| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 20:04
- Nahlásit
ankaras
kde jsi celý den babo?! Co ta Ayrina, co říkal vet?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 20:08
- Nahlásit
worick
čauky, byla jsem v Rokycanech s Ayrin, má být v teple, tak musela s náma, aby nemusela čekat v kotci, se válela u babi. Ayrin má ten kotcovej kašel. Už je lepší, kašle jenom když se venku zadejchá, chodíme na záchod na louku, aby nelítala na zahradě. Někde jsme to chytli. Ale vypadá to už dobře. -A co ten Woriček? Zbaštil to?
http://archiv.nova.cz/multimedia/odpoledni-noviny- 5-1-2010.html?s=0
13:43
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 20:41
- Nahlásit
ankaras
Takovejm lidem, co jen množí psi ve strašných podmínkách by se měly dávat tresty jako za týrání zvířat (ještě že prošel ten novej zákon) nebo nějak sebrat "licence" na prodej psů s pp-něco jako je v mushingu, že když výbor nebo rozhodčí shledá hednání mushera proti zájmům psů, tak mu dají pokutu, zákaz startů nebo
zrušení závodnické licence... Pravda je, že se dá pes "reklamovat“ ale kdo by to štěně vracel… Já bych se přinejmenším bála, že to štěně-pro ne už k ničemu (nevydělá) zkončí přinejlepším v útulku…
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 21:17
- Nahlásit
http://www.ubytko.cz/
PENZION NA HRADBÁCH
Olomoucký kraj
okres: Olomouc
Typ ubytování: penzion
Obec: Olomouc
Ulice: Hrnčířská 1135/3
PSČ: 779 00
Telefon: 585 233 243
Email nahradbach@quick.cz
je tam toho víc,určitě najdeš!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 21:23
- Nahlásit
grooggy
JJ, mrkni se na google po penzionech, my se takhel ubytovali v Brně a bylo to fakt super a za pakatel
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 23:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
A co ten Woriček? Zbaštil to? - myslíš to sklo z té štaprlky? Tak to doufám, že ne! Už je to několik dní a potíže žádné nemá. Dnes jsme byli zadem na vychajdě na nákupy, místy byl navolno a hodný - nikam nezdrhnul, vracel se na povel atd. A pak ve vsi ani moc netahal na vodítku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 00:32
- Nahlásit
worick
Tak to je dobrý, to už byste to asi poznali,kdyby to měl v sobě. No vidíš jak máš hodnýho hafína Já mam ted taky moc hodnou Ayrinku . Dneska by ses s náma nařechtala. Jeli jsme mamky prdítkem a Ayrin vzadu s náma a my když takhle jedeme tak nám říkají TŘI BLONDÝNY . Už jenom jak jsme tam napáskovaný . A chytli nás policajti, mamku stavěli prvně co jezdí a policajt přišel k okýnku a Ayrin myslela, že nám chce fáro asi ukrást nebo co to dělá a začala po něm štěkat a řvát , tak on musel odstoupit a ostatní dva poldové co tam stáli se mu smáli, on chudák červenej , byl to asi nějakej kterýho zaučovali , no prostě ho ayrina od auta vyřvala, mamka nemusela ani foukat. A nejvíc ostuda byla - JEŠTĚ PRŮKAZ STAVU VOZIDLA a máma - CO TO JE? a já - techničák a mamka - JO AHÁÁ, TECHNIČÁK . My se řechtaly jak idiotky, věřim že i Ayrina
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 18:54
- Nahlásit
co si mám představit pod tímhle: Psi musí být vybaveni pasem pro malá zvířata nebo očkovacím průkazem obsahujícím záznam, že pes je v imunitě proti vzteklině a dále je v imunitě proti psince, parvoviróze a leptospiróze.
Znamená to, že očkování nesmí být starší roku a mladší než(teďka plácnu) měsíc nebo to musí být to razítko s tim, že se v okruhu x kilometrů nevyskytla vzteklina....?
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:12
- Nahlásit
groogy
Znamená to že má očkování vyznačeno v pasu nebo v očkováku. Pokud je to takto napsáno, tak tak ten rok už by neměl platit, nýbrž jen vyznačená doba podle konkrétní vakciny, což může být např. u vztekliny 1, 2 nebo 3 roky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
Já a silniční kontrola... to je taky něco! (a to mám 4 policajty v rodině) Taky mně zastavili a já : ježíš, co to teda chcete? Aha a to mám hledat kde? U řidičáku bych to měla mít? No, tak tam to teda nemám....a následuje prohrabávání auta, peněženky...Policajt:,,támhle to máte, v té peněžence...ale máte to mít podepsané, tak si to laskavě podepište". Technický průkaz prosím! Já: ,,to je tohle?". Policajt:,,to je, jenže máte půl roku propadlou technickou!" Já: ,,aha, to je blbý že?!" No, to je, to máte minimálně za tisícovku! A já místo abych špulila pusu a dělala blbou blondýnu jsem na něho vyjela: a copak já se o to starám? O to se stará chlap ne?! A policajt:,,je to vaše auto, je! Tak jste za to zodpovědná vy!" Říkám:,,dopr...snad mi nechcete tvrdit, že u vás doma se stará o tyhle věci manželka?!
Policajt: ,,no, nestará" Tak vidíte! A policajt koukne znovu na řidičák a asi si říká:,,proboha, co je tohle za krávu?" A teď zpozorní a:,,vy jste K........, nejste vy rodina s Liborem K.......? Policajtem? Jo, to je brácha. Aha.....no, no, ale tu pokutu vám musím dát....A já na to: ,,no prosím, stejně to vlastně jde na výplatu i bráchovi...."
grooggy
a) je správně
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:21
- Nahlásit
worick
Tak to je dobrý, s tebou bych se zavrtávala do sedačky ještě víc
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:01
- Nahlásit
Roxana
Markét, ty si byla s Ariškou v Holandsku vid? Jakpak Holandsko, cesta a lidi tam , co se týče psů? Je potřeba něco zvláštního zařídit?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:06
- Nahlásit
ankaras
Jj .. neni potreba nic specialniho, jen EU Pet pass, platny ockovani x vztekline a kdyz to stihnete do pristiho roku, tak staci i tetovani jako identifikace
cesta OK, arish jezdi autem celkem rada, takze zadnej probl, jen samo aby bylo dost zastavek na protazeni a vycurani
samo holandsko je pekny, ale zalezi, kam presne byste cestovali .. znam jen kus pobrezi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:11
- Nahlásit
Roxana
Já se tam chtěla vždycky hrozně podívat, miluju tulipány . A kamarádka mi tam jede 20. ledna a vrací se v polovině června a pozvala nás, abychom dorazili, že prý samozřejmě ubytko u ní zdarma, takže jenom nějakou baštu sebou a dojet . Toho musim využít a kdyby jel Petr a mamka třeba chtěla taky, tak musim vzít Ayrin sebou, chlapům jí tady nemůžu nechat i když víkend by určo zvládli. Tak mě tak napadlo, že jsem koukala u tebe jednou na fotečky z Holandska, že se optam.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:15
- Nahlásit
ankaras
no tak jestli chces na tulipany, tak si to naplanuj na duben. a ayrin byla v minulym zivote taky velryba, vid, tak ji bys zas asi udelalo radost u more
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:18
- Nahlásit
Roxana
JJ, plnej květ kamarádka prý ohlídá , takže duben jo? Tak to bych si to mohla dát k narozeninám. Velryba pravda, pravda, takže jak to u vás probíhalo? Do moře a pak se pořádně vyválet v písku? To by se jí mohlo líbit. Ale ještě nevím jak to bude, chci se podívat do těch zahrad a nevím jestli tam by mě s ní pustili.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:22
- Nahlásit
ankaras
no myslim ten duben. jmenuje se to keukenhof, nebo tak nejak, to urcite nekde vygooglis. Ale tam jsem byla bez psa, takze si radsi zjisti, jestli bys ji mohla vzit s sebou.
jj, do more, do pisku a zpet a zase znova .. a pak se priprav na poradnou "purgaci" (jak je oblibeny pojem ve foru u davitkovy ) - muj yntelygentni pes totiz slanou morsku zasadne chlemta, takze si ty nasledky asi umis predstavit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:26
- Nahlásit
Roxana
muj yntelygentni pes totiz slanou morsku zasadne chlemta, takze si ty nasledky asi umis predstavit
Ted si mi připomněla, když jsme byli na Třemošenský padesátce a dorazili k Hromnickýmu jezírku, kde je voda prý slabým roztokem kyseliny sírové a než jsme na psiska stihli zavolat, tak už chlemstali a plivali zpátky pak na to tak jako zaraženě koukali .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 11:36
- Nahlásit
Lidičky, tak naše čůrání opravdu probíhá na předních tlapkách . Nejdřív začala pozvedávat jednu a teď se zapře na předních a zvedne zadní do výšky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 11:59
- Nahlásit
ankaras
A to máte co za cirkusový výstup? Nám takhle kadí Alfík, ale nebalancuje, většinou si vyhodí zadek na plot, právě aby to nemusel držet na předních
Máte vlasně sníh? Asi jo, viď? Nám dnes teda připadlo asi 5cm, je cca 10cm. Včera jsme byli běhat po lese, měla jsem jen nízké boty, ale ještě to stačilo. Dnes bych už musela ve sněhulích a to moc na běhání není....ledva vleču nohy. Běhalo se dobře, bylo to všechno měkoučké
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 12:35 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
Je to docela komický vždyckyk si vzpomenu na lidi jak se zvednou na předních rukách a zvednou zadní nohy takhel přesně to dělá. TEd spí, je naštvaná, že musí ještě odpočívat, už je fit. Sníh máme před chvílí jsme se v něm brodili, ale prasata se pořád víc a víc přibližujou, je rozválená celá louka.
Tohle přesně dělá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 13:06
- Nahlásit
ankaras
...ale prasata se pořád víc a víc přibližujou - ou, ou - to zní jako nějaký horor
Je mi jasné, že potkat ho ksicht na ksicht by kvalitní horor byl
Pro boha svatého, kde už jsi tu babu vyhrabala...já první koukala, že jsi se pro názornost nafotila akorát mě mátla ta pobřežní hráz
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 13:15
- Nahlásit
worick
Si normální? Takhle jsem se zvedla na rukou, když jsem měla o 6 kilo míň, teď by mi možná ručičky praskly . Já už teda prase potkat nchci a měli by to tady vystřílet, tvrdili, že se prasata nedrží na jenom místě a jsou tady pořád a taky tvrdili že prase nenapadne, když neni zraněný nebo nemá mladý a ten potrhanej pes v Plzni by si určitě taky mohl říct svoje.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 13:36
- Nahlásit
ankaras
Takhle jsem se zvedla na rukou, když jsem měla o 6 kilo míň, teď by mi možná ručičky praskly
no to jsi dobra,ze´s to vubec kdy zvladla!
taky tvrdili že prase nenapadne, když neni zraněný nebo nemá mladý a ten potrhanej pes v Plzni by si určitě taky mohl říct svoje.
no jenomze to asi nebylo tak, ze pan sel se psem u nohy po lese a najednou se na vyritil divocak a pustil se do cokla, ne?
ale jinak cerna je hodne premnozena, to rikaj vsichni .. bohuzel pry jejich regulace neni az tak jednoducha, ale nejsem myslivec, ten by samo vysvetlil lip
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 14:20 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
To jsme jenom tak blbnuli a brácha to udělal, petr taky a tak já to zkoušela, až jsem to taky uměla ale kdž se takhle zvedneš na rukou tak pak se musíš jedině vrátit zpátky tak jak ses zvedala, jinak si pěkně natlučeš, jednou jsem přepadla na hubu a spálila se o koberec
NO já ti nevim, nevěřim tomu že nenapadne a nikdy nezůstanu klidná když se přede mnou objeví prase. Když tady byli o svátcích známí, co mají bráchu myslivce, tak taky tvrdili, že podle něj nikdo nemůže vědět, jak se zvíře zachová, že je daný takový to - NEMĚLO BY, MĚLO BY a co se stane nikdo neví. Ale 100% prý je, že prase psa pěkně zmorduje, nikdy nevyhraje pes. My byly na tý louce jak jsme přes ní všichni šli víš? jak tam hafani skákali na ty balíky slámy. Tak až dole u plotů to je zválený. Holt tam lezou v noci. Tady je to prý přemnožený hrozně. Ono to v noci vyleze spát na ty louky a ráno se to vrací do lesa. Zvěř je teď pořád odzlejší, nebojí se.... taky nemá proč, nikdo to ani neprožene, psi se za to střílejí.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 14:29
- Nahlásit
ankaras
To jsme jenom tak blbnuli a brácha to udělal, petr taky a tak já to zkoušela, až jsem to taky uměla ale kdž se takhle zvedneš na rukou tak pak se musíš jedině vrátit zpátky tak jak ses zvedala, jinak si pěkně natlučeš, jednou jsem přepadla na hubu a spálila se o koberec
ty mas teda zazitky ale jsi dobra, fakt
tak s divocakem bych se taky nerada potkala fejs tu fejs .. Ale 100% prý je, že prase psa pěkně zmorduje, nikdy nevyhraje pescemuz teda taky verim
slysela jsem tuhle v radiu nejakej rozhovor s lesakem, rikal, ze se to skoro stydi rcit, protoze ma cernou rad, ale pry to nejde vyjadrit jinak, nez ze jsou premnozeny "jako stenice" ..
Ono to v noci vyleze spát na ty louky a ráno se to vrací do lesa.
to asi ne, ne? divocaci jsou myslim spis nocni tvorove - nebo si myslela misto "spat" "past" ?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 15:17
- Nahlásit
Roxana
Nemyslela jsem divočáky zrovna, píšu jako tatar . Ale srny, když jsme šli ten pochod tady u nás s leonou a jardou tak jich byly plný louky. Každý ráno táta říká,že mu z louky přebíhají přes cestu zpátky do lesa a prej lážo plážo. Jednou jich jeho spolupracovních napočítal 56 tam jak jsme vcházeli do lesa. Tak ony srny nemají důvod se bát, čeho? V lese si je nakrmí, nikdo je neohrožuje a pak si je střelí u posedu , ale srnky mi nevadí, prase už potkat nikdy nechci .
MilanS
- Milane, to na tebe se rozběhl v lese ten srnec ne?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 15:49
- Nahlásit
JEDETE NĚKDO ?
....SNĚHU BUDE URČITĚ DOST
........................................
Srdečně Vás zveme na sraz přátel plemene amerických a japonských akit v Telči dne 16. 1. 2010.
Bližší informace naleznete na stránkách CHS www.aruma.estranky.cz
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 15:52
- Nahlásit
Roxana
ankaras
Takhle jsem se zvedla na rukou, když jsem měla o 6 kilo míň, teď by mi možná ručičky praskly - tak já si to musela hned zkusit ....na rukách se udržím, ale problém mi dělá udržet rovnováhu. Pátý pokus už jsem i ustála
Černá je přemnožená.. - ne tak u nás. U nás bych ani nevěděla, že nějaký divočák v lese žije, kdybych nenašla rozválené kaluže.... a onehdá jsem potkala myslivce, jak vykládali s jeepu mrtvoly a byl tam ,,velkej a malej". Ale on ani ten velkej moc velkej nebyl On už je pak i ,,tvrdej" a to se na biftečky nehodí
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 15:53
- Nahlásit
ankaras
jo tak, ale jak sama pises - srny se prece nemusime bat
AmAkita
my ne, ale uzijte vsichni snih a Vysocinu
|