| Autor |
Zpráva |
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:30
- Nahlásit
ok, díky. Zkusím všechny ty odkazy projet a pak písnu co se mi zde líbí.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:32
- Nahlásit
nelson
Good luck
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:39
- Nahlásit
Roxana
Thanks!
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 19:33
- Nahlásit
Tak už jsem těch "pár" CHS proštudoval a můžu jen říct, že v Anglii mají vážně BOMBA psy!!! Nejvíce mě zaujala CHS MELOTOR (tuto mi vlastně doporučovala i sl. od Goldie) a musím říct, že výber by mohl být dosti dobrý!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 19:40
- Nahlásit
Zdáááár děcka zdraví vás sever.
Dneska jsem byla s Fajkýškem u vetky a úkol byl splněn do puntíku. Vetka i sestřička voblízaný až za ušima
Fajka zasj en potřebovala ulevit od těch proklatých análek.
Dneska máme nový úlovek ... paní Fajku ohodnotila slovy:
jéééé děti koukejteeee ten pejsek je mramorovanej jako báááábovka
No, nic to já jen tak aby řeč nestála a abych tu odlechčila tu líííniovou vědu a aby Nelson věděl co ho čeká s žíhanou bejbygaučandou
Roxana
Dívala jsem se na nápadníka. Ten teda je čananej přesně takovýhle zbarvení se mi líbí, to je to čemu já říkám strakatej jako kravička
To budou krásný štěníci A co povaha? Jak jsi zjistila, že je OK v povaze?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 19:48
- Nahlásit
Ahojky Faji!
dnes už toho mám za sebou, prohlédl jsem už xxx CHS v Anglii.... je to možné, že tam mají tak krásné psy? Myslím si, že to ale záleží i hodně na podnebí ve kterém se pes nachází!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 19:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
nelson
Já jsem se ještě nedívala, ale mrknu se určitě až najdu chvilku.
Možná jo, čím chladnější podnebí tím kvalitnější srst určitě. A ta srst dělá opravdu hodně. Když jsou akitky vylínané tak (aspoň Fajka) vypadá jak vypelichaná slepice která nedostala měsíc nažrat
Ale se zimním kožíškem naježeným při mrazu to je prostě medvíďátko noo
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 20:01
- Nahlásit
myslím si, že to udělá hodně... tady u nás se podnebí furt střídá a to není pro takové huňáče nic dobrého, gor u těch výstavních. Asi se budu muset přestěhovat někam k horám ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 20:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fajka
To já nemusím to já už na horách sem
Z vlastní zkušenosti můžu říct že Fajkýš je nejvíc akční a největší radost ze života má když je venku sníh, chumelí a mrzne až praští. To jí nemůžu dostat domů z procházky nebo venčení. Furt mě tahá ven a nechce domu. Čím horší počasí tím je víc nadšená
Naopak v létě, když je teplo tak ráno brzo dokud nesvítí slunce rychle vyvenčit pak celý den chrní ve stínu ani se nehne a večer venčíme až zapadne slunce. Když je hezky a teplo tak nikam nechce
Prostě přísloví počasí že by psa nevyhnal u nás je vobráceně pes vyžene paničku
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 20:18
- Nahlásit
hmmm, tak to má recht . Správná akitka..... to můj pes, ten irský setr, tak ten chtěl být venku furt v létě, ale jak přišla zima no nedéj, abych ho vyhnal ven .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 21:01
- Nahlásit
nelson
no jde o to co ti vyhovuje...
Mě už je to šumák už si pomalu zvykám, akorát mám strach aby na mě "outlocitný" sousedi neposlali ochranáře že trápím psa v mrazu a dešti venku a přitomje to vobráceně !!!
Dneska se loučím dobrou
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 22:41 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
nelson
No, vsak jsem ti rikala, at se podivas, a Melodor je rozhodne jedna z TOP .. ale jak jsem rikala, nebude to nic lehkyho, pokud dostanes stene jen tak, z fleku, tak pred tebou smeknu. Cimz te ale samozrejme nechci odrazovat, naopak. No a taky to bude stat samozrejme vic, nez u nas (mnohem vic), ale s tim asi pocitas.
Jo a checkni rodokmeny, pro jistotu ..
A nediv se, ze akity v GB jsou super, pocatky chovu zalozily na vynikajicich linii z USA, takze bylo na cem stavet ..
No, k tomu podnebi, tady bych byla zdrzenlivejsi, zrovna Melodor, myslim, je skotsky kennel, a tam se opravdu nejake aljaske zimy fakt jako nekonaji .. Ale samozrejme typ ustajeni na kvalitu srsti vliv ma.
Fajka
Cau, dik za pochvalu, doufam, ze se vsechno povede A jak ho znam? No, nemam ho od sebe zrovna daleko, takze to nebyl problem
No a jestli bys chtela, tak bys mohla mit u nas rezervnuty mimi, jakoze kamarada pro Fajkysu, co rikas -- ahaa, ted jsem si vedle precetla, ze ty uz koukas jinam, no tak nic , ale kdyby preci jenom, vis o nas, jo
Tak dobrou a podrbej tu svoji babovku, krasnou
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:03
- Nahlásit
Ahojky holky,
tak už mám domluvenou schůzku v CHS Melodor , akorát že se ještě přesně domluvíme na určitém datu a hod.. Tož jsem zvědavý.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:25
- Nahlásit
nelson
Ty jo to je fooofr si dobrej. Tak ať se daří...
Roxana
Nápadníček je fakt moc pěknej, doufám že se to všecko podaří
To vííš já pokukuju jinám, abych zas nebyla jak trubka ale to je velká hudba budoucnosti ... která je v plánu až po akitím štěníkovi alias kámošovi a partnera pro Fajkýška do zápřahu
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:27
- Nahlásit
nelson
No vidíš jak jsi šikovný . Vždyď jse Ti psala, abys se podíval v té Anglii .Ale hold tady to musí říct slečna od Goldie, mi se Tady hold nevěří!
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:28
- Nahlásit
Všechny zdravím a přeji Krásné a slunečné dopoledne
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:29 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
nelson
Cau, tak to je super, tak at se podari . Dej pak vedet.
Fajka
abych zas nebyla jak trubka - aaale, no holt se zkusenostma clovek uci, ja to znam taky
která je v plánu až po akitím štěníkovi alias kámošovi a partnera pro Fajkýška do zápřahu - takze ta rezervacka u me plati, jo
OT: hele, faktis uz musime dat nejakej ten srazik, mas uz schedule jak na tom budes do konce roku?
Bubu
Cau Bubu, necil se, to nemas zapotrebi .. My vime svoje, ne
A co papiloni myska, jak se u vas zabydluje?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:30
- Nahlásit
Fajka
Včera se mi povedla, aspoň podle mne, pěkná fotka. Mám ji vložit na kuknutí?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:34
- Nahlásit
Bubacek
No to je dotaz ... blbej.. SEM S NÍÍÍ
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:39 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Tradááá a je to tady
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:39
- Nahlásit
holky, dám Vám určo v čas vědět. Teď tam zrovna čekají nějaké štěnda, tak uvidím. Možná domů nepřijedu sám .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:40
- Nahlásit
Roxana
Schedule mám totálně na houby, že se až do Vánoc nezastavím... pokud se prostě na to jeden den nevykašlu a neudělám si VOLNO
Sem děsně přizpůsobivá... takže čekám co navrhneš nebo navrhnete, abych vám mohla představit tu svojí bábovku vlkodlačí
PS: budeš mít taky nějaký to štěndo plechový??? no já jen aby to případně přežilo seznamování s Fajkíšem
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:41
- Nahlásit
a ty Bubu, nech toho. Však jste mě do toho dostaly všechny!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:41
- Nahlásit
Bubacek
No nááádhernáá fotka aneb ruže mezi trním
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:43
- Nahlásit
Roxana
Já se nečílím jen mne to mrzí. Holky pokud by jste opravdu plánovaly nějáé setkání dejte vědět. Dokud není sníh tak bych Vás ráda poznala, viděla a popovídala si.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:45
- Nahlásit
Gaučanda se tváří jako pyšná mamina !
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:47 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
Jako jo, ja vim, jsem na tom stejne, ale snad by se na dusicky nebo pak nejpozdejc po tech vanocich neco snad, sakrys, uz melo povect, ni?
No, plechovy asi ni, ale verim vudci smecky Predstav si to, takovej malej, chlupatej, strakatej akiti chlapecek (do haje, zas mi tu chybi ten zamilovanej smajlik )
Bubacek
Tak ta je fakt povedena, ten mrnousek je straaasne sladkej !!!
No, uz jsem tu psala - nejdes v listopadu do Prahy?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:49
- Nahlásit
a Roxi, ty si budeš ale na 100% nechávat po svoji holčině štěndo nebo ne?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:51
- Nahlásit
nelson
To je pro Tebe
a ještě vložim dvě další
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:53
- Nahlásit
Roxana
Nevím, mám celkem z toho velkoměsta strach.Přihlášená nejsem.
|