Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 18:25
- Nahlásit

Ahoj holky, koukám, že dneska je to tady samá blbá zpráva, tak doufám, že zítra budeme všichni číst jen samé dobré!!!

Mojí kamarádce takhle otrávili ovčandu - hodili jí otrávený maso do kotce!!!

S cvičením jsme na tom všechny stejně - už od včera jsem nemocná, takže je mi strašně blbě, jenže bohužel do školy chodit musím, takže to přecházím.. Už mě to s...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 07:38
- Nahlásit

Ahojte - dneska pátek, jinak skvělý den - Zuzko, myslím na tebe a držím palce!!!!!!!!!!!! MOOOOOC je držím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 07:50
- Nahlásit

Vlasta
Díky

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 12:15
- Nahlásit

I my se přidáváme k těm, co na Vás myslí!! Jak už jsem psala včera - doufám, že už tady uvidíme jen samé dobré zprávy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 18:51
- Nahlásit

Tak zatím došly jen výsledky bakteriologické a ty jsou naprosto v pořádku.Nevím jestli je to dobře...
Ty rozhodující výsledky snad dojdou v pondělí- uterý

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 19:26
- Nahlásit

Zuzana T
No a co Jessy - je lepší???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 19:36
- Nahlásit

Vlasta
Dneska byla zase u nás ve " školce" a byla veselá,podstatně lepší,než v úterý.Je to taková houpačka,někdy líp- někdy hůř,tedy když neberu to chození po třech.Zítra si mají mladí dojet na kliniku pro léky na bolest.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:19
- Nahlásit

Zuzana THmmm,tak to tedy nic moc když stále chodí po třech. Ach jo, tak bych Ti přála aby to bylo dobré.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:15 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No jo no,co naděláme.Alespoň Cathy mi dělá radost,dneska byla na kontrole a byla pochválena,jak se dobře zotavuje.Jizva je klidná,děvenka si užívá marodění,protože je středem pozornosti.Na ulici,jakmile na ní někdo promluví,tak je okamžitě nalepená a mručí,vrtí ocasem a důležitě ukazuje svojí prubanovou košilku.Na vyndání stehů jdeme ve středu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:18
- Nahlásit

Zuzana T
Tak budeme palečky držet dál, snad to Jessy zvládne. A mám radost, že Cathy se jen lepší!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 08:32
- Nahlásit

Zuzana T A je Cathy hodně oholená? Kejsi když byl s těma nohama tak sice byly dva malé stehy na vnitřní straně loktu, ale oholen byl na celé noze a končilo to na zádech a na druhé strně na půli břicha - jak byl natřen Ajatinem tak měl kůži celou oranžovou - vypadalo to hrozivě. A taky to strašně dlouho zarůstalo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:14
- Nahlásit

Tak to Brituška byla po kastraci vyholená jen na bříšku, takže to vidět vůbec nebylo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:37
- Nahlásit

Vlasta
Cathy má také vyholené jen břicho cca 15 cm na všechy strany od jizvy.Díky momentální dobré kondici srsti to ani není vidět.
Jo a Lexy začala včera,jako na povel línat.ale děsně.Koncem března jedeme na výstavu a budeme vypadat asi jako Greeneček v Brně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:46
- Nahlásit

Zuzana T Zuzko, mám pocit, že Greeňák tak bude vypadat pořád, že to nebylo jenom tím línáním,protože nám zatím nic moc neroste. Ale zase mám o hodně méně chlupů na koberci - hlavně v kuchyni je jednobarevný tmavě cihlový, tak ten je takový testr na línání - tak snad bude líp. Kejsi vedle něho vypadá jak neostříhaná ovce - on má srst ještě ke všemu vlnkatou...tak vypadá mohutnější než je. Momentálně doma uklízím a oba psi vzal manžel ke známým na zahradu aby si to užili - tak očekávám, že až se přihrnou domů, tak moje uklízecí snaha bude završena tím, že oba psi budou muset do vany. Zítra zase jedeme s Greenem cvičit do Bolky, něco jsem s ním dělala ve čtvrtek, ale nic moc. Chybí mi házeč aportů a to i na nácvik vysílačky - doma jsou všichni líní na to, aby se šli bahnit na louku - je to tam jako v lužním lese - půda nasáklá jak houba roztátým sněhem, a i místa, která vypadají sušší po došlapu vystřikují vodu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:48
- Nahlásit

bilksa Tak to už mají vychytané - skoro jako u lidí, kámoška je po císaři a taky nemá vůbec jizvu vidět - dělají to tak, že jizva je schovaná v kalhotkách. Za nás ještě byly jizvy po císaři přes půl břicha.....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:58 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
My byly také dneska cvičit a byla to celkem bída.Na nás obou se podepsala nervozita předešlých dní,navíc jsem 14 dní na cvičení ani nešáhla.Lexy byla v půlce hodiny unavená a nedokázala se soustředit.Doma jsme obě padly a usnuly.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:30
- Nahlásit

Já jsem se těšila, jak konečně vyrazíme cvičit a místo toho ležím doma v posteli...
Zuzana T
Kam se chystáte na výstavu??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:32
- Nahlásit

bilksa
Do Berlína

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:41
- Nahlásit

Zuzana T Týýý vado, jedete s paní Hubíkovou? jaký to je na zahraniční výstavě?

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:56
- Nahlásit

Zuzana T
To teda koukám!!! Já bych si na zahraniční výstavu netroufla - rozhodně ne sama.... Navíc s tím, jak jsme dopadli v Brně...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 15:11
- Nahlásit

bilksa Jenže Zuzka má podporu a navíc je sama zkušená.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 15:37
- Nahlásit

Jasně, proto si může troufnout jet do zahraničí. Já se chystám až do Budějc a jestli zase bude Charlotte na všechny strany předvádět svůj temperamet, tak už mě asi trefí...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 15:41
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
Máte pravdu,za vším stojí Evička H.,jezdíme spolu.Bude to ale asi na jaro jediná zahr.účast.Jednak nejsou v okolí zajímaví rozhodčí,ale hlavně mám teď jiné priority a zábava musí na čas stranou.
Do Budějic se také hlásím,tak se tam uvidíme.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 16:15
- Nahlásit

Fajn, tak se sejdeme v kruhu. My budeme opět ty, co budou v kruhu dělat nějvětší ostudu...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 16:28
- Nahlásit

bilksa
Neboj,už budete obě vědět,co to obnáší a budete klidnější.Trénuješ?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 16:33
- Nahlásit

Holky moc pěkná je oblastní výstava v Kunratocích u Prahy,myslím,že je na začátku června- tady najdete propozice www.myslivost.cz
Je to v areálu kunratického zámečku,moc pěkné prostředí,konkurence není velká,můžete si vše pěkně vyzkoušet.Navíc se tady počítají zuby,měří výška a zapisuje se to na požádání do PP,takže máte hned dvě podmínky pro uchovnění splněny.Cathy tam ,jako mladá vyhrála Cajc u Kordy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 16:40 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Tak pořádá to OMS Praha 4 20.června

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 16:41
- Nahlásit

Zuzana T
Trénujeme, ale doma nám to šlo už před tím, za to na výstavě si mě vůbec nevšímá - zkoušela jsem piškoty, druhý den jsem ještě ráno letěla do supermarketu pro párečky a dokonce ani ty nezabraly - všechno okolo bylo zajímavější...

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 16:47
- Nahlásit

Já jsem o ní přemýšlela, říkala jsem si, že zkusíme objet pár oblastních a krajských výstav - nestojí tolik a alespoň si Charlotte bude zvykat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:02
- Nahlásit

Zuzana T Zuzko, přece se na oblastece nedá vyhrát Cajc ne?

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání