| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:06
- Nahlásit
Mathea
hele ten banán je náhodou dobrej, když si na něj pesa zvykne, páč se hodí, když jsou pak třeba nějaký žaludeční obtíže, on tak hezky vyvatuje žaludek. Nám se to jednou dost hodilo.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:12
- Nahlásit
Já akorát pořád nějak nemůžu pobrat tu zeleninu... třeba takovou mrkev dávám nasekanou (z mixeru) úplně nadrobno a když kouknu pak na hovno, tak stejně tam jsou ty mikročástečky mrkve... myslíte, že si z toho ten čokl něco vezme?
Jinak můj pes žere jen velmi omezený druh zeleniny a ovoce snad žádný, takže já radši přidávám roboran, co se vitamínů týče plus Alavis na klouby a pangamin jen tak a s vedlejším efektem proti klíšťatům...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:14
- Nahlásit
PetraK
No to jo..Jenze cubis je takova...proste co ji dam z ruky, to sni..az teda na pokusy s kouskem cibule , hlavne to aspon ochutna..Balousovi to nevoni po mase, tak to nechce...No uvidime, zkusime nejaky figle se zeleninou vecer a treba neco zhltne
btw, nekdo tu psal s tema objednavkama z vetamixu, ze nejmin 50Kg, je to pravda?..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:16
- Nahlásit
Mathea
jojo, 50 je nejmíň a myslím, že půlka z toho by měla být maso. Já jsem se takhle dala dohromady s kolegyní, kterou jsme nadchla pro tohle krmení taky a tak to berem ve dvou. Třebas se Ti taky podaří někoho sehnat.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:21
- Nahlásit
PetraK
No prave kamoska o tom taky dost uvazuje, dneska k ni jedu, tak pokecame a pak casem udelame objednavku az zjistime, co ti parchanti chtej a co ne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:25
- Nahlásit
isdpch
Když jí sežerou x kilo najednou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:33
- Nahlásit
isdpch
děsit začátečníky,že se nestydíš
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:57
- Nahlásit
hele zas az takovej zacatecnik nejsem, moji psi cibuli nedostavaj, to byla jen zkouska, esli z moji ruky sezere fakt vsecko-a ta cuba zas vi, co dela
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:03
- Nahlásit
Mathea
Ale ona se cibule v malém množství dává,dokonce je velice zdravá
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:06
- Nahlásit
jana33
Taky si myslím. Irena Sehnerová dává cibuli občas svým psům do krmení. Píše o tom ve své knize: Jak krmit psy aneb vraž do toho osm kostí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:11
- Nahlásit
Kelly
Ona o tom teď mluvila i na přednášce. Že cibule je pro psy velice zdravá,má spoustu užitečných vitamínu a působí příznivě na imunitu. Jen se na ní citlivější pesani musí postupně zvykat. A taky říkala,jak napsala v PPČ,že dává psům cibuli a hned v dalším čísle byl článek na téma - cibule,zabiják psů,že ničí červené krvinky. Tak to propočetli a výsledek byl ten,že škodlivost začíná někde na 3 kg cibule sežrané naráz
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:15
- Nahlásit
jana33
Taky bych zašla na její přednášku. Ale jestli to bývá v Praze, tak to mám dost z ruky.
Můj pesan se včera ofrňoval dokonce nad masem, tak jsem přemýšlela, že bych mu to ovoněla cibulkou, jak doporučuje paní Sehnerová.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:17
- Nahlásit
Takze je to vlastne uplne logicky-vseho v moc velkym mnozstvi skodi, v malym pomaha (pokud lidi necpou psovi kakao a podobny ptakoviny)..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:17
- Nahlásit
isdpch
Hele a ty cibuli dáváš nebo ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:18
- Nahlásit
jana33
Ta prednaska - jaky to bylo? Nejaky novy info ci recepty?
A prislo mi do mailu - K prvnímu semináři "Výživa psů" ,který se konal dne 27.3.2008 obdržela Asociace i několik negativních reakcí a to hlavně ze strany veterinárních lékařů. Jejich stanoviska nám, jako Asociaci nenáleží komentovat. Jedná se však o část odborné veřejnosti a Asociace umožňuje pluralitu všech relevantních názorů. Proto jsme vyzvali obě strany k otevřené diskusi a prezentaci svých stanovisek. Copak tam tak hrisneho zaznelo? ze se vetove ozvali???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:23 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
isdpch
Tak nám nelez do cibule,když s cibulí nemáš žádný zkušenosti
Fifi
Nezaznělo nic než že granule jsou fastfood a sušenky,ze kterejch prostě zvíře být zdravě živo nemůže. Fakt granule moc nerozebírala,ale asi to stačilo. Ona sama o sobě přednáška o tom,že máš dát psovi maso, je dost opovážlivá Jestli máš zájem,udělala jsem si z přednášky nějaké poznámky a mám je ve wordu,posílala jsem je pár lidičkám,tak ti je můžu poslat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:25
- Nahlásit
jana33
Jestli máš zájem,udělala jsem si z přednášky nějaké poznámky a mám je ve wordu,posílala jsem je pár lidičkám,tak ti je můžu poslat
No ze vahas, mail mam pod clenem! Diky!
Nezaznělo nic než že granule jsou fastfood a sušenky,ze kterejch prostě zvíře být zdravě živo nemůže. Fakt granule moc nerozebírala,ale asi to stačilo. Ona sama o sobě přednáška o tom,že máš dát psovi maso, je dost opovážlivá
Aha, tak to jsem zvedava na tu vymenu nazoru v kvetnu, doufam, ze se zucastnis a taky podas info!
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:25
- Nahlásit
jana33
Jani, můžeš mi to prosím taky poslat?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:29
- Nahlásit
jana33
Já bych taky prosila - email pod členem.... Kuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:29
- Nahlásit
jana33
...a ted se umejlujes.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:30
- Nahlásit
jana33
Já bych také prosila ....email je pod členem. Děkuju
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:30
- Nahlásit
Můj mail: pocahontas.pesani@seznam.cz. Předem děkuji.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:32
- Nahlásit
isdpch
určitě tam kvůli tobě něco o cibuli přidám tak vydržte,jdu to najít
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:34
- Nahlásit
Ja bych taky..prosila..o zapisky mail pod clenem, diky predem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:50
- Nahlásit
Tak to k vám odsvištělo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:51
- Nahlásit
jana33
Meteleskublesku, dorazilo! DIKEC! jdu na to!
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:04
- Nahlásit
jana33
Ještě jednou moc děkuji. Jdu se začíst.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:09
- Nahlásit
isdpch
taky to cííííííí ,kuju
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:11
- Nahlásit
davidkova renata
Prosím tě hoď mi sem mail. Když kliknu pod tebou na člena,tak mi to napíše,že jseš fatal error
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:13
- Nahlásit
jana33
že jseš fatal error - no a nejni???
|