| Autor |
Zpráva |
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 17:41
- Nahlásit
brut
hm, další loužička
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 17:49
- Nahlásit
ko4ka
jestli se nepletu, tak je to po hodině.....možná bude chtít častěji ven....nebo je opravdu přistydlá.......
To jsem zvědavá, co zítra vetka zjistí.....řekla bych, že je to až moc často. I když může být od přrody trochu prasátko..
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 21:28
- Nahlásit
brut
hmm, když to je tak.Oni se v pohodě s Chelsinkou, venčí, zacházejí do paneláku a najednou jim pod okny sídlištěm projíždím já na koni, tak proč ty dva neseznámit, ne? No ale kdybych věděla,jak se to zlatý mládě vrhá na mého ubohého malinkaého koníčka, tak do toho nejdu Prostě jí přišel jako skvělá hračka.
ko4ka
kdy jdete znovu za Dobrovolnou? Hele a kdyby nepomohla, tak jeden vet, kterej je fakt dobrej a ani si za to moc nebere. Prostě pohodovej člověk, co tomu rozumí je v Bystřici.My u něj očkovali Turbomyš a nechávali mu tam trhat zub a byl skvělej.Někde mám kontakt, tak kdyby bylo potřeba.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 21:39
- Nahlásit
nám se už ty loužičky také množí - poté co se za našho nemalého jásotu vyvenčil a vyčural venku - si to ještě zopakoval doma...
a na plenu to zásadně nestíhám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 21:41
- Nahlásit
Sterkule
Tak už tomu rozumím.....
My jsme seznamovali Bruta s koněm...ale raději ze dvou metrů, přece jen je moc hrrr, tak jsem měla strach, aby koně nesplašil..
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:06
- Nahlásit
Sterkule
za Dobrovolnou jdu dneska odpoledne pro výsledky, tak jsem na to zvědavá. Kdyžtak mi ten kontakt nějak předej, uvidíme, jak to dopadne. Díky
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:08
- Nahlásit
Jumi
no, hlavně, že nejsme sami Nám se zásedně na něco jako plena nebo kočkolit, lino nevyčůrá.... Nejhorší je, že začala chodit čůrat do pelechu cíleně, máme takový 2 kulatý a oba jsou v pračce. Nejspíš to má návyk z chovky, kde byli v porodní bedně a půlka byla na spaní a na půlku se venčili....takže nevím, jak tohle odbourat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:16
- Nahlásit
ko4ka
Tak první noc dopadla super. Od 12 až do 6:40 byl s Thorinem na předsíni a za celou tu dobu vyrobil jenom ednoho bobánka nic víc.hned jak se ráno ozval, tak jsme letěli ven a tam hned další bobánek a loužička, takže oooobrovitánská pochvala!
ale s tím vícvikem na plínu mi to nějak nejde, pořád nevím jak na to a ven to teda pokaždé nemáme šanci stihnout, přeci jen jsme v 11patře a ta doba jen než přijede výtah...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:20
- Nahlásit
Jumi
no tak vidíš, to je dobrý. Taky bych potřebovala vymyslet způsob, jak jí přesvědčit, aby šla na ten hadr třeba, jelikoš, jak je nachlazená, tak není šance to taky stihnout ven hned, zvláště když si dáma nepípne....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:22
- Nahlásit
ko4ka
a přitom se všude tváří jaká je to brnkačka naučit je na hadr, ale mně se to teda nezdá
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:52
- Nahlásit
Jumi
no, to právě.....Nevím, jak to mám udělat
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:10
- Nahlásit
Co mám dělat, ona furt chodí čůrat do pelíšků. Jestli je to tím, že byla v kotci a jako mimino měli v porodní bedně část na spaní a část na večení..., ale co já s tím teď?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:31
- Nahlásit
ko4ka
už jste byly u vetky? jak je na tom s čůráním?
Co mám dělat, ona furt chodí čůrat do pelíšků. Jestli je to tím, že byla v kotci a jako mimino měli v porodní bedně část na spaní a část na večení..., ale co já s tím teď?
Bastymu jsme museli na pár dní sebrat pelíšek a dávali jsme mu jen starou deku a povlečení( líp se to pralo a schlo). Postupně se to odnaučil, ale chtělo to moc trpělivosti a času
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:22 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
brut
ráno jsem jí dávala moč a odpoledne jdu pro výsledky. Je to furt stejný, dá se říct, jsem zvědavá, co tam najde.
No vidíš, to není blbej nápad, dát jí jen nějaký starý hadry na spaní, akorát labroušek nechápe, proč se mu ztratily všechny postele
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:18
- Nahlásit
ko4ka
teda ještě že náš si nečurá do pelíčku, ale on v něm ani nespí, leze do něj jen když se vzbudí a blbne v něm
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:19
- Nahlásit
ko4ka
držím palce ať jste v pořádku
my ho máme doma druhý den a už jsme tahali klíště
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:34
- Nahlásit
Jumi
u nás to bylo nejdřív taky tak, i když první noc v něm u mě v pokoji spala, teď si z toho udělala hernu a záchod
Klíšťátko? To je dost rychle, malá ho měla ještě v chovce, tak teď máme 2,3 měsíce sledovat pupínek....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 15:32
- Nahlásit
ko4ka
Dej vědět, co zjistili......hadry jsou osvědčený...Denyna i Brut je měli taky......zase začínám střádat, příští rok bych chtěla feňulku.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 16:28
- Nahlásit
brut
tak to, že má zánět močových cest už je na 100%, horší je, že je podezření na cukrovku s 2x denně pícháním inzulínu. Budu to vědět po 6 hodině, tak drž pěsti. Jinak jí zítra vracím do chovky
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 16:47
- Nahlásit
právě jsem hovořila s "paní chovatelkou Maříkovou" z Chlupatého štěstí ohledně štěněte. Milá paní mi oznámila, že se jí vůbec nelíbí, že malou věčně tahám k vetovi a zbytečně jí necháváme brát moč a krev a že by byla radši, kdybych jí jí zítra dovezla zpátky, že jí nechá prohlédnout "normálním" veterinářem, který ví, že zvýšený cukr v moči u štěněte je naprosto normální a najde si jí lepší majitele. Jakým tónem semnou ta pixla mluvila, tak to jsem ještě nezažila. Člověk tady s malou lítá jako idiot, každej nevyspalej a utahanej, ale asi se teda o ní blbě staráme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 17:41
- Nahlásit
ko4ka
Pane jo, to je ale síla.......paní chovatelka je zralá na přes h**u. To je přesně ten případ, který jsem měla na mysli, když jsem mluvila o nezodpovědných chovatelých
Zítra teda malou vracíš... .......budeš hledat jinou?
To je mi líto Vás všech....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 17:43
- Nahlásit
ko4ka
Pěsti samozřejmě držím a moc
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 17:59
- Nahlásit
brut
pokud se prokáže cukrovka, tak jí vrátím, ale já doufám, že to bude jen ten zánět močových cest a nic víc, že třeba byl špatně vymytej kelímek, do kterýho jsem přelila moč. Já už se chytám všeho. Jestli to dopadne blbě, tak časem možná budu hledat jinou, ale to snad nebudu muset. Když bude zdravá, tak jí odpustím snad každou loužičku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 18:03
- Nahlásit
ko4ka
Snad to dobře dopadne a žádná cukrovka se neprokáže....moc na vás myslím a doufám taky
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 18:30
- Nahlásit
brut
dopadlo to dobře, naštěstí. Má krev sice při horní hranici, ale ona o půl 2 jedla, takže to může být tím, že nebyla nalačno. Ale žádnou každou loužičku jí teda neodpustím
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 18:45
- Nahlásit
ko4ka
To jsem ráda že je malá v poho . Já to četla úplně se strnulým výrazem .... A jak sa ně nakonec ulevilo ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 18:48
- Nahlásit
ko4ka
Huráááááá...to se mi teda ulevilo.
Jdete ještě na nějakou kontrolu?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 18:51
- Nahlásit
ko4ka
teda koukám, že to máte veselé - cukrovka ještě toho trochu!No hlavně, že to takhle dobře dopadlo!
A tohle je náš Bernášek:
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 18:57
- Nahlásit
Jumi
mně se děsně ulevilo, sice má silnej zánět močových cest, ale lepší než cukrovka samozřejmě....
Ten je krásnej, taky má takovej "hajzlíkovskej" výraz jako malá
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2006 19:04
- Nahlásit
Klárča
mně z toho bylo úplně špatně, já jsem zralá na panáka ( ne jednoho )
|