| Autor |
Zpráva |
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:07
- Nahlásit
ok, tak se jdu kouknout ! Teprve fakt před půl hoďkou? Tak to je proto tak olízaná .
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:25
- Nahlásit
Hmmmm, zajímavý e-mail. Akorát mi tam nesedí pár určitých bodů . Totiž, jak jsem se zmiňoval, mluvil jsem s tou jistou sl. na výstavě v ČB........ ale i tak je tou strašné .
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:39
- Nahlásit
nelson
Pokud by Tě ty body opravdu zajímaly tak je vypiš na e-mail a já Ti na ně zkusím odpovědět. Na tu jistou slečnu si dej velký pozor. Umí dokonale lhát do očí. A dost už se o ní odmítám bavit. Sice nevím kolik Ti je, ale soudím, že jsi zkušený muž a vše časem poznáš sám, ale napálit může kdokoliv kohokoliv.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:40
- Nahlásit
nelson
Ještě máš zájem o mé kamarádství?
Jaké fotky máš na mysli?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:44
- Nahlásit
Já už taky raději kolem ni nechci nic řešit!
Vím, co mi řekly obě strany a to mi stačí! Sám si udělám obrázek .
Akorát mě překvapuje, že se ta její fena hrnula do výstavního kruhu v plném elánu , to byla radost se na ni koukat......nemluvě i o jejím ml. psovi! Jestli takhle všechny am. akity poslouchají a běží tak elegantně, tak to mě podrž!
Pomoz mi, já jsem se asi zamiloval .
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:45
- Nahlásit
a kolik mi je? Hm, hm .... no schválně si typni, ale asi neuhodneš .
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:47
- Nahlásit
jj, v klidu, beru všechny lidi s rezervou . Nemám důvod se s tebou nekamarádit! No myslel jsem všech tvých akiťáků.....
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:47
- Nahlásit
nelson
tak zase jsem měla pravdu.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:49
- Nahlásit
nelson
A už jsi našel mé stránky?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:52
- Nahlásit
a v čem jsi měla prosímtě pravdu???
Ano, našel! Akorát tam pořád není udělaná aktualizace! Chci vidět gaučandůůů....
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 22:05
- Nahlásit
Bubu,
dnes už půjdu do hajan. Jestli tady budeš zítra, tak budu moc rád! Tak zatím pa a dobrou
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 22:11
- Nahlásit
nelson
Promiň za zdržení, ale syn potřeboval poradit. Tak Ti přeji dobrou noc a krásné sny. Zítra bych tady měla být, jen dopoledne jdu k lékařům.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 22:12
- Nahlásit
ok, pa pa.....
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:09
- Nahlásit
Ahojky holky, tak co jste tady?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 11:20 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Bubacek
Cau Bubu,
dik za pochvalu, vsak taky mi to dalo prace, uz jsem to psala na mujpsovi .. tak doufam, ze pristi rok budeme mit mimisky
Rodokmen a vse ostatni doplnim na stranky, ale on je to fakt Mr. Uzasny
Jo a Bubu, mate krasnou papiloni fenecku !!! Jak ji budete rikat? Jo jestli se objevis v listopadu v Praze na vystave, mozna prijdu na cumendu, tak bysme mohli dat rec ..
nelson
Cau, no jasne jsem tady
A co tvoje stenatko, uz jsi podnikl nejake kroky?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 15:30
- Nahlásit
Ahojky Roxi,
ano, podnikl jsem nějaké kroky, však jsem to i zde psal . Ptal jsem se té slečny od Goldie, jestli si můžu u ní rezervovat 1 štěndo, ale řekla mi, že na A vrh už bohužel nebere nové zájemce . A taky mi řekla, že po A vrhu asi dlouho štěnda nebudou, tak jsem se rozhodl, že počkám na štěndo od Bubu
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 15:32
- Nahlásit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 15:37
- Nahlásit
nelson
na A vrh už bohužel nebere nové zájemce - a co ten smutek, prece neni jedina chovatelka v CR .. anebo se podivej i za hranicemi, jestli pojedes do te GB, to je hodne dobra prilezitost, ne?
Asi se nepohybujes u akit moc dlouho, tak se neboj zeptat zkusenejsich na radu .. Nerikam, ze vim vsechno, ale tak chvilku uz akitu doma mam .. nerkuli treba Bubu a uz vubec nemluve o Jirine Kruzikove ci Hane Blatonove ..
Ale neber to, pls, jako diktat, jen muj nazor, okay ?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 15:45
- Nahlásit
Jj, však nic neříkám . Akorát můj typ AA je plášťový a žíhaný. Určitě se chci podívat i v té Anglii, možná nakonec něco koupím tam ., ale Bubu na to taky nebude ztrátná.... chci štěndo i po gaučandě!
Jak jsem se s ní bavil, tak mi taky doporučovala štěndo z Anglie, že ona prý taky bude něco nového k nám importovat z Anglie. Tak už jste 2 , budu to muset zvážit....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:04 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
nelson
Akorát můj typ AA je plášťový a žíhaný - v tom pripade nevim, proc jsi mel zajem o stenata, viz. Ptal jsem se té slečny od Goldie - pokud vim, tak pes je bila + hnede pinto + tmava maska, fena bila + stribrohnede pinto .. z toho zihana stenata opravdu nebudou a plastova .. no, tenhle termin je trochu vagni, rekla bych, pokud vim neni oficialni, plastove jsou dogy, u akit jde spis o jednu zakladni barvu s vrchnim prekrytim (napr. sezamova, cerne prekryti atd.) Tak ale tvoje vec, samozrejme ..
Jeste k te GB, ono kdyz si uvedomis, ze chov (americkych) akit v Evrope tam ma nejdelsi tradici, tak neni tezke si spocitat, jak kvalitni chovatelska zakladna tam asi muze byt
Kazdopadne ale s budoucim stenetem hodne stesti a uspechu
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:14
- Nahlásit
hmmmm, a tak jak se tomu zbarvení říká co má např.: ta Goldie nebo budoucí ženich tvé feňule?? To je plášťové nebo ne?
a s tou Anglií to teda zkusím. Uvidím, jak uspěju a pak dám vědět!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:28 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
nelson
To zalezi, jaka barva je prevladajici, pokud to je vice nez 2/3, povazuje se za hlavni + nasleduje doplnujici popis, jak jsem psala vys. Jedna se vetsinou o pinto zbarveni (ruzne velke plotny prekryvajici zakladni barvu).
A jeste k te Anglii - zkus to, uvidis, drzim palce. Asi to nebude nic jednoducheho, zvlast pokud jsi akity predtim nemel a nemas se tak cim "pochlubit" (blbe receno, ale snad chapes) bohuzel jsme pro vetsinu chovatelu ze Z Evropy bohem zapomenutou krajinou :-/. A jeste bych pred pripadnou koupi dobre prostudovala rodokmen - abys privezl pokud mozna neco neokoukaneho
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:41
- Nahlásit
ok, díky za vysvětlení!
Pokusím se teda pobavit a Anglánama , zkus mi doporučit nějaké CHS v Anglii, já je ihned zkontaktuji a zkusím si s nima domluvit návštěvu . Když tam tak dlouho budu, tak to není pro mě vůbec žádný problém.... a přesvědčím je, že Češi nejsou tak zaostalí ......
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:49
- Nahlásit
nelson
No, doporucovat CHS je tezky, to si musis vybrat sam, ale budes ve vyhode, ze s nimi muzes jednat osobne. Je dobre si uvedomit, ze cim prestiznejsi kennel a lepsi zvirata, tim vyssi naroky na kupce, a obracene. Vis, je to proste v tom, ze jejich celkove povedomi o byvalem vychodnim bloku je jaksi, ehm, neadekvatni. Ale nedivim se, taky bych hodne vahala, kdyby se mi ozval nekdo napr. z Ukrajiny atp. .. Proste je to tak a lepsi byt na to pripraven. Mluvim z vlastni zkusenosti .
Kdyztak se zkus podivat sem
http://www.dogclub.co.uk/dogs/profile-akit.php
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:55
- Nahlásit
Hmmmmm, díky! Tam je toho tak na týden ! Tak zkus mi nějakou nabídnout, já se stejně nakonec pak rozhodnu pro kterou sám..... kde se ti nejvíce američani líbí?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:06
- Nahlásit
No jo, na tyden, ja po trech letech toho nevim o moc vic
Hodne zvuk maji Melodor, Redwitch, Ruthdales, Anshee .. Ale jak rikam, vyber si podle sveho gusta ..
Jeden z mych oblibenych, napr. Melodor Wild Wolf (chybi mi zamilovany smajlik )
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:09
- Nahlásit
No jo, tak se jdu kouknout. A nebudou zde příbuzní??
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:17
- Nahlásit
nelson
A nebudou zde příbuzní - no proto jsem ti rikala, at prostudujes rodokmen
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:20
- Nahlásit
jj, tak. A jak to mám poznat, hmmm? Co já vím, co jsou zde za psi???
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:24 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
nelson
No vzdyt jsem ti rikala, ze abys si to pak overil treba u J. Kuzikove ci H. Blatonove ..
Nebo jeste lepe, pokud mas fakt hluboky zajem o plemeno, zamer se na nejakou linii, ktera se ti libi, ktera splnuje tvoje pozadavky a timhle smerem se pak ubirej .. ale to samozrejme vyzaduje hodne odhodlani, casu, financi v neposledni rade .. Zalezi na narocich ..
Napriklad ja ted uz taky vim o moc vic nez pred 3 roky a snad i tak nejak vim, co chci, a podle toho se budu rozhodovat dal
|