| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 11:22
- Nahlásit
Vsem
pekne dopoledne!
No koukam, ze jste si tu pekne popovidali
nelson
asi neuhodnete, kde jsem v neděli byl - ale, tak treba Budejky, ze by? A co dojmy?
No a jak jsi na tom s porizenim akitiho mimi? Uz jsi rozhodnuty - kdy, psa/fenku, ucel (nejaky sport nebo jen partak, vystavy, chov atd), barva, od koho ... no byla o te zvedavosti rec, ni?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 11:56
- Nahlásit
Ahojky Roxi!
Byl jsem v těch Č.B. a dojmy naprosto skvělé, pesani vážně krásní!
A s rozhodnutím, to je ještě ve hvězdách (ale asi si počkám od Bubu). Mluvil jsem sice v těch Č.B. s chovatelkou od té Goldie, ale ta už prý nepřijímá zájemce na vrh A, má jich už prý dost. Škoda..... takže gaučanda to jistí !
Jinak chci parťáka i výstavního psa dohromady, teda jestli se to dá skloubit, ale snad ano !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
Ahojda jak se máte
nelson
no supeeeeeer , gaučanda to bude mít Bubáček radoooooost
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:06
- Nahlásit
Fajka
no, snad bude mít radost! A co, že se zde tak dlouho neozvala?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:09
- Nahlásit
nelson
Přeci psala něco o těch canisterapeutických zkouškách a pak ta výstava v Polsku nebo tak něco... nebuj určitě se ozve a pochlubí se jakej metál vybojovali
A my budeme jen tiše zááááávidět
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:15
- Nahlásit
Všechny zdravím,
Jsme utahaní jako koťata, ale zvládli jsme to. Polsko jako takové na mne neudělala příliš pěkný dojem. Pejsani se předvedli jak nejlíp dovedli a bylo z toho druhé a páté místo. Gaučanda byla nejmladší ve své třídě, ale nejvyšší. Všichni byli proti ní starší o půl roku a více než Gaučanda. Byla proti nim samá noha, ale předváděla se jako princezna. I rozhodčí ji chválil a litoval, že není věkem vyrovnaná k ostatním a je v nevýhodě. A taťka gaučandy, u toho jak rozhodčí řekl své rozhodnutí začali diváci protestantně pískat. Všichni si je fotili a chtěli vizitky, že mi jich pochybělo.
nelson
Na e-mailíku se pracuje.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:16
- Nahlásit
Fajka
Není co závidět.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:19
- Nahlásit
Bubacek
To vííííš že je !!!! Dyť máš přeci super pejsáčky co se vystavují jedna radost a mají úspěch
A to JÁ teda upřímně závidím ... ale jen v tom dobrým
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:22
- Nahlásit
Fajka
Moc děkuji za pochvalu a jak jsi prožila víkend ty a Fajuška?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:24
- Nahlásit
Bubu,
takže super, ne? Určitě tam pojedeš zase, ne?
Máš nějaké foto tatíka s gaučandou?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:25
- Nahlásit
Fajka
Syna to moc mrzelo, že nevyhrál, ale já jsem mu řekla, že musí vyhrát i jiní, protože by to bylo jednotvárné, ale po zkušenosti s Polskými silnicemi a prostředím , víckrát NE. Zlaté Čechy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:27
- Nahlásit
Bubacek
Já hodně pracovně a Fajka už celkem v klidu protože dohárala. Takže všichni nápadníci a vobšourníci atp. už chodí o dům dááál
Včera jsme ji vzali na návštěvu za babičkou do nemocnice a ta trubka by vlezla nejradši až dovnitř. Nechápala, že musí zůstat pod oknem a dovnitř nesmí
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:27
- Nahlásit
nelson
S výsledky a hlavně z posudky jsme spokojeni, ale Polsko už NÉ. ZAPRVÉ JSME ZABLODILI A PŘIJELI JAK SE ŘÍKÁ ZA 5 MINUT12. A ZADRUHÉ TO PROSTŘEDÍ
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:30
- Nahlásit
Fajka
Jak jinak než pracovně, to bys nesměla být Ty. Mrzí mne, že máš babičku v nemocnici, ale Fajce se nediv, chtěla babičku potěšit.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:34
- Nahlásit
Nic holky, jdu na oběd! Takže pak se Vám zase ozvu ! A BUBU moc gratuluji gaučandě a tatíkovi!
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:42
- Nahlásit
Posudek Gaučandy
10 měsíční, delikátní fenka, velmi dobrý černý pigment, dokonalý vzhled,atraktivního zbarvení, zatím jemnější. Perfektní předvedení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:49
- Nahlásit
Bubacek
A pak že není co závidět
Není možná, v Polsku mají ještě horší silnice než tady u náás?
To už snad ani nejde néééé
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:20
- Nahlásit
Fajka
To, že je tam plno kruháčů bych ještě překousla, ale železniční přejezdy to jehrůůůza, trpěla jsem i soucítila s Modřinkou, která to musela vytrpět.A cesty škoda pluvit, kdybychom jeli ještě tak o půl hodiny déle tak bych dostala mořskou nemoc.A to ledacos snesu. V sobotu jsem ujela 650km a nebyla jsem tak vytřesená jak po těch 80km z Polska.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:29 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
Cus holky, o vikendu jsem byla pekne doma, chtela jsem nafotit nejake nove obrazky na aktualizaci webiku, ale to poco, no skoda mluvit. A taky nam Ari zacala dost drsne linat, tak vypada mirne, ehm, lyse .. takze fota az jindy.
Dobry, ze Fajka uz nehara, to je oddych, co .. Nas to ceka uz taky kazdou chvili, musim mit oci na stopkach, abych priste vedele, co a jak, kdyz se chystame na toho zenicha
A co babicka, doufam, ze to neni nic vaznyho!
Bubacek
Gratuluju moc k vysledkum!
nelson
Jinak chci parťáka i výstavního psa dohromady, teda jestli se to dá skloubit, ale snad ano - to se da skloubit docela urcite, ale potom ti obzvlast radim, abys vybiral peclive CHS, odkud si stenatko poridis, zvlast, jestli chces vyjet i nekam do zahranici ..
Jeste jedna poznamka - vsimla jsem si, ze jste se tu bavili i o krmeni .. tvrzeni, ze by se granule nemely stridat, je blud sireny vyrobci kmiv a jistymi veterinari, kteri ta krmiva prodavaji ve svych ordinacich .. Jinak nejlepsi strava, ktera se pejsankum zarucene nikdy nepreji je samozrejme nefalsovany kusanec masicka
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:18
- Nahlásit
Roxana
S tím masem máš úplnou pravdu. Sem tam,(asi jednou za týden), jako pestrou změnu v jídelníčku jim uvařím asi dvě kila jakékoliv svaloviny, kterou střídám ( hovězí, vepřovou, kuřecí pokud seženu tak i telecí neho jehněčí), se nastrouhanou zeleninou a rýží. Ale co milují nejvíc jsou syroví sledi.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 16:27
- Nahlásit
All
Tak a uz je to venku
Zvu vas na navstevu:
http://www.samarabohemia.estranky.cz/stranka/stena tka
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 19:36
- Nahlásit
Roxana
tož tomu říkám správnej ženich! Moc pěkného psa jsi vybrala pro svou feňuli!
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 19:38
- Nahlásit
Tak co holky, která si dnes bude se mnou psát o Am. akitách?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:43
- Nahlásit
Roxana
Roxi, Super výběr krycího psa sice nevím rodokmen, ale vypadá úžasně. Pokud mohu poprosit, ale nenaléhám PP na e-mail.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:44
- Nahlásit
Tak to je náš nový přírustek naší rodiny
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:49
- Nahlásit
Júúúú, tož to je krasavice ! A co američani na ni říkali?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:51
- Nahlásit
nelson
Celou ji olízali a teď všichni leží
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:54
- Nahlásit
hmmmm, tak to jo. To jsi si ji dovezla teprve teď?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:56
- Nahlásit
Máš nějaký vlastně foto všech svých pesanů????
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:04
- Nahlásit
nelson
Tak e-mailík poslán. Asi před půl hodinou jsem si ji dovezla
|