| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:01
- Nahlásit
Roxana
A já už stihla odpovědět
A bubáčkovi tééééž
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:40
- Nahlásit
Fajka
Tak napodobne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:46
- Nahlásit
Roxana
Ha a já sem dneska jako vííítr
Už to tam máš zpátky
Jááá se těšíím
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:00
- Nahlásit
Fajka
Jestli ty jako vitr, tak ja uragan
Na cipak strane je micek???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:03
- Nahlásit
Roxana
Jooo a jestli vy bříízovím, tak mi kachličkama
To už sem někdy slyšela
Už tam mrkááám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:06
- Nahlásit
Roxana
Čéče jsme rychlejší než Emaily
Ještě nic, no neva jááá si počkááám
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:12
- Nahlásit
Fajka
Pockej, jak to bylo - "jestli vy vo stok, tak my" .. nevim
Tak co, uz? Posilala jsem 12:58 .. ?!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:20
- Nahlásit
Roxana
A jestli vy inžinýýýýrku tak my!!??!! To budete koukat !!!!
Už tam mrkáááám...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:27
- Nahlásit
Roxana
No nic první v 11:28 , druhý 12:24 a pak už nic ...
Zkus to prosím znova.. a voni příjdou voba najednou
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:31
- Nahlásit
Fajka
No to jsou mi sluzby
Zkusila jsem to z pracovniho mailu, snad se to povede.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:41
- Nahlásit
Roxana
Už ho mááám dííky dííky díííky Ale jen ten z pracovního mailu, ten druhý nééé.
Tak super, dneska už musím zase máknout, tak že odpovídám zde a emailem večer.
Dog-friendly logistika je super a už se mooooc těšíím.
Zjistím ty busy a ozvu se co a jak.
Zatím ahojda
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:43
- Nahlásit
Fajka
No, aspon se to povedlo.
Tak bez pekne pracovat a vecer se tesim na mail.
pa.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:17 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Bubu
Chtela jsi rodokmen naseho budouciho "tatinka", uz jsem ho doplnila
http://www.samarabohemia.estranky.cz/stranka/rodok men-bo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 23:14
- Nahlásit
Roxana
Bubu
Mailíci jsou poslané a já jdu spát protože dneska už to DPHáčko stejně nedodělám
|
moth
|
# Zasláno: 12 Říj 2007 08:25
- Nahlásit
Ahoj!
Krasny pinto pes - "BO" bude velkym prinosom pre chov AA v blizkej buducnosti - perfektny vyber, gratulujem!!! A drzim palce samozrejme!!! Arishka musi byt pysna na svoju panicku, ked jej nasla takeho kvalitneho a pritom sexy zenicha
Katka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 09:02
- Nahlásit
Pekne patecni rano vsem!
Fajka
Dik za mail, moc se tesim
moth
Ahoj Katka,
diky za pochvalu, moc si toho vazim, a doufam, ze vse dobre dopadne ..
Behem vikendu urcite budu mit vice casu rozepsat se po mailu
|
jirka_akita
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:52
- Nahlásit
Dobrý den p. Katarino,
nevím, kam směřujete těmito příspěvky na Silvu-Goldii? Proč prohlašujete, že původ Goldie z Olexovho dvora je pochybný?V prvé řadě se zamyslete nad sebou, podle mě se zrovna Vaši psi řadí jak Vy to zde uvádíte: BEZPAPÍRÁCI. Proč jste si vymyslela názvy CHS u svých psů, které vůbec neexistují?? Např.: od ĎURKOVIČA, THISIS THEWN, apod.... Podle mě je toto přesný příklad neznámého původu psa, z čehož také vyplívá, že jsou tito psi vedeni v pomocném registru. A né jenom Vaši psi, ale teď už i v CZ! Tento přístup k plemeni je podle mě ten nejhorší, který tady mohl nastat! Množení tzv. BEZPAPÍRÁKŮ - psů u kterých není 100% znám původ.
Snažíte se zde pošpinit lidi, kteří to s plemenem myslí upřímně! A to je Vaše největší chyba...... bohužel. Myslím si, že na ni brzy doplatíte.
Také vím, že se mnohým chovatelům tady v CZ, ale i na Slovensku nelíbí, že zrovna Goldie z Olexovho dvora na mnohých výstavách sbírá i ty nejvyšší ocenění, ale berte to jako REALITU, která nyní je! V zahraničí je mladičká Silvie mnohými chovateli uznávaná, mnozí chovatelé ji fandí a pomáhají ji, což tady o českých chovatelech se to říct bohužel nedá . A není to jen o Silvii, ale o mnoho dalších nových majitelů AA v CZ.
Viem o tom ze momentalne sa to riesi na CMKU a povod tzv. Goldie Z Olexovho Dvora je pochybny. A vymýšlením příspěvků, jaký je např. tento si děláte pěknou ostudu a hlavně vizitku o sobě. Upřímně je mi Vás líto.
Něco bych Vám chtěl na závěr doporučit, šťourejte se nejdříve ve svých chybách a potom někoho začněte kritizovat ...... myslím to s Vámi upřímně.
|
moth
|
# Zasláno: 12 Říj 2007 18:29
- Nahlásit
Dobry vecer jirka_akita!
S kym mam tu cest? Poprosim Vase realne meno a nie nic nehovoriacu prezyvku! Ste porucnikom Silvi-Goldie, alebo ste donedavna len boli?? Ja som sa slusne predstavila, predtym ako som zacala konkretne pisat, tak nieco podobne by bolo vhodne aj od Vas!
Je povzbudzujuce, ze to so mnou myslite uprimne, ale to Vam mozem uverit, az ked mi bude jasne kto ste!
Ja nestrielam do vzduchu, vsetko co som doteraz napisala su podlozene fakty!
Teraz budem trochu citovat aj ja:
Proč jste si vymyslela názvy CHS u svých psů, které vůbec neexistují?? To je novinka, ze sa daju vymysliet nazvy CHS?! Daju, ale FCI Vam uzna len jeden nazov ten moj je Mexican O’Thoorn. Alebo myslite, ze moje psy neexistuju?!
Množení tzv. BEZPAPÍRÁKŮ - psů u kterých není 100% znám původ. Vazeny, tzv. bezpapirak je pes, ktory nie je registrovany v PK! Takeho psa ja nevlastnim dokonca ani ineho plemena, ako to praktizuju ini "uspesni chovatelia"!
Množení tzv. BEZPAPÍRÁKŮ - psů u kterých není 100% znám původ.
Predpokladam, ze toto osocovanie nemate z vlastnej hlavy! Zaujima ma zdroj tohto Vasho tvrdenia, osobne sa nepozname a to co ste napisali svedci o tom, ze neviete nic nielen o mne, ale vobec o historii AA a beznych pojmoch z oblasti kynologie ako takej!
... Goldie z Olexovho dvora na mnohých výstavách sbírá i ty nejvyšší ocenění, ale berte to jako REALITU ... Este jedno, to najvyssie ocenenie jej este nikto nezadal, tak si to dovolim ja: "Najnizsia fena AA v Strednej Europe. Gratulujem!"
Ak sa hambite za svoju identitu na verejnosti, teda tu, poslite mi Vase inicialy na moj osobny e-mail a mozeme veci riesit, nakolko asi neviete, ze ohovaranie je trestny cin!
A este k tomu Vasmu krasnemu slovicku stourejte se to robite asi Vy hned rano, ako sa zobudite a to rovno v nose alebo aj niekde inde. Z toho co som si od Vas precitala si ine ani neviem predstavit!!!
Dovi-dopo jirka_akita
Katka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:11
- Nahlásit
moth
Katka,
to nema cenu, jen ztracite svuj cas. Preptala jsem se jednoho ze zdejsich moderatoru, a tady je jeho odpoved:
Jirikovo
Moderátor # Zasláno: 12 Říj 2007 16:17
Roxana
jeste takova mala informace: vsichni tri - goldie, jirka_akita i nelson prispivaji z IP zacinajici 89.24. a pak je bud 4 nebo 5 a konec je ruzny, skoro pokazdy jiny ..... a z tech IP prispiva vic lidi, takze si myslim, ze to bude nejaka plovouci pridelovana operatorem .....
nicmene napr. prvni prispevek od jirka_akita po jeho zaregistrovani jde z naprosto stejne IP jako prispevek goldie dve minuty pred nim .... z meho pohledu divna nahoda .... a kdyz si prejou dobrou noc, tak maji taky stejnou IP ...
Takze tak .. Myslim, ze s ohledem na vyse uvedene uz neni nutne neco dalsiho vysvetlovat ..
S tim se loucim a vas zdravim.
|
moth
|
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:22
- Nahlásit
Roxana,
dakujem, myslela som si to - bola to moja domnienka
Prajem prijemny vikend Vam aj Arishke a pozdravujem
Katka
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2007 13:37
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj
Přijď za nama zase někdy na papillonky povykládat, co je novýho s tím vaším novým přírůstkem do rodiny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2007 22:06
- Nahlásit
Roxana
to nema cenu, jen ztracite svuj cas. Preptala jsem se jednoho ze zdejsich moderatoru, a tady je jeho odpoved:
Ahojky Roxi, koukám že jsi mě předběha měla jsem totiž úplně stejný oumysly se na to přeptat....
Jinak hlásím, že dneska ráno sem si užila s Fajkou nááádhernou vycházku, celou dobu na volno v lese, nikam nezdrhala, čekala na mě reagovala na povely, dokonce si na dálku sedala na povel.... no nádhera (až jsem začínala přemýšlet jestli není nemocná :smirk a tuhle nádhernou prochajdu jsme zakončili úplně ale úplně s prominutím na....pip pip pip. Když jsem měla Fajku u nohy a připínala jí na vodítko, kde se vzala tu se vzala přiřítila se fenka hasky ještě s nějakým voříškem a bez varování na nás vlítla jak uragan
Jsem to totálně nezvládla prostě nemam sílu na to, abych od sebe odervala dva psi a udržela je od sebe každou jinou rukou. Prostě to fyzicky nezvládnu
Naštěstí měly vobě koše kterejma do sebe akorát mohly mlátit. Kdyby se nepřiřítil jejich páníček tak sem byla totálně v pr...
Já bych si nafackovala půl roční práce v háji, minule to byl retrívr
Už jsme zase na začátku a Fajka bude zase vyšilovat
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2007 10:53
- Nahlásit
Roxana
Fajka
Zdravím a přeji hezký den
Fajka
Je moc smutné, že jsou mezi námi takoví nezodpovědní ?!?!?!chovatelé, majitelé?!?!? psů, kteří se takto staví a nechávají své pesany na volno bez dohledu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2007 13:53
- Nahlásit
Bubacek
Ahojda ráda tě vidím
No když von bez dohledu nebyl, páneček byl asi 100 metrů za nima. Vono je to někdy moc těžký když máš ostřejšího pesana a chceš mu dopřát taky nějaké to vyběhání na volno... znám z vlastní zkušenosti...
Mě na tom akorát mrzí, že mám tu smůlu zase, že jsme na sebe natrefili stačilo pár minut a mohli jsme se vyhnout a nemuselo vůbec k ničemu dojít no ....
Nejvíc mě štve, že sem to nezvládla já a hodilo nás to s Fajkýškem o půl roku zpátky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 14:23
- Nahlásit
Ahoj vsichni
jak se pri pondelku mate?
Ja pracuju, a pracuju a pracuju a pracuju ..
Fajka
Cau, koukla uz jsi na ty busy?
Je mi lito toho incidentu .. Jak to s Fajkou vypada ted?
Bubu
Jee, to je fajn, ze jsi tu Jaky byl prvni vikend s malinkou motylkou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 15:02
- Nahlásit
Roxana
Cau, koukla uz jsi na ty busy?
Ahojda ... buuuuu ještě néééé. Do zítra to zjistím ....
No s Fajkou je to lepší než jsem si myslela..... myslela jsem že bude vyvádět mnohem mnohem víc uf, uf... ťuk ťuk.
Začíná mě ale trápit jiná věc - už zas něco no...
Je jak chcíplá, bez energie , bez života, na procházce na vodítku se tváří jak boží umučení .... na volno celkem pobíhá...
Připadá mi, že vždycky po hárání je taková neslaná nemastná
Tak nevím může to mít spojitost s tím háráním? Jsem měla předtím kluka tak nemám zkušenosti no...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 15:09
- Nahlásit
moth
Fajka
Roxana
Všechny zdravím a přeji krásný den
Roxana
Je to úplné zlatíčko. Ostatní ji vzali do smečky úplně úžasně .
Když jsme venku, tak ji ochraňují před dotěrnými jedinci.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 15:10
- Nahlásit
Fajka
Tak nevím může to mít spojitost s tím háráním?
si pis. teda u jinych plemen to tak bezne byva, tak nevim, proc zrovna aa by to mela mit jinak ... muze to byt v podstate takovy nabeh na falesku, kdy si chudak fena mysli ze je v tom, tak je na sebe tak trochu opatrnejsi ...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 15:15
- Nahlásit
Fajka
Měla už někdy falešnou březost? Některé fenky se po hárání úplně uklidní a jsou na sebe velice opatrné, protože si myslí, že čekají štěňátka.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 15:17
- Nahlásit
Jirikovo
Jé moc děkuji za radu
A co s tím? Dělat jako že nic a nebo je nutná nějaká zvláštní péče?
|