..
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-2610-q-Ztratila-se -fenka-siba-inu.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 16:12 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj, akorát jsem dorazila, hodím to tam večer, díky.
Ta bílá fenka se vrátila majitelce.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:37
- Nahlásit
Tak jsem se začala balit na výstavu... Cesta tam bude zajímavá, tak tam snad z tý naší Jaroměřě dojedem :-D Takže výstavnící-naviděnou zítra
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 23:34 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Všem držím moc palce, ozvěte se jak jste dopadli
worick
- tak mamka se ted vrátila ze zasedání a prej se tam řešili i kanci prej kolem holoubkova je to strašný, byly tady už dva hony a jeden myslivec jim říkal že tady u mostu jak jsem je potkala já byli tak velký divočáci,ž e je ani nestříleli, asi se jich báli a maso prej by z toho nebylo už dobrý, sid ělají srandu ne??? si je mam jít jako zastřelit sama? to bude taky jak v tom hororu PTÁCI ,akorát tady to bude DIVOČÁCI . Aspon že mam potvrzeno, že nejsem "rybář" na velikost. Ale jako něco by s tim dělat měli, je to kousek za barákama, přece jenom tady lezou i děti.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 07:53
- Nahlásit
ankaras
Jako bych to pořád neříkala: myslivci střílejí jenom to, co se jim tak nějak ,,hodí do krámu". Pokud potřebujou pečínku na svůj candrbál či nějakou oslavu - tak se střílí. Ale nebudem si nalhávat, že ty nemocné, oslabené kusy, že jo a ani ty staré smradlavé kance - velké jak stodola
Ono se říká, že lesní zvěř je plachá a to i ta nebezpečná. Jenže je to možná i pro ně tak, že když je jich velké stádo, tak už se tak moc zase nebojí....
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 12:04
- Nahlásit
ankaras
To bude chtít motostřeleckou divizi majora Ticháčka ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 12:48
- Nahlásit
MilanS
To bude chtít motostřeleckou divizi majora Ticháčka ...
To je přesné...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 12:59
- Nahlásit
Sněží i u vás? Tady sněží a to hodně, teplota zatím těsně pod nulou. Jak teplota stoupá - sněžení sílí. Mně, jelikož nemusím nikam cestovat, to nijak nevadí, chodníky si uhrnu a dělám to celkem ráda. Tom vyrazil až v poledne a zatím nevolá z žádného příkopu tak snad jede půjdu oklepat sníh z chvojek (děda Mráz ,,zasněžoval", já budu třepat ) Akorát to nevypadá dnes na prochajdu - jestli se to nezlepší, protože chumelí fakt moc.
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 13:06
- Nahlásit
tady v Plzni to zatím jde, žádná velká chumelenice
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 13:10
- Nahlásit
nehodíte sem pak někdo fotky z dnešní národní výstavy v Olomouci?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 13:18
- Nahlásit
Já to moc pozorně nečetla, neboť se mně to netýkalo, ale grooggy a nevím kdo ještě, doufám jeli do toho Holomóca už včera??!
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 14:01
- Nahlásit
výstava je od 8.-10.1., akity se posuzovaly tuším dnes
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 14:05
- Nahlásit
Petrys, worick
Jj, aktaci byli dnes, vylet na Moravu si z mistnich udelali Bodie s groogy a samo rodinka Aldikova
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 14:21
- Nahlásit
čauky, sníh máme, vítr obří taky máme, ale jsme doma samy s ayrin a tak chrupeme .
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 14:22
- Nahlásit
taky bychom jely, ale je to dost daleko a v tomhle počasí..., jsem zvědavá jak dopadli
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 14:32
- Nahlásit
ankaras
téda, lenošky....to zní dost divně
Já odstrojuju stromek, už vypadal chudák, stejně jako mrtvola Ostatní výzdobu ještě nechám, zdá se mi to moc rychle ukončené
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 14:32
- Nahlásit
ankaras
cauky, jsme doma samy s ayrin a tak chrupeme zavidim nechutne moooc
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 14:55
- Nahlásit
worick
Roxana
Ráno jí mamka pouštěla na zahradu, já v 11 domu a nějak jsme to obě natáhly, kdybych nevstala, tak ještě spí , ted chtěla zase ven, tak běhá ve sněhu. Musim fofrem uklidit, než se domu nahrne rodinka. My strom ještě budeme mít, taky se nám to zdá moc rychlé a máme velkej obývák, takže nám nepřekáží akorát ted jsem zabalila adventní věnec a nesu ho do sklepa . Jdu ještě donutit bratra at vynese koš nechce se mi ven.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 15:00
- Nahlásit
ankaras
My strom ještě budeme mít, taky se nám to zdá moc rychlé a máme velkej obývák, takže nám nepřekáží akorát ted jsem zabalila adventní věnec a nesu ho do sklepa . Jdu ještě donutit bratra at vynese koš nechce se mi ven.
ja taky zrovinka dens premyslela, jestli o vikendu stromek, ale nesundam, je to brzo
a jak vlastne ayrin je?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 15:29
- Nahlásit
Roxana
už je v pohodě, včera musela chvíli počkat v kotci a pak si asi 2x chrchla, ale už je OK, nechce být doma, tak se ted válí venku a za chvíli pro ní půjdu. Musí mít pořád přehled a tak nechce být doma vysedává na studni a pozoruje , kde se co děje a kdo kde štěká .
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 15:56
- Nahlásit
ankaras
tak to vis, ted byla nejakou dobu mimo informacni toky a z obrazu, tak to musi dohnat
tak hlavne, ze je lip
|