| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:19
- Nahlásit
jana33
že jseš fatal error
ty voe,tak to sem přesně já... Pak nemám mít tak pohnutej život
díkes,pošle to náčelník .I když si nemyslim,že by tam bylo řečeno něco jinýho,než že granule sou s*ačky,s čímž dávno souhlasim
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:20
- Nahlásit
isdpch
díky
davidkova renata
jsem v tom nevině,vono samo tohle napsalo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:21
- Nahlásit
Hezky poznamky. Akorat teda s koninou maji psove smulu, ta k nam nesmi pres prah.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:22
- Nahlásit
Fifi
Já bych koninou taky nikdy nekrmila,to by bylo stejné jako krmit je psím masem
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:28
- Nahlásit
Já to cííí taky... Fifi nebo isdpch, pošlete mi to, ať tu nemusím zveřejňovat svůj mejl
Fifi
kdy bude ta přestřelka? chtěla jsem jít už na tuhle přednášku, ale nevyšlo mi to... přestřelku bych ráda absolvovala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:29
- Nahlásit
Fifi
jana33
no jo,konina faaaakt ne Nicméně krmim převážně skeletama,že je to nacpaný všim je mi jasný,ale co mám asi tak dělat...těžko budu ve dva plus jedna v paneláku mít vlastní chov..
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:33
- Nahlásit
jana33
No jo, já vím, že ty kuřata jsou plný hormonů a antibiotik. Ale můj pesan je dostává stejně minimálně, protože mu "nesedí".
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:34
- Nahlásit
Tady se něco posílá...Cí taky :
metapt@seznam.cz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:34
- Nahlásit
Mel
To sem skopiruju cely.. z maila. jako tu prestrelku...
A poznamky ti preposlu
Asociace MedicorPlus, o.s. si Vás dovoluje pozvat na další seminář s pracovným názvem: "Výživa psů - výměna názorů" a "PES součást rodiny" . Původně plánovaný seminář "PES součást rodiny" jsme se rozhodli rozšířit. Proč?
K prvnímu semináři "Výživa psů" ,který se konal dne 27.3.2008 obdržela Asociace i několik negativních reakcí a to hlavně ze strany veterinárních lékařů. Jejich stanoviska nám, jako Asociaci nenáleží komentovat. Jedná se však o část odborné veřejnosti a Asociace umožňuje pluralitu všech relevantních názorů. Proto jsme vyzvali obě strany k otevřené diskusi a prezentaci svých stanovisek. Paní Dr. Irena Sehnerová nám účast již přislíbila. Zároveň nabízíme odborníkům, kteří chtějí prezentovat svůj názor a přiklánějí se ke krmení granulovanou stravou, aby kontaktovali Ing. M. Hlístu ( viz. kontakt na webu) se kterým dohodnou podmínky účasti na semináři.Tyto důvody nás vedly k "pružnému" nastavení semináře a včasné informovanosti zájemců o seminář.
Téma semináře.
Výživa psů - výměna názorů, PES součást Rodiny
1. Krátká prezentace postojů účastníků diskuse (cca 20 min. u každého). V případě že obsadíme obě strany k diskusi.
2. Prezentace postojů v diskusi
3. Výživa psů - čeho se vyvarovat v případě krmení negranulovanou stravou. K výživě proběhne v první části diskuse.
4. Fyzická a psychická zátěž "psa domácího".
5. Jak získat důvěru psa a jak jí neztratit.
6. Co určuje kvalitu psa.
7. Fyzická a psychická zátěž "psa domácího".
8. Pes jako hlídač, obránce, společník, léčitel
9. Do diskuse budou mít možnost vstupovat účastníci z pléna svými dotazy, názory, zkušenostmi a postřehy a to ve všech otázkách souvisejících s výživou psů.
Seminář bude po technické stránce rozdělen do 3 částí, přičemž mezi jednotlivými částmi bude 15 min. přestávka. Seminářem Vás bude provázet Dr. Irena Sehnerová a další host . Seminář je určen jak pro odbornou tak i pro laickou veřejnost.
Seminář se uskuteční dne 29.5.2008 od 17.00 hod. v hlavním sále Hospodářské komory ČR, Freyova 27/82, 190 00 Praha 9 - Vysočany.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:37
- Nahlásit
Tak my krmíme hovězím a rybama,protože jeden pes je na kuře alergik,takže tohle se nás naštěstí netýká. Myslím,že je to o tom,střídat to,snažit se nedávat kuřata každej den. Bez hormonu a antibiotik dneska není nic,to by člověk musel mít fakt svůj chov,ale kdo by to zabíjel,že ledva náš Ferda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:38
- Nahlásit
Meta
posláno
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:39
- Nahlásit
davidkova renata
díky
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:39
- Nahlásit
Určitě je lepší maso střídat. Náš vybíravec už čtvrtý den nechtěl jíst hovězí hrubomletý, takže u nás to ani jinak nepůjde.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:41
- Nahlásit
Fifi
a tobě také díky, děvčico...
isdpch
huž neposílej
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:42
- Nahlásit
Kelly
Tak to u nás nehrozí,sežerou všechno vždycky a stejně se tvářej hladově a zapíraj,že právě žrali
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:44
- Nahlásit
jana33
Myslím,že je to o tom,střídat to,snažit se nedávat kuřata každej den. Bez hormonu a antibiotik dneska není nic
Tak tak a taky stridam. Vse mozne. Proste ta pestrost dlouhodoba. Hlavni je u nas taky hovezi.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:46
- Nahlásit
jana33
Jo,taky jsem měla psa, kterej baštil všechno. U těch loveckých plemen je to skoro samozřejmý, tak jsem si myslela, že to ani není možný, když jsem slyšela, že má někdo psa, který se ofrňuje nad jídlem. No a teď takový psisko zrovna mám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:49
- Nahlásit
Kelly
Já chci takýýýýý
I když teriér by se taky strašně rád ofrňoval,stávkoval,nepapal, tvářil se,že ho chceme otrávit. Ale potom,co jeho miska šmahem putovala k labradorům,si to chlapec řádně rozmyslí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:52
- Nahlásit
jana33
teriér by se taky strašně rád ofrňoval,stávkoval,nepapal, tvářil se,že ho chceme otrávit. Ale potom,co jeho miska šmahem putovala k labradorům,si to chlapec řádně rozmyslí
Nejlepsi lek na nezravost U nas to bylo to samy, terierska nafrnena nezravka, vedle ni par rtw popelnic, a jak ji nahle zacalo chutnat!
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:55
- Nahlásit
jana33
Takhle se chová i ta moje "obludka". Ale u ní nepomůže ani druhej pes. Samozřejmě by jí to nejradši všechno snědl, když vidí jak se v tom jídle nimrá, ale to by chudák s takovou vážil jednou tolik.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 17:54
- Nahlásit
jana33
jé, ještě se rozesílají ty poznámky? mohla bych kdyžtak taky poprosit (mail je snad pod členem), díkyyy
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 21:14 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
Masakr..Muj pes neumel zvejkat flak masa...K veceri dostali trosku ovareny plice, pac kdyz sem je zkousela rano syrovy, tak Balous moc zajem nemel. Nakrajela jsem je na vetsi kusy, aby museli zvejkat..a Balous 5min premejslel jak se do toho ma dostat Fakt jsem se bavila a desila zaroven, desny, co se s tema selmickama deje.. Kdyz na to konecne prisel, schlamstnul to jako blazen. Dokonce i trochu zeleniny si dal.. bublinka mela misku vylizanou Mam radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 21:21
- Nahlásit
Mathea
jojo, já jsem musela pesana naučit KOUSAT kosti. ¨jak je vidno, granule umí odnaučit nejenom trávit, ale i potravu přijímat!
|
nels
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 21:43
- Nahlásit
Já se k debatě připokím taky jestli neva můj pes před přechodem na "vařenou" stravu dokázal z jakéhokoliv pokrmu vyházet každou zeleninu ať byla nakrájená či strouhaná. od té doby co žere syrové maso tak mu najednou nevadí mrkev,česnek,cibule,kedlubna,petžel,ředkvičku si dá dokonce i samotnou... no haleluja
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 22:02
- Nahlásit
PetrK
tak to zas oni umej, kosti jim problemy nedelaj..ale todle me proste rozsekalo a jen mi to potvrdilo secko to, co jsem se o BARFu docetla a jsem sakra rada, ze sem se po to rozhodla
|
Jitkha
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 13:56
- Nahlásit
jana33
nám taky něco, nám taky něco
prosím prosím taky o poslání poznámek jitka.rtw(zavináč)seznam(tečka)cz. Děkuji moc
Dneska jsem pesanovi u nás v masně vyzvedla obrovskou hovězí kost, tak už ju tady asi dvě hodiny dlabe - překvapilo mě, že vypadá pořád skoro beze změny, přitom jí dává zabrat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 14:17
- Nahlásit
Jitkha
Tak sem ti to preposlala.
|
Jitkha
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 15:04
- Nahlásit
Fifi
úžasný, děkuju, děkuju.
Zajímavé poznámky, akorát mě překvapily rozinky, ty jsou prý pro psy jedovaté a to hodně. Tak nevím, že by zase fáma...
Tak pesanovi už jsem kost odebrala, i když nebyl zrovna nadšen. Kouknu mu na zuby a má je skoro úplně bez zubního kamene (hlavně ty úplně vzadu)! A to už měl ty poslední dva z obou stran s dost hodně kamenem. Už jsem měla strach, abysme nemuseli brzo na odstranění. Teď je má zas jak mladík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 15:12
- Nahlásit
Jitkha
Ono rozinky, cibule atd. - asi vseho s mirou.
Nase stara fenule ma zubiska taky jak mladice, obcas kosti ci tvrdej chleba, lepsi nez navsteva veta. Ja byla na koprivach, uz lezou ty krasne svetle zeleny mlady, uuuuz jsou v ryzi.
|
Jitkha
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 15:19
- Nahlásit
Zrovna se chystám s pesanem na vychajdu, tak nějaký kopřivy taky nasbírám, teda jestli na nějaký narazím, u nás je to samý pole, vinice a pole...
|