| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 09:30
- Nahlásit
Držíme palce!!!
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:09
- Nahlásit
Držíme vám palce. Carmen půjde pro změnu na vyndání tukové bulky
Video našich flatích štěňat najdete zde URL
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:43
- Nahlásit
Marie Šustová
Teď jsem si to pouštěla - krásné a vtipné....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:51
- Nahlásit
Zuzko nevím jestli sis všimla, ale stáhli ten inzerát na tu zlaťačku na vozíku - Sáru - prý si to majitelka nepřála zveřejňovat... Ráno tady byla prosba pro moderátory a už tady není ani prosba ani to téma. Tak co?? Dobrý s Cathy???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 19:57
- Nahlásit
Tak jakpak to vypadá s Cathy?? Doufám, že dobrý.
Dneska jsem prvně dávala Charlotte nový krmení - taky fish4dog a vypadá to, že jí budou chutnat, tak snad budeme spokojený.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:11
- Nahlásit
Ahoj,
tak jsme si ji právě dovezli domů.Bohužel nastaly komplikace,po úspěšné operaci začala silně krvácet.Dostala transfuzi- krev dal pes Cane Corso.Teď je doma štěstná,ale moc unavená.Budeme ji v noci hlídat,ráno jdeme na kontrolu.Bylo to jedno z nejděsivějších odpoledne,co jsme zatím zažili.
Už bych potřebovala také trochu radostných zpráv.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:17
- Nahlásit
Zuzana T Jééé, Zuzko to snad není možné. Kdyby jste ještě sháněli krev, tak mi dej vědět, přijela bych se starým psem - je mu 6, takže může dávat. Držím palce ať to zvládnete!!!!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:18
- Nahlásit
b]Zuzana T[/b] Ne bude mu 6 v srpnu....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:20
- Nahlásit
Vlasta
Jsi moc hodná,já doufám,že 40 kg Corso pomohl.Co chvíli ji kontroluji sliznici a je už růžovější.Dostala něco na srážlivost a budeme užívat nějaké léky asi 5 dní.
Zitra chci napsat majitelce toho dárce děkovný dopis.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:22
- Nahlásit
Zuzana T To je v poho - fakt kdyby to bylo potřeba, tak ti ráda pomůžu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:26
- Nahlásit
Zuzana T Na e-maila ti píšu telefon - kdyby to bylo potřeba
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Děkuji moc,snad to nebudeme už potřebovat.Cathy je naštěstí zdravá a silná fena.Doktor před operací chválil její kondici.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:46
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko,kdyby si potřebovala krev, mám k dispozici oba dva kluky. Stačí dát vědět. Přejeme Cathy brzské uzdravení.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:47
- Nahlásit
Marie Šustová
Májo,díky.Jste holky super.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:50
- Nahlásit
Ježiš, to je hrozný!!
Moc držíme palce, taky bysme rády pomohly, ale jsme bohužel moc daleko... Takže my na Vás holky budeme moc myslet!! Zvládněte to!!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:24
- Nahlásit
Zuzko, úplně se bojím zeptat - jak je? Až budete zpátky z kontroly tak se ozvi.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:44
- Nahlásit
Zuzana T
ahoj, držím palce a doufám že už je lépe
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 09:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Dobré ráno,Cathy přečkala noc v klidu,my už tolik ne.Celou noc spala klidně,napila se vyčůrala.Co chvíli jsme ji kontrolovali sliznice.Ráno jsem ji dovezla na veterinu.Teplota v normálu,vrtěla ocáskem a vítala doktorku.Nechali si ji tam do poledne na kapačkách ,aby posílila.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 09:38
- Nahlásit
Zuzana T
No to je skvělé Tak aslepoň něco by mělo být v pohodě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:02
- Nahlásit
Vlasta
Jo Cathy je bojovník.Jen mě nenapadlo,že běžná preventivní kastrace může skončit katastrofou.Doktor byl z toho také vedle,kdybych nevěděla jaký je to pečlivka,tak bych si myslela ,že něco zanedbal.Je fakt,že kdyby začala krvácet až doma,asi by bylo pozdě.Takhle to odhalil doktor ještě v ordinace- začala prý hodinu po operaci blednout a malátnět.
No snad už je dobře.Teď se musím rychle vzpamatovat,abych unesla páteční verdikt u Jessy.Jestli to nebude ten prevít,tak snad rosvítím svíčku i Ignáce.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:10
- Nahlásit
Zuzana T
Už pěkně dlouho se odhodlávám k "preventivní" kastraci u Bresty, pořád se mi nějak nechtělo , bála jsem se aby nepřišla o tu svojí veselou štěněčí povahu, a tohle mi dodalo - asi do toho nepůjdu i když zase Salina v 8 letech a navíc s rozběhlou pyometrou to zvládla naprosto v pohodě. Je to nevyzpytatelné Držte se!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:18
- Nahlásit
Zuzana T
Teď to čtu,to je mi moc líto,že máte takové komplikace. Holky už se taky nabízely, ale kdyby něco,tak náš Sam je dárce krve, tak je samozřejmě taky k dispozici. Držím moc palce,ať už je jen líp
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrinjana33
Normálně je to banální operace,kterou podstupuje spousty pejsků a zvládnout to v klídku.Tohle bylo něco se špatnou srážlivostí.Ptala jsem se a prý se srážlivost nedá tak jednoduše určit,jako u lidí.
Holky ještě jednou moc díky za nabídky trasfuze - nečekala jsem takový ohlas a jsem dojatá.Věřím,že už to nebude zapotřebí,.
Já se právě bála pyometry,znám právě hodně starších goldenek,co jí po hárání dostaly - v kombinaci s tou srážlivostí by to bylo u nás veliké riziko.|Takže i když si vyčítám,že jsem nechala Cathy trápit,rozum říká,že jsem udělala správnou věc.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:57
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko to je právě ono - vyčítáš si to, ale kdyby jsi to neudělala a dostala pyometru budeš si to vyčítat stejně. To je vždycky tak, že se následně řeší co by - kdyby....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 11:23
- Nahlásit
Zuzko určitě jsi udělala dobře, s věkem a případným zdravotním problémem by riziko jen stoupalo. Holka se z toho rychle dostane a za chvilku zas bude řádit,neboj
|
LuckaH
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:29
- Nahlásit
Zdravím... Taky jsem nedávno hodila řeč s naší vetkou o kastraci a bavily jsme se i o jiných alternativách, případných prevencích... Vyšlo z toho to, že by byla nejlepší kastrace, když štěnda mít nikdy nebudeme... Ale nechce se mi to toho... Asi to moc polidšťuju, ale prostě ten pes bude jako "bez něčeho" a bojim se, aby to byla pořád ta Bonča, kterou jsem měla doteď... Krom změny povahy se bojim i toho, že některé feny se začnou pomočovat, což teda u nás, kdy bydlíme v paneláku by byl sakra problém. No a pak případné komplikace při té operaci... Nevim no.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:33
- Nahlásit
LuckaH
Tak teď se nerozhoduj,abychom tě negativně neovlivnily. Tak zatím všechny vykastrované goldenky ,co znám,jsou v povaze stejné a žádná se nepomočuje.Jedině co trochu řeší je srst a kontrola váhy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:38
- Nahlásit
Zuzana T
Mě po včerejšku napadlo, jetsli mají veterináři kteří operují nějakou psí krevní banku - musím to vyšetřit u naší chovatelky - jako že bych když tam jedu s Greenem vzala i Kejsu jako dárce..ale to asi nemají - proč by jinak sháněli jiné psy v případě nouze že jo?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:47
- Nahlásit
Vlasta
Myslím,že ne,zeptej se Martiny.Tohle bylo z tlapky do tlapky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:03
- Nahlásit
Zuzana T
Kdysi se o tom dost psalo, dobry je tenhle projekt, mozna je jich i vic. http://www.cz-pes.cz/cl-2006062901-q-Seznam-psu--- darcu-krve
|