Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Nové štěně doma = páníček na odstřel
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:56
- Nahlásit

monika
tiše závidím, my máme pročůranej celej koberec v obýváku a jeden pelíšek....

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:57
- Nahlásit

ko4ka
no my právě u starší doginy měli taky, ale tohle mimi je vzorné.Doufám, že ji to vydrží.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:19
- Nahlásit

monika
a jak dlouho vám trvalo, než jí to čůrání na každým kroku přestalo bavit? My už jsme z toho doma celkem na mrtvici a to s ní lítám dost často na záchod ven

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:22
- Nahlásit

ko4ka
monika
Já mám několik vzorků:
první kokřice byla od počátku až do konce svého života prase... nikdy se neobtěžovala zakňučet, když chtěla ven, takže když se jí chtělo v noci, tak jsme doma ráno našli louži...

druhá kokřice byla zlatíčko, ani jako štěně doma nikdy nic neudělala, přitom jsme jí to učili stejně jako tu starší, doma jsme s ní byli prvních pár dní, pak jsme ráno odešli do práce a školy, po poledni s ní došla babička a pak odpoledne my...

retrieverka jako štěně, když jsem byla doma a dbala na to, aby každý dvě hoďky chodila ven, tak taky nic neudělala (jednou hodila bobek hned po návratu z vycházky), když jsem chodila do práce, tak tam do čtvrtého měsíce nějaká ta loužička, občas i hromádka byla... Od tý doby nic...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:29 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Jandula
asi už jsem s tématem štěně a záchod otravná, ale my na to asi nejsme zvyklí, to víš, mamka těžkej "pořádkumilomil"....
Štěně jsme měli naposled před 12 rokama a najednou ten "stroj na čůrání"....Já už si můžu začít vydělávat jako profesiolní čistič počůraných koberců Vyzkoušeli jsme snad všechno : noviny, hadr, kočkolit,....a každý 2 hodiny běháme ven a stejně si ještě mezitím prostě tu louži udělat musí, kdyby aspoň chodila na lino, nebo zakňučela, ale to dáma ne, ona si dřepne a jede

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:31
- Nahlásit

ko4ka
do 4 měsíce má čas, obrň se trpělivostí, ona tě jednou překvapí, když přestane ze dne na den...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:35
- Nahlásit

ko4ka
vydržať!
A co koberec na čas odstranit?
To se prostě musí přežít, do 4-5 měs. má nárok. Taky to teď mám doma, jenže my máme výhodu že z kuchyně vedou dveře rovnou na dvorek, kde už může...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:35
- Nahlásit

Jandula
no jo, co mi taky zbude, když 8.6. jí budou teprve 3 měsíce Ten měsíc to teda bude ještě asi všechno zajímavý

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:37
- Nahlásit

Ketrin
já držím jak můžu, akorát mamina je už těžce na nervy
koberec jaksi dát pryč nejde, bohužel.... Jen mi nejde na rozum, že si čůrá i do pelechu nebo do druhýho pelechu, co má labroušek

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:39
- Nahlásit

ko4ka
To je fakt zvláštní, co zajít na veterinu, jestli nemá nějaký zánět?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:45 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Jandula
byly jsme tam hned druhej den, co jsme jí přivezli na preventivce a našla jí zánět v obou uších, teplotu ale neměla. Jen si neumím představit, jak bychom jí právě odebrali vzorek čůrání Taky nám vetka řekla, že to, že hodně pije je u štěňat běžný....což mi je taky nějaký divný

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:48
- Nahlásit

ko4ka
nevím, přijde mi to divný, aby čůrala každou chvilku... Sára to udělala jednou a to když jsem jí nechala u kamarádky, kterou neznala a ještě s její hysterickou čivavou....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:52
- Nahlásit

no tak jsem volala vetce, taky se jí to nezdá normální, aby čůrala takhle často, neohlášeně a ještě k tomu do pelechu. Máme ráno vzít moč, prej pod ní venku dát talířek nebo něco plochýho, no to bude komedie....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:53
- Nahlásit

ko4ka
Zkus zařídit, aby udělala loužičku na linu nebo na dlažbě a nabrat stříkačkou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:55
- Nahlásit

ko4ka
A vždycky přidřepne a čůrá, nebo je pod ní třeba mokro když spí? Neukapává jí moč pořád?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:57
- Nahlásit

Ketrin
ona na lino z 90% nečůrá, vždycky buď pelech nebo koberec..to už musí fakt nestihnout, aby sedla na lino
Ne, to ne, jen přidřepne a čůrá, ještě tohle by mi zbejvalo

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:58
- Nahlásit

ko4ka
tak zkus s ní být dneska třeba dvě hoďky jenom na lině nebo dlažbě, sedni si na deku, hraj si s ní... a pak to zkus vychytat...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:00
- Nahlásit

ko4ka
Tak to snad nic nebude, maximálně mohla třeba trochu nastydnout... nebo je prostě větší pochcanda než bývá průměr

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:25
- Nahlásit

Ketrin
já si právě myslím, že asi nastydla právě, to počasí stojí za prd a malý štěndo nastydne rychle. No, zítra se ukáže

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:27
- Nahlásit

no vetka chce ranní moč, takže to musíme ulovit zítra ráno. To zase bude akce

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:30
- Nahlásit

ko4ka
My když jsme přivezli Bastyho, tak taky čůral všude( i do pelíšku - asi se mu to zdálo měkčí či co) a často. Přesně jak ty popisuješ. Hodně pil a neudržel se. Okolo čtvrtého měsíce si začal říkat a pak už se doma téměř nikdy nepočůral.
A Brut to dělal taky, jenže já měla neustále otevřený dveře ven, takže si mohl kdykoliv vyběhnout. Vydrželo mu to až skoro do pěti měsíců. Pak ze dne na den klid.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:33
- Nahlásit

brut
no tak uvidíme, buď je to normální nebo je prostydlá. Ach jo, jsou to starosti s těma "dětma"

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:43
- Nahlásit

ko4ka
V tomhle počasí může být klidně prostydlá, ale snad není a pomalu se srovná. Starosti s nima teda jsou.
Ségra si jede pro feňulku za 14 dní a pro jistotu nedělala v bytě žádné úpravy ( chtěla si dát plovoucí podlahy). Rozhodla se počkat až malá povyroste....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:49
- Nahlásit

brut
jo snad to bude v pohodě.
Máš prozíravou sestřičku .-)

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:03
- Nahlásit

ko4ka
Ona není prozíravá, už měla objednané řemeslníky....to já jsem jí připomněla Bastyho a jeho věčné čůrání....
Takže vše odložila na srpen...to už snad bude holka umět alespoň trošičku zakníkat..

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:16
- Nahlásit

ko4ka
hele tu moč nabereš v pohoděmy to dělali s feńulkou minulej tejden...stačil takovej nízkej kelímek v tom se to dobře neslo
je fakt že čůrá teda asi fakt hodně,tak ti snad poraděj...naše chodí od startu ven a doma ze začátku neudělala nic,pak sem tam louži a tedka si zakníká...budou jí 4 měsíce

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:20
- Nahlásit

sarax
Já si představuju, jak chytám moč u Denynky....ta vždycky přimáčkne zadeček k zemi, tak se nedá pod ní nic dát.....pevně doufám, že to nebudu nikdy potřebovat...

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:33
- Nahlásit

ko4ka
Dorka byla fakt čuně a to skoro do pěti měsíců. Chodila jsem s ní ven hodně často. Byla jsem z ní vyčerpaná a nešťastná, ale je fakt že to prostě ze dne na den skončilo.Chce to asi fakt trpělivost. Já ji za to nijak netrestala, jen když jsem to uklízela, tak jsem u toho hodně nadávala.

Sterkule
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:47
- Nahlásit

ko4ka
nazdar zvířátka, a kde jste byli u vetky? Tady ve Městě? Ne že bych ji neměla ráda, ale po těch pár zkušenostech mi už nepřijde tak důveryhodná. co zkusit Johanidese? Jinak já si taky malýho přitáhla se zánětem v obou uších.Nepůjdete venčit na chvilku? že bychom šli s váma? Tentokrát se psem a ne se strejdou koněm, jako včera Ale byla z něj nadšená hele.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:22
- Nahlásit

Sterkule
no jo, u Dobrovolný. Zítra jí nechám vyšetřit tu moč a bude to jasný. O panu Johanidisovi mi vůbec nemluv, s tím mám své zkušenosti....Tak přijď před barák, já s ní vylezu jo?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání