| Autor |
Zpráva |
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 19:07
- Nahlásit
brut
teda, to byl horor.....
Půjdem, máme na dlouho antibiotika, jelikoš ten zánět má silnej. To čůrání do pelechů je zlozvyk z chovky, což musíme odbourat...( sem zvědavá jak teda )
Ta malá mrcha mě za odměnu odměnila novou loužičkou na koberci u balkona...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 19:19
- Nahlásit
ko4ka
Tak jsme si to myslely dobře...s tím zlozvykem. Zkus hadry ( teda deky a starší povlečení). Ještě bych možná zkusila ocet ( on jim smrdí - teda jak komu, Brutovi voní:rolleyes , kápnout na kousek pelíšku a uvidíš....
Budu držet palce, ať Vám brzo začnou zabírat antibiotika
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 20:37
- Nahlásit
ko4ka
tak si toho panáka pěkně dopřej
to vám dali asi antibiotika co? no hlavně, že se vysvětlilo to časté čurání. bernýs potřebuje opravdu tak po 2h
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 08:10
- Nahlásit
brut
tak pelechy má pryč, maj akorát deky, Jack s tím teda nesouhlasí, ale co mu zbejvá. Od 23 hodin jsem nenašla žádnou loužičku, když jsem ráno kontrolovala byt, to se mi zdá nějaký divný
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 08:12
- Nahlásit
Jumi
jj, dostala antibiotika, doufám, že už to snad bude v pohodě
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 15:04
- Nahlásit
Tak já se musím pochlubit! My jsme od včera od 12h doma udělali jenom jednu loužičku a to byla moje vina, protože tu byla návštěva a já s ním po spinkání hned neletěla ven. tak doufám, že to takhle bude pokračovat !
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 15:48
- Nahlásit
Jumi
tak gratulujem, my se dneska naposled taky počůrali někdy kolem asi 9 hodiny
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 17:02
- Nahlásit
ko4ka
Jinak malej je trošku oprsklej a velkej trochu ňouma!Včera si malej snědl jídlo rychleji než Thorin, tak ho normálně odstrčil a dojel ještě jeho porci! takže dnes bude společná večeře pod dozorem!
Co vy, jak to řešíte s jídlem?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 18:24
- Nahlásit
Jumi
teda, to je drzoň Oba dostávaj stejně ( akorát malá dopolední porci, když venčim labrouška, aby mu to nebylo líto ), jinak oba čekaj až dojí ten druhý a pak si zkontrolujou navzájem misku Myslela jsem, že jak znám Jacka, tak že s ním bude problém, ale co přišla malá, tak se z něj stal takovej trouba, nechá se šikanovat a dokonce si od ní nechá sebrat i pamlsek, což nepochopím, jelikoš on vždycky každýmu všechno sežral
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 19:40
- Nahlásit
ko4ka
Perfektní, takže opravdu šlo jen o zánět. Takže teď už bude malá jen a jen lepší.
S těma pelechama se nedivím, chudák Jack. ...ale on to chvíli vydrží a pak bude rád za svůj pelíšek.
To u nás vůbec nepanuje taková pohoda. .....babča si neustále dokazuje, že je alfa a tak tady dost často dochází k výměně názorů. Naštěstí jí Brut jen škádlí a jinak ignoruje....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 19:44
- Nahlásit
ko4ka
tak koukám, že jako u nás malej se dopoledne pokusil sebrat mu tyčinku z bůvolí kůže, ale to už jsem zasáhla!Čeho je moc toho je příliš
Thorin ho má rád ale absolutně neví co si s ním počít, takže vštšinou nad malým jen stojí máchá ocasem a uskakuje, když se chce Bernie zakousnout, ale když se malej rozběhnul přes celou přecíň a skočil mu na břicho, tak to už zavrčel
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 19:47
- Nahlásit
Jumi
Jackoun už taky s malou párkrát mrštil o zem či na dveře, no co, může si za to sama , jen bohužel to furt asi nepochopila, že se strejda Jack furt nenechá tahat za lalok na krku , jelikoš to neudělal nijak zvlášť razantně, ale spíš nechtíc
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2006 19:51
- Nahlásit
brut
zatím to tak vypadá a ubejvaj loužičky...snad to tak bude pokračovat Dneska už jsme museli Jackovi vrátit aspoň jeho polštář, aby se mohl natáhnout, jelikoš chudinka celou noc prokašlal a problinkal, protože odemě chytil zánět eustachovi trubice....ale už je taky lepší naštěstí. Máme my to doma pohodičku
Oni si to bafani vysvětlí, lepší, než ten náš trouba Jack, co si nechá líbit všechno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 21:28
- Nahlásit
ko4ka
Tak doufám, že zlepšení už je trvalé a antibiotika zabírají. Chudák Jack, ty s pesánkama z problémů asi ani nevyjdeš. Snad už je o hodně lepší.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 21:48
- Nahlásit
Tak jsme dnes odnesli Bernáška do lesa na prochajdu a on capkal a capkal...až jsme ho museli popadnout a odnést dom, protože tam takhle capkal skoro hodinu!
Jinak jsem ho asi přechválila protože doma dnes vykouzlil zase bobánka a několik loužiček.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2006 21:52
- Nahlásit
Jumi
To bylo asi únavou....
Uťapkal se a pak už mu nožičky nesloužily...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 08:22
- Nahlásit
Ta naše bestijka strašně zdrhá za cizíma lidma, no já se mu sice nedivím, když na něj každý šišlá a drbe ho, ale celkem mi to vadí!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 10:10
- Nahlásit
Jumi
To je výhoda ( nevýhoda) pejsků, kterých se lidi nebojí.
Zatím je maličký drobek, tak bych se snažila co nejvíc učit jméno a postupně přivolání ...ale je to běh nadlouhou trať, možná to bude časem chtít šňůru
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 19:27
- Nahlásit
brut
no zlepšuje se to naštěstí u jednoho tak u druhýho
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 19:31
- Nahlásit
Jumi
mladá mi to dělá taky, vidí někoho, člověka i pejska a pokud není na vodítku, tak za ním utíká.....
All :
Horší je, to co na mě skusila před chvílí. Našla jsem jí pod lavicí hlodat šňůry a když jsem jí chtěla vytáhnout, tak na mě vrčela a ňafala po mě, tak jsme jí vyndali a dostala pořádně na zadek a nacpala jsem jí do pelechu. Za chvíli jsem jí zavolala ( bála se mě ), ale když jsem jí začala hladit a chovat, tak se uklidnila a usmířili jsme se...Jsem z toho mimo, je to normální, že to zkusí i štěně goldena???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 19:42
- Nahlásit
ko4ka
Tak alespoň trochu radosti máš...zlepšení je viditelné?
S tím vrčením a ňafáním si myslím, že to zkusí každé štěnítko...a je jedno, jestli je to pudlík, golden nebo třeba mops.
U nás jsme si tím taky prošli a teď se těšíme na ségřinu feňulku....budeme jí mít v chatě skoro celé prázdniny ( teda budou tam obě), tak si takových ýpadů užijeme dostatečně.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 20:41
- Nahlásit
ko4ka
Tím bych se taky nějak moc nerozrušovala Brut má pravdu asi si to zkusí každé štěnísko!Oni vlastně v jednom kuse něco zkouší, jestli jim to projde nebo ne a je na nás jim ukázat, kde je jejich místo
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 21:15
- Nahlásit
brut
jo, už je to i vidět, loužiček rapidně ubylo, i když nějaký na koberci občas najdu, ale je fakt, že je jich míň I Jackounek už méně chrlá a neblinká,takže začínaj zase dělat hovadiny. Jakej tu byl klid, když bylo Jackovi v sobotu špatně
No, tak doufám, že to byl od malej jen lehčí pubertální úlet a nebude se to opakovat, nemůžu mít z goldenky agresora, když z ní má být cannisterapeut...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 21:17
- Nahlásit
Jumi
Tak snad to byl jen pokus a nebude machrovat ustavičně, jelikoš bych s ní pak musela vytřít chodbu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 21:31
- Nahlásit
ko4ka
S tím zdravíčkem je to moc amoc fajn...konečně pozitivum....
Z malý žádný agresor nevyroste, prostě jen zkouší, kam až může zajít....
Ty se s ní chceš věnovat cannisterapii? Jak jsi k tomu došla?
Já mám teda smůlu, protože Brut je moc hrrrr, ale taky by mně to bavilo...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 22:50
- Nahlásit
No, my dnes našli krvavé hračky - hned jsme se vyděsili a začli plašit a oni zatim malýmu jen vyrostli stoličky!
Ale už měl třetí klíště, budu ho muset něčim napatlat!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 22:52
- Nahlásit
ko4ka
jinak gratulujeme k uzdravování! to je to nejdůležitější, všechno ostatní zlobení s pesanama je radostné zlobení! já se teď budu až do jeho jednoho roku bát, jak na tom bude s kloubama. Thorin je po operaci lokte, takže tohle je pro mě velký strašák.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 22:54
- Nahlásit
brut
Tak počkej až bude starší! Pak se do toho můžete pustit. Thorin byl taky divoch, takže to nepřipadalo v úvahu a teď v šesti letech to vypadá, že bychom to mohli zkusit.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:04
- Nahlásit
brut
chtěla bych zkusit canis, malá má oba rodiče canisterapeuty a podle toho jsem dost i vybírala, tak doufám, že se nám zadaří. Tak, co jsme měli doma Jack mě to tak napadlo, jenže Jack je hroznej divoch a nemůžu ho používat na canis, když je vodící, aby se moc nepřepínal, takže to byl taky dobrej argument pro štěndo a dost mě zaujala canisterapie celkově, když jsem si o ní četla
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:05
- Nahlásit
Jumi
já doufám, že už to bude jen lepší. Taky doufám, že mimi bude mít klouby v pohodě, jelikoš bych jí ráda uchovnila....
|