| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 18:40
- Nahlásit
grooggy
Kruh G12, rozhodčí: Jančík Leoš
- tě prsk
Na začátku ledna to máte jo? Tak pak poreferuješ budu držet palčáky
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:18 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
ankaras
Výstava je hnedka 8 v pátek...
Jakej je Jánčík? Jsem našla jenom jeho chov. stanici URL
Americká akita celkem:17 (jména psů uvedena nemají :-/)
psi třída dorostu: Alexandrová Jiřina, Červenková Marcela
psi třída mladých: Klusková Markéta
psi mezitřída : Žampachová Dana
psi třída otevřená : Berkovcová Kateřina, Kaczamrczyk Wojciech
psi třída vítězů: Panýrek Patrik
feny třída štěňat: Šebesta Jaromír
feny třída mladých: Panýrek Patrik, Klusková Markéta, ??? nějak jsem nenašla majtele psa s číslem 430
feny mezitřída: Panýrek Patrik
feny třída otevřená: Kaczamrczyk Wojciech, Kružíková Jiřina
feny třída vítězů: 2x Kružíková Jiřina, Panýrek Patrik
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ahoooj všichni ve spolek! Pochopitelně nestíhám, řekla bych, že jsem jako ,,brouk Kvapík", ale prdlajz, právě se mi nic nechce a ploužím se jako lemra
V té Praze jsme holky byli, ale jeli jsme ve středu - jak byla na D1 kalamita a bourák za bourákem. Naštěstí všechno v protisměru, ale co 50m to auta v sobě. Pravděpodobně čuměli a nedobrzdili. Jeli jsme děsně pomalu v Praze měl Tom schůzku na Ruzyni. Tam jsme dorazili až v 15.50, hodinu a půl schůzoval a pak honem alespoň projít Chodov. Večeři v Kogu jsem odpískala, neboť jsem padala na hubu a už se mi nechtělo nikam přejíždět. Tak jsme jeli přímo do hotelu a tam i povečeřeli. Ráno jsme vyrazili už směr Brno a tam ještě prošli Olympii a domů jsme dorazili v 18h. Psiska a kočiny to zvládli celkem dobře - jenom Berry odmítnul ten první den obědvat. A Tom konečně přišel na to, že na tu dovču bez nich už nejspíš neodletíme, jelikož to byl právě on, co byl z toho, že se o ně starají tcháni děsně nervozní a pořád tam vyvolával, jestli jedli jak měli a vodu jim dávají a co dělají atd.
Takže jsem vám ani nevolala, že jsme tam, ať jste v klidu.
Včera jsme byli na prochajdě v lese, jen se stopovačkou, neboť jsme měli s sebou našeho Alfa - tak jsme běhat nemohli. I tak mi podjely nohy na ledu, ještě jsem se snažila to ustát, ale dopadlo to tak, že jsem s sebou práskla na záda a zatřepala nožičkama už ve vzduchu - jako brouk Pytlík. Dneska jsme jeli s mamčou babči pro stromek (brácha nemohl, má tu chřipajznu) - k lesu (máme podíl v lese, tak máme stromka zadara) a my jsme teda s klukama šli přes les ,,musherkovat" (Tom s mamkou a stromkem jeli domů a pak mi přijel na druhou stranu hory naproti) Vydrápali jsme se do hnusného kopce a tam cedule - rozcestí 3km! - myslela jsem, že mně klepne Ale to bylo už jen do mírného, sem tam jsem i běžela, i když už asi po 500m jsem opět práskla na ledu - tentokrát kolenama na tu rozježděnou a znovu zmrzlou cestu - tak jsem myslela, že to ani nerozchodím Abych to zkrátila - celkem to bylo cca 7km - poslední dva už z kopce, ale ta cesta byla tak strašně hrbolatá, že to bylo jen o hubu jít a brzdit Worku, aby mě nestrhnul do výmolu. I tak mně pěkně bolí kotníky a hlavně pravé koleno. Jo a taky sněžilo a Tom mi vynadal, že si vždycky vymyslím nějakou ptákovinu a že se svýma průduškama můžu jet rovnou do nemocnice . No jo, hodinu jsem kuckala, ale už snad dobré. Teď se tady z toho úklidu (jelikož jsem se půl dne flákala po lese) můžu i pos.....Já ty Vánoce asi nestihnu, ještě jsem doooost hluboko....
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:47
- Nahlásit
grooggy
Jančík jo ? Já věděl proč se tam nehlásit, daleko a ještě Jančík
Roxana
OK, končíme diskusi, přiznám se že už nemám sílu opakovat a vysvětlovat znovu ty zcela elementární věci, tak to třeba probereme až se někde uvidíme, když bude čas a chuť . Ale věř mi, že v praxi je mezi námi jen ten rozdíl, že ty krmíš čerstvým kdežto já granulemi, on ten Orijen a jemu podobná krmiva je vlastně takovej BARF v prášku , tedy alespoň co se poměru živin týče. Jen si udělat čas a spočítat si pořádně takovej týdenní průměrnej vzorek.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:05
- Nahlásit
Co je zač ten Jánčík??
Totiž půvadně tam měli být Marie Marušková nebo Szemraj Pawol
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:25
- Nahlásit
grooggy
Jančík, krátké a . No co by byl zač, chovatel a rozhodčí . Je to .. jak bych to tak eufemisticky řekl .. poněkud kontroverzní postava české kynologie Ale buď v klidu, on je někdy úplně v pohodě .. pravda, někdy zase na zabití ...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:40
- Nahlásit
MilanS
Aha... Nevim jestli se mám bát nebo ne... :-D
Ále, co mi nejhůř může říct... Tak akorád že patříme oba do salámu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:57
- Nahlásit
grooggy
Jančík co jsem slyšela je - MAZEC ! Tak pak povíš Mazec ve špatnym slova smyslu. Marušková Marie je v pohodě.
Tak akorád že patříme oba do salámu
- jo, tak to on ti klidně řekne, ale hnusně, třeba Hořák když ti to řekne, tak já to beru jako legraci prostě, nebo neni to hnusný, ale Jančík už prej i hodně lidí rozbrečel. Jenže prý je to podle jeho nálady.
worick
ááá, čauky, takže veselo vid a hlavně unavenost . Ale už jste doma tak už budete mít snad jenom klid.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 21:16
- Nahlásit
ankaras
uvidíme v lednu... Snad se dobře vyspí :-D
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 21:59
- Nahlásit
ankaras
grooggy
a kdo to tam ještě byl - Roxana? - teda vy jste barbaři! Jak můžete takovou hezkou tradici - kapr na Štědrý den - kazit blbým řízkem, který si dáváte k obědu běžně v roce?!!
Já se na toho kapra se salátem (od maminek pochopitelně ) těším už nejmíň dva měsíce Mňam, mňam.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 22:01
- Nahlásit
worick
Fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, mě ryba otráví jenom těma kostma baštim jenom makrelu Já nebyla v Praze, já byla doma.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 22:22
- Nahlásit
worick
Fůj kapr! :-D U nás doma se jí losos, treska a podobný dobrý ryby, ale na vánoce patří řízek :-P
__________________________________________________ _____
Tohle si musim pořídit... Našla jsem to na netu asi za 1300, ale já si to musim koupit :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 22:34
- Nahlásit
grooggy
Tohle si musim pořídit... Našla jsem to na netu asi za 1300, ale já si to musim koupit :-D
- tak to je prďolácký
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 22:40
- Nahlásit
Na to by se měl podívat Ondra, aby viděl jak vypadá správný pes záchranář
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 22:50
- Nahlásit
MilanS
to jo
Úplně vidim jak jedu na běžkách, uvidím nějakého běžkaře, nandám sud, to bude sranda... :-D
(sice matce se to nelíbí, ale strýček je pošahanej jako já-tak by to mohlo projít aspon takhle )
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 22:54
- Nahlásit
grooggy
Ještě na záda vak na klobásy a jedéééš .
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 23:02
- Nahlásit
A ještě prut s klobásou před čumákem aby běžel...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 00:36
- Nahlásit
Jasně losos, po většinu roku se u nás baští taky losos a tuňáci v plechovce, ale na Vánoce musí být kaprrrrr. Onehdá Tom uvažovat, proč si toho kapra neuděláme taky někdy přes rok, ale to by právě pak chybělo to vánoční těšení (u nás nejsou ty dárky, tak alespoň na kapra ) A co se kostí týká - tak těch se on bojí panicky a kapra přebírá přímo na mikročástice Já jsem před pár lety slyšela vyjádření jednoho starého lékaře, že nechápe, co kolem kostí lidé šílí, že ty velké přece nikdo nespolkne - ty by tam nenašel snad jen nějaký superhltavec - a ty malé normálně člověk sní, i dítě cca od 6let.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 09:47
- Nahlásit
grooggy
NV Olomouc :
Fáááákt tam jsem 3x ?
Né že bych neměla s kým jít , ale hlásila jsem jen dvě feny (Hew+Sam). No neva ...překontroluju v po.,teď z MDA mi to nejde otevřít.
Rozhodčí Szemraj Pawol bohužel před měsícem náhle zemřel , takže všechna jeho plemena museli organizátoři přesunout/rozdělit jinam....a proto ten Jančík. Bohužel takové věci nelze dopředu předpokládat .
=====DOPLNÍM====== :
Americká akita celkem:17
psi třída dorostu: Alexandrová Jiřina( štěně po GimixCaby), Červenková Marcela
psi třída mladých: Klusková Markéta (Torazo Ike)
psi mezitřída : Žampachová Dana (Aldo ChikaraChi)
psi třída otevřená : Berkovcová Kateřina(že by grooggy) , Kaczamrczyk Wojciech
psi třída vítězů: Panýrek Patrik(Zorro)
feny třída štěňat: Šebesta Jaromír(Zaira Šebinová)
feny třída mladých: Panýrek Patrik(I Rock GabriTho), Klusková Markéta(Torazo Mischka), ??? nějak jsem nenašla majtele psa s číslem 430
feny mezitřída: Panýrek Patrik(Galaxy de GabriTho)
feny třída otevřená: Kaczamrczyk Wojciech, Kružíková Jiřina (Sam)
feny třída vítězů: Kružíková Jiřina (Hrwuš) , Panýrek Patrik(ChoCho)
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 10:25
- Nahlásit
AmAkita
Máš pravdu, mystifikuju vás... ve třídě vítězů jste jenom jednou... takže je tam Kaczamrczyk Wojciech...
Ale tu čubu s číslem 430 v seznamu nemůžu najít... :-/
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 10:29
- Nahlásit
Koukala jsem a Wojciech těch akit má fakt hodně...
To je psů jak do zápřahu-Ale chtěla bych vidět smečku Akit v zápřehu :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 13:36
- Nahlásit
Štěně od Červenkové Marcely je taky ze spojení GimixCABY, je to to štěndo, co se dostavilo na klubovku do Rožnova
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 16:19 - Změnil/a: šebina
- Nahlásit
Ahoj vespolek--není moc času ,ale přečíst stíhám,jj pište
ankarasděkuji PF-KRÁSNÁ
amAkitalíbí se nám jméno našeho prdítka(šebinová-díky
VŠEM HEZKÉ SVÁTKY,- HODNĚ SNĚHU-ZDRAVÍ VÁM I PESANŮM KRÁSNÝ NOVÝ ROK
(
dala bych sem PF .ale to neumím)
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 16:36
- Nahlásit
Dnešní fotky :-D
Lítací pes
Co to mám doma ???
I takhle se dá spát...
|
casira
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 16:52
- Nahlásit
grooggy
Nádherné fotky.Tan tvoj hafan je hotový atlét!!!A vidno,že sneh má rád.Na tej poslednej ozaj spí???Neni mrtví?
Aj u vás je taká zima?Mrzne ako na Sibiri.Boli sme sa s deckami sankovat a vymrzli sme teda riadne.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 16:57
- Nahlásit
grooggy
Tvuj hafan je krásnej Ted jsme akorát dolezly taky z vychajdy, mam umrznutý prsty u nohou, auuuu, to bolí . Ayrina teď vychrupává přes noc doma, teda na dnešek tady zůstala a dneska uvidíme, podle toho kolik bude mít elánu .
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 17:03
- Nahlásit
casira
Díky-s tim atletem to nebude zas tah horký-jak mi na zimu přibral, zak jsem se bála, že mi ten metr ani neskočí :-D
U nás to na sáňkování není, protože máme tak 5 cm sněhu, ale mohléo by něco napadnout-naštěstí na vánoce mizíme k babičce do orlickejch hor, tak tam to snad s tim sněhem bude lepší...
Dneska jsem myslela na cvičáku, že umrznu, protože tu máme -14°C. Jo a mrtvej není-živej až moc (dostal zase svojí infaltilní náladu a ukradl mi botu a začal s ní běhat po zahradě ).
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 17:11
- Nahlásit
ankaras
To Bodie spí furt venku v boudě... Akorád mu tam dávám víc a víc sena, protože "záhadně" mizí :-D
Teďka mu musim dávat skoro každý dvě hodiny teplou vodu, protože mu furt zamrzá-koukala jsem na vyhřívaný misky, ale jsou zbytečně drahý...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 17:20 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
grooggy
NO a prej jsou snad i nebezpečný.... ale nekoukala jsem vůbec na ně, taky vodu měníme. My Ayrin dáváme do boudy jeno deku, bud na podlahu a nebo zavěsim na vchod do tý zadní místnůstky , ale ona jí vytrhne a odnese do sněhu a hotovo. Mam ještě dva zakrslý králíky - Vendulku a Ferynku a ty tam holčičky moje jsou v těch mrazech, ale mají obydlí a ještě přes ně házim deku . Mají ted krásný kožichy, co jsou venku.
- takhle jsme se učily na maturu
šebina
- tak si myslim, že ZAIRA ŠEBINOVÁ se velice rychle uchytí
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 17:35
- Nahlásit
ankaras
Bodie měl původně v kotci koberec, ale dopad podobně jako Ayrinina deka :-D
To my máme jenom jednu (poslední) kočku, která stejně spí u sousedu v exilu a k nám se chodí jen nažrat... Máme to totiž s jinými zvířátky složitý-kočky u nás většinou nepřežijou a králíci by asi zkončili podobně :-/ (totiž jednou nám utekl, protože táta nezavřel branku a odjel si do brna a my to zjistili až za dvě hodiny co jsme ráno vstali-totiž Bodie si to namířil do vedlejší ulice za kamarádovou fenkou, ale jelikož byla v kotci a on k ní nemohl, tak začal atakovat králíkárnu-nic jim neprovedl, ale králíci to špatně nesli :-D)
|