| Autor |
Zpráva |
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:54
- Nahlásit
óóó, ty jsi moje zlato Bubu, takoví krasavci!!!! Gaučando, já tě miluji!
Máš ji i v postoji? Tak jsem ji totiž ještě neviděl!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:54 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
nelson
Hele, uprimne, uz ted je mi jasny, ze si budu chtit nechat asi vsechny (tuky tuk, abych to nezakrikla, aby se to vubec povedlo!!!) Ale rozhodne stenatka dam jen prima lidem, nikoli jako uspokojeni neciho ega, a uz vubec ne nekam do kotcovy izolace Ale mam rozhodne v planu vyznamne rozsireni smecky, takze uvidime
Bubu
bozicku, ale ceho by ses bala? my nekousem a jestli je problem doprava, tak neboj, v NE rano je to total pohoda, tak si to aspon natrenujes
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:56
- Nahlásit
Roxana
Hele já si to volno udělám a za tím si stojím takže očekávám nějaký návrhy... PS: klidně na Dušičky nebo na Vánoce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:58
- Nahlásit
Fajka
No hele, tak JO JO JO, bud jedno, nebo druhy, ale sraz teda BUDE!!!
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:59
- Nahlásit
hmmmmmmm, tak to ti budu držet všechny palečky!!!
A zde někdo chová takový chlupáče v kotci bez výběhu, apod...?
To já budu mít míšana jak venku na zahradě, tak i v postýlce schovaného pod dekou
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:00
- Nahlásit
nelson
Takže tady je v pohybu
a tady v postoji
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:01
- Nahlásit
Tak si dejte srazíka v Praze na výstavě a hotovo! Škoda, že tam ale nebudu já .
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:03
- Nahlásit
nelson
By ses divil co lidé dokážou, ale na veřejnosti hraná láska jako trám. je mi z toho všeho smutno, plakala bych!
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:03
- Nahlásit
tak je fakt nádherná!! rezervuji si teda u tebe po gaučandě štěndo!! OK????
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:05
- Nahlásit
nelson
To, ale nebude hned tak brzy je ji teprve 10 měsíců. pokud vydržíš máš ho mít.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:06 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
nelson
Tak jako vis co, lidi jsou ruzni a to, ze nekdo ma prachy a tvari se jak milius, neznamena, ze se u nej bude mit pesan dobre
Ale tak nepredbihejme
Bubu
Ty Bubu, neni ta vase "gaucanda" naaahodou Daiky ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:12
- Nahlásit
nelson
A zde někdo chová takový chlupáče v kotci bez výběhu, apod...?
By ses divil ... mraky
To já budu mít míšana jak venku na zahradě, tak i v postýlce schovaného pod dekou
tak o té postýlce pod dekou pochybuju ... zvlášť když bude mít zimní kožuch ... Fajka by se upekla
Roxana
ale sraz teda BUDE
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:12
- Nahlásit
By ses divil co lidé dokážou, ale na veřejnosti hraná láska jako trám.
počkat Bubu, kam tím směřuješ?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:15
- Nahlásit
a v kolika ji zhruba plánuješ krýt? , ještě asi nemáš jasno s kým ji asi budeš krýt, že? Bude to česaký nebo spíše cizí hafo???
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:40
- Nahlásit
Roxana
Ano je to Daiky. Je něco v nepořádku?
nelson
Nic na Tebe, ale jsou mezi náma páni tvorstva(jak se nazýváme) i takoví, kteří mají vilu, peníze, zahradu a jejich pejsek sedí zavřený v kotci se svýmy výkaly, aby nezničili ang. trávník.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:41
- Nahlásit
Fajka
Roxana
Co tak si dát scuka na výstavě v té Praze? Je to jen návrh.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:44
- Nahlásit
ale všichni takoví určo nejsou! Ang. tvávník sice mám kolem baráku taky, ale určitě mi nevadí, jestli mi ho pesa pošlape nebo ne.....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:45
- Nahlásit
Bubacek
No to je samozrejme uplne v poradku, to jsem vyspionila podle barvicky
Ja tu vystavu bohuzel nemuzu slibit na stopro, ale zastavit bych se chtela, jen tak pocumet
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:45
- Nahlásit
nelson
Hodlám ji krýt asi tak za dva roky.Čím, tak to už řeším nyní, ale jen obrazně. Pokud se tady nedoveze něco co by se mi zamlouvalo a bylo vhodné, budu se muset podívat i jinde. Mám sice nějaké nápady, ale vše ukáže čas a výdrž jedinců.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:46
- Nahlásit
však se zaseje nový ..... ale nestalo se mi, že by byl nějak zničený po tom mojem irčákovi a ten kolikrát vážně hodně běhal, dělal "kraviny", atd....
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:48
- Nahlásit
nelson
neříkám, že jsou všichni takoví, ale jsou mezi námi.
Ještě bych měla pro Tebe dvě takové malé rady ( co se týká výběru štěnda ), ale nevím zda o ně stojíš.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:48
- Nahlásit
no a jaký se ti odsud líbí pesa??? Hmmm, pochlub se. Celkem mě to zajímá s kým bude mít gaučanda štěníky . Chci totiž mít po ni určo 1 štěndo!!! Nějací importi se ti zde nelíbí??
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:50
- Nahlásit
Ale stojím, tak dej mi je
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:00
- Nahlásit
nelson
Až se budeš v té Anglii pídit po nějakém tom štěndovi, nekoukej jen na barvu.Koukej i do rodokmenu, aby se v předcích, prapředcích a praprapředcích několikrát po sobě nevyskytovat jeden a ten samý jedinec. Také koukej do papulky na zuby, v Anglii se zuby neřeší, mohou i chybět. Kdežto tady v Čechách se zuby řeší a pokud by chyběli je to vada. Tak samo je to z DKK. A koukej také na to kolikati let se pejskové v rodokmenu i sourozenci dožili a na jakou nemoc zemřeli.Pokud si ještě na něco vzpomenu dám vědět.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:03
- Nahlásit
OK, DÍKY MOC ZA RADY!! Na vše se zeptám chovatelky.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:04
- Nahlásit
nelson
Nemohu se dívat jen jací pejsánci se mi líbí, ale musím hodně koukat do rodokmenu.Tady v Čechách nevím, ale na Slovensku třeba Ajax Akita Park se mi velmi líbí jen doufám, že honepotká nějaký problém a neodebere se do psího nebe. Už není nejmladší.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:06
- Nahlásit
nelson
Jen se neptej, ale snaž se koukat, své oči neoklameš, pokod nejsi slepý, což nepředpokládám.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:08
- Nahlásit
Vidím, že jsme tady zase sami, holky se někam zatoulaly.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:10
- Nahlásit
Roxana
Co říkáš na rady, souhlasíš s nimi?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:13
- Nahlásit
aha, tak to jo. Včera jsem se koukal hodně do noci po webu a nějací psi tady nejsou špatní, jak exteriérově, tak rodokmenem. Našel jsem weby např. vašeho klubu, CHS Aobara, atd....Např.: Erabor Harry, Mara-shimas the real thing, Bigger Bang de GabriTho, atd.... Celkem je zde hodně dost dobrých psů na krytí. Dobře jsem studoval, že????
|