| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:16
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko za jak dlouho myslíš, že by mohly být vidět výsledky užívání Biotinu na Greenovi?? Bere to teprve týden - já vím, že je brzo - ale třeba za měsíc?? Včera jsem ho prohlížela, připadá mi, že má chlupy, ale všechny krátké... nebo co??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:33
- Nahlásit
Vlasta
Jestli už chlupy nepadají a má je krátké,tak to už rostou nové - hurá!Týden je málo,za měsíc uvidíš změnu za dva by měl být už v srsti.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:58
- Nahlásit
Zuzana T
Tak mu budu fandit - ono jich ještě pár vypadává. Včera jsem na louce potkala fenku retrievera - byl s ní páníček - prý jsou na návštěvě u rodičů jeho přítelkyně tak jsme povídali a prý jsou jí 2 roky, je uchovněná a shánějí ženicha...ptala jsem se ze které je chovky a on to nevěděl..chápeš to? Nevěděl jak se doopravdy podle rodokmenu jmenuje.- říkali jí taky Jessy...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Takových lidí je,co se hrdě hlásí k tomu,že mají psa s PP,ale jméno stanice nevědí.Většinou znají jméno chovatele a lokalitu,odkud si psa přivezli .Nesmíš zapomenout,že většina lidí má pejska pro radost a tohle jsou pro ně nepodstatné detaily.Jen hrstka nás je praštěná chovkama,rodokmenama atd. .
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:41
- Nahlásit
I tenhle frajer - kamarádčin - je z Vlčích luk. Na mě je ale moc zpomalenej, flegmatickj - a trošku domina. Ale na mý supršílený koky nemá žádnej retrívr, leda flati...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 11:37
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, ale když ji mají uchovněnou tak bych čekala, že se o to nějak i zajímají....
Lucie od Arta - mě se tito retrieveři moc nelíbí, ale toto je sympaťák.... k nám na cvičák chodil taky jeden a ten byl dost ostrý - pak přestal chodit ani je nepotkávám tak nevím jak jsou na tom s povahou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 11:57
- Nahlásit
Vlasta
Čespík je ostrý pes,mají např. problémy na OVVR v testu povahy,kdo toto plemeno z rozhodčích zná,nenutí chodit před koronou příliš blízko.
Záleží na co ho L.K. chce,na mazlíka je asi lepší goldík .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:18
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, těm mým to v posteli mooooooc sluší...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Četla jsi to téma o Sárě - postiž.psu?Je to golden na vozíčku.
Majitelé stojí před podobným rozhodnutím,jako my.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 14:07
- Nahlásit
Zuzana T
Teď jsem si to přečetla - je to velmi těžké a nikdy nikdo nemůže říct co by udělal, kdyby to byl jeho vlastní pes. Jasně, že bych mohla teď, když se mě to netýká vyjádřit názor, že pochybuju, že ta fenka najde jiný domov a že se jenom trápí, ale kdyby to byl můj pes tak jsem přesně v té pasti jako oni. Já jsem brečela i když Kejsiho uspávali na rentgeny a bála jsem se, že se neprobudí a toto je od těch lidí obrovká oběť a dál se snaží udělat co nejvíc.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 14:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Já bych touto cestou nešla.Museli celé roky vynakládat hodně úsilí,aby se fenka cítila jakž takž dobře a nakonec to spěje stejně ke konečnému řešení.
Jinak veselejší soudek - Bauer je druhý asi o 0.4 vteřiny za Estoncem Veerpalu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 14:25 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T
To myslíš MS v LIberci? Já totiž sportu mimo dostihových koní moc neholduju Chlapi vždycky nechápou, že ani nevím, jetsli je třeba MS ve fotbale a nebo hokeji
K té fence - já bych měla totální problém rozhodnout se: teď to udělám ..... pořád bych se upínala k nějakému zázraku...fakt doufám, že až to přijde budu mít tu sílu se rozhodnout. Zvlášť kdyby u toho měl být veterinář, který by to celé nechal pouze na mě.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 14:30
- Nahlásit
Máme zaktualizováno a plnou porodní bedýnku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 14:46 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Marie Šustová
Už jsem koukala - gratuluji a máte pěkná jména pro štěňátka - hnědý není žádný??? Nebo tam u rodičů není hnědý gen vůbec?
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:01
- Nahlásit
Vlasta
Nevím, já jsem Rose na hnědý gen nedala testovat i když hnědé předky má.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:09
- Nahlásit
Marie Šustová
TO já jenom tak..... jsem na hnědé psy vysazená - moc se mi líbí čokoládová u labradora - ale opravdu čokoládová, ne taková ta vyšisovaná.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:49
- Nahlásit
Marie Šustová
Gratuluji ještě jednou
Vlasta
JJ MS v běhu na lyžích .
Mějte se,jedeme na dva dny na Vysočinu na lyže -také běžky,psy bereme s sebou.
páčko
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:58
- Nahlásit
Zuzana T
Záleží na co ho L.K. chce,na mazlíka je asi lepší goldík
Hlavně záleží na nátuře jedince. Já teda doma mazla nemám, to čechohoráček je mazel stokrát větší
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 16:08
- Nahlásit
Vlasta
Ono i kvalitních hnědých flatíků je málo. Zatím mě neoslnili.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 17:35
- Nahlásit
Ahoj všem!!
Hlásím návrat z hor - sněhu mraky, celý týden téměř vkuse nám sněžilo. Holčičky byly na službě u prarodičů a zvládly to úplně v pohodě. V pondělí mi začíná semestr, tak už se konečně vrhnu zase se Charlotte do cvičení.
Je tu spousta novinek, tak až budu mít čas, tak to budu muset pročíst, abych byla v obraze.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:00
- Nahlásit
bilksa Závidím Tvoje nadšení ze sněhu - u nás taky stále sněží a mám sněhu po krk - chci už jaro
Jediné příjemné je to, že jsou psi stále čistí - až to začně tát to bude hnus....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 13:26
- Nahlásit
No já už sníh až tak nemusím, ale holčičky mají ze sněhu obrovskou radost, tak jsem ráda za ně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 21:19
- Nahlásit
bilksa Tak u nás už začalo pršet - ráno bude dobrá ledovka. Jsem zvědavá jak Zuzka na Vysočině - určitě se kochala... My na cvičáku taky - odházeli jsme kousek plochy na asfaltu a na něm jsme cvičili....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 21:39
- Nahlásit
My jsme cvičili na sněhu a byla to sranda... Zvlášť pro malý pejsky
U nás je taky obleva, zítra budu do školy zase klouzat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 07:50
- Nahlásit
bilksa
Vlasta
Ahoj,na Vysočině mraky sněhu.Psiska skákala v závějích jako pominutá.
Kdybych neměla v sobotu migrénu,tak super víkend.
Za dvě hodiny jdu k zubaři - uááá a v poledne vezu Cathy na kastraci,tak nám držte palce,aťvše proběhne hladce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 08:39
- Nahlásit
Jé Zuzko, ty máš nějaké divné období, sama nic moc- psy po veterinářích - držíme každopádně palce. Viděla jsi fotky v naší domovské ch.st.? Tam je sněhu a mají zase nové fotky se štěňatama v závějích - moc pěkné.
Jo a s tou hlavou - já tedy nemám přímo migrénu, ale už třetí den mě bolí hlava - už jsem si i dnes brala prášek.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 08:53
- Nahlásit
Vlasta
Štěňátka jsou pěkné kuličky a rozkošné jsou fotky s klučíkem.
No tento týden bude ošklivý,po trápeních s Jessy mám hrozný strach i o Cathy.Nebýt ta kastrace 3 týdny naplánovaná,tak to zruším.Chuděra nemohla včera pochopit,že nedostane krmení.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 08:57
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem nechala kastrovat ovčandu a bylo to úplně v pohodě. Druhý den párkrát zvracela, ale od tý doby naprosto v klidu. Povaha se jí nezměnila, prostě nic.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 08:59
- Nahlásit
Určitě to dobře dopadne! Snad i s Jessy. Fakt držíme palce.
Greeňák mi trochu přibral - krmím už 600g Pro-planu denně - zase se bojím, abych to nepřehnala, ale už mu bude 10 měsíců, tak snad na těch kloubech se toho už nemůže moc pokazit ne? A skoro nelíná- trochu, to jo, ale oproti tomu před výstavou to je nic.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 09:11
- Nahlásit
bilksa
Vlasta
Já vím,že kastrace probíhá většinou v pohodě,to jen,že jsem rozhozená,tak mě napadají všelijaké myšlenky.
No nic,balím,jdu si čistit zuby a valím k doktorovi.páčko.Večer dám vědět,jak je Cathy.
|