Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Nové štěně doma = páníček na odstřel
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:11 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Cesta domů

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=810

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:22 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

NO, tak jsme si ve čtvrtek k večeru dovezli tu malou roztomilou kuličku...
Cesta byla příjemná, měli jsme pouze dvakrát pozvracený auto, z toho po druhý jsem byla připravená a strčila jí hlavu do nachystaný igelitky, jelikoš poprvé sáček nestačil
V noci byla moc moc hodná, vyspala jsem se celé 3 hodiny
V pátek jsme utíkali k vetce na preventivku a našli nám zánět v obou uších. To aby uvítání u nás měla co nejpříjemnější zřejmě...
Včera nám začala ukazovat, že se v ní spletli a že to žádný andílek není. To, aby jsme si naivně nemysleli, že snad bude poslouchat a bude pěkně přes den co nejvíc spinkat.
Musím jí pochválit, na obojku a vodítku se přestala věšet už po jednom odpoledni vytrvalého tréninku...
Dokonce se občas milostivě občas vyčůrá i venku a koberec rodičů v obýváku projednou vynechá...
A možná snad bude tak hodná a nesežere našeho labrouška Jacka, který se proměnil v jejího opatrovatele...
Ale je to anděl - kadí venku........................

monika
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:26
- Nahlásit

ko4ka
ani nevíš jak ti rozumím, my jsme si jednoho takového andílka přivezli včera. Doufám, že naši starší doginu nedonutí spáchat samobujstvo nebo nedonutí k útěku z domova, který byl do tohoto okamžiku báječný, klidný a jedinečný.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:35
- Nahlásit

monika
no já jen doufám, že k tomu ten můj malý andílek brzo nedonutí mě

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:36 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

ko4ka
je moc hezká
A ten čoko labroušek taky

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:39
- Nahlásit

fromeli
děkujem, ale vyřizovat jim to nebudu, byli by moc nafoukaný

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:44
- Nahlásit

jsem hotovej andílek, copak bych já, s tímhle výrazem mohla zlobit a kousat? NE! Tak nevím, o čem se tu bavíte...

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit

ko4ka
já mám pro čoko barvu slabost, líběj se mi čokolabíci, čokokokříci, čokojezevci Možná proto, že to není tak obvyklé.

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:46
- Nahlásit

jsem hotovej andílek, copak bych já, s tímhle výrazem mohla zlobit a kousat
řekla bych, že ta lotrovina koukám z očí

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 09:48
- Nahlásit

fromeli
mně se taky čoko labíci líbí, sháněla jsem feňuli, ale nakonec vyhrála krémová goldina...
Kouká, že? A to nám paní chovatelka povídala, když jsme pro ní přijeli s Jackem, že ona bude o 100% klidnější než ten náš temperamentní labrouš

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 11:29
- Nahlásit

fromeli
a viděla jsi Edí stránky? www.eda.unas.cz to je taky čokoládička
ko4ka
holčička je samozřejmě andílek a krásná k tomu!!! tak ať se s Jackem nějak domluvěj a užívají si spolu krásný psí životy!

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 11:33
- Nahlásit

Eda
no jo, kráááása

Klárča
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit

Ta je úúúžasná

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 12:25
- Nahlásit

Eda
to oni se domluví, z lumpa Jacka se nám stala psí chůva malých miminek. Absolutně nestíhám, on je na ní tak děsně hodnej, jak si s ní hraje...aj pamlsek by jí dal vlastní a to každýmu vždycky všechno zežral

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 12:28
- Nahlásit

Klárča
to je, hlavně když spinká

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 17:04
- Nahlásit

ko4ka
Gratuluji, je nádherná a s Jackem tvoří neuvěřitelnou dvojici - ta kombinace barev. Přeji zdravíčko a hodně veselých zážitků.

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 19:30
- Nahlásit

ko4ka
to je bezva, že Jack se stará. Eda si psích mimin nevšímá vůbec (lepší případ) nebo na ně rovnou vrčí...

Sterkule
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 21:11
- Nahlásit

ko4ka

Chelska a zlobivá? haha, neříkala jsem ti, že ti to s tim hodnym štěníkem nevyjde? Ale je úžasná, akorát jsem tušila malou rozkošnou kuličku a ne válec, co mi napoprvé při přivítání s Dzerzim podrazí nohy. :P

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 22:14
- Nahlásit

ko4ka
Ahoj, malá je úžasná ... ještě si moc dobře pamatuju první dny a přeju hodně sil tu CHS i chovatelku znám, jsou to fajn lidičky tak přeju hodně veselých zážitků - o ty rozhodně nebude nouze žee?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 22:16
- Nahlásit

Sterkule
no jo, to víš, moje najivita vzala za svý Je fakt sladká, ale už jsem z ní pomalu na mrtvici... takovej rošťák, zlatej Jack NO, třeba neumíš pořádně chodit a nebo to bylo tím starým jogurtem a pořádně ti tímto nesloužili nožičky

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 22:19
- Nahlásit

Janiii
jj, jsou to fajn lidi, jsem ráda, že se mi je povedlo najít. Díky, síly jsou fakt třeba, je to pěkná potvůrka a dává nám pořádně zabrat....ani nevíš, jak si užívám těch pár chvil kdy chrní A těch zážitků určitě bude hafo, už za těch pár dní toho zmákla celkem dosti

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 22:20
- Nahlásit

Eda
no právě, naše megazlobidlo se proměnilo v psí mámu....a že prej zázraky jsou jen v pohádkách

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 22:21
- Nahlásit

brut
jj, na pohled to vypadá fakt moc pěkně Je to milý, ale makačka jak blázen... Snad to nějak přežijem

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 22:57
- Nahlásit

ko4ka
Určitě přežijete...člověk je tvor přizpůsobivý
A s tou makačkou to znám.....Brut je totiž taky pěkné zlobidlo..

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 06:36
- Nahlásit

ko4ka
neboj, ještě pár měsíců a z nejhoršího jsi venku... vyspíš se možná víc než 3 hodiny v kuse a třeba budeš moct nechat bez dozoru své boty, aniž bys je měla ve vteřině ožužlaný apod. jo jo, jen si štěněčí věk užívej, uteče to tak rychle a z mimi bude zakrátko psí slečna

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 06:43
- Nahlásit

ko4ka
Gratuluju k mimi, je krásná, užívej si to, hrozně rychle to uteče a bude z ní velká holka!

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 07:52
- Nahlásit

ko4ka
Přidávám se k ostatním, je nádherná, vypadá jako moje Sára, když jsem si jí přivezla...

Zdenka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 10:14
- Nahlásit

Všichni jsou nádherní to je radost koukat na ty fotky

abby
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:59
- Nahlásit

Je nádherná.Oba.
Jen si tu pěkně užívej
Zrovna včera jsem si prohlížela fotky naší malé a je neuveřitelný,jak se ti pejsci mění.Ve čtvrtek jí bude půl roku a už z ní bude slečna
Majitelé nám taky tvrdili,jaké je to kidné zvíře a prdlajs.Je to pěkný divočák))

Sterkule
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 15:14
- Nahlásit

ko4ka
moje jogurty nech na pokoji. Kdy to půjdete s náma prubnout ven? I s Grizzlíkem a já vezmu tryskomyš, ať si to taky užije, pokud tou trávou projde.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání