Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 22:12
- Nahlásit

Roxana
Ayrin a vánoce fakt je prožívala, takže jsem ráda, že dostala takových dárků . Psí pivo miluje teda myslím, kulila oči .

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:24
- Nahlásit

Roxana
Achoj, nebyl čas........
prosim te vy jste vlastne letos poprve ve svym, ze? tak at se to naramne vydrai!! ) - Vánoce jsme strávili u našich a pánik jel hned 25.12. do práce. Od té doby ho nikdo nikde neviděl - zítra se zas k nám snad vrátí
Sesypala se nám babi - má na to nárok (89), takže se s Corčou snažíme alespoň na nějakou tu hoďku vyhnat vynervované rodiče ven a pohlídat babi sami v chaloupce za lesama a horama. Mezitím si zpříjemňujeme vánoční období procházkama v 6ti tlapkách a dneska krásně chumelí, tak je to jak v pohádce.

Ad prochajda - v So jde pánik zas do práce, takže nevím, jak by to můj horký řidičák vyřešil s neznámou cestou a nedej bůh nějakým tím počasíčkem. Všechno je ve hvězdách.

Dania
Děkuju za zprávičku a omlouvám se, že jsem neodepisující rošťák - mobil při sobě nenosím, spinkal včera celej den doma. Těším se, až vás uvidíme -snad to všechno dopadne !!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:01
- Nahlásit

Lidi, já myslim, že to s tim počasim nebude tak horký, tady tak jako posněžuje, ale kdybych mohla radit, tak frčte do sněhu na kokořínsko Tady budeme jak prasata

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:06
- Nahlásit

ankaras
Čauky,
tak co princezna? Ještě má ty problémy?

Co se týče sněhu - my jsme teď v Turnově - podkrkonoší a teploměr už vyšplhal na jeden stupeň nad nulou. Sice pořád sype, ale zároveň to taje. Na Kokoříně bude asi ještě tepleji.
Jako prasata budem všude - aspoň každý uvidí, jak jsme si to fajnově užili.

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:19
- Nahlásit

Laida
tak co princezna? Ještě má ty problémy?
- ahoj, baštit už baští, nic se nevrací ven, rýmička ustala, takže vypadá fakt v pohodě, ale nevim prostě, ještě budeme hlídat a kdyžtak pojedeme na to vyšetření do Plzně, nikdo tam samozřejmě nechce jet, když psovi nic neni, což chápu, ale budu si jí sledovat ještě. Hele tak jak chcete, jeslti fakt chcete sem, tak řekněte, at se skočim domluvit do hotelu, nevim jak tam připravujou silvestra nebo nepřipravujou, aby pak nebyl problém, kdyžtak se nám nacpeme do baráku

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:25
- Nahlásit

ankaras

kdyžtak se nám nacpeme do baráku - na to se teda vaši asi těší

já nevím, záleží podle data, jestli pojedem

počkám až co holky, večer se tu ukážu

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:25
- Nahlásit

Laida
No nééé, jestli nepůjdete, tak to nemá cenu, takže kdy můžete?

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:37
- Nahlásit

ankaras
My můžeme teď 4 dny - 29, 30 jsme počítali. 31. taky, ale to většina chystá Silvestra, pak zas pánik frčí do pracovního. Já s autím za normálního počasí zvládám - pokud by to tedy nebylo přes nějaké bludiště. Ale pokud by zasněžilo, tak nechci pak narovnávat plechy.

Jestli je Ayrin už dobrá, jen sleduj, mohla si něco mlsnout, kdo ví. Však víme, že si ráda poňuchňá. Přeju jí, aby huš měla klid.

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:41
- Nahlásit

Laida
Tak to uděláme teď do středy, nejlíp teda ve středu chceme vidět i vašeho pánika, naposledy jsme se viděli v Rožnově? jo a co Corča? Chutnaly jí nějaký ty mlsky?
Jestli je Ayrin už dobrá, jen sleduj
- sleduju, teď si zase drbala pořád čumák, packama, o koberec, jenže on jí chudince začal línat včera jsem jí ho drbala a vydrbaly jsme takovej pidi chuchvaleček krátkých chlupů. Dneska dostane už těžší baštu a uvidíme.
mohla si něco mlsnout, kdo ví
- no tak tohle vim hned a přesně, žere všechno, od štěnda říkáme, že si jednou něco udělá a pořád jí taháme něco z huby, aspoň teda víme co se hned děje, kdyby něco.

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:59
- Nahlásit

ankaras
on jí chudince začal línat - Corrýš se taky rozhodla začít vyměňovat kožíšek - snad je jí vedro, či co - letos začínáme tlapkama.

nejlíp teda ve středu - záleží, komu se co hodí a počasí, to už si asi moc nevybereme. Uvidíme.

se viděli v Rožnově? - to je pravda - máme dost co dělat ve volnu s domkeme a jen co se přiblíží jaro, začne kolotoč, tak se snažíme aspoň vánoc v mezích možností užít

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 13:02 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Laida
letos začínáme tlapkama.
- tak jsme začaly stejně taky jedeme od tlapek

- dala bych teda tu středu, lidičky, coooo? musíte mi to říct včas

Jinak 31. prosince už nemůžeme my, máme pochod s Daimonkovýma

Dania
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 13:59
- Nahlásit

ankaras
Laida
Roxana

uf.....holky, ta středa není fakt dobrej nápad. Po ledovce se dobře nechodí ani nejezdí (mrknětě na předpověď na net )
Když, tak bych zkusila ten zejtřek. Volala jsem do hospody v Lánech, dneska mi to mají potvrdit. Ale pokud plzeňsko, tak tam je hospoda na Ivetě
Ale ještě bych s dovolením pro jistotu sledovala počasí, nejde o to být jak prase, ale jde o to nerozbít si hubu takže co počkat na předpověď v šest večer??

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:01 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
Klidně počkáme, ale myslím si , že to počasí v tuhle dobu opravdu asi nevychytáme a když budeme vycházet v 11, tak to bude OK. Zítra určo ne, protože šéfa zastihnu prej max. dneska večer a nebo zítra ráno...... tak to nevim. Ještě zkusí mamka kamaráda co tady má pizzerii. Ale řekněte mi teda kam jedete at mam kdyžtak klid . Počasí ukazujou 3 stupně, tak to by nemusela být nějaká velká ledovka, určitě na dálnici ne. a sobota tam má 0až 4, tak to je podobný, ale my v sobotu určo nejdeme, frčíme k babčuli na obídek

Dania
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:11
- Nahlásit

ankaras
OK, mně je jedno kam jedem Ale ve středu do toho nejdu, v 11 hodin bude nad nulou, ale povrch je promrzlej, takže by to fakt nemuselo bejt Ok.....
tak zítra by to šlo nebo ne?????

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:11
- Nahlásit

Dania
Do zítra nestihnu sehnat hospodu. Možná když chlapa odchytnu večer,ale nevim.

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:28
- Nahlásit

ankaras
Dania
Čauky,
sice vím, že hospoda je příjemné rozehřátí, ale podle mě to není to nejdůležitější. Musím říct, že nejlepší vychajda byl ten výstup na Ještěd. Zahřáli jsme se rychlou chůzí, na vršku nám mrzly nosy a hospa byla zavřená. Zahřáli jsme se čajem z remosky, ale ten výlet byl fakt báječnej.

My zítra a pozítří můžem...

Dania
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:33
- Nahlásit

ankaras

tak já nevim........

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:33
- Nahlásit

Laida
To je jedno, ale tady neni nic hezkýho na koukání. Píše mi ta Petra od Brixie, že psala ještě nějakým skleničkovým, tak já nevim holky.To se musíte domluvit vy, já nikam určo nefrčim, takže je to na vás. Buď řeknete že jedete sem, pak musim písnout tý Pétě a nebo pofrčíte jinam a to jí musim písnout taky oni chtějí jenom tady na plzensku, jinak nemůžou, nemají zimní gumy nebo co. Večer mam zavolat do hotelu, tak tam zavolam a zkusim odchytnout šéfa. Tam si můžeme dát čaj a vyrazit domu.

Dania
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:41
- Nahlásit

ankaras

OK Ivet. Tak zkusím sehnat Markétu a co nejdřív sem písnu. Ale tak už teď je jasný, že plzeňsko....
Laida
já vim, to máš pravdu, ale zase pak chvíli posedět a pokecat u kafe nebo čaje taky neni k zahození

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:45
- Nahlásit

Dania
Já to obvolam a večer písnu určo. Projdeme se do Habru ne? to je takový kolečko optimální . Hele dančo, zase víš co, s Brixí pojedou dokonce na letních gumách, myslim, že dojedete všichni

Dania
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:50
- Nahlásit

ankaras
dík,to budeš hodná
zítra dojedou snad všichni, ve středu bych nerada jezdila na zimních, natož na letních

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:53
- Nahlásit

Dania
ankaras
zítra dojedou snad všichni, ve středu bych nerada jezdila na zimních, natož na letních - jasně, to jsme na tom stejně

Vyrážíme ven, večer se tu ukážu. Zatím

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 14:55
- Nahlásit

A kde to vidíte tu předpověď? Já to vůbec nenašla, kde hlásí něco hroznýho. Tady to bylo strašný před vánoci, jenom led, ale bylo teda -5

Dania
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 15:05
- Nahlásit

ankaras
Laida

teď jsem mluvila s Markétou, takže poslední zprávy: ve středu Markéta nemůže, v tom případě přichází v úvahu zítřek s tím, že si to všichni potvrdíme kolem půl sedmé večer, OK? Ale počítala bych s tím na 99%. Podle předpovědi má ledovka začít někdy večer, snad se tomu vyhneme
Tak v 11 kde Ivet??

Dania
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 15:09
- Nahlásit

ankaras
A kde to vidíte tu předpověď?

http://www.pocasi.cz/ tady

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 15:11 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Ve středu bude zataženo až oblačno, občas déšť nebo déšť se sněhem, místy mrznoucí. Noční teploty 1 až -3°C. Denní teploty 3 až 7°C. Jižní vítr 2-6 m/s

Tohle??

Dobrá, tak zítřek, dam to vědět do Plzně a když nevyjde hospoda, tak dam vědět a nafasujte čaj

Tak pizzérka má do soboty zavřeno. Ještě ten hotel

Dania
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 16:56
- Nahlásit

ankaras
Tohle??
jj, tohle

Dnes 9:48
(Aktualizováno: 11:27 )

V úterý později večer a v noci na středu se postupně od jihozápadu bude na celém území ČR místy vytvářet ledovka. Ve východních Čechách, na severní Moravě a ve Slezsku se i ve středu přes den mohou ještě místy vytvářet zmrazky a náledí, varuje Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

Doporučení meteorologů k ledovce:

Omezit vycházení ven, v případě pohybu venku chodit velmi opatrně. Staří lidé by vycházet ven neměli vůbec.
Omezit jízdy autem, v případě nutnosti sledovat dopravní zpravodajství a jezdit velmi opatrně.

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:07
- Nahlásit

Dania
No vidíš, to jsem neviděla, klasika to nejdůležitější . Už s váma počítam, musela jsem vyndat vodítka z pod stromku a na 5metrovku přidělat přezku ze starýho manmaťáckýho vodítka, kdyby se mi ta nic moc pevná utrhla Vy mě zničíte

worick
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Čau děcka vidím, že plánujete prochajdu o stopéro...snad vám to hezky vyjde - když my s váma nemůžeme...
My byli dneska s klukama přes kopec do vesnice (máme tam strejdu) a vybrala jsem to hlavně proto, že vzdálenost ideální - cca 6km a hlavně jsem tudy nikdy nešla, tak jsem byla zvědavá. Zápory byly: příšerně rozježděná, rozbahněná polňačka vedoucí mezi dvěma lány (já mám radši cestu lesem), chtěla jsem i běžet - no snažila jsem se, ale bylo to o hubu (taky jsem se i natáhla , ale na tom blátíčku to pěkně jelo, nic jsem si neudělala), jelikož mám na botech urvaná poutka na tkaničky a tím pádem mi nejdou zatáhnout, tak jsem (jak se mi nabalilo bahno) jednu ztratila a musela se pro ni 5 kroků v ponožce vracet Ale jinak jsem ráda, že jsme se pořádně ,,vyluftili" po tom týdnu doma
casira - a na středu máme slíbenou prochajdu někde kolem Nového Mesta nad Váhom (Tom nás tam vyhodí, pofrčí na schůzku k Trnavě a pak zase někde nabere - jestli nás teda najde )

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 17:14 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
Čau děcka vidím, že plánujete prochajdu o stopéro...snad vám to hezky vyjde - když my s váma nemůžeme
- jáááá chci abyste přijeli bůůůů
Tady je zem zatim ztvrdlá, doufam, že to vydrží nebo nás do hotelu (jestli to půjde) nepustí Třeba když nás půjde hodně, tak přineseme nějakou tu zvířenu

Roxana
- hele ženo pletu se nebo si ayrinu viděla naposledy v Mrákotíně v únoru?

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání