Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Meta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:05
- Nahlásit

želva
Šalvěj je hořká, asi jim nebude chutnat

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:02
- Nahlásit

želva

taky si myslím, že do šalvěje se jim nebude chtít. Já dávám třeba i kmín, oregáno, Libeček - toho jen fous, páč moc voní, stejně jako celerová nať.

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:08
- Nahlásit

Jitkha
Ahoj, podivej se tu, a v oddelini rozhovory v rozhlase muzes ziskat inspiraci, pripadne napsad panu doktorovi do poradny. Je velmi ochotny, a jelikoz 30 let chova dogy, tak ma zkusenosti primo s velkymi plemeny.
http://www.deutsche-dogge.cz/bonoda/index.html src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/up.g if" border="0" alt="">

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:11
- Nahlásit

Takze znova
http://www.deutsche-dogge.cz/bonoda/index.html

otoson
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:50
- Nahlásit

Montik
Ahoj, to si asi myslela naše stránky a konkrétně asi tohle http://gitonga.wz.cz/krmeni.htm
chystám druhý díl o krmení, tentokrát už jen výhradně o syrovém protože vařit už jsme přestali uplně a pes je už jenom na syrovém. Už mám nashromážděnou hromadu fotek a budou to opravdu krvavá jatka

Jsem rád, že tady taková diskuse o krmení syrovým vznikla, mám totiž stejné zkušenosti jako PetraK z diskuse na hafbezobav.cz, kam jsem se pokusil vmísit a dostal jsem od místních vědátorů pěkně přes čumák a dozvěděl jsem se něco o tom jaký jsem amatér a trapič psů,,,pak ještě přednášku o optimálním poměru, vyváženým poměru a já nevím co ještě a nakonec jsem se dozvěděl že nejlepší na světě pro mýho psa je krmit granulema,,,jako nic proti nim,,,taky je v nouzi občas použiju,,,, ,ale takovéhle diskuse kde se jeden vytahuje před druhým jak rozumí složení granulí, se opravdu učastnit nepotřebuju,,,

jo a ty sušený věci od vetamixu,,,my je teda kupujeme a mám s nima dobrý zkušenosti: kupujeme vždycky pytel po 10ti kouscích - celý hovězí uši, sušený vepřový packy (proč se patlat s huspeninou když je pes sežere celý i s drápama), ale absolutní jednička ze sušenýho jsou vepřový čumáčky,,,řekl bych že celkově hned druhý nejoblíbenější jídlo po zelených nepraných dršťkách zkrátka čím víc to smrdí tím líp

Dáška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:53
- Nahlásit

otoson
absolutní jednička ze sušenýho jsou vepřový čumáčky
Jojo, ty jedou i u nás...máme je poprvé a holky mi chtěly sežrat i obal

Dáška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:55
- Nahlásit

Jinak nevíte někdo, proč ty sušené věci z Vetamixu tak strašně smrdí? A ze zveráku ne? Žeby to bylo tím, že jsou čerstvější? Nebo fakt špatně usušené? Myslím sušené, uzené jsou ok.

Jitkha
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 23:58
- Nahlásit

zwergpincher
děkuji

otoson
taky už jsem přemýšlela, že to jídlo pro psa začnu fotit, kolikrát to vypadá líp, jak to naše

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 06:18
- Nahlásit

Ty sušený věci z vetamixu taky kupuju, třá jako odměnku (místo piškotu) občas dám kuřecí pařátek Smrdí příšerně, až mě manžel podezíral že v garáži (kde to mám uskladněné) jsou zas nějaký mrtvoly (= zvěř na výcvik).
Já myslím že ten zdravotní problém z nějaký tý sušený nohy vznikl z plísně, že to bylo koupené ve zveráku jak to mívají zatavené v těch fóliích. Mám dojem že o tom před časem někde tady psala brut.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 06:32
- Nahlásit

otoson
s dovolením, jsem si přidala odkaz k doporučeným
http://www.calenzana.estranky.cz/stranka/vyziva

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 06:39
- Nahlásit

otoson
optimálním poměru, vyváženým poměru a já nevím co ještě a nakonec jsem se dozvěděl že nejlepší na světě pro mýho psa je krmit granulema

njn optimalni pomer, ty prece taky doma pocitas kazdej gramik, aby ti to sedelo nez si to a musis mit presne stanoveny vybalancovany pomer vitaminu jinak bys do zitra nedozil, no ni?
jo jo vyvazeny pomer ten dela zazraky, hlavne kdyz stejne nidky nevis co super vyvazene pes papka
Ja jsem (sice pozde) ale dospela k rozumu a po tom co byl pes co dva mesice preleceny atnibiotikama a takhlo se to uz rok, a porad ze tuhle dietu a tamhlety granule.....jsem se vzpamatovala (to si tak pro sebe rikam kdyz to zpetne hodnotim) a krmim uz rok syrovym a pes nikdy nevypadal lip.

Jinak vetamix jsme jednou zkusili a neco od nich urcite bude fajn, takze se chystame objednat druhou varku, suseny psum tez moc chutna

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 06:41
- Nahlásit

"dietní granule" mi přijde asi stejnej nesmysl jako "dietní špek"

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 06:54
- Nahlásit

Ketrin

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 06:57
- Nahlásit

Ketrin
chtela jsem se zeptat, jestli je tu nekdo z Ostarvy, potrebuji najit nekoho kdo by se mnou vetamix bral nejlip pravidelne.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:00
- Nahlásit

Z Ostravy tu určitě lidi jsou, já jsem trošku z ruky - Krkonoše

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:05
- Nahlásit

No tak diky, snad se nekdo ozve ono jaksi mam dva, brzo tri male pesany, a ted budu brat 20 kg, protoze ted mam s kym dat dohromady tech 50, ale kdybych brala 50 sama, tak to snad ani do mrazaku nevejde

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:09
- Nahlásit

My těch 50 máme ani ne na měsíc

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:20
- Nahlásit

Tak to je jasny zalezi kolik mas pesanu a taky na ehm rozmerovych charakteristikach ja mam dva petikilove pince, brzo teda tri, takze tak.......

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:22
- Nahlásit

Jeste pridam k odkazum, na www.pincove.cz (od nich budemem mit mimco) je taky par rad ohledne krmeni a i fotecky
http://www.pincove.cz/vareni.php

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:40
- Nahlásit

zwergpincher
wow, super odkaz o tom krmení, hezky napsáno, už si ho přidávám

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:50
- Nahlásit

jo ja jsem moooc rada, ze jsme nasli takovehle chovatele, jsou to super holky a pro pesany delaji fakt hodne a pesani jsou taky krasni takze to je dukaz jak chudaka psa tim syrovym masem apod zabijis a jak je to nebezpecne hihi

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:58
- Nahlásit

I ten odkaz co jsem davala na minule strane na toho veta je dobry, myslim ty rozhovory v rozhlase, fajn se to posloucha a mluvi pomalu, tak clovek stihne i poznamku udelati

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:59
- Nahlásit

jak chudaka psa tim syrovym masem apod zabijis nojo občas nějaký návštěvy když vidí to naše krmení koukaj jako kdybych byla nějaká úchylná anebo děsně lakotná, když jim nedávám pořád ty supersuperprémiovky

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:05
- Nahlásit

hhihi to ja mam porad se sousedkou (jinak v poho) ale to zradlo ona nepochopi akurat ja ji to nenutim, ale mi ten svuj zpusob tu vyvazenost (krmila chicopee!) porad jako dava za vzor
Jinak neznas Timberwolf granule? ted premyslim co koupit na cesty a tak, uz nekupuju jen tak neco, pes je cita (jako zere jako prase) ale z granulek ma problemy........jo superpremiovky.....v nejake diskuzi kdosi psal, ze jeho vet rikal ze jen eukanuba, proplan, hills a royal jsou super.....sem to slozeni po delsi dobe zkoukla....kukurice, psenice, vedlejsi zivocisne, a bla bla proste super

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:08
- Nahlásit

Jo jeste k vetamixu, je pravda ze ten kruti orez neni vlastne kruti? ja ho mela jednou a bylo to same kure.....a ptala jsem se na to i kdyz jsem objednavala a pani rikala ze musi priznat ze tam davaji i kure(to bych si fakt nevsimla , ale ze je to krasny maso pry. no pekny je, akorat nevim proc se jmenuje kruti orez hi

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:15
- Nahlásit

teď v poslední dávce je krůtí ořez fakt kuře. Kuřecí takový ty... hrudníky.. s kostí - ale je tam spousta krásnýho masa. Ale v dřívějších závozech to bylo krůtí, bylo to první maso co jsem dávala štěněti po odstavu.
Timberwolf neznám, já když musím dát gr. tak Trainer.

Mel
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:24
- Nahlásit

Ketrin
uvažovala jsem, že na nově připravovaný web taky něco sepíšu, ale ty máš všechno tak pěkně napsaný, že možná jen hodím odkazy na tebe

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:30
- Nahlásit

Ketrin
jo trainery mam ted fitness, prave ten t-wolf ma byt ted celkem nove zavazeny, a vypada fakt dobre www.timberwolf.com
www.carlai.eu
Prave jak jsi se divala na ten odkaz o krmeni na pincich, tak ta holcina rikala ze to ted asi koupi, bo stenda krmi masem ale i granule, aby byla zvykla

zwergpincher
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:31
- Nahlásit

trocha preklep
http://timberwolforganics.com/

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:32
- Nahlásit

Ahojky, myslíte, že můžu dát pesanovi syrové vepřové srdce? Je koupené čerstvé od řezníka.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání