Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 12:20
- Nahlásit

Vlasta
Tak hlavně ,že se to dá řešit a v dospělosti bude moct oblažovat dívky krásným úsměvem.
LuckaH
Tak jsme to včera přivolaly,co?

LuckaH
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:08
- Nahlásit

Zuzana T
Jojo Uz jsou všici venku

LuckaH
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:09
- Nahlásit

Zuzana T
A co ta Jessy? Kdy budou výsledky?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:14
- Nahlásit

LuckaH
šla po obědě na ten zákrok,čekám,až mě mladí zavolají.|Bohužel teď budeme 10-14 dní čekat na výsledek.
Radka musí být spokojená,poměr je dobrý.

LuckaH
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:25
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to držíme Jessynce palečky a tlapičky Snad to bude dobré!

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:51
- Nahlásit

AHoj!
Holky, utěšte mou zvědavost! Jaký má Radka (resp. Audrinka ) poměr štěňátek? Vždyť to nikde není, jak to, že to víte (teda u tety Lucky to chápu...a Zuzka ví vlastně vždycky všechno...takže taky chápu )

Prožívám právě mateřskou blaženost - prďoš spí už dvě a půl hodiny! Tak přemýšlím, jestli je živej, ale nejdu tam, to bych ho vzbudila. Radši si ještě zazevluju na netu

Na Jessy taky moc myslím...to bude dlouhý čekání na ty výsledky, co?

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:53
- Nahlásit

Jo a když už jsem tu....podařilo se vám někdy někomu nebo někomu v okolí docílit ztmavnutí beznadějně růžovýho čumáku? Se na to nějak nemůžu koukat...
Ty řasy fungujou nebo nefungujou???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:57
- Nahlásit

Já jsem na tom podobně jako Karol - podle jména feny jsem sice pochopila o koho jde, ale taky se divím, že Zuzka ví všechno nějak dřív....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:01
- Nahlásit

Vlasta
Karol
Má dobře placené informátory - od Evičky!
Jinak mám holky smutek - s Jessy to nevypadá nadějně,výsledky budou příští pátek,ale.....
Beru psy a jdu na vzduch,nemužu to rozdýchat.

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:41
- Nahlásit

Zuzana T
To mě tedy strašně mrzí, s tou Jessynkou! To si člověk ani nedovede představit. No, naděje umírá poslední. A pak, máš Lexynku, tak budeou třeba štěňátka...a to je asi to jediný, co v nejhorším případě na smutek zabere

Vlasta
Tak ze Zuzky jsme to nevytáhly....musela jsem teda sama zapátrat...5 holek a 4 kluci! (Taky to mám od Evičky )

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 17:49
- Nahlásit

Karol Díky za info - konečně taky něco vím
Zuzana T Zuzko, to z Jessy je mi taky moc líto - ach jo, proč má trápení ten kdo se tak o psy stará? Na to asi není co říct....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 18:31
- Nahlásit

Vlasta
Karol
Já jsem věděla i ty počty,ale dneska jsem nějak mimo,nevím,proč jsem to nenapsala.
Jinak díky za podporu.Mladí to nesou statečně,tak já také musím.

LuckaH
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 22:56
- Nahlásit

Zuzana T
Držíme palečky!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:30
- Nahlásit

Zuzana T
Třeba to nebude to nejhorší...
mě u Sali říkali že to skoro určitě nebude zhoubné, a bylo - tak to může třeba být i naopak. Držte se a zvolte to co bude nejlepší pro ni...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:50
- Nahlásit

Ahojda, lidi, nemáte prosím zkušenosti nebo nějaké poznatky s chovkami Z vlčích luk a Z vlčích stepí? Děkuji

jkohy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:07
- Nahlásit

ahojky tak komisi jsme vyhrali baba mohla prasknout vzteky když jí řekli že zaplatí pokutu . Sam dělá pořád velkou radost až tedy na náštěvu u vet (je drahej) ale jinak je to miláček .Já nakupuji pro plan za 1380- 15kg

jkohy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:16
- Nahlásit

tady stránky na nás http://www.samulda.estranky.cz/

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:33
- Nahlásit

jkohy
To je ta komise jak si sousedi stěžovali???? Jsem nějak mimo???
Ale každopádně gratulace ke každému vítězství
Lucie Kratochvílová
Nemám zkušenost, ale velkou nedůvěru k velkým chov.stanicím.

jkohy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:36
- Nahlásit

ano to je ono a ono tam toho vyplinulo víc a hlavně plno lží

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:20
- Nahlásit

jkohy
NO tak dobrý ne??? Baby nenávistné jsou jako mor, doufám, že do tohoto stádia nikdy nedospěju.... jenom bych si nyní lépe hlídala psa, pokud je nějaká hodně potroublá mohla by se Ti chtít mstít..

jkohy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:24
- Nahlásit

jo to se snazim si ho hlidat buchvi co by je mohlo napadnout rači ani domyslet

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:59
- Nahlásit

jkohy
Gratuluji k úspěchu - zlaťáka přeci normální člověk nemuže nenávidět,tedy ani úředník.
Lucie Kratochvílová
Jsou nejstarší a také největší stanicí čítající desítky jedinců a stejně tak odchovaných štěňat všech pěti plemen retrieverů.Záleží,co od chovatele čekáš.Nejlepší je se jet podívat a promluvit si s vybraným chovatelem.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:17
- Nahlásit

Zuzana T
Já vím, že nejlepší je si to obhlídnout na živo, problém je, že vlastně nevím, na co se mám pořádně zeptat...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:29
- Nahlásit

Audrinka už má fotky štěňat na webovkách - má tam i pěkné komentáře....... hezký jsou ty mimina...
Zuzana T
Dneska jsem dostala další fotky z naší ch.st. - štěňata na sněhu - nádhera.....
Lucie Kratochvílová
Mě docela stačí pohled na ty jejich webovky - mám vrh, čekám vrh a datum, žádné rodokmeny, úspěchy rodičů apod. prostě to co mají jinde, kde mají 1-2 chovné fenky. Vůbec nejsem odborník, ale nelíbí se mi to - ať jsou nejstarší nebo ne....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:34
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Teď jsem se ještě šla mrknout - špatná info z mojí strany - rodiče u spojení jsou - omlouvám se.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:41 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Nechci nikoho doporučovat,ani hanět.Jak říkám,nejdřív se zamysli,co chceš - goldena světlého - zlatého,psa - fenku,zajímá mě zdrav.stav předků,zajímá mě skladba rodokmenu,zajímá mě děděná povava a vlohy,je pro mě určující cena. Teprve potom hledej chovatele,který ti bude vyhovovat.Na jaře bude lotos spousty zlaťáků,tak bude výběr.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:50
- Nahlásit

Zuzana T
Hezky jsi to napsala... a je to pravda.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:53
- Nahlásit

http://www.kupnet.cz/zvirata/psi/prodam-stenata-ch esapeak-bay-retriever-100084.htm

mě se líbí čespík
Tady mě třeba zaráží ta sleva při rychlém jednání

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:58
- Nahlásit

http://www.kelecskypoklad.com/stenata.htm

Ještě jsem našla tohle..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 13:03
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Čespík je atlet,trochu ostřejší než ostatní retrívři,ale chválí si ho na práci.Jednoho mysliveckého šikulu znám osobně a to je dokonce i povahově zlatíčko.
Krásné kousky má pí.Sehnalíková,má dovežené importované chovné jedince a pravidelně vyhrává na výstavách,ale to neznamená,že bude nejlepší,jen že ji vídám.Co vím,tak o čespíky tak moc zájem není a cena asi nebude velká.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání