Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 17:45
- Nahlásit

grooggy
No já měla už jednoho a ten měl životnost 4 dny malamutka to vyřešila rychle....... Ayrin přišla až po králíkách, takže nejdřív se jich bála, protože začali okamžitě lítat v králíkárně jak se přiblížila a když zjistili, že to neni malamutka, ale štěndo co se jich bojí tak už jsou v pohodě a ona na ně chodí jenom koukat ovšem kočky nesnášíme. To viděla prvně kočku u Leony na krámě a šla po ní hned a vůbec nepřemýšlela co to je to , co vidí prvně.

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 17:54
- Nahlásit

ankaras
my máne nasvědomí už okolo 15 koček... Ale ono se to ztratí, protože bydlíme na vesnici a všude kolem se tak nějaknekontrolovaně množí ve stodolách kočky... Jenom máma špatně nesla, když to nepřežil i náš kocour-Birma s PP...
Je to holt vrahoun (naštěstí jenom koček a jiných malých zvířat-občas je i užitečnej, protože jednou za čas zabije potkana a donese ho jako trofej-jediný zvíře za který mu nenadáváme :lol

casira
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 17:58
- Nahlásit

Ja som sa bála o Nany,ako bude v týchto mrazoch,kedže je bytová,ale je to v pohode.Má v búde deku,ale leží aj vonku,asi jej tá zima nevadí.No a večer ide k nám dnu.Ady je čisto vonkajší a tiež nič v búde neznesie,všetko vyhodí von.Asi mu to vyhovuje.
Ked sme mali ešte Cassiusa,mali sme doma morčatá.Možno im ani nechcel ublížit,ale v nesledovanej chvili jedno chytil do papule a to chúdatko neprežilo.Odvtedy žiadne takéto mini zvieratká!A mačky tiež nie,prišli by o život.

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 17:58
- Nahlásit

grooggy
my máne nasvědomí už okolo 15 koček
masakr, my zatim ještě nic

MilanS
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 18:05
- Nahlásit

grooggy

A to zlikvidoval i kočky co znal od štěněte jako členy smečky ??

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 18:08
- Nahlásit

MilanS
A to zlikvidoval i kočky co znal od štěněte jako členy smečky ??

- já ti pořád říkam, že AA , co chytne slepici za krk a pustí na povel máš jenom ty

Dania
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 18:12
- Nahlásit

AmAkita
??? nějak jsem nenašla majtele psa s číslem 430

430 - já s Whisky
ale je to otázka, zčala strašně línat, ale fakt brutálně.....psala jsem Markétě K., že nevím, jestli s ní půjdeme.

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 18:13
- Nahlásit

ony ho kočky jako člena nebraly... sotva k nám přišel, tak ho náš koour švihl u Bodieho granulí přes čumák-protože si prostě umanul, že si je nechá... a od tý doby je nemusí. Princezna- nejstarší kočka žije v exilu u sousedu a jak jsem psala tak k nám chodí jenom žrát, protože ji párkrát přidusil a teďka klidně kolem něj projde domů a on ji nechá-i když se občas bojim, protože ta kočka je úplně blbá... Jinak měl opravdu rád jenom jedno hluchý kotě, ale to jednou zmizelo a už se nenašlo-v tom Bodie tlapy neměl :-D

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 18:23
- Nahlásit

Dania
To znám :-D to jsem měla v Praze... vypadal jak po ozařování...

Dania
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 18:32
- Nahlásit

grooggy
To znám :-D to jsem měla v Praze... vypadal jak po ozařování
jo, pamatuju si , ale věř mi, že takhle zlý to nebylo...

MilanS
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 19:21
- Nahlásit

ankaras
já ti pořád říkam, že AA , co chytne slepici za krk a pustí na povel máš jenom ty

Náhodou, on je za krk nechytá, on si je jen připleskne tlapkama a začne je oblizovat

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 19:28
- Nahlásit

MilanS
chtěla bych vědět, co se v tý slepici odehrává chudinka

MilanS
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 19:56
- Nahlásit

ankaras

Tak to netuším, každopádně si vždycky hrajou na mrtvý a když je pustí tak vyskočí až když je tak metr od nich

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 20:01
- Nahlásit

MilanS
Já se ani nedivim, že hrajou mrtvý :-D

worick
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 20:18
- Nahlásit

ankaras
MilanS
Připleskne a oblizuje - to dělal zprvu jako štěně Worka taky, ale pak jsem ho našla s čumákem v slepičině hrudníku....
Kočkám by snad ani neublížil, zná je z domu, ale za cizí se šponuje. Babčinu Micku očichává a když na něho prskne, tak na ni začne štěkat. Jestli by jí udělal něco o samotě - jistá si úplně nejsem. Tu je ale zima jako prase! Přišla jsem teď s klukama od babči a být to o 200m dál, tak asi padnu a umrznu. Je -18st a pofukuje do ksichtu.

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:24
- Nahlásit

worick
Já si taky říkala, co by AYrina udělala, když by chytla toho zajíce, jestli by ho zakousla nebo co.... nějak si to nedovedu představit, i když nepochybuju, že mi to jednou a určitě brzo ukáže . Koukam na superstár , koukáš taky?

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:35
- Nahlásit

ankaras
Bodieho to zakusování nikdo neučil a je v tom profík :-D
Bodie by taky nic nehonil kdybychom tam byli :-D
_________________________________-
Šmajda nebo Chodůr??
Chodůr obecně líp zpívá, ale mě je sympatičtější Šmajda i ta poslední píseň se mi u něj líbila víc..

worick
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:39
- Nahlásit

ankaras
Koukam na superstár , koukáš taky? - já to celé nesledovala, to Tom byl pravidelný divák. Peču, zkusila jsem popřepínat a skončila stejně na superstar - nic mě nezaujalo a k pečení písničky dobrý...Hoši jsou dobří oba, jasný favorit byl Chodur, teď by to byla těžká volba
Já si pořád myslím, že Worick by chlupaté cosi (ať už kočku, zajíce či nevím co)nezakousnul. Pokud mu kvíkne gumová hračka, zůstane na ni čučet a už ji odmítne vzít do zubů. Dělala jsem to tak, že jsem jim ty pískátka ,,vyoperovala" Jenže jak jsem hračku narušila, pak bylo brzo po ní. Teď se jen snažím ji nemačkat. A oni teda taky. Pískne a je po hře

worick
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:40
- Nahlásit

grooggy
Šmajda nebo Chodůr??
Chodůr obecně líp zpívá, ale mě je sympatičtější Šmajda i ta poslední píseň se mi u něj líbila víc..
- tak, tak, pravdu díš....

worick
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:44
- Nahlásit

grooggy
Bodie by taky nic nehonil kdybychom tam byli - tak to je bohužel Worickovi šumák. Kdybych ho nedržela a nenadávala mu, tak na ty slepice okamžitě vlítne. Asi mně má dost na háku...Nechápu to - když zařvu, tak se hned klidí, ale u slepic, srnek atd. se můžu uřvat a je mu to úplně fuk

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:52
- Nahlásit

worick
Zkusilas to se stopovačkou? Jako nechat ho bejt a až se rozeběhne tak mu s ní škubnout a on se bude divit a koukat jak vyvoraná myš... Ale je k tomu zase potřeba velká síla...
I když tohle zabralo na bobana asi 2*, protože není blb a pozná, že je na šňůře-to byl problém se srnkama, to jsem ho pak měla na 30 metrovym laně a trénovala přivolání v kriyových situacích :-D
_____________________________________-
Teďka se dávám do výroby vánočních dárků-koupila jsem si krysaly od swarovskyho a pokusim se z toho něco kloudnýho vyrobit... :-D Snad to nepokonim, protože tyhle ruční práce jsem dělala naposledy ve škole na výtvarce

MilanS
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 23:06
- Nahlásit

Kimča sice nic zatím nezakusuje ale bojím že kočku by asi sejmul, ty ho fakt berou. I když kdyby byla odvážná, tak nevím. Teď jsme byli v zoo a narazili tam na rysici karalalici (naštěstí za pletivem ), která tam měla mládě a tudíž na nás pokaždé dost divoce vystartovala. Šli jsme okolo celkem třikrát , poprvý to bylo "hurá , sežeru ji !", podruhý už takový "safra, ona to myslí vážně !" a potřetí na mě obrátil svraštělé čelo s výrazem "neměli bychom se rychle vzdálit než nás sežere ??!!"

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 23:26
- Nahlásit

grooggy

Zkusilas to se stopovačkou? Jako nechat ho bejt a až se rozeběhne tak mu s ní škubnout a on se bude divit a koukat jak vyvoraná myš... Ale je k tomu zase potřeba velká síla.
- ty vlastně nevíš jak jsem dopadla někdy v srpnu tnehle rok, teda nevim kdy to bylo Zkrátim to. Ayrin na 10 m stopovačce, louka, vedle silnice, křoví, srna vyletí ze křoví, ŠKUB, PRÁSK NA HLAVU, ZNIČENÝ BREJLE, ZELENEJ OBLIČEJ I HADRY a šlo se domu

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 23:45
- Nahlásit

ankaras
wow, to já měla jenom vykloubený rameno a nic víc a tohle je teda nářez... Možná tu stopovačku přivázat-no radši ne, takhle mi praskla karabina :-D Tak to já už nějak nevim...
To mě se povedlo o, že jsem jela na kole a proběh mi zajíc mezi psem a kolem→jsem se prolítla→pes dostal do na prdel→a jelo se domů... a o dva roky později jsem z toho na čekací listině na novou čéšku :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 23:47 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

grooggy
taky hezký, to já to oproti tobě měla slabošský, ona totiž škubla jednou, já zařvala, škubla podruhý a potřetí se mi jako tak divně smotaly nohy že jsem jenom popolítla, padla a hotovo každej normální člověk dá před sebe ruce nebo tak, já ne pak mě bolelo docela za krkem, jsem si tam tu hlavu tak divně zkroutila Ayrina přiběhla a koukala na mě jako na idiota, co tam jako dělam jsem se zvládla jenom smát a domu jsme šly kanálama, protože brejle jsem měla křivý jak blázen a bez nich jsem zase prd viděla, takže jsme šly a když jelo auto, tak hlavu dolu

MilanS
a potřetí na mě obrátil svraštělé čelo
- mimiku mají amíci nepřekonatelnou Ayrina zase kulí oči jak bétoven v tom filmu

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 23:55
- Nahlásit

ankaras
To je normální:-D Kamarádku třeba nenapadlo ani vyndat ruce z kapes a tak si na procházce s labradorkou zlomila ruku :-D
Já se třeba taky pořád válim po zemi... nedávno jsem se s bobanem rozeběhla na metrovku, ale on se v rámci jeho "inteligence" zastavil a mě se smekly nohy a válela jsem se tam v kaluži :-D Já si naneštěstí nic nerozbila (až na části mého těla,ale to je vedlejší )

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 00:02
- Nahlásit

grooggy
To vždycky říká Leona, že od tý doby, co má psy pořád padá . Ta má rovnou dva, takže tu to asi bolí ještě trochu víc . To si viděla její pád tady na foru? Bylo to první vycházku AI kterou jsme šli a ona přibíhala se psama, měla je na pásu a oni viděli kámoše, přidali a ona zakopla a chudák jela..... ještě že jsem přišla o chvíli dýl, byla bych mrtvá smíchy chudák, ale muselo to dost bolet, kort když to bylo namrzlý. To je tady panička a nick - "Daimon"
. Muj pád teda ještě nikdo nezachytil, ale kdykoliv spolu jdeme pochod a jde i její manža a někomu z nás jenom trošku ujedou nohy, už je ve střehu s fotákem

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 00:04
- Nahlásit

worick
Hele, tak to my "pískáče" milujeme, jak jsem sem dávala tu fotku s AYrin miminem, tak to období bylo chvilkový a už je zase miluje, si vezme pískáče a už vyhrává nejraději při televizních novinách a nebo když někdo telefonuje. Jak něco píská, tak hned je v pozoru. TAkže pozoruje taky tu převýchovu mazlíčků, tam pískají pořád

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 00:07
- Nahlásit

ankaras

mě naštěstí nikdo nefotí :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 00:09
- Nahlásit

grooggy
chyba a škoda Ty máš webky nebo fotky někde na netu? Měla si ještě jinýho hafana?

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání