Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
LuckaH
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:17
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko - to já nad tím nezačala přemýšlet zrovna teď, už kolikrát na to přišla řeč, buď u vet nebo u někoho... Spíš tak jako sbírám informace a zjišťuju vše okolo toho. Stejně - Bonča má každým dnem začít hárat, takže teď v nejbližších pár měsících by to stejně nešlo... Mělo by se kastrovat v klidový fázi, takže stejně by to bylo až spíš koncem jara a to zase budu mít velký hukot ve škole a bude léto a voda a nemohla by se koupat nějakou dobu asi... Takže spíš je to (kdybych do toho s ní šla) otázka 1/2-3/4 roku nejdřív.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 17:20
- Nahlásit

Jak už jsem psala - ovčandu jsem nechat vykastrovat musela - doktor jí našel cysty, takže už to bylo taky na poslední chvíli. U nás naštěstí operace v pohodě, druhý den byla ještě malátná, ale třetí už běhala a byla zase veselá.

Jediný, s čím máme trošku problém je to pomočování - nesmí se koupat, pokud je zima, to prochladne, ale když ji nepustit v osmi stupních do vody, tak je vše v pořádku.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 17:21
- Nahlásit

Fifi
Kdysi se o tom dost psalo, dobry je tenhle projekt, mozna je jich i vic. http://www.cz-pes.cz/cl-2006062901-q-Seznam-psu--- darcu-krve

Vlastní seznam má i veterina stodůlky http://www.vetcentrum.cz/stodulky/darci/667/nasi-d arci-krve , kam chodíme. Ale jak koukám, výše uvedený seznam psích dárců čerpá i z tohoto seznamu Při odběru nám říkali, že se na ně může kdokoli obrátit se žádostí o krev.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 17:39
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Nám pomohl Cane corso jménem PEET,už jsem děkovala majitelce.
Jinak hlásím,Cathy byla na dopoledne ještě na kapačce u veterináře,kde zblajzla dietní konzervu a do auta pak div neběžela.Doma odpočívá,ale při zašustění pytlíku se zvedá a jde se kouknout jestli nebude nějaká mňamka.Je to bojovnice.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 18:51
- Nahlásit

Zuzana T Tak supééér, Cathy je bojovnice

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 18:59
- Nahlásit

Ančí a Žufrik To je pěkné ty stránky Stodůlek - koukala jsem, že jste taky dárci??

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 22:13
- Nahlásit

Zuzana T
Paráda!! Ještě, že je Cathy bojovnice. Tak přejeme jen samý zlepšování.

LuckaH
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 22:28
- Nahlásit

Zuzana T
Přejeme Cathy brzké zotavení a na pátek držíme palečky a tlapičky, aby byl Jessynky výsledek v rámci možností potěšující

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:07
- Nahlásit

Dobré ráno - tak co jak je Cathy a co ostatní? U nás to vypadá, že fakt jaro - už nesněží a to co je statečně taje - tak do konce týdne budeme bez sněhu - pokud nebude mrznout...
Ještě aby odtekla voda z okolních luk a paráda.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:28
- Nahlásit

Vlasta
U nás dobře - v rámci možností..

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:51
- Nahlásit

Zuzana T
Tak alespoň, že tak.... My jsme předevčírem podvázali Charlotte ty bradavičky na pysku, tak doufám, že se jí přestanou prokrvovat a odpadnou - už se jí jedna dokonce začíná tak divně rozevírat a vypadá to jak nějaký květ - je to fakt hnusný...

Vlasta
U nás zatím jaro žádný - hromady sněhu, včera zase pět centimentrů připadlo. Dneska je nad nulou, tak to všechno bude tát a to bude teprv hnusný...

LuckaH
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:41
- Nahlásit

bilksa
Ty bradavičky jsme taky párkrát měly... Teda Bonča Měla je sice maličký, ale taky se rozevíraly a vypadaly jak "květ" nebo "květák". My jsme to teda nikdy nijak neléčily, oni dycky nějak sami zmizely...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:54
- Nahlásit

Já jsem v práci v ROudnici nad Labem a tady do Polabí to jaro fakt leze - svítí slunce a je cca 6°C - na slunku. Odpoledne jedu do Prahy tak to tam pražákům taky zkontroluju, jetsli se náhodou nemají lépe než my venkovani

LuckaH
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:01
- Nahlásit

U nás v Kralupech svítí už asi hoďku a půl sluníčko, teploměr ukazuje 15°C (na slunci), vítr nefouká, sních tu žádný není a snad už nebude... Ať si ho nechají na horách

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:06
- Nahlásit

LuckaH
Jééé to jsme skoro sousedi - přes jeden sjezd na dálnici - myslím Novou Ves - a tam zase bydlí Mája Šustová....

LuckaH
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:35
- Nahlásit

Vlasta
Jojo, Mája bydlí kousek od nás... S Bončou jsme tam jednu dobu hodně jezdily, to jsme ještě měly nějakou snahu cvičit na zkoušky...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 16:31
- Nahlásit

Tak pražáci měli 8°C - bylo krásně - stavila jsem se o Outletu ve Šterboholech abych v OP Prostějov zakoupila slevněný kostýmek - původně stál 3 tis a nyní ho měli za 600,-. Bohužel přesně jako se to může stát pouze mě, tak v pondělí zase přeceňovali a už stojí 1400. Měla jsem takový vztek, že jsem ho tam nechala i když se mi mooooooooc líbil...

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:09
- Nahlásit

Vlasta
Jojo, Pražáci dneska měli skoro jaro

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 19:25
- Nahlásit

Čau - hlásím se z marodky.Cathy se lepší den ode dne,už se sama hlásí o krmení,vyprazdňuje se pravidelně a bez problémů.Trochu ji plavou oči a má je stále unavené,ale jinak stav uspokojivý.Dneska jsem přidávala do krmení kromě léků,kys. listovou a zítra budou syrová jarýrka - pro zlepšení krvetvorby.
Na Jessy se koukám z plavacíma očima zase já.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 19:49
- Nahlásit

Zuzana T Zuzko nebuď smutná, co na to říct...? Alespoň s Cathy že to vypadá dobře.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 19:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
OK já vím,život tropí hlouposti...
Jinak ta mála baskická separatistka zlobí ,jako čert.Asi na ní působí napnelismus okolo Cathy a Jessy a snaží se s tím vyrovnat po svém.Včera rozkousala Petrovi tenisky - to bylo poprvé,co kousla do boty.Dneska cupovala pelech a venku se vyválela ve všech hnusech,které jsme potkali.

LuckaH
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 20:00
- Nahlásit

Zuzana T
Baskická separatistka se tě snaží přivést na jiné myšlenky, Zuzko Držíme palečky Jessynce!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 20:01
- Nahlásit

Zuzana T Greeny zase poslední dobou pokaždé co je doma sám zavřený v kuchyni sežere noviny, které má pod miskou s vodou ( on je strašná kačena a když pije je to všude okolo) samozřejmě, že jak je zpod té misky vytahuje tak vyleje i tu vodu - a to má tu nerezovou misku s tím rozšířeným spodním okrajem - aby se jako nedala převrátit No a když dojdou noviny, vytáhne zpod mrazáku rožek koberce a požere i ten - ale jenom trošku, asi si ho šetří..... V sobotu zase jedeme do Bolky na cvičení a zase jsme nic neprocvičovali - musím jít buď zítra a nebo v pátek určitě cvičit vyhledávání a vysílačku - aby jsme zase mohli pokročit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 20:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

LuckaH
Jo to asi ano,ale mohla by mě přivádět na pozitivní myšlenky a ne k šílenství - fakt teď zlobí.
Vlasta
Já na cvíčo nějak nemám teď náladu,tak jen cvičíme chůzi u nohy,sedy ,lehy a přivolání.

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 20:58
- Nahlásit

Vlasta
nevím jestli mají přímo krení banku, ale moji psi byli dávat ve Stodůlkách krev nikoli při akutní potřebě , možná se připravovala nějaká operace, to nevím , ale rozhodně to nebylo tlapka-tlapka ( vlastně jim z tlapky brali jen trošku krve na rozbor před vlastním odběrem, pak už to z tlapky nebylo )

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 23:33
- Nahlásit

mac1
Ano, to je nejspíš to zmiňované Vetcentrum, viz výše

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:55
- Nahlásit

Dneska nikdo?
Přišla další špatná zpráva - Fenku,co má Mája ve spoluvlastnictví někdo otrávil.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:16
- Nahlásit

Zuzana T
Četla jsem to - to je hnus. Jak se to stane? Pes někde sežere nějaký hnus a je v tom návnada? A nebo byla na zahradě a někdo tam něco hodí? Je to strašné - proti tomu není jak se bránit- asi každý pes někdy něco venku sežere. U nás prý myslivci u sídliště naházeli návnady na lišky, protože je tam nemůžou střílet ( chodí tam dost lidí)- nevím, jetsli je to vůbec možné, ale raději tam do lesa nechodím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:22
- Nahlásit

Vlasta
Být tebou,tak si to ověřím v OMS,i když to asi dělají načerno,prtože si myslím,že to není dovolené.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 17:48
- Nahlásit

Zuzana T No právě že jo, říkal mi to pán s labradorkou, dřív prý dělal u lesů a tak to veděl. Právě ten mě varoval ať tam nechodím.On ten les přímo navazije na sídliště a pokud tam jsou lišky tak je tam fakr nemůžou střílet aniž by někoho ohrozili. Takže nějaký základ pravdy by tam byl. JInak už jsem taky četla na Zl.retrieveru že se vlatně neví kde se jí to stalo.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání